Ukens Spørsmål #6

Fine bilder :) Trudde det ikke var lov å ta bilder så lenge sikkerhetsbelte merket er tent. Hvordan tok du bildene? :P :)

Tror det er lov så lenge man tar bildene med et kamera, og ikke med mobiltelefon eller lignende. Skal helt ærlig si at jeg aldri har sjekket opp dette, men jeg flyr utrolig ofte og tar som regel alltid bilder, og jeg har aldri fått beskjed om å legge det ned eller skru det av. Flyvertinnene har gått forbi uten å si noe som helst, derfor regner jeg med det er lov. Det er jo ikke slik at et speilreflekskamera sender ut radiosignaler heller.
kass linjår e d på htg? lyst å gå der men har kj no idrett..

Det har jeg skrevet i dette innlegget. Du kan også lese mer om hver enkelt idrett på hjemmesidene til skolen, her.

Vekt / reps x sett? :) Tommel opp for digg økt

Det stemmer. Vet det er mange som skriver motsatt på reos og sett, men jeg synes det er dette som ser mest naturlig ut.

 

Har du noen spørsmål til neste ukens spørsmål, still dem gjerne i dette innlegget. Alle spørsmålene om skolen kommer i et eget innlegg.


Ukens Spørsmål #5

Fin jakke. Hvor er den ifra?
Tusen takk! Den er fra H&M faktisk, utrolig varm og kjempe behagelig på.

Dødsfin, virkelig! Har bursdag 24. okt og ser etter en ny veske. Helst en litt romslig en som jeg kan bruke når jeg er på farta. Vet du hva prisen ligger på for den du fikk? :)
Åh, gratulerer med dagen på forskudd til deg! Jeg har også bursdag sent på året, så vet godt hvor kjipt det kan være i blandt. Den jeg fikk kostet 749,-

åååh den var fiiine, vet du hvor jeg kan kjøpe den og hvor mye koster den? :-)
Tusen takk for det! Min ble kjøpt på amanda senteret, på den veskebutikken der, tror den heter Bagorama. Den kostet 749,-.

Når kommer inlegge om Htg?<3
Skal helt ærlig innrømmet at det hadde gått litt i glemmeboka, men innlegget et nå skrevet, og det eneste jeg mangler er noen gode bilder av skolen. Mamma og jeg kjørte ut i går, og jeg tok kameraet med meg for å ta noen bilder på vei hjem, men vi kom rett og slett ikke på det, det var heller ikke så pent vær i går noe som hadde gjort bildene noe dystre. Innlegget kommer i løpet av høstferien, jeg må bare få tatt noen gode bilder av skolen først.


Har du noen spørsmål til neste uke?


Ukens Spørsmål #4

Hei hvor stor er bicepsen din? hvad måler den rundt om?
Nå er ikke biceps det jeg trener noe særlig som vektløfter, men siden du likevel ønsker å vite det målte jeg nå nettopp. Er ikke helt sikker på hvordan man måler det, men regner med det bare er å ta omkretsen rundt? I så fall er bicepsen min 34cm.

niiiice! du har drevet med det i 7 år ? :O Hvordan i alle dager kom du inn i den sporten i så ung alder ?
Ja, jeg begynte med vektløfting noen måneder etter at jeg fylte 10år. Tredje mars 2006 hadde jeg den første skikkelige økta, jeg hadde tidligere prøvd meg litt smått, men etter den datoen begynte jeg å trene fast. Pappa hadde drevet med vektløfting i årevis før jeg kom til verden, og gjennom hele oppveksten har jeg vært med han på både stevnet og treninger. Syntes alltid det så utrolig spennende ut, og da jeg endelig fikk prøve meg ble jeg absolutt ikke skuffet.

Er det din søster eller? :) Dere var vertfall veldig like.
Ja, det er søsteren min. Haha, du er ikke den første som sier at vi ligner.

Hva var pris å slikt da ? :)
Selve shooten og sminkingen var helt gratis, men dersom vi ønsket å kjøpe noen av bildene betalte vi for dem. De kostet en del, men det ble billigere og billigere for hvert bilde dersom vi kjøpte flere. Til slutt fant vi ut at vi sparte mest på å kjøpe alle 120bildene, dette kostet litt over 4000,- om jeg ikke husker feil. Prisen for et enkelt bilde lå på 675,-

Dette var da en god film med god fremføring og lett å skjønne, Men jeg lurer på hva din lengde er og hvor store "fitness baller" du bruker ?
Tusen takk for det! Jeg er 163-164cm høy. Tyngden på medisinballene jeg bruker er 4kg, jeg bruker de samme ballene i alle øvelsene. Lillesøster prøvde først med 4kg, deretter med 5kg og til slutt med 8kg i den ene øvelsen, men det forteller vi også om. :-)


Håper dere ble fornøyde med svarene. Er det noe du lurer på til neste gang?


Ukens Spørsmål #3

Hvilken skole går du på?

Jeg går på HTG, Haugesund Toppidrettsgymnas.

 

Lurte på om du kunne skrevet om skolen du går på? Hvilke linjer? Er det basistrening der også? Og hvordan er treningen?

Skal prøve å få skrevet et innlegg om dette i løpet av de neste dagene. Kunne svart på spørsmålet ditt her også, men velger heller å ta det i et eget innlegg da jeg ønsker å skrive litt utfyllende om dette.


Maten din så utrolig god ut! -hva er det? =)


Det er kjempe godt også! Et halvt eple, litt druer og fire små grove knekkebrød med naturell philadelphia ost og sukkerfritt syltetøy.

 

Lykke til! Skal du filme løfta dine igjen? Det er så kult å se på!

Tusen takk! Ja, mamma filmet løftene mine, pluss 3-kampen, og de kan du se her.

 

For et styr ja, men hva var det du drakk? :) skjønte det ikke helt, hehe

Er ikke helt sikker på hva du ikke skjønte, men i hvert fall; jeg drakk brus, til sammen én liter i løpet av en time.


 


Fikk du svar på det du lurte på? Hvis ikke, legg igjen en kommentar med spørsmål til neste uke?


Ukens Spørsmål #2

Naturel yoghurt du bruker?

Ja, jeg bruker naturel yoghurt. I oppskriften står det kun yoghurt, altså det er valgfritt hvilken smak du har. Om du ønsker vanilje, jordbær, skogsbær eller naturel har det ingenting å si.

Har kiwien mykje å sei for smaken? Eg tåler desverre ikkje kiwi og lurte på om den gjekk ann å berre fjerne frå oppskrifta?

Kiwi går helt fint ann å fjerne fra oppskriften. Du kan eventuelt erstatte den med litt mer bær eller en annen frukt om du ønsker det. Hvis ikke kan du bare fjerne litt av juicen og litt yoghurt for å få rett måleforhold.Hvor kjøper du proteinpulveret ditt, og hva betaler du for det?

Shaken jeg drikker på dette bildet er energishake, ikke proteinshake. Den er av merke protein fabrikken, og jeg kjøper det fra sportsmat. Jeg får rabatt på det, men originalprisen er 249,- for en kilo. Akkurat nå har sportsmat tilbud på dette produktet, og du får det for kun 199,-! Men tilbake til spørsmålet ditt, jeg kjøper proteinpulveret på sportsmat.no, og det er også fra proteinfabrikken. Whey tech med sjokoladesmak. Det er for øyeblikket utsolgt fra sportsmat, men du finner det her til kun 349,-Det var alle spørsmålene denne uken, har du spørsmål til neste uke? Legg igjen kommentarer i dette innlegget.


Ukens Spørsmål #1

Hvor er buksen din fra?

Den kjøpte jeg på nelly.com for ei god stund siden, men finner den ikke igjen. Mest sannsynlig er den utsolgt nå, men jeg skal huske å si det om jeg kommer over den!Har hørt om denne boken,tror jeg. Er den bra?

Jeg synes den er kjempe god! Har kun kommet til åttende kapittel, men jeg har lest mange bøker av Samartin tidligere, og har ikke blitt skuffet en eneste gang. Hun skriver nydelige fortellinger om landet hun elsker så høyt, Cuba. Kan sikkert skrive en bokanmeldelse om denne boka når jeg har lest den ferdig.Hvor mye trener du?

Jeg trener +/- 14 timer per uke, fordelt på ni økter. Der syv av øktene består av vektløftertrening, en med alternativtrening og den siste med basis/skadeforebyggende trening.

 

Hva slags treningstøy liker du best?

Jeg har ikke noe favorittmerke innen treningsklær, men sånn generelt elsker jeg tightser, da spesielt langbeinede, men bruker også shortser. På overkroppen bruker jeg både singletter, t-sjorter og gensere, så lenge dem er tettsittende, og ikke sklir opp hele tiden er de definitivt favoritter i treningsskuffen min.


 

Hvor kjøpte du den?

Den kjøpte jeg i sommer når jeg var i Oslo, tror det var på h&m, men er ikke heeelt sikker. 

Det var alle spørsmålene denne uken, har du noe du lurer på til neste ukes spørsmål?


Ukens Spørsmål

Jeg får ofte flere spørsmål i innleggene, som jeg svarer på i kommentarfeltet, men ofte spør dere om noe jeg har svart på uendelig mange ganger før. Derfor har jeg nå planlagt å begynne med noe som jeg har sett mange andre også gjør, nemlig ha et ukentlig innlegg kalt Ukens Spørsmål. Der svarer jeg på alle spørsmålene jeg har fått i kommentarfeltet i løpet av den siste uken, på den måten får dere svar på alt dere lurer på, på en og samme plass. Noen som syntes det virket som en god idé? Tenkte å ha disse innleggene hver søndag. Så nå kan dere bare spør alt dere vil, når dere vil og hvor dere vil.

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits