Tilbakeblikk på mitt 2013 -del 3

Først og fremst, nå er vinneren av julegaven på bloggen trukket, og personen er kontaktet på epost! Sjekk derfor eposten din dersom du var med i konkurransen. Dersom vinneren ikke har svart innen slutten av uka trekkes en ny.

Jeg sluttet forrige tilbakeblikk med juni måned, som også var måneden vi dro fra vårt kjære land, og vendte nesene sørover. 

JULI - homecoming and work

1.juli hadde vi akkurat vært i Bulgaria halve tiden, og var kommet til dag 7. Som sagt finner dere alle innleggene fra ferien her, og så hopper vi heller rett til midten av måneden da vi var på vei hjem.12.juli var vi å Sverige på gekås, bedre kjent som Ullared, og shoppet. For å si det mildt handlet vi inn det vi trengte og litt til.13.juli var datoen vi endelig ankom hjembyen og -landet igjen. Deilig å sove i sin egen seng igjen etter nesten én måned i hotelsenger.15.juli hadde mamma bursdag, og det første jeg og lillesøster gjorde denne dagen var å dra på byen å kjøpe presang til henne -og litt mer..Treningen startet også opp igjen denne dagen, og jeg var dødsgangsperr hele neste uken. Men gjett hva, det var faktisk kjempedeilig!

16.juni var vi i begravelse til min kjære oldermor som jeg savner så sårt. Det var en kjempe fin begravelse som var full av tårer, blomster og rørende ord.19.juli startet jeg opp facebooksiden til bloggen min, som dere finner her.

Samme dag fikk også jeg og lillesøster besøk av verdens største, ekleste edderkopp! Her ser dere henne i aksjon, med en vaskekost som våpen. Det endte med at ingen turde å ta den, og den gjemmer seg enda en eller annen plass i verden.. æsj!20.juli kjørte vi til Bergen for å besøke farfar på sykehuset. Han hadde da akkurat blitt operert for første gang i forbindelse med kreften. Les mer her.

22.juli - min første dag på jobben. Jeg jobbet på Aibel i tre uker, og jeg syklet hver eneste dag i halv syv tiden. Husker de morgenen der var utrolig tunge, spesielt ettersom jeg hadde hatt sommerferie, og lagt meg når jeg ville, i over én måned.

Jeg mååå bare dele denne historien med dere, fra 31.juli. Haha, det var så gøy å bli syklet rundt i denne på jobb den dagen, at dere må bare ta dere tiden å lese historien HER.AUGUST - the first meeting, training and school

2.August ble lille Kompis et nytt medlem av familien. Han er hunden til mormor og morfar, og verdens skjønneste chihuahua.

3.august - vi druknet nesten i alt regnet inne i Hervik, men heldigvis holdt temperaturene seg oppe slik at vi ikke trengte å gå med regnklær.

4.august hadde regnet fortsatt ikke stoppet, og jeg prøvde å kjøre hjem i fra Hervik. Fortsatt uten regnklær.. Det endte med at jeg nesten ble så frustrert at jeg klippet av meg buksa. Den var nemlig klistret til huden, men jeg fikk den heldigvis av etter en hel del riving og sliting.

8.august - første gang jeg møtte min kjære. Åh, husker dagen som om det skulle vært i går. Vi var hjemme hos han og så film, såå koselig.9.august - min siste arbeidsdag på Aibel. På fredagene er det en av de ansatte på den avdelingen jeg jobbet på som alltid lager vaffler, og jeg hadde gått å snakket om hvor mye jeg gledet meg til disse vaflene til en av de andre sommervikarene hele dagen. Da dagen nærmet seg slutten viste det seg at han som pleide å lage vafler ikke var på jobb i dag.. Ei stund etter at arbeidsdagen var over kjørte han andre sommervikaren hjem til meg med nystekte vafler som han hadde lagd hjemme. Ååh, smeelt!10.august gikk turen østover igjen, men denne gang for den årlige sommerskolen i vektløfting. Du finner alle innleggene fra sommerskolen her.18.august var det tid for skolestart igjen..! Jeg opplevde kjempe mye denne sommerferien, men likevel føltes det som den bare forsvant avsted.

24.august la jeg ut denne videoen som jeg fikk kjempe mange, og bare gode, tilbakemeldinger på.

25.august var jeg model for en dag. Les mer om den opplevelsen her.

30.august bestilte jeg russeklærne mine, og da hadde jeg forresten ikke bestemt meg for sitat på russekortet. Det er bestemt og fikset nå, men dere får ikke se det før jeg får dem i posten. Noen som vil gjette hva det kan være?

 

 

SEPTEMBER - an weightliftingworld

4.september innkalte vi alle mannskap og bar denne store jacuzzien fra hengeren og opp på terrassen. Altså på den gode, gamle måten. Ekte muskler slår maskiner og kraner!11.september kom jeg med dette gode middagstipset! Sjekk oppskriften her.15.september var det NM 5-kamp i Vigrestad, jeg gjorde 65-75, og satt også i tidenes lengste dopingkontroll, les om den HER.

18.september delte jeg bilde av meg gjennom en tiårs forandring. Har jeg forandret meg?25.september fikk jeg i oppgave av kjemilæreren min å ta bilder gjennom hele timen. Se alle bildene HER.28.september tok jeg lillesøster med meg på HTG for å trene. Vi kjørte noen øvelser i fra basisprogrammet mitt, og det er umulig å ikke le når man ser denne filmen.

 

Noen som er klar for siste del? Husk å sjekke eposten din dersom du deltok i konkurransen.


Tilbakeblikk på mitt 2013 -del 2

Nå, er dere klare for del 2 i mitt tilbakeblikk på 2013? Sist gang avsluttet jeg med mars, da vi var på fjellet i påskeferien.

APRIL - a mix of everything

1. april hadde jeg den første vektløfterøkten på hele to uker, da jeg hadde vært i Danmark ei uke først og på fjellet uken etter. Riktignok kom jeg fort tilbake igjen, men det tror jeg er fordi jeg var veldig aktiv i begge feriene, og lå ikke akkurat på latsiden.5.april. Det hendte ganske lite spennende i denne perioden, men vi fikk endelig vårværet vi hadde ventet på hele vinteren. Solen begynte å skinne, og snøen begynte å smelte!6.april var den dagen jeg delte min hemmelige, populære, berømte havrepannekaeoppskrift! Haha, de pannekakene der har blitt lagd hundrevis av ganger, og de er fremdeles den beste oppskriften som finnes. HER er oppskriften, under ser dere bilde.12.april var jeg i bedre knebøyform enn jeg noensinne har vært. Jeg tok hele 5 reps på 100kg i knebøy!

17.april fikk jeg øynene opp for hvor godt det er å spise frosne bær. I perioden etter dette hadde jeg frosne bær til minst ett måltid hver eneste dag.18.april, nesten tre måneder etter jeg startet opp bloggen havnet jeg for første gang på toppen av topplista i Haugesund med hele 295 lesere. Jeg husker så glad jeg var da jeg våknet opp til de tallene der.18 april kom jeg med de overraskende ettårsforskjellbildene. Nå er det ikke mange måneder til det er april igjen, så da tenker jeg at jeg får lage enda en slik kollasj! Hva synes dere forresten? Stor forskjell på 2012 og 2013?
20.april ga jeg dere oppskriften på hjemmelaget meksikansk tomatsuppe, også den falt godt i smak hos dere. Du finner den HER.21.april startet tentamensperioden, og bloggkvaliteten datt et par hakk med en gang.Dermed skjedde det ikke noe spesielt frem til den 26.april da jeg rømte avgårde til Hervik, landstedet vårt. Jeg viste dere masse bilder fra verdens fineste plass HER.Resten av april gikk fortsatt til å øve på prøver, tentamener og alt slikt.

 

MAI - ups and downs

1.mai var datoen jeg signerte kontrakt med min gode sponsor Klinikk Selsaas. De har hjulpet meg mye gjennom det året som har vært, og jeg ser frem til et godt samarbeid inn i 2014 også! Les mer om hva jeg har skrevet om dem her, og sjekk gjerne ut hjemmesidene deres her.5.mai deltok jeg på junior NM, og gjorde det ganske bra! Resultatet ble 66kg i rykk og 81kg i støt, noe som tilsvarte en kilo bak pers i rykk, en kilo over gammel pers i støt, og tangering sammenlagt. Jeg fikk gull i min klasse, og tredje beste poengsum blant alle jentene. Det var også på dette stevnet jeg ble dopingtestet for første gang. 

8.mai hadde jeg pakket treningsbag, koffert og veske, og var klar for å vende nesen østover til Tønsberg for jentesamling med vektløfterkretsen. Tror dere ikke flaksen min slo til igjen? Widerøe streiket akkurat denne dagen, og jeg ble værende hjemme i kalde Haugesund..11.mai blogget jeg om Elvis, kjælefrosken vår som kom på besøk ei helg da vi var i Hervik. Han var verdens søteste lille frosk, og det var nesten som jeg ble forelsket, hihi. For flere bilder av prinsen se HER.15.mai, første gang jeg ble intervjuet på tv. Sendingen var for tv-haugaland i deres program Torsdagsfesten, og hovedtemaet var selvsagt vektløfting. Dere kan lese min historie om kvelden HER og se klippet som ble sendt på tv HER.17.mai, nasjonaldagen!18.mai, første gang jeg sto på vannski det året, og første gang i mitt liv at jeg sto på vannski uten våtdrakten!25.mai var jeg med på rogalandscup stevne som gikk kjempe dårlig. Jeg fikk gull, men resultatet er ikke noe å skryte av. Les mer HER om dere er interreserte i det.


30.mai klarte jeg å gjøre det helt store å miste kameraet mitt i vannet.. Dermed ventet det uker med låning av lillesøsters kamera, og venting på at mitt nye skulle ankomme. 

JUNI - vacation

1.juni tok jeg dette stilige bilde som jeg ble kjempe fornøyd med, og to dager senere fortalte jeg hvordan HER.8.juni fikk jeg nye joggesko av mormor og morfar, tusen takk! Rart å se tilbake på disse bildene, nå er dem i en helt annen lillafarge, haha.9.juni. Sommeren var her for fullt, og vi spiste nå frokost ute i solsteiken med korte armer og ben. All kulden hadde nå gått i hi, og jeg husker hvor deilig det var å løpe rundt i lite klær hele tiden. Det føles som så mye lenger enn et halvt år siden..10.juni, jeg hadde så godt som sommerferie, kun eksamen som gjensto. Og jeg brukte da dagene på litt annerledes trening. HER foreksempel gikk jeg en tur opp til utsikten, et høyt fjell i Haugesund.11.juni fikk jeg mitt nye kamera, og bloggmotivasjonen steg i været med en eneste gang!17.juni fikk jeg ny pers i markløft, 125kg. Video under.

19.juni. Endelig kom dagen for å levere inn bøker! Det var såååå deiligFå dager senere startet sommerferien vår, som først tok turen til Oslo, deretter Danmark, så Bulgaria, tilbake til Danmark igjen, over til Sverige og så hjem til Norge! Dere finner alle innleggene fra turen HER. Så legger heller jeg til et lite bildedryss fra alle ukene.


Noen som er klare for del 3?


Tilbakeblikk på mitt 2013 -del 1

Tenkte jeg også skulle ha dette obligatoriske tilbakeblikkinnlegget når før vi går inn i år 2014. For nøyaktig ett år siden var denne bloggen verken opprettet eller påtenkt. Jeg har hatt mange fjortisblogger tidligere, slike som alle jenter har i en tidsperiode, der jeg blogget om maskara og alle andre helt ubrukelige ting. Jeg opprettet denne bloggen, og var bestemt på at denne skulle bli mer serriøs, og handle om treningen min. Første innlegg kom den 28.januar (her finner dere det), og jeg husker den dagen som om det skulle vært i forrige uke. Jeg satt i garderoben på skolen etter at jeg hadde skiftet til treningsklær, vi hadde blitt sluppet litt tidligere fra forrige time, så jeg hadde litt tid til overs før treningstimen startet. Jeg var innom bloggen til Sophie Elise -som jeg har lest fast så lenge jeg kan huske- og det var da det plutselig slo meg. Hvorfor ikke starte å blogge jeg også? På det tidspunktet var jeg inne i en ganske dårlig periode, og jeg fortalte ingen at jeg opprettet bloggen. Det gikk faktisk en hel del uker før blant annet foreldrene mine fikk vite det. Jeg hadde faktisk ikke delt ett eneste blogginnlegg på facebooken min før nå i starten av Desember. Grunnen til at jeg ikke har villet gå ut med det til de jeg kjenner tror jeg er fordi jeg er redd for tilbakemeldinger. Negative tilbakemeldinger. Selv om jeg ikke har fått en eneste en, er det fortsatt noe som jeg ikke er helt komfortabel med. Men uansett, nå skriver jeg meg helt vekk her!

JANUAR - the start

En av de første bildene jeg tok til bloggen. Dette var samme dag som jeg opprettet bloggen, og ble tatt etter treningsøkta som jeg nevnte overfor. Synes dere jeg har forandre meg? Haha, det synes ihvertfall jeg!

Vi er fortsatt på den 28.januar, senere den dagen hadde jeg den første photoshooten med speilreflekskameraet mitt. Husker jeg kledde meg skikkelig opp, sminket meg i en evighet og selvsagt krøllet håret. Nå når jeg hadde fått meg blogg, måtte jeg jo ha en header også, og den ble seende slik ut.30.januar. Dette var dagen jeg for første gang fortalte noen om bloggen, lillesøster ble den utvalgte, og hun var også med i kveldens innlegg den dagen. Vi stresset skikkelig med å stelle det perfekt i stand slik at det skulle se bra ut på bildene.FEBRUAR - it's a first for everything

Denne måneden startet jeg med å slå til med mitt aller første antrekksinnlegg (det finner dere her) haha, jeg husker jeg ble dødsfornøyd med disse bildene, men huff så pinlig det er å se tilbake på.

Jeg begynte å ta bilder av omtrent alt jeg spiste, og voíla plutselig ble det en matblogg. Den perioden må ha vært kjedelig! Jeg blogget mer om maten jeg spiste enn øktene jeg trente.. spennende!Jeg ser også at bildekvaliteten her på bloggen har tatt seg opp et par hakk, og godt er det! Herregud så mye rart jeg finner når jeg blar tilbake slik som dette. Noe av det kjekkeste med å ha blogg må være å bla tilbake i arkivet og lese om alle de små hverdagsgledene du trodde du hadde glemt. Derimot er det ikke like gøy å finne slike kvalitetsbilder som dette, eller de flere skrivefeilene jeg hadde på den tiden. Merker helt klart at jeg har utviklet meg, og det til det bedre. gøy!4.februar. Jeg hadde kameraet med meg på trening for første gang, husker at jeg var kjempe fornøyd med disse bildene også. Nå begynner jeg sterkt å tro at jeg hadde veldig svakt syn for ett års tid tilbake.

7.februar. Første gang jeg introduserte dere for min kjære lille undulat Kokos. Herregud som jeg savner han, den lille kokosen min. Kokos er den tameste undulaten jeg noensinne har hatt, og jeg kommer aldri til å glemme han. Han var alltid med meg, og vi gjorde så utrolig mye gøy i sammen. Nå høres det sikkert ut som jeg er gal, som har fuglevenner, men han var faktisk min beste venn. Han sovnet flere ganger i henda mine på kveldene når jeg satt i senga å koste med han. Han landet på hånda mi når jeg rakte den opp. Han gikk over tastaturet og lekte med fingrene mine når jeg var på pcen. Et par ganger klarte jeg også å få han til å reagere på navnet sitt, dette var mot slutten, før han døde. Han satt inne i buret med døra åpen, jeg ropte navnet hans, han kom ut og fløy bort til meg! Åh, jeg har så mye å fortelle, men siden dette er et innlegg om tilbakeblikk og ikke fugler, så skal jeg stoppe her. 

9.februar. Første gang jeg ryddet rommet kun for bloggens skyld. Senere har dette vært en stor motivasjonskraft for å komme i gang med ryddingen, bildene blir så mye finere med en gang man har en ryddig bakgrunn.10.februar. Første gang mamma og pappa var med på bloggen. Det var morsdag, og vi hadde bestemt oss for å gå på fjelltur, noe som er en en-gang-i-livet-opplevelse i vår familie. Haha, måtte bare le da jeg leste gjennom innlegget her. En tur jeg sent kommer til å glemme.

11.februar. Første gang jeg la ut en video på bloggen. I forbindelse med lillesøsters bursdag!

15.februar. Første gang jeg lagde meg min egen shorts. Les hvordan her!16.februar. Jeg fikk min første sponsor - sportsmat.no. Sjekk dem ut her.18.februar. Første gang jeg tok med meg kameraet på skolen slik at jeg kunne blogge i friminuttene også.21.februar. Første gang jeg skrev et litt mer utfyllende innlegg om hva vektløfting egentlig er. Les det gjerne her.

25.februar. Første gang jeg fikk tilsendt en header av en leser! Se så fin ♥MARS - The trips

2.mars. Jeg deltok på senior NM, jeg hadde lagt skikkelig opp til dette stevne, og det gikk kjempe bra. Jeg fikk fem av seks godkjente løft, og bronse i min klasse. Stevnet var i Larvik, og er tidenes største norgesmesterskap i vektløfting. Kjempe moro!

7.mars. Jeg perset i knebøy. Husker at jeg var dødsnervøs på grunn av at jeg skulle teste på morgenen istedenfor på kvelden slik jeg er vandt med. Grunnen til at treneren min heller ville at jeg skulle teste på morgenen var at det er mange flere som ser på når jeg trener på skolen, og det er da god reklame for klubben! Det gikk heldigvis bra til tross for at det var tidelig på dag, og jeg tok 115kg!

Samme dag kjøpte jeg også benken min. Sovesofaen som jeg har på rommet mitt, og det uten å si et eneste ord til mamma og pappa. Det var kun mormor, morfar og lillesøster som visste det. Mormor og morfar fordi de hjalp meg med å frakte den hjem, og lillesøster fordi hun hjalp meg med å skru den sammen.

Jeg filmet også reaksjonen til mamma da jeg viste henne sofaen, og under her ser dere den!

16.mars. Jeg reiste på treningsleir til Danmark for ei uke. Ord kan ikke beskrive den reisen, det var så gøy! Istedenfor å fortelle litt om hver dag velger jeg heller å legge til en link der dere får alle innleggene fra turen. HER.22.mars kom jeg hjem fra Danmark, og var hjemme i nøyaktig ett døgn før turen gikk videre til fjellet på påskeferie. Jeg om lillesøster sto mye på slalom i hordadalen, og vi koste oss en hel haug der oppe! Nå er det ikke lenge til neste tur ♥ gleder meg!Dette innlegget ble evig langt selv om jeg nå valgte å dele det opp. Er det noen som i det hele tatt leste alt? Jeg spent på hva dere syntes om de tre første månedene? Er dere klare for del 2?

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits