En ansiktsmaske som funker!

God kveld dere ♥ beklager for sen update! Tenke jeg skulle tipse dere om et nytt produkt jeg testet her en dagen. Denne ansiktsmasken er en billig behandling for å fjerne hudormer, kviser og andre urenheter. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til denne i og med at jeg kun har testet h&m sine ansiktsmasker tidligere, men man merket ekstremt stor forskjell på dem! Denne smøres ut på huden, og tørket ganske raskt. Den skal sitte på i 20 minutter, og når den tiden er gått kan man ta tak i én ende og dra maska rett av huden. Det verken svir eller er ubehagelig å ha den på, det eneste man merker er at det kjennes når man drar den av, men det er kun fordi den virker. Når du har dratt den av kan du faktisk se alt skiten, hudormer og diverse andre urenheter ligge igjen på baksiden av masken. Den kan fås kjøpt her! Min tube er sponset, men det er helt ærlige meninger.

 

Verdens smarteste oppfinnelse

Sjekk hva som dukket opp i postkassen min i dag da, verdens smarteste oppfinnelse! Istedenfor å kjøpe ferdig sitrusspray, kan du nå bare skjære av toppen og skru denne enden på din egen frukt. Mye billigere enn å kjøpe den ferdig, og den smaker også selvsagt mye bedre når den er hjemmelaget. Den kan brukes til både lime, sitron, appelsin og andre frukter. En genialt, lite kjøkkenverktøy som definitivt kommer til å bli brukt mye her hjemme fremover. For å lese mer om produktet og/eller bestille, trykk her

Nye lokaler

Nå er det nøyaktig 30 dager til Klinikk Selsaas flytter og bytter lokale. Jeg har tidligere fortalt dere om mitt samarbeid med dem, og fremgang som jeg er ganske sikker på skyldes deres gode jobb! (Les her, her og her.) De flytter nå fra sentrum og sørover i byen, for de av dere som bor eller er kjent i Haugesund, ligger de nye lokalene sør for felleskjøpet. Store og lyse fine lokaler, som jeg er sikker på kommer til å bli utrolig bra. Siste dag i nåværende lokaler er 29.november, og første arbeidsdag i de nye er 2.desember. 

Den nye adressa er

Rennesøygata 16

5537 Haugesund

Dersom du ønsker å bestille time

på nett HER

eller på telefon 52716000

 

DEL GJERNE INNLEGGET PÅ FACEBOOK! :-)


New in

Da jeg satt på skolen i dag fikk jeg melding om at min hettegenser med klinikk selsaas logo nå var kommet. Dermed hev jeg meg på scooteren da jeg kom hjem slik at jeg fikk hentet den før de stengte. Den er utrolig deilig, myk og kjempe fin! Perfekt start på helgen, som forhåpentligvis kommer til å bli perfekt den også.
Kari Traa til under 100,-

Jeg har nå fikset et kjempe tilbud til dere, som takk for alle de fine kommentarene dere har kommet med i det siste. Setter utrolig pris på det, og det håper jeg dere vet. Dette tilbudet er først og fremst for de av dere som liker å trene, men det passer også kjempe bra dersom du ønsker å begynne å trene, eller rett og slett trenger motivasjonen til å sette i gang. Du får nemlig en Kari Traa treningsgenser og tre utgaver av iFORM. Treningsgenseren er av super kvalitet, og i den populære butterfly-serien. Jeg har selv en topp i denne serien, en singlet som dere kan se her, og den er absolutt å anbefale. Deilig mot huden, myk og behagelig og ikke minst tørker den fort. Verdien av denne treningsgenseren er 449,-, men du får denne + tre iFORM blader for kun 99,50. Er ikke dette et tilbud å benytte seg av, så vet ikke jeg! iFORM er Norges største magasin for kvinner som ønsker å bli den sunneste, sterkeste og gladeste utgaven av seg selv.

Trykk her for å lese mer, evt bestille. Størrelse på genseren velger du etter å ha klikket på linken.


Bilde lånt av fotballfrue med treningstoppen som du nå kan få for under 100kr.
Stive muskler, vond rygg eller noe annet?

Klinikk Selsaas åpnet dørene i Sørhauggaten 128 i 2008. Den gang var det kun en kiropraktor og en fysioterapeut. Etter som årene har gått har klinikken utvidet. De er i dag en tverrfaglig klinikk som har som oppgave å levere kvalitet til et hvert behandlingsopplegg innen for dems felter. I dag holder de til i 3.etasje i flotte lyse lokaler i Haugesund, samme bygg som DNB. Klinikken har også kontor på Åkra ved Skoi Trening og Helse og ved Amanda storsenter. I tillegg til å levere overnevnte behandlingstyper, leverer de etter avtale tjeneste på bedrifter.

Kort om de forskjellige behandlingstypene: (sjekk ut mer på hjemmesiden deres her)

Kiropraktor

diagnostikk

behandling

forebygging av biomekaniske feilfunksjoner

Massasjeterapi

Økt fysisk, mental og følelsesmessig helse

Gjør musklene mer smidige og elastiske

Akupunktur

Sykdom og smerte kan skyldes ubalanse i kroppens energisystem

Fysioterapi

Helsefremmende virksomhet

Forebyggende virksomhet
Ernæringsfysiolog-Helseprofil

Gode råd om kostholdsendringer

En sunnere hverdag

Overskudd i hverdagen

Sexologisk rådgiving

Manglende lyst eller evne

Problemer knyttet til alder og sykdom

Jordmortjeneste

Svangerskapskontroller

Ettersamtale etter tidligere fødsel

Trykkbølge behandling

Trykkbølgebehandling, eller rESWT som det kalles på fagspråket, er et effektivt alternativ for pasienter med kroniske lidelser

Mediyoga

Bygge opp en bevissthet om kroppen, spenninger og adferdsmønster//Sponsing, ærlige meninger//


Endelig er framgangen tilbake

For litt over en måned siden signerte jeg en samarbeidsavtale med klinikk selsaas, og det er noe jeg har hatt stort utbytte av. Jeg får tett og god oppfølging både med tanke på muskler, ledd og kosthold. På denne måneden har jeg allerede flere ganger vært i kontakt med kiropraktor, fysioterapeut og ernæringsfysiolog. Man skal lete lenge etter blidere og mer positive mennesker. Jeg blir alltid møtt med et smil, og gleder meg hver eneste gang. Ikke bare på grunn av de ansatte, men også for den merkbare endringen. Det var ei stund det gikk mye nedover med prestasjonen min innenfor vektløftingen, men etter å ha fått knekt på plass litt her og der, løst noen muskelknuter og fått frisket opp kroppen igjen, har nedgangen stoppet. Framgangen har endelig kommet tilbake, og det er jeg nesten helt sikker på at jeg har klinikk selsaas å takke for. 


Vårfavoritter

Nå snegler vi oss mot sommeren, og det er snart på tide å finne frem shortsene igjen, kanskje noen av dere har gjort det allerede? Jeg fikk nettopp med meg at nelly har mai-fest, og feirer det med fri frakt og gratis bytting. I og med at de har fått inn masse nytt i det siste, bladde gjennom det nå nettopp, og endte opp med å finne fire sommerlige antrekk. 


Toppen finner du her, shortsen her, beltet her og skoene her.


Toppen finner du her, shortsen her, tube bhen her og skoene her.


Toppen finner du her, shortsen her og skoene her.


Kjolen (med beltet) finner du her og skoene her.

 

Hvilket antrekk er din favoritt? Er dette noe du kunne gått med?


Wantis from nelly1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER // 6.HER // 7.HER // 8.HER

 

Noen av dem du kunne tenke deg?


Flotte treningsklær er et must

Jeg nevnte så vidt tidligere at sportsmat skulle begynne å selge treningstøy, og gjett hva? Nå har de fått inn masse nye, pene og sporty treningsklær. For å feire at de nå selger MXDC sport , har de 25% rabatt på alle MXDC produktene. Er ikke dette et kupp så vet ikke jeg. Sportsmat har også fri frakt på alle bestillinger over 1000,-. Anbefaler dere å ta turen innom salget HER. Jeg har plukket ut favorittene mine under, noen av dem du kunne tenke deg?


Treningstights (før 599,-) Finnes også i fargene grønn, oransj og rosa. HER. // Treningstopp (før 299,-) HER.


Treningstights (før 599,-) Finnes også i rosa, grønn, blå og oransj. HER. // Treningstopp (før 299,-) Finnes også i lilla og svart. HER.


Treningstights (før 599,-) Finnes også i fargene lilla og rosa. HER. // Treningstopp (før 399,-) Finnes også i fargen rosa. HER.


Treningstights (før 599,-) HER. // Treningstopp (før 399,-) Finnes også i fargene lilla og svart. HER.


Treningsgenser (før 499,-) Finnes også i blå og lilla. HER. // Treningstopp (før 399,-) Finnes også i svart. HER.

Disse to siste her er mine favoritter. De ser så utrolig deilige ut, spesielt genseren! LOVE♥

 

Hvilke likte du best?


Sjekk ut sportsmat i dag

For mange av dere er kanskje søndagen den ultimate nettshoppingdagen. Derfor tenkte jeg å tipse dere om at sportsmat.no nå har tatt inn et nytt merke, Activate. Finn deres store utvalg av Activate produkter her. Sportsmat utvider stadig sitt tilbud, og jeg oppfordrer dere alle til å kjøpe produkter på denne siden nå som det er så billig. Denne nettbutikken vokser fort, og kommer garantert om ikke lenge til å være en av de store på markedet. Det jobbes også med å få inn treningstøy. For å holde dere oppdatert anbefaler jeg dere å like facebooksiden deres som dere finner her. Ha en kjempe fin søndag videre.

 

Jeg har selv prøvd ut mange av sportsmat sine produkter, og jeg er kjempe fornøyd så langt! De har god kundeservice, enkel oversikt over varene, rask levering og ikke minst billige priser!

//Reklame, Ærlige meninger//


wants from nelly

Mørkrød jeans her  // Svart jeans her

Mønstret leggings her // Blå jeans her

Hvit kjole her //  Svart kjole her

Vårjakke her // Stripet genser her¨

 

Har du noen favoritter?


Trenger du sponsor til bloggen din?

Sliter du med å finne sponsorer til bloggen din? Vel, da har jeg et godt tips til deg! www.sponsetblogg.no.

Det er en nettside som finner sponsorer som passer akkurat DIN blogg! Egentlig ganske genialt, så slipper man å lete overalt, og sende masse mail hit og dit for å finne en sponsor til bloggen. Man trenger heller ikke være på noen toppliste eller ha mange lesere for å registrere seg heller, det er jo ekstra bra!

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her, og så får du mail med sponsore som ønsker å sponse bloggen din. Du får også hele tiden nye beskjeder når de finner nye sponsorer som passer din blogg.
Kan det bli lettere?? Har du registrert deg?

//I samarbeid med sponsetblogg.no


Ikke gå glipp av ukens gode tilbud!!

Denne uken er det fantastiske tilbuder på sportsmat.no! Du får en pakke med proteinpannekaker (910g) til kun 149,- Den koster til vanlig 249, så dette er virkelig et kupp. Boksen består av pulver som kun blandes ut i vann, og deretter stekes i stekepanna.

Protein Pancakes er et delikat måltid som kan tilberedes veldig raskt og effektivt for hele familien. Hver porsjon består av 2 solide pannekaler som inneholder hele 21g protein, kun 2g fett, i tillegg fiber og mineraler. Protein pannekakene kan være et godt alternativ til en vanlig proteinshake til frokost, middag eller kveldsmat.

 

Et godt tips når du blander ut røren, er å bytte ut halvparten av vannet med melk eller kefir, det gir (om det er mulig) enda bedre pannekaker.
Det er også enkelt å lage vafler av pannekakerøren! For å bestille, eller å lese mer om produktet trykk HER.

Favoritter på salg fra nelly

Nelly har for tiden salg på de 100 mest solgte varene. Her er mine favoritter, noe du kunne tenke deg? Når jeg har linket til de forskjellige produktene, så begynner jeg øverst til venstre, og går mot høyre, deretter til linjen under. Altså øverst til venstre er nummer 1, øverst til høyre er nummer 2 osv..

Sko


1. HER           2. HER          3. HER          4. HER

 

Topper

1. HER               2. HER              3. HER              4. HER

 

Shorts og bukser


1. HER               2. HER               3. HER

 

Kjoler


1. HER  2. HER 3. HER 4. HER

5. HER6. HER7. HER8.HER

 

Jakke og gensere

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 


5. HER 6. HER 7. HER 8.HER

 

Noe du likte?


Nye godsaker i hus!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Begynte ikke på skolen før 11:50 i dag, så da fikk jeg slappet av litt først. Jeg kjørte direkte til posthuset og hentet en pakke fra sportsmat.no. Den har jeg virkelig gledet meg til. Etter skolen kjørte jeg direkte på jobb, før jeg kom hjem igjen og begynte å teste ut produktene. Kan fortelle dere litt om hva jeg bestilte.Whey tech proteinpulver. Med smak av sjokolade, ååh jeg elsker virkelig denne. Det var det første jeg prøvde ut. Jeg elsker sjokolade, så kjenner at denne er perfekt for meg. Nå kan jeg heller drikke en proteinshake i steden for den sjokolade plata. SÅ mye bedre! For å lese mer om, eller bestille, dette produktet kan du klikke HER.Cuatro red force energidrikke. Denne skal jeg prøve om en liten halvtime. Bestill eller les mer om denne HER.Shaker fra proteinfabrikken. Hvem trenger vel ikke det? Allerede testet ut. Kan kjøpes HER.Cuatro protonic bar. Energi bar til å spise under treningsøkten, prøvde den før i dag, smaker himmelsk! Kan fås kjøpt HER.Cuatro cell max energibar. Samme serie som barene over og energipulveret over. Denne har jeg ikke prøvd enda, men smaker den etter kveldsøkta snart. Den er perfekt å ta etter ei økt for å få i gang restitusjonen. Kan kjøpes HER.Sist men ikke minst ZMA-X kaplsler. Disse skal man ta 30-60 minutter før leggetid, og den bidrar til restitusjon gjennom natten. Man skal vist nok sove bedre, og drømme mye mer også. Kan leses mer om, og bestilles, HER.

 

Gleder meg til å teste dette mer ut, så kan jeg heller gi dere tilbakemelding om en stund. På hvordan det har påvirket treningen, om jeg merker forskjeller og så videre.

Hva syntes du?

 


I'm in love with jeffrey campbellDere finner hele salget av JC på nelly HER.

Noen andre som er svak for disse skoene?


Konkurranse!!

Sportsmat.no har nå en konkurranse gående på facebook siden deres. Delta og vinn flotte premier. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å like facebooksiden deres HER. Du finner konkurransen HER. Klikke deg innom og få muligheten til å vinne gratis kosttilskudd og sportsernæring. Dette er en mulighet jeg hvertfall ikke ville gått glipp av.

        Dream Outfit - Summer

Sittet å sett litt på klær på nettet. Åh, som jeg skulle ønske jeg kunne hatt alle klær i hele verden. Føler jeg har ganske mye klær sånn egentlig, men allikevel har jeg aldri noe å ha på meg. Noen som kjenner seg igjen? Men hva synes dere om klærne under her, noe dere kunne tenkt dere? Legg merke til at det er sommerklær, og det KUN fordi jeg savner sommeren noe så sinnsykt.. Vil blir brun, ligge på stranda, spise is, gå lettkledd, ta fine bilder, se sol og blå himmel hver eneste gang jeg ser opp og sist men ikke minst ha det lyst hele døgnet. 

 

                            

 

 

                         

 

Ville du hatt et av antrekkene? Hvilket?


Sportsmat - Alt innen sportsernæring og kosttilskudd!

Da har jeg fått noen som ønsker å sponse meg! Så utrolig spennende og nytt for meg, men tror det vil bli utrolig bra. 
Sportsmat er en helt ny nettbutikk som har spesialisert seg på sportsenæring og kosttilskudd. Deres mål er å kunne bli stor i dette markedet og kunne tilby kundene sine et bredt utvalg og lave priser. Selvfølgelig fornøyde kunder også! Varene er 100% trygge å bruke, og helt rene slik at du trygt kan bruke disse på din vei mot dine mål. Merkene sportsmat til dags dato fører er Maxim, Proteinfabrikken, Power Bar, Squeezy og Squeezy Athletic. 
Nå for tiden har sportsmat utrolig mye tilbuder på de forskjellige produktene.

                  


Trykk HER for en titt da vel?

 Vårjakkene på min ønskeliste

Nå blir det stadig mindre og mindre kaldt ute, og snart er det tid for å finne frem vårjakkene, og rydde vekk vintertøyet. Er jeg den eneste som sikler etter noen nye vårjakker? Tviler. Her er mine seks høyeste ønsker nå som våren nærmer seg med stormskritt. Alle fra nelly.com.

1. HER      2. HER

3. HER      4. HER

5. HER      6. HER

 

Kunne du tenke deg noen av jakkene?

 


Wants from nelly - alt til under 150,-

Utrolig kule uggs MED HÆL! Lyst til å ha noe som ikke alle har, da er disse her et kupp. Bare 149,- kan kjøpes HER. Finnes i både mørkebrun og svart også.

Space top! Kan kjøpes HER til 149,-


Lilla pannebånd HER koster kun 49,-

Tubetop kan kjøpes HER til 59,- Finnes også i kremhvit.

Stilige gummistøvler finner du HER koster kun 75,-

Utrolig kul onepiece med belte kan kjøpes HER til kun 89,- Finnes også i rosa og svart.Høyhæla sandaler til 99,- kan kjøper HER!


Fresh shorts til sommeren i en nydelig blåfarge kan kjøper HER til 119,- Finnes også i rosa.


Stroppløs hvit kjole kan kjøpes HER til 119,-


Nydelig korallfarget stroppløs kjole til 119,- kan kjøpes HER!


Stroppløs kjole til 120,- kan kjøpe HER!

Søt stroppløs kjole toil 145,- kan kjøpe HER!


Deilig strikkegenser kan kjøpes HER til 149,- Finnes også i fargene rosa og blå.Hvite pumps finner du HER til 149,- finnes også i fargene rød og blå.

Haha, som dere sikkert forstår har jeg en greie for stroppløse kjoler. 

Hva syntes dere? Var det ikke fint?


Wants from nelly

Har sittet å drømt meg vekk i min favoritt nettbutikk nelly i snart en time nå. Det er virkelig verdens beste tidsfordriv. Har bestilt derfra hundrevis av ganger tideligere og har aldri hatt noen negative erfaringer med dem. Det jeg liker så godt med nelly er at de har postoppkrav, altså at man kan betale når man henter pakken, dermed trenger man ikke å være over 18 år for å bestille. I tillegg er ikke prisene så utrolig høye, vertfall ikke om man går på salgsavdelingen! Her er fire kjoler som fikk en høyplass på ønskelisten min.


Rød og svart kjole til 499,- HER                  Sølv og svart kjole til 499,- HER

Leopard kjole til 399,- HER      Svart stroppløs kjole til 399,- HER

Var de ikke fine? Har du bestilt fra nelly før?


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits