Kort oppsummering

Hei dere! Ja, jeg lever fortsatt. Siste dagen gikk virkelig alt i ett, og jeg fikk derfor ikke tid til å blogge i går. Vi la oss ikke før halv fire, og da var det litt for sent til å bjunne å finne frem macen og blogge. I dag var det heller ikke annet enn pakking og trening som tok tiden min. Har også sittet syv timer i bil nå, så dette blir ikke et superlangt innlegg, forteller dere bare kort om gårsdagen, så kommer et eget innlegg om stevnet senere.

Dagen startet med morgentrim, som alltid. En rask tur i skogen, før vi kom tilbake til hallen for å veie oss inn. Deretter spiste vi frokost før vi løftet tungt, kastet langt og løp fort. Etter stevne dro noen av oss på stranda, der vi badet i storm, mega høye bølger og overskyet vær. Haha, det var litt av en opplevelse, følte jeg var med i noe ekstrem realityshow eller noe.

På kvelden grillet vi alle sammen. Vi stekte pølser, hamburgere, kylling og kokte ris. I tillegg hadde vi salat på bordet og brus i glasset. En kjempe koselig kveld ute sammen med de beste, perfekt avslutning på leiren.


Bildedryss dag 4

Blir ikke så mye tekst i dag, er nemlig stevne i morgen, og da er det viktig med søvn! Velger derfor å dele noen bilder med dere istedenfor. Kort oppsummert har dagen gått til trening, avslapping, kortspill og korthusbygging.En dag blir ei uke

Denne dagen har vært evig lang, føler jeg har vært våken ei uke. Utrolig hvor mye man får ut av dagen ved å stå opp så tidlig, og ha noe å gjøre på hele tiden. Morgentrimmen begynte som vanlig klokken åtte, men første vektløfterøkta startet ikke før halv elleve. Altså en halvtime senere enn normalt. Den ekstra halvtimen brukte vi på å gjennomgå noen kostholdskurs på nettet, på sunnjenteidrett.no.Økta gikk ganske bra i dag også forresten, første øvelsen var valgfri, men skulle være noe man trengte å trene. Jeg fikk råd fra treneren om å velge overstøt, men på en litt annen måte enn jeg trener hjemme. Etterpå var det styrkerykk, støtdrag, stifflegg (verdens kjekkeste øvelse, også kalt strakmark. Elsk) og til slutt splittknebøy, som jeg kun har trent én gang før. Etter økta dro vi på stranda, da sola endelig tittet frem, og gjett om vi fikk farge? Nei. Kun littegrann rødfarge. Jeg og Sunniva var forresten den eneste av jentene som turde å svømme helt ut til flytebrygga, som dere kan se på bildene under om dere ser nøye etter. Vannet var iskaldt, og det var såvidt vi ikke frøs til is.

Middagen spiste vi rundt seks, og resten av kvelden gikk til kos. Butikken, kortspilling, kos som i menneskestabling i sofaen (tror vi var fem stykker oppå hverandre på det meste?). Og helt på slutten av kvelden kjørte en av guttene til byen for å kjøpe et par filmer og kom tilbake med hele ti stykker. Vi valgte å se en skrekkfilm, mot min vilje. Men heldigvis var den ganske dårlig, haha, om ikke dere vet det så hater jeg skrekkfilmer.


Følte meg som en utrolig god fotograf etter å ha tatt det bildet her. Er det det man kaller et blinkskudd? Akkurat i det han låner Sunnivas briller, spiser og er helt uvitende om at jeg tar bilde..


Ødelagt øye

Været holdt ikke til, og det ble derfor ingen strandtur i dag likevel, det tar vi heller i morgen. Vi startet med morgentrim før frokost klokken åtte, og hadde ei ganske tung vektløfterøkt med et par nye øvelser klokken ti. Jeg er i greit bra form, men kjenner allerede etter en dag at jeg begynner å bli sliten. Andre økta i dag var j*vlig. Den verst tenkelige sirkeltreningen, bare tusen ganger tyngre. Var helt dø etter den, og ble derfor kjempe glad da vi fikk beskjed om at det var 3-kamp trening på slutten. Med andre ord, en tung treningsdag med en hel haug slitne sporty mennesker.

Mellom de to hovedøktene i dag hadde vi noen timer fri, og de ble tilbringt på blant annet legevakten. Min kjære Sunniva hadde problemer med å få på seg linsen i dag, da den var bøyd, men hun tok den på likevel. Linsen gjorde vondt, og gikk å irriterte øye hennes hele dagen, derfor valgte vi å gå ned til sentrum i pausen. Der gikk vi innom en optiker for å kjøpe ei ny linse, men da hun prøvde den ble alt helt tåkete på det ene øye hennes. Hun prøvde flere, men resultatet var det samme for min stakkars lille jente. Hun gikk inn i et rom sammen med optikeren, og kom ikke ut før over en halvtime senere. Da var hun sprutrød på øyet og tårene rant. Hun hadde kjempe vondt, og hennes beskrivelse av smerten var at noen hadde bindt en fiskesen rundt øye, og sto å strammet. Vi ble henvist av optikeren til legevakten, som var fem minutter unna. Dermed gikk vi med Sunniva mellom oss, som gikk nærmest halvblind da lyset ute gjorde veldig vondt. På legevakten ble hun tatt inn med en gang, og hun fikk vite at linsen hun tok på i dag tidlig hadde ødelagt og satt hull på hinna på øyet. Etter enda ei lang stund utenfor legevakten kom lillejenta ut igjen, denne gang med enda rødere øye, og enda mer tårer. Vi gikk over på sykehuset, fikk en salve på apoteket og deretter ble vi hentet å kjørt hjem. Hva som skjer videre vet vi ikke enda, men vi krysser alle fingrene for at øye blir fint igjen snart. God bedring!❤
På vei til byen, helt uvitende om alt som venter oss..


Her ser dere et resultat av hva vi bedrev tiden med da vi satt utenfor å ventet på Sunniva. Lagde smilefjes på buksa til Kamilla med øyedråper.


Tiden går sakte på legevakten.

En super førstedag!

Ble litt sen oppdatering i dag, og det blir det mest sannsynlig videre også. Det er rett og slett fordi det skjer noe hele tiden, og vi har både treninger, strandturer og noe å gjøre hele tiden. Jeg skal hvert fall klare å publisere ett innlegg hver kveld, om det blir noe mer enn det får dere bare se. Dagen startet tidlig i hytta på Stolpestad Camping, der vi vasket ut og kom oss avgårde i ni tiden. Videre var vi innom en bensinstasjon og kjøpte frokost før jeg og lillesøster ble sluppet av utenfor Stavernshallen med bagasje, frokost og kameraet mitt (som vi brukte mye av tiden på). Vi ventet der i rundt 2,5 time før vi ble kjørt til Tønsberg sammen med to andre jenter, og bilen var mildt sagt stappfull. Fire jenter, med haugevis av bagasje, pluss sjåføren, som er treneren på leiren, som også hadde litt selv.

Her i hallen rigget vi oss til rette, spiste frokost, spilte kort og slappet av, før vi hadde den første økta klokken 17. Økta bestod av øvelsene rykk, støt, knebøy og press. I rykkene tok jeg forresten ny personlig rekord med dobbel på 60kg. Super fornøyd med starten på samlingen så langt, og alle er omsider kommet. Enkelte av deltagerne rakk ikke første treningen, men i morgen tidlig er vi alle fit for fight. Vi har også planer om å gå på stranda i morgen ettersom det er meldt ganske pent vær da. Jeg skal få prøve å ta litt flere bilder da enn jeg har tatt i dag. Har kun bilder fra ventingen i Stavern. Enjoy!


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits