Treningsfavoritter på salg

Tidligere i dag åpnet nelly sitt store høstsalg, og i den forbindelse har jeg plukket ut mine favorittreninsklær til dere. Alle i en grei prisklasse! Hva synes du? Er det noen av disse du kunne tenke deg selv? Selv drømmer jeg meg kun bort her på nelly, verken lommeboka eller klesskapet har godt av at jeg trykker hjem noe så jeg får stå i mot fristelsen.

Må forresten få legge til dagens gullkorn av min blonde lillesøster.
Jeg hjelper henne med å øve til en spanskprøve hun skal ha i morgen, da hun plutselig kommer med "hvis du hadde fått diabetes, om du hadde godtatt det da?"

..trenger jeg å si mer?


Begynn på HTG du også!

Nå har jeg utsatt dette lenge, men endelig skal dere få innlegget dere har spurt om. Nemlig det om skolen jeg går på, Haugesund Toppidrettsgymnas.HTG er en ganske ny skole, nærmere bestemt en privatskole. Som man ser i ordet, er det et toppidrettsgymnas, og med det menes at man kan drive sin egen idrett i skoletiden, (som et av valgfagene på lik linje med alle andre fag) men likevel få samme utdanning som vanlig studiespesialisering. Det er altså trening hver eneste dag, to timer med toppidrett (som er din egen idrett) hver mandag, tirsdag, torsdag og fredag. På onsdagen har vi to timer med kroppsøving, akkurat som man har på alle andre videregående-, ungdoms- og barneskoler.

Jeg går nå tredje og siste året på denne skolen, og angrer ikke et sekund på valget jeg tok for snart tre år siden. HTG legger veldig til rette for idretten, og mengden lekser er mye mindre enn på vanlig studiespesialiserende skoler. Til gjengjeld er det mange flere prøver. Mange ungdommer driver med idrett samtidig som dem studerer, jeg og de fleste andre elevene på HTG trener ofte utenom skoletid, og mye fritid går til idrett. Derfor er den ?mer prøver, mindre lekser? ordningen ideelt for oss.

 

HTG er en ganske liten skole, med rett i overkant av 200 elever fordelt over 23 ulike idretter. Skolen er i kontinuerlig utvikling og utøvere fra flere og flere idretter ønsker å gå der. Ved oppstart i høst ble antall idretter økt fra 13 til hele 21. Ambisjonen er at skolen skal kunne tilby et opplegg til alle som ønsker å satse innenfor sin egen idrett. Med tanke på at det er ganske få elever og lærere sammenlignet med andre videregående skoler blir miljøet og samværet mye bedre. Alle kjenner alle, og uansett hvilken idrett man driver eller hvilken klasse man går i blir man møtt med et smil av både lærere og elever.

Kantinetilbudet på HTG må være noe av det beste med hele skolen. Da jeg begynte i 2011 var det to damer som jobbet i kantinen, og de samme to (pluss ei ny som begynte nå i høst) står der fortsatt dag ut og dag inn. Også her er det slik at man blir utrolig godt kjent. Det serveres havregrøt hver eneste morgen fra klokken halv ti, og det er middag hver eneste dag fra klokken elleve. Middagen varierer fra dag til dag, og kan være alt fra vårruller, kylling og pasta, bakt potet, komle, hjemmelagde pizzabaguetter og mye mye mer. I tillegg serverer de kake hver eneste fredag fra klokken halv to. De har også egen salatbar, et stort utvalg av forskjellige smørbrød (både grove og fine), forskjellige yt produkter, yoghurter og litago. Man ser godt at det er en idrettsskole, for sammenlignet med andre kantiner selger vi verken sjokolade, brus eller andre usunne produkter. Det mest usunne tror jeg må være de fine smørbrødene, bortsett i fra kaken på fredagene da.

 

Idrettene man har tilbud om nå i år er: basketball, badminton, cheerleading, crossfit, fotball, friidrett, golf, håndball, ishockey, kampsport, klatring, langrenn, orientering, padling, seiling, sprangridning, svømming, sykling, tennis, triatlon, vektløfting og volleyball.
Hvert eneste år får man også dra på idrettsturer. Første året går man ei løype i etnefjellene, fra blomstølen til markhus, og innom ei hytte til. Turen varer i tre dager, og er utrolig tung, men kjempe kjekk. Dette er helt i starten av første klasse, så det er en perfekt mulighet til å bli kjent med de andre i klassen. Andre året drar man til forskjellige plasser alt etter hvilken idrett man driver. Jeg dro til Danmark (det kan du lese om dersom du blar nedover i arkivet i mars her) sammen med blant annet håndball, andre drar til Tyrkia og noen til Spania. Akkurat denne turen i andre klasse er litt mer splittet på tross av klasser, men blir mer en idrettstur. Siste og tredje året, er høydepunktet med hele videregående, nemlig en tur til Lanzarote i ei uke i desember. Her reiser man med hele trinnet, fordelt på to puljer, og har forskjellige aktiviteter hver dag, her blir det enormt mye trening, men heldigvis litt tid innimellom til soling også. Gleder meg som en liten unge til denne turen! Jeg reiser den 7.desember.

 

Er det noe mer du lurer på om skolen? Still gjerne spørsmålene i dette innlegget, så kan jeg ta et samlet innlegg med spørsmålene senere. 


Et års forbruk av lommetørkler

Ligger med sminke rundt øynene, snue i nesen og er skikkelig tung i hode. Å se triste filmer er virkelig ikke bare bare, alle tre sitter vi med noe som føles som mursteiner til øyelokk. Når til og med lillesøster, som aldri gråter av filmer, begynner å snufse, da er det en trist film. Den var både nydelig og forferdelig på samme tid, sterk og utrolig rørende! Virkelig en film å anbefale, uansett hvilke sjangrer du liker kommer du til å synes denne er bra. Det kan jeg garantere. Vi brukte også opp et årsforbruk av lommetørkler👍

Spreke, fargerike treningsklær
Jeg har alltid hatt en kjærlighet for Kari Traa treningsklær, og ble derfor superlykkelig da hun har kommet ut med en ny kolleksjon nå, og ønsker å tipse dere også om den. Utrolig mange fine, spreke farger, og jeg har lagt ved mine favoritter under. Det jeg synes er så fint med Kari Traa er at selv om det er treningsklær, kan det like gjerne brukes til hverdags. Spesielt butterfly gensrene og bilde kollasj nummer to under, får skikkelig vinterstemning med en gang jeg ser dem, og ønsker bare å eie alt for deretter å ta dem på sammen med et par tykke ullsokker. Aah, lykke!


genser her // sportsbh her // tights her // singlet her


genser her // genser her // tights her


kort blå her // kort rosa her // kort svart her

lang blå her // lang rosa her // lang svart her


blå genser her // rosa genser her // svart genser her

blå singlet her // rosa singlet her // svart singlet her

 


Dagens tips

Har dere noen gang tenkt over hvor irriterende det egentlig er med vått hår? Eller jeg synes hvertfall det er utrolig plagsomt! Ikke nok med at håret er vått, men alt annet rundt blir vått i tillegg, som blant annet toppen du har på deg, puta om du ligger i senga eller gulvet om du står. Men på den andre siden, kan det også være praktisk. Jeg i mitt tilfelle trenger for eksempel ikke å invistere i noe krølltang, før jeg har jo dusjen! En rask sveip over håret med dusjslangen, og vips så har jeg krøller. Du sparer både tid og penger i tillegg til at det sliter mindre på håret. Praktisk ikke sant? Det var dagens tips! Ikke kjøp krølltang, kjøp dusj.
10 gode bloggtips

Dette er et innlegg til alle dere med blogg der ute.. Dere vet helt sikkert hvordan det er å ha helt bloggsperre! Å ikke finne noe som helst å blogge om. Av og til føler i hvertfall jeg at alle idéer er brukt opp, og da må jeg ty til tips fra dere lesere. Heldigvis hjelper dere meg stadig, mange av tipsene deres er lagret i hodet mitt, og jeg tar dem i bruk gang på gang. Noen tips går nemlig aldri ut på dato, og her er noen av dem.

10 gode bloggtips!

 1.  Favoritter i klesskapet, favoritt treningsformer, favoritt øvelser, topp 5 filmer, topp 3 favorittkjoler. Tar du noen gode bilder her, kan innlegget fort bli veldig bra.
 2. Tips, tips, tips. Folk er glade i tips! Det kan være tips om gode treningsklær, ulike matretter, filmer, reisetips, tips om trening, musikk eller billige nettbutikker. Det finnes alltid noe å tipse om.
 3. Ta noen gode bilder av dagens antrekk. Kanskje du blir noens inspirasjon?
 4. Hold en konkurranse. Premien trenger absolutt ikke være sponset. Har du klær du aldri går med? En kjole? La det bli premien!
 5. Lag et lite salgsinnlegg og bli kvitt en rekke kjoler du aldri bruker. Du tjener penger, har et blogginnlegg i boks og mer plass til overs i klesskapet.
 6. Gå på shopping og blogg om innkjøpene. Du trenger ikke å tømme lommeboken for å få et godt innlegg. Et eller to plagg er mer enn nok om du bare får tatt noen gode bilder av innkjøpene.
 7. Videoblogg. Du kan videoblogge om nesten hva som helst, og det blir stort sett bra. Leserne liker en forandring.
 8. Skriv et "10 ting du ikke visste om meg" innlegg og la leserne bli bedre kjent med deg. Det kan fort bli morsomt!
 9. Fortell om dagen din. Som regel har man gjort NOE interessant på en dag. Skriv om det, og husk å ta med kameraet hvor enn du går.
 10. Er alle disse punktene totalt oppbrukt? Har du fremdeles bloggsperre? Kjør i gang en spørsmålsrunde!

 •  //Del gjerne innlegget videre om du likte tipsene.


Blogganbefaling

Jeg har nå lest alle bloggene i fra dette innlegget, og jeg har bare en ting å si, woow! Hver og en av dere har en helt utrolig blogg, og mange kunne etter min mening uten tvil vært høyt oppe på topplisten. Har lest flere av bloggene daglig etter at dere kommenterte, men om jeg skal velge en av bloggene som skiller seg ut er det Anniken.

Hun er ei 17 år gammel jente fra Drammen, og jeg elsker bloggen hennes. Hun skriver kjempe bra, tar gode bilder og ikke minst er hun kjempe nydelig. Hun har god variasjon i innleggene, og har nylig hatt både videoblogg og konkurranse. Det er egentlig ikke så mye annet å si enn at du kan trykke deg inn på bloggen hennes å lese selv! Link her.

Lite tips fra meg

Nok en god treningsøkt gjennomført, og denne gangen med mer positive overraskelser på lenge, spesielt i smalbenk der jeg var oppe på nærmere maks før ferien, og denne gangene føltes det ikke annet enn lett. Nå skal jeg slappe av før jeg lukker øynene, men tenkte å informere dere litt om noe jeg bruker å gjøre før jeg sovner spesielt de dagene der jeg har trent hardt. Som noen av dere kanskje vet har jeg en sponsoravtale med sportsmat.no, noe som innebærer at jeg får rabatt på prisene deres, men ikke noe mer. Dette innlegget er ikke i samareid med dem, det er ikke reklame, det er kun ærlige meninger og egne erfaringer. Siden mars i 2013 har jeg hatt dette produktet stående på nattbordet. Det er restitusjonskapsler fra protein fabrikken, ZMA-X. ZMA-X inneholder sink, magnesium og vitamin B6. Vi behøver sink i kroppen for reparasjon av cellevekst og repararsjon av vev. Magnesium er viktig for kroppens mineralbalanse og energiproduksjon. I tillegg til dette skal ZMA-X også gi en dypere søvn, og for min del merker jeg at jeg drømmer mye mer når jeg tar ZMA-X. Det skal taes en halv til en time før du legger deg, og musklene jobber da om natta, restituerer deg til neste dag og neste treningsøkt. For tiden er de utsolgt på sportsmat, men ta gjerne en titt innom for mye annet kosttilskudd og treningstøy. ZMA-X får du kjøpt her fra protein fabrikken.


Prøvde å være litt kreativ når jeg tok bildene, men etter en lang dag med dårlig vær var ikke det mulig, haha..

 
Need to read

I dag da jeg skulle rydde rommet, som jeg bruker å gjøre på søndagene, fant jeg igjen denne boka 3096 dager som er skrevet av Natascha Kampusch. Er det noen av dere som har lest den? Dere som ikke har det må komme dere til nærmeste bokhandler eller bibliotek med det samme, for den havner under kategorien Need to read. Jeg leste den for omtrent ett år siden, og det er noe jeg anbefaler dere alle å gjøre. Det er en sann historie skrevet av hovedpersonen selv. 

"Nå føler jeg meg sterk nok til å fortelle hele historien om kidnappingen."

Natascha Kampusch opplevde det verste som kan ramme et barn. Den 2.mars 1998 ble hun bortført på vei til skolen, ti år gammel. Gjerningsmannen, ingeniøren Wolfgang Priklopil, holdt henne fanget i et kjellerhull -i 3096 dager. Den 23.august 2006 klarte hun å flykte ved egen hjelp. Priklopil tok sitt eget liv samme dag.

Her snakker Natascha for første gang åpent ut om kidnappingen, tiden i fangenskap, sitt forhold til kidnapperen og om hvordan hun klarte å unnslippe helvetet. Dette er historien til en kriger, som holdt ut det ufattelige og som aldri lot seg knekke.DIY-slik blir den gamle toppen ny

Tenkte å komme med mitt andre DIY innlegg her på bloggen, og denne gang er det ei t-skjorte som fikk en makeover. Resultatet ble faktisk kjempe fint! Det synes ihvertfall jeg! Jeg behøvde ikke å gå til innkjøp av noe som helst og prosjektet tok kun rundt 15 minutter av gårsdagens kveld. Har du nål og tråd og en gammel genser så har du muligheten til å starte et prosjekt som både er gratis, morro og superduper enkelt.Du trenger: 
1. En genser, en t skjorte eller en singlet. Du bestemmer! 
2. En saks. 
3. Nål og tråd.


Slik gjør du:
1. Klipp av en liten del av toppens nedre del for å gjøre den kortere. Dette stoffet skal brukes etterpå!

2. Klipp så snitt på ryggen med litt mellomrom mellom hvert av dem. Jeg lagde to snitt, men om du vil ha flere hull lager du flere snitt.

3. Finn frem det avklippede stoffet fra nederste del av toppen og klipp en liten stoffremse av dette.

4. Klem stoffet mellom snittene sammen og bind med en stoffremse. Surr remsen rundt og sy den fast. Husk å sy på baksiden, altså inni toppen.


RESULTAT
 #DIY


Et lite tips

Sitter for øyeblikket på fergekaien i Oslo, har nettopp kjørt innenfor porten, og det er nå kun litt over tre timer til båten går. Har mest sannsynlig verken nett eller strøm inne på båten, og er derfor usikker på når neste innlegg blir. Men i verste fall ankommer vi København i morgen, og da kommer det selvsagt oppdatering. Vi har prøvd å slå i hjel mest mulig ventetid med blant annet å gå rundt på fergekaien, se på operahuset, spilt HayDay, sittet i bilene, observert og kommentert alle folkene som gikk forbi og gjettet livshistoriene deres. Den siste anbefaler jeg dersom dere har virkelig lite å gjøre på, bare et lite tips!
Tips - 17.mai kjoler til allslags vær

17.mai nærmer seg med stormskritt, og da kan man endelig få bunaden på igjen, mitt favoritt plagg #1. Men for noen av dere passer ikke bunaden, du liker den ikke, eller kanskje du ikke har bunad. Derfor tenkte jeg å tipse om de fineste kjolene jeg synes passer på nasjonaldagen vår. Jeg har for det meste valgt ut kjoler i rødt, hvitt og blått, men har også gjort et par unntak. Noen er heldige å får strålende sol og varme på fredag, mens andre får plaskregn. Uansett hvordan været blir passer minst én av kjolene under.


1 her // 2 her // 3 her // 4 her

Jeg har valgt ut de fire fineste kjolene til de av dere som får fint vær. Ingenting er deiligere enn å gå i korte kjoler i herlig sommervær.


5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her // 10 her

Den 5. og 6. er utrolig pen i vinden, og passer perfekt dersom det er litt kaldt, og du ikke kan gå i korte kjoler. 7, 8 og 9 er mine favoritt maxikjoler som ikke bare matcher flagget, de holder deg også god og varm. Den siste kjolen er kanskje den varmeste av dem, den har lange armer, og er litt tykkere enn resten. Selv om været svikter, skal man fortsatt få lov å kle seg i kjole på selveste nasjonaldagen.

 

Hvilken likte du best? Hva skal du ha på deg på 17.mai?


Tips - fra armbånd til leke

Jeg var virkelig i det kreative hjørnet i dag. Som jeg sa i forrige innlegg, fant jeg mye bortgjemt da jeg ryddet rommet, deriblandt et gammelt armbånd. Jeg skulle egentlig kaste det da jeg fant det, men så begynte tilfeldigvis undulaten min å kvitre høyt. Da kom idéen til meg med en gang. Hvorfor ikke lage en føyse til Kiwi? Derfor prøvde jeg på det. Tok to hårstrikker, knyttet dem sammen, og deretter i armbåndet og i taket på buret. I starten var han veldig skeptisk til det, men bare etter to minutter ser jeg han sitter inni armbådet. Han har sittet der i en halvtime nå, så regner med han likte det!


Søte pippipen min!

 

Hva synes du?

 

#DIY


Blåmandag

I dag var vi i Odda på shopping, og da fant jeg meg såklart en god del. Det får dere se senere, akkurat nå tenkte jeg å vise dere boka jeg fikk av mamma og pappa i dag. Den heter Blåmandag, og er skrevet av Nicci French. Det er ei krim bok, som er min favorittsjanger innen bøker. Noen av dere som har lest den? Er den bra?

Fem år gamle Matthew forsvinner sporløst. Det vekker enorm oppsikt og harme, og en intens leting etter ham fører ingen steder hen. Når et bilde av den forsvunne gutten blir trykket i avisene, blir psykoterapeut Frieda Klein dypt bekymret. En av pasientene hennes har gjentatte mareritt om at han har et lite barn, et barn han kan beskrive i detalj, et barn som er påfallende lik lille Matthew.


 

Har du lest Blåmandag?


Slik tar du nydelige bilder

I det siste har jeg blitt flinkere og flinkere til å utforske de manuelle innstillingene på kameraet mitt. Det er tusenvis av muligheter, innstillinger og knapper som kan gjøre et helt ok bilde til noe av det vakreste du har sett. Det er utrolig hvor mye disse innstillingene har og si for om bilde blir bra eller ikke. Jeg har vært en av de som nesten alltid har på auto, eller de knappene til venstre for auto. Har skjelden våget meg inn på de knappene til høyre. Men nå i det siste har jeg altså prøvd det, og jeg blir like overrasket over de store forskjellene hver eneste gang. Skal nedenfor her vise dere noen bilder tatt med auto, og akkurat det samme bildet tatt med manuelle innstillinger.
Ingen av bildene over er redigert overhode. Eneste jeg har gjort med dem er å legge dem inn på dataen, sette de sammen, og legge til tekst. NULL redigering! Jeg har enda en lang vei å gå, men føler jeg hvert fall får til noe.Råder dere alle til å bevege dere vekk fra auto-knappene, og prøve dere frem. Dere trenger ikke kunne noe, men bare prøv! Om dere ikke får det til er det bare å slette bildet, så hva er da problemet? PRØVPRØVPRØV! Øvelse gjør mester vet dere.

Bruker du den trygge auto-knappen, eller er du en av de som liker bedre de manuelle?

 


Slik forvandler du den ubrukelige, stygge buksa til favorittshortsen!Har du ei gammel bukse i skapet som fortsatt henger med prislappen på? Eller ei du har brukt få ganger, men egentlig hater. Du liker den ikke, men føler ikke du kan kaste den heller siden den er så og si ubrukt. Derfor ender det med at den bare ligger der og samler støv og stjeler plass. Du kjenner deg helt sikker igjen i dette.

Nå har jeg det perfekte tipset til deg dersom du er i denne situasjonen! Gjør buksa om til en shorts, og det kan til og med bli favorittshortsen din. Dette forutsetter selvfølgelig at du liker livet i buksen, og at den passer helt oppe og øverst i lårene. Grunnen til at jeg aldri bruker denne buksa er fordi den er altfor stor i leggene og anklene. Jeg liker best buksene når de er stramme, og klarer ikke gå med løse bukser (bortsett fra joggebukser da)..

Jeg viser på bildene trinn for trinn hvordan du gjør det, samtidig som jeg forklarer. Og det du begynner med er å kutte av begge bena omtrent midt på låret. Det trenger ikke være nøyaktig eller beint, det eneste du skal nå er å få vekk de lange bena på buksa.

Deretter tar du buksa/shortsen på deg igjen. Nå skal du brette den opp så langt som du vil ha den. Her anbefaler jeg deg å ta den litt lengre enn du egentlig vil, i og med at du bare kan gjøre det på ny dersom den er for lang. Verre er det dersom du klipper av for mye, da kan det ende med at du må kaste alt allikevel. Så brett den opp slik du vil ha den, og sett et merke. Jeg klippet et hakk i buksa, men du kan også tusje med en penn eller noe slikt. 

Det du gjør nå er å ta shortsen av igjen, legge den på gulvet, og passe på at sømmene på sidene ligger beint. Når det er beint, klipper du rett over dit som merket ditt er, dette krever nøyaktighet! Ikke bare ta fatt saksa å klipp i vei, men pass på å få det så beint som mulig. Når du har klippet av det ene beinet, gjør du akkurat det samme med det andre, og VIPS! Der har du shortsen din.

Nå er det bare fantasien som setter grenser. Du kan brett opp nederst på beina, og sy dem fast. Du kan ta andre stoffbiter og sy/lime dem på lommer eller der du ellers måtte ønske. Du kan lime på både paljetter og nagler akkurat som du måtte ønske. Det er ingen grenser, gjør det akkurat DU synes er fint. Du får en nydelig, egen og helt unik shorts.

Hva syntes du?

 

#DIY


Morsdag tips!

Morsdagen nærmer seg med stormskritt, i dag er det akkurat ei uke igjen. Og er det noe som er vanskelig så er det å finne den perfekte gaven til mammaen din. Jeg har allerede funnet morsdagspresangen til min mamma, men kan såklart ikke avsløre hva det er her på bloggen. Tenkte jeg kunne komme med noen tips til dere som fortsatt ikke har funnet noe.

 

Hjemmelaget kort!

Denne er bombesikker, og slår aldri feil. Alle mødre liker å få et personlig og hjemmelaget kort av barna sine. Klistre dem fulle av hjerter, eller hold enn enkel standard. Det er bare fantasien som setter grenser, bare gjør det personlig. Skriv inni kortet hvor mye hun betyr for deg, at du er glad du har henne. Ros henne opp i skyene, for dette er hennes dag, og hun skal føle seg super spesiell!

 

Gavekort

Hvem liker vel ikke å shoppe? Et gavekort er en fin gave å gi, og det gjør at moren din får en mulighet til å velge selv hva den skal være. Tommel opp for gavekort! Gavekort kan jo også være hjemmelagde, trenger ikke være noe som koster penger. Kan være et gavekort på massasje, husvask, middagslaging osv.

 

Blomster

Hvorfor ikke gjøre noe så enkelt som å kjøpe en bukett blomster. Det kan være roser, tulipaner eller fioler, det er ikke det som betyr noe. Det som betyr noe er at mammaen din får en nydelig bukett med blomster, og hun blir garantert glad for det. Dersom du vil gjøre det ekstra spesielt kan du jo også bestille blomstene hjem på døra. Så på morgenen etter en nydelig frokost når det ringer på døra, får du moren din til å åpne, og der står det en budbringer og overleverer en nydelig blomsterbukett til henne. Gjett om hun blir overrasket!

 

Bøker

Liker mammaen din å lese? Vell, hvorfor ikke gi henne ei bok, eller kanskje en hel serie. Noen gode forslag er bøkene til Cecilia Samartin, hun skriver rørende og sterke bøker perfekt for mødre som liker å reise inn i bøkenes verden. Jeg vil anbefale romanene Drømmehjerte, Señor Peregrino, Salvadoreña og Mofongo. Disse fire har jeg selv lest, og de er ufattelig gode!

 

God start på dagen

Gi moren din frokost på sengen, med en kopp kaffe, et blad hun liker og gjerne et kort. Dette gir mammaen din en god start på dagen, og hun vil smile i evigheter etterpå.

 


søteste mamman min!

 

Har du funnet ut hva du skal gi moren din?


Tuppen og Lillemor i White Collar

Fikk et tips fra ei venninne om en bra serie. Vi begynte å se den på skolen i fritimen på torsdag, og herregud jeg er blitt helt hekta. Det er så utrolig irriterende med serier, de er så bra at man rett og slett ikke klarer å avslutte. Haha, er snart ferdig med sesong 1.. Og det sier litt.

Den heter hvert fall white collar, og er til å anbefale på det sterkeste!!

Her er et utdrag fra anmeldelsen gjort av filmpolitiet: 

White collar byr på en allerede kjent men velgjort politi og røver-dynamikk, hvor den profesjonelle svindleren samarbeider med FBI mot visse gjenytelser. Neal Caffrey (Matt Bomer) samarbeider med spesialagent Peter Burke (Tim Dekay), og disse to er Tuppen og Lillemor i White Collar.

 

Jeg må foresten også legge til at han som spiller Neal Caffret, Matt Bomer, er utrolig kjekk! Det skader aldri å ha flotte skuespillere med i serier og filmer, haha.Har du sett denne serien?


Tips til en bedre start på dagen!

Hei søte lesere!

Fikk et spørsmål av en leser her en dagen som jeg tenkte kunne være en fin ting å lage et innlegg om. Dette var spørsmålet jeg fikk:

 

Kjære Linn Therese!

Først digger bloggen din! Men jeg lurer på hvordan du klarer å stå opp så tidelig, og trene på morgenen? Hvor får du motivasjonen fra???

Klem fast leser <3

 

 

 Tusen takk for flott epost! Blir så glad når dere lesere henvender dere til meg. Derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om mine morgenrutiner.

 

 

Det første som er viktig er å få nok søvn! Legg deg tidelig, du bør helst ha 8 timer søvn hver natt, så skal du se hvor mye lettere det er å stå opp om morgenene, og hvor mye bedre dagen din blir. Jeg har alarmen på mobilen min på ikke tideligere enn 06:45, og pleier å slumre frem til 07:00. Da står jeg opp uansett. Det som er viktig for meg om morgenen er at jeg ikke kan ha mer tid enn jeg trenger. Jeg må ha noe å gjøre hele tiden. Så fra jeg står opp fra senga klokken 7, til jeg går hjemmefra i halv åtte tiden setter jeg meg ikke ned et sekund.

Det første jeg gjør er å stelle meg, pusse tenna, gjerne en rask vask i ansiktet og fjerne gårsdagens sminke dersom jeg ikke gjorde det kvelden før (er ikke alltid like flink til dette). Og omtrent fem over syv sminker jeg meg, det tar ikke mer enn 5-10 minutter. Er også dager der jeg ikke orker å sminke meg før morgentreningen, da får jeg også sove lenger. Etterpå fikser jeg håret, noe som tar rundt ti minutter det også. Før jeg går tilbake på rommet mitt og tar på meg klærne jeg la frem kvelden i forveien (noe som sparer deg for mye stress om morgenen ved at du ikke har noenting å ha på deg). Etter alt dette er klokken omtrent 07:20, da går jeg ned og lager meg frokost, og lunsj. Frokosten spiser jeg samtidig som jeg finner frem treningsklær til morgenøkta og pakker skolesekken. Styrer gjerne litt til, og vips så er klokken halv åtte, da er det bare å få på seg ytterklærne og komme seg på skolen.

Nå er det slik at jeg har treningstimene som en del av skoledagen noe som gjør det lettere med tanke på motivasjon og slikt. Men dersom du trener før skolen, råder jeg deg til å få nok søvn! Kan ikke få understrekt hvor viktig det er. Du kan også gjerne ha noen gode treningssitater og bilder av dine forbilder eller bilder av en slik kropp som du strever etter. Dette legger du i nærheten av senga, slik at dersom du sliter med å komme deg opp for å trene, tar du en titt bort på dem, og plutselig strømmer motivasjonen til deg!

Håper noen fikk noen gode tips (og kanskje motivasjon) til morgentreninger nå.


 

Hva syntes du om innlegget?


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com


InstagramAnnonserDesign


hits