HAPPY NEW YEAR

 ♥ Jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år, og håper at det blir enda bedre enn det forrige ♥

 Fullført årets siste økt

Nå er jeg akkurat ferdig med årets siste treningsøkt! Kjempe deilig å fullføre den med tunge frontknebøy og enda tyngre ryggtrening. Siden det er den siste dagen i året prøvde jeg meg på 10reps med 20kg istedenfor 15reps med 15kg, og det var tungt på en helt annen måte. Kommer nok til å fortsette med 15kg, men gøy med litt forandring innimellom også. Itillegg hadde jeg også flere styrkeveninger på 75kg, doble på 72,5kg og tripple på 70kg. Ganske rart å tenke på at jeg ikke skal trene mer før til neste år. Nå er det kun noen timer igjen til kvelden starter, og det nye året ønskes velkommen med et brak! Bokstaveligtalt. Jeg har også lest en del rundt på nettet hvordan jeg kan ta gode nyttårsbilder, så det tenker jeg å prøve ut i kveld. Vi prates senere fininger, kos dere masse i kveld ♥

Trening og hodejegerne

Jeg fortalte dere kort om første økta tidligere i dag, og nå tenkte jeg å legge til at andre økta jaggu ikke var dårlig den heller. Jeg var oppe på femmere på 85kg, og doble på 90kg i knebøy. I tillegg hadde jeg tripple på 92,5kg i markløft. GØY! Under her ser dere treningsprogrammet fra begge øktene, og under der igjen et par klipp fra første økta i dag. Håper forresten alle har en fantastisk lille nyttårsaften! Jeg har kost meg hjemme i stuen med familien ♥ vi så filmen hodejegerne, som jeg tidligere har lest boken av. Må helt ærlig innrømme at filmen ikke kan måle seg med boken, men den var absolutt ikke dårlig den heller. Hva har dere brukt kvelden på?Husk å sette på 720px for mye bedre kvalitet

 

Dere har forresten blitt veldig flinke til å kommentere i det siste, tusen takk for alle fine ord dere legger igjen ♥

 


Jeg klarte det!

Nå er jeg hjemme etter dagens første økt, og jeg er såå glad! I dag var jeg forberedt på å gå opp på 95% i rykk, noe som tilsvarer 65kg. Og vet dere hva? Jeg klarte det! Er så fornøyd med at jeg klarte det løftet, og ikke var jeg frampå heller, jeg holdt faktisk på å dra den rundt. 65kg er det høyeste jeg noen gang har rykket på trening, så å komme opp på de vektene nå i en så tung periode som dette er, og med en god del doble, tunge løft på forhånd i økta -gjør at jeg ikke klarer å la være å smile! Virker som om kroppen begynner å reagere positivt på denne forandringen i treningsoppbyggingen -med tanke på knebøytreninen på lørdag, og rykkene i dag. Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å gå inn for dette, og angrer ikke et sekund. Omtrent 100% sikker på at dette til slutt vil gi meg den framgangen jeg har jobbet for så lenge.Bamsen var så glad på mine vegne at han ikke kunne stoppe å klemme meg! Jeg lover..


Nå smeller'e

I dag har mamma og jeg vært ute å kjøpt fyrverkeri for pappa. Han er ikke ferdig på jobb før i ettermiddag, og av erfaring vet han at alt det "gode" av raketter og smellerier er borte da. Derfor skrev han i går ned alt han ville ha, så har vi kjørt rundt hele byen for å kjøpe det inn. Herregud så flaut det var! Spesielt den ene plassen da vi skulle ha en hel haug med saker, blant annet ti stykk av det ene batteriet. Heldigvis var mamma der å holdt meg med selskap, selv om det var jeg som var nødt til å snakke. Haha, jeg kommer sent til å glemme ansiktsuttrykket til han som jobbet der da jeg sa antallet jeg ville ha, og han gjentok med et spørrende ansikt. Velvel, pappa blir vel glad ♥ dette er bedre enn julaften for han.

Tilbakeblikk på mitt 2013 -del 1

Tenkte jeg også skulle ha dette obligatoriske tilbakeblikkinnlegget når før vi går inn i år 2014. For nøyaktig ett år siden var denne bloggen verken opprettet eller påtenkt. Jeg har hatt mange fjortisblogger tidligere, slike som alle jenter har i en tidsperiode, der jeg blogget om maskara og alle andre helt ubrukelige ting. Jeg opprettet denne bloggen, og var bestemt på at denne skulle bli mer serriøs, og handle om treningen min. Første innlegg kom den 28.januar (her finner dere det), og jeg husker den dagen som om det skulle vært i forrige uke. Jeg satt i garderoben på skolen etter at jeg hadde skiftet til treningsklær, vi hadde blitt sluppet litt tidligere fra forrige time, så jeg hadde litt tid til overs før treningstimen startet. Jeg var innom bloggen til Sophie Elise -som jeg har lest fast så lenge jeg kan huske- og det var da det plutselig slo meg. Hvorfor ikke starte å blogge jeg også? På det tidspunktet var jeg inne i en ganske dårlig periode, og jeg fortalte ingen at jeg opprettet bloggen. Det gikk faktisk en hel del uker før blant annet foreldrene mine fikk vite det. Jeg hadde faktisk ikke delt ett eneste blogginnlegg på facebooken min før nå i starten av Desember. Grunnen til at jeg ikke har villet gå ut med det til de jeg kjenner tror jeg er fordi jeg er redd for tilbakemeldinger. Negative tilbakemeldinger. Selv om jeg ikke har fått en eneste en, er det fortsatt noe som jeg ikke er helt komfortabel med. Men uansett, nå skriver jeg meg helt vekk her!

JANUAR - the start

En av de første bildene jeg tok til bloggen. Dette var samme dag som jeg opprettet bloggen, og ble tatt etter treningsøkta som jeg nevnte overfor. Synes dere jeg har forandre meg? Haha, det synes ihvertfall jeg!

Vi er fortsatt på den 28.januar, senere den dagen hadde jeg den første photoshooten med speilreflekskameraet mitt. Husker jeg kledde meg skikkelig opp, sminket meg i en evighet og selvsagt krøllet håret. Nå når jeg hadde fått meg blogg, måtte jeg jo ha en header også, og den ble seende slik ut.30.januar. Dette var dagen jeg for første gang fortalte noen om bloggen, lillesøster ble den utvalgte, og hun var også med i kveldens innlegg den dagen. Vi stresset skikkelig med å stelle det perfekt i stand slik at det skulle se bra ut på bildene.FEBRUAR - it's a first for everything

Denne måneden startet jeg med å slå til med mitt aller første antrekksinnlegg (det finner dere her) haha, jeg husker jeg ble dødsfornøyd med disse bildene, men huff så pinlig det er å se tilbake på.

Jeg begynte å ta bilder av omtrent alt jeg spiste, og voíla plutselig ble det en matblogg. Den perioden må ha vært kjedelig! Jeg blogget mer om maten jeg spiste enn øktene jeg trente.. spennende!Jeg ser også at bildekvaliteten her på bloggen har tatt seg opp et par hakk, og godt er det! Herregud så mye rart jeg finner når jeg blar tilbake slik som dette. Noe av det kjekkeste med å ha blogg må være å bla tilbake i arkivet og lese om alle de små hverdagsgledene du trodde du hadde glemt. Derimot er det ikke like gøy å finne slike kvalitetsbilder som dette, eller de flere skrivefeilene jeg hadde på den tiden. Merker helt klart at jeg har utviklet meg, og det til det bedre. gøy!4.februar. Jeg hadde kameraet med meg på trening for første gang, husker at jeg var kjempe fornøyd med disse bildene også. Nå begynner jeg sterkt å tro at jeg hadde veldig svakt syn for ett års tid tilbake.

7.februar. Første gang jeg introduserte dere for min kjære lille undulat Kokos. Herregud som jeg savner han, den lille kokosen min. Kokos er den tameste undulaten jeg noensinne har hatt, og jeg kommer aldri til å glemme han. Han var alltid med meg, og vi gjorde så utrolig mye gøy i sammen. Nå høres det sikkert ut som jeg er gal, som har fuglevenner, men han var faktisk min beste venn. Han sovnet flere ganger i henda mine på kveldene når jeg satt i senga å koste med han. Han landet på hånda mi når jeg rakte den opp. Han gikk over tastaturet og lekte med fingrene mine når jeg var på pcen. Et par ganger klarte jeg også å få han til å reagere på navnet sitt, dette var mot slutten, før han døde. Han satt inne i buret med døra åpen, jeg ropte navnet hans, han kom ut og fløy bort til meg! Åh, jeg har så mye å fortelle, men siden dette er et innlegg om tilbakeblikk og ikke fugler, så skal jeg stoppe her. 

9.februar. Første gang jeg ryddet rommet kun for bloggens skyld. Senere har dette vært en stor motivasjonskraft for å komme i gang med ryddingen, bildene blir så mye finere med en gang man har en ryddig bakgrunn.10.februar. Første gang mamma og pappa var med på bloggen. Det var morsdag, og vi hadde bestemt oss for å gå på fjelltur, noe som er en en-gang-i-livet-opplevelse i vår familie. Haha, måtte bare le da jeg leste gjennom innlegget her. En tur jeg sent kommer til å glemme.

11.februar. Første gang jeg la ut en video på bloggen. I forbindelse med lillesøsters bursdag!

15.februar. Første gang jeg lagde meg min egen shorts. Les hvordan her!16.februar. Jeg fikk min første sponsor - sportsmat.no. Sjekk dem ut her.18.februar. Første gang jeg tok med meg kameraet på skolen slik at jeg kunne blogge i friminuttene også.21.februar. Første gang jeg skrev et litt mer utfyllende innlegg om hva vektløfting egentlig er. Les det gjerne her.

25.februar. Første gang jeg fikk tilsendt en header av en leser! Se så fin ♥MARS - The trips

2.mars. Jeg deltok på senior NM, jeg hadde lagt skikkelig opp til dette stevne, og det gikk kjempe bra. Jeg fikk fem av seks godkjente løft, og bronse i min klasse. Stevnet var i Larvik, og er tidenes største norgesmesterskap i vektløfting. Kjempe moro!

7.mars. Jeg perset i knebøy. Husker at jeg var dødsnervøs på grunn av at jeg skulle teste på morgenen istedenfor på kvelden slik jeg er vandt med. Grunnen til at treneren min heller ville at jeg skulle teste på morgenen var at det er mange flere som ser på når jeg trener på skolen, og det er da god reklame for klubben! Det gikk heldigvis bra til tross for at det var tidelig på dag, og jeg tok 115kg!

Samme dag kjøpte jeg også benken min. Sovesofaen som jeg har på rommet mitt, og det uten å si et eneste ord til mamma og pappa. Det var kun mormor, morfar og lillesøster som visste det. Mormor og morfar fordi de hjalp meg med å frakte den hjem, og lillesøster fordi hun hjalp meg med å skru den sammen.

Jeg filmet også reaksjonen til mamma da jeg viste henne sofaen, og under her ser dere den!

16.mars. Jeg reiste på treningsleir til Danmark for ei uke. Ord kan ikke beskrive den reisen, det var så gøy! Istedenfor å fortelle litt om hver dag velger jeg heller å legge til en link der dere får alle innleggene fra turen. HER.22.mars kom jeg hjem fra Danmark, og var hjemme i nøyaktig ett døgn før turen gikk videre til fjellet på påskeferie. Jeg om lillesøster sto mye på slalom i hordadalen, og vi koste oss en hel haug der oppe! Nå er det ikke lenge til neste tur ♥ gleder meg!Dette innlegget ble evig langt selv om jeg nå valgte å dele det opp. Er det noen som i det hele tatt leste alt? Jeg spent på hva dere syntes om de tre første månedene? Er dere klare for del 2?

Avsluttet uka på skikkelig vis

Nå er det søndag, noe som for min del betyr treningsfri! Det er så deilig, for denne uka har virkelig vært tortur. Det har gått opp og ned fra økt til økt, men jevnt over har det vært ei veldig god uke med minimalt med bomming. I går avsluttet jeg treningsuken kjempe hardt! Jeg hadde gjentatte støt med doble på 70kg og enkle på 72,5kg, i tillegg hadde jeg styrkerykk og markløft før jeg avsluttet med knebøy. Bena kjentes kjempe gode ut, og jeg var helt oppe på doble på 100kg! Happyhappy!

Et par bilder fra instagram den siste tiden. Følg meg gjerne: linnthereseee.


Smoothie og hørselsvern

Dagens andre treningsøkt gikk minst like bra som den første, helst enda litt bedre. Og jeg har nettopp belønnet meg selv med verdens beste hjemmelagde smoothie. Denne gangen har jeg til og med vært med på å lage den selv. Mamma hjalp litt til, men hallo, jeg har gjort mye selv også. Det er litt rart de greiene der skjønner dere, for jeg lager all verdens matretter og kompliserte oppskrifter selv, men når det kommer til noe så enkelt som smoothie så har jeg aldri gjort det helt på egenhånd. Det er bare så skummelt -høy lyd, og den skarpe greia nedi mixeren som kutter alt opp og lager ei tykk suppe av det hele. Er det bare jeg som ikke liker å lage det? Litt synd egentlig, for det er jo så godt!Uventet møte på trening

Nå er jeg hjemme etter dagens første treningsøkt, og den gikk ganske bra! Da jeg ankom treningslokalet sto en gammel treningskamerat å trente for seg selv, en jeg ikke har sett på månedsvis. Kjekt når man helt uventet møter på noen på den måten, og slipper å trene alene. Jeg hadde ganske mange rykk i dag, og på slutten av øvelsen følte jeg det endelig løsnet, og de gikk lettere og lettere. Formen er så absolutt stigende selv om jeg ikke har vært på mer enn 90% i noen øvelser enda, men jeg kjenner likevel at det er lettere nå enn i starten. Treningsøkten startet en time tidligere enn normalt, og det var derfor lyst da jeg var ferdig, noe som var kjempe deilig! Det første jeg tenkte var at jeg nå kunne ta et par bilder ute, men jammen begynte det ikke å regne.. Derfor ble jeg nødt til å ta bilder inne i dag også. Jeg er så lei av mørketiden, det er godt dagene blir lysere og lysere nå ♥ En og en halv time til neste treningsøkt starter, da skal jeg kun ha frontknebøy og markløft. Hvordan ser din treningsplan ut i dag?


Formiddagens treningsplan, som allerede er fullført! 

Film av treningsøkt

Nå er det snart tid for dagens første økt der jeg blant annet skal ha flere sett med enkle på 60kg i rykk. Dette blir den syvende økta sålangt denne uka, og enda venter to til før jeg får fri på søndag. Å trene så mye som dette krever energi, og derfor skal jeg nå kjøre på med en energishake, før jeg lader opp til økta. Håper dere alle får en finfin fredag, nå er det endelig helg igjen ♥ Ellers tenkte jeg å dele denne videoen fra kveldsøkta på onsdag med dere, jeg har filmet langt i fra alle løftene, men her sere dere et lite utdrag hvordan treningsøkta var.

Sett på 720px for bedre kvalitet


This girl is superduperhappy!

I dag føler jeg meg som et nytt menneske etter trening! Av en eller annen merkelig grunn føler jeg at jeg har uendelig med energi til overs. Treningsøkten i dag føltes også utrolig bra mentalt, jeg tenkte ikke på et eneste tidspunkt at dersom jeg ikke skjerper meg nå kan det være jeg bommer. På absolutt hver eneste økt siden jeg begynte med programmet har jeg tenkt det mer enn én gang, men i dag visste jeg at jeg kom til å klare det. Jeg visste at det ikke var et spørsmål om jeg skjerpet meg eller ikke, for det ville jeg gjøre automatisk. Noe annet var utenkelig! Hva som gjorde at jeg plutselig hadde så mye energi, og tenkte så positivt hele tiden aner jeg ikke. Den eneste forskjellen jeg gjorde var å ta en energishake før trening, og drikke saft istedenfor vann i løpet av økten. Jeg må si jeg har vondt for å tro at det kan gjøre så store underverker, men hvem vet, kanskje det kan det? Jeg klager ihvertfall ikke. JEG SMILER!
Fruktsalat og oppladning

Nå har jeg og lillesøster nettopp ladet opp til kveldens treningsøkt med fruktsalat! Det er såå godt, og ikke minst sunt. I kveld venter nok ei utfordrende økt, spesielt styrkevendingene som jeg skal opp å ha fire sett på 90%, og det etter en del sett med doble og triple på 80-85%. Som jeg har sagt tidligere, jeg både hater og elsker dette programmet på en og samme tid! Ellers blir det heldigvis litt flere enn pappa og meg på trening i dag, ikke at det er noe galt med det, for fokuset blir mye bedre, men det er litt kjekkere å trene med mange andre i blant også. 

FobierNå tenkte jeg å legge ut et innlegg litt utenom det vanlige, men jeg klarer rett og slett ikke å dy meg, det er så mye rart som finnes her i verden. Da jeg ikke fikk sove i går kveld tipset ei venninne meg om denne netsiden som har skrevet ned hundrevis av rare og sære fobier. Jeg har plukket ut et fåtall som jeg synes er verdt å få med seg, og listet dem ned under. For å lese mer om den enkelte trykker du kun på navnet på fobien. Jeg prøvde forresten å finne navnet på fobi for kniver, men jeg fant ingenting! Skuffende, kanskje jeg må lage en ny fobi, isåfall skal den hete linnthereselikerikkekniverogandreskarpegjenstaderofobi. Og det minner meg på noe, sjekk navnet på fobien for lange ord.. Er det mulig å bli mer ironisk? 

Anglofobi - angst for engelsk kultur, briter og england.

Arachibutyrofobi - angst for å sette fast mat i ganen.

Autodysomofobi - angst for personer som lukter vondt.

Bushofobi - angst for tidligere president i USA, George W. Bush.

Caligynefobi - angst for vakre kvinner.

Coprofobiangst for ekskrementer, avføring (bæsj), og alle ting som muligens kan ha kommet i direkte eller indirekte kontakt med avføring. 

Dextrofobi - angst for det som befinner seg til høyre av kroppen, personer og dyr som befinner seg til høyre for personen, eller en frykt for å bli truffet av objekter på høyre side av kroppen, eller man frykter at noen ser på sin høyre side av kroppen.

Elvisfobi - angst for Elvis Presly, the king, i egen person som gjenferd eller noen tror han aldri har vært død, samt frykt for elviseffekter, Elvis-musikk og så videre.

Electrofobiangst for elektrisitet.

Erytofobi - angst for røde stoppsignal i lyskryss.

Flatulensofobi - angst for å fise selv, og at andre oppdager at man har sluppet ut tarmgass.

Flatusafobiangst for å innånde andres flatus, tarmgass eller som vi i dagligtale kaller for fis.

Fobofobiangst for fobier.

Geniofobiangst for haker.

Gravitasonegasusofobi - angst for at tyngdekraften skal oppheves, slik at man vil kunne bli kastet ut i verdensrommet dersom man befinner seg ute, eller at huset vil løsrive seg fra bakken og sveve ut i verdensrommet. Personer med denne type fobi vil typisk sikre seg ved å være bare en håndlengde fra objekter som er ekstra godt festet i bakken, og i tilfeller de må bevege seg under åpen himmel eller i rom med høye tak vil de være svært ukomfortable og kan oppleve panikkanfall.

Hippopotomonstrosesquippedaliofobi - angst for lange ord.

Ideofobi - angst for ideer.

Kymofobi - angst for bølger

Kynofobi - angst for hundegalskap og rabies.

Lepidopterafobi - angst for sommerfugler.

Levofobi - angst for ting på venstre side av kroppen.

Memofobi - angst for å huske, erindre, eller å tenke tilbake, å bruke sin hukommelse eller å lese i memoarer.

Methyfobi - angst for alkohol.

Nedetidfobiangst for å miste tilgangen til internett, å være uten internett-tilgang, at nettet skal være nede, å bli avskåret fra internett.

Novercafobi - angst for svigermødre.

Oikofobi - angst for å være i hus.

Omphalofobi - angst for piercinger i navlen.

Optofobi - angst for å åpne øynene.

Phagofobi - angst for å bli spist.

Rhabdopfobi - angst for å bli slått med stokk, med døden eller alvorlige skader til følge.

Skiheisfobi - angst for å kjøre med skiheisen, fordi man er redd av å falle å slå seg, falle og dumme seg ut, eller at heisen skal stoppe når man er over langt over bakken (som i horror-thriller filmen Frozen).

Taphefobi - angst for å bli levende begravd på en kirkegård.

Tetanofobi - angst for å få kramper i kjevemuskulatur.

Victricofobi - angst for stefar

Xanthofobi - angst for alt som har fargen gul, eller til og med ordet gult i seg selv.

 

Kjente du deg igjen i noen av disse? Hva er dine fobier?


Den viktigste i mitt liv

Tidligere i dag sa jeg til Marthe at det var hennes kveld i kveld, altså at hun kunne velge hva vi skulle gjøre, og jeg var med på det uansett. Vet dere hva suppehodet valgte? Jo, en kveld der vi sitter hjemme i hver vår ende av rommet, på hver vår ipad. Jeg så først litt rart på henne, men det var hennes kveld, så hun fikk velge, og vi gjorde det. Etter en liten stund tullet vi heller litt med kameraet, og tok blant annet bilder når vi prøvde ut gamle kunster, som å fly. Gøygøygøy! Nå tenkte jeg å sette på en film fra vår favoritt sjanger, romantisk drama, og da kom jeg over denne filmen; Flaskeposten. Er det noen som har sett den? Er den verdt å bruke to timer av vårt dyrebare liv på? ♥

Jeg må også få legge til et par ord om min flotte lillesøster, for hun er verdens skjønneste skapning. Tusen takk for at du er du, snupp! Jeg vet virkelig ikke hvor jeg hadde vært i dag hvis det ikke hadde vært for deg. Uansett hva som skjer, kommer ingen noensinne til å ta din plass. Du er og forblir den absolutt viktigste personen i mitt liv ♥ ♥ ♥


Dagens treningsprogram

Nå er vi ferdige med dagens siste treningsøkt, og ukas femte sålangt. Jeg merket spesielt på knebøyen i dag at jeg er dødssliten i bena, og gangsperr til tusen. Det er så ubeskrivelig deilig å trene når man er gangsperr synes jeg. De første settene er alltid vonde og tunge, men når kroppen blir skikkelig varm er det ingenting som er bedre. Jeg ligger nå å slapper av i senga, og venter på at kveldsen skal bli klar. Gjett hvem som står for den i dag? PAPPA! Ja, dere leste rett. Flinke pappaen min lager kvelds i dag, tacoskjell med kjøttdeig, ost og diverse i stekeovnen. Siden jeg er blitt så flink til å døpe matretter nå kan jeg like gjerne døpe denne også, og navnet er nå Pappa Spesial.

 

Under her har jeg lagt ved dagens treningsprogram!

Linn Therese spesialJeg har nettopp puttet i meg en Linn Therese spesial, som vil si en middag bestående av alt mulig rart. Denne retten er forskjellig for hver eneste gang, og derfor er det umulig å gi hver av dem et fast navn. Vi gjør det enkelt, og kaller den spesial i stedet! I dag ble den inntatt rett etter dagens første økt -som forsåvidt var utrolig tung, men det kommer jeg tilbake til- og besto av blant annet mine berømte havrepannekaker. Jeg toppet dem med varme blåbær, cottage cheese og nøtte- og mandelblanding. Det smakte selvsagt like godt som det ser ut!

Nå sitter jeg bare hjemme og samler energi før dagens andre, og siste økt. Mamma skal faktisk være med meg i dag, og er jeg heldig klarer jeg å lure henne med på litt trening også. Programmet for dagen kommer også senere i kveld ♥Første juledag

Klokken nærmer seg tolv på denne første juledag. Med andre ord er det snart tid for nok en tradisjon, julemiddag hos min kjære oldermor. En ny kjole er allerede kommet på, og jeg er på vei ned i bilen for å hente min kjære. Herregud som jeg elsker denne tiden her, alt er så koselig, fredfullt og kjærlighet så langt øye kan se ? Det blir ikke noe mye tekst i dag heller, men det er rett og slett så mye som skjer hele tiden. Likevel lover jeg at jeg skal skrive litt mer om julen min, blant annet julegavene, senere i kveld. Vi prates!Julekjolen min

God jul alle fine, skjønne, herlige mennesker! Nå er tiden kommet for å feire årets høydepunkt sammen med familien min. Her har dere forresten, som lovet, julekjolen min. Hva synes du?♥ 


Tirsdag er treningsdag

Tirsdag er treningsdag, uansett hvilken dato det er. Med andre ord, om få minutter er det tid for dagens økt! Ser frem til å tilbringe ettermiddagen i treningslokalet, før jeg tar turen hjem for å bruke resten av kvelden på god mat, julegaver og kvalitetstid med mine beste. Jeg håper at alle dere får en kjempe fin jul, og at dere koser dere sammen med venner og familie. Jeg vet at det er noen av dere som har mistet noen i nær familie eller sliter med andre problemer. Jeg vet at noen av dere gruer dere til slike høytider som dette, og det gjør vondt i hjerteroten. Jeg håper dere likevel klarer å kose dere, og alle mine tanker går til dere nå i kveld ♥ Julen skal være full av kjærlighet! ♥Julegave fra meg til dere


God morgen, og god jul! Siden det i dag er julaften, og man skal være ekstra snille, har jeg tenkt å dele ut en julepresang til en av leserne mine. Dere har fulgt meg siden jeg startet opp denne bloggen i januar i år, og hele året har dere vært gode som gull. Det er på slike dager som dette man får igjen for å være snill resten av året, og derfor trekker jeg en heldig leser til å få denne julegaven i posten på nyåret.

Gaven inneholder en sort topp størrelse S (link for nærmere titt, her), en sort singlet størrelse M, en finstrikket aprikosfarget genser størrelse S. Alle klærne er ubrukte (prislapp henger fortsatt på) og er bestilt fra nettet. Av den grunn at returtiden gikk ut har dem siden bare ligget i skapet å tatt plass. Jeg har også lagt ved litt forskjellig sminke i julegaven. Blant annet en korrekturkrem til ansiktet, den fjerner porer, hudormer, kviser og skal også minske rynker (ligger fortsatt i innpakningen, aldri brukt), fem forskjellige lipglosser (alle er selvsagt ubrukte), og til slutt av sminken; en makeup base. Denne smøres ut i fjeset før man påfører sminke for at sminken skal sitte lenger og bedre. Jeg har i tillegg valgt å legge til en sølv stjernesmykke (det er kun farget sølv, men laget av kirurgisk stål) og en uåpnet turkis neglelakk.

For å være med i trekningen av julegaven må du legge igjen en kommentar med navn og epost, samt like facebooksiden min her (jeg sjekker). LYKKE TIL! 


Kvelden før kvelden

Nå er jeg ferdig med alt av juleforberedelser, og den store dagen kan bare komme ♥ Tradisjonen tro gikk grevinnen og hovmesteren på nrk, og jeg lo like mye som jeg alltid gjør. Det er litt merkelig hvordan et så gammelt tv-program med så dårlig kvalitet er noe de aller fleste må få med seg før julaften kan komme. Men det er uten tvil ikke noe annet enn koselig! Resten av denne lille julekvelden skal jeg bruke i senga med macen på fanget, en julefilm snurrende på skjermen, og selvsagt med julebrus på siden. God jul fininger!Elsker og hater -på samme tid

Nå er jeg kun en svipptur innom hjemme for og blant annet trykke i meg en proteinshake og spise middag. Jeg hadde første treningsøkta klokken halv tre i dag, og den var kjempe tung! Tror det må være en av de tyngste så langt i programmet, men herregud så deilig det er nå. Ikke fullt så deilig er det derimot å vite at det kun er en god time til neste økt starter. Da jeg kom hjem var klokken passert fire, og jeg hadde null energi. Det siste som fristet var mat. Derfor valgte jeg heller å ta en proteinshake først, og jeg sitter nå å småspiser på hjemmelaget pastasuppe! Den er kjempe god, men mat er såå lite fristende for øyeblikket. Neste økt venter, og denne bestående av støtdrag og knebøy. Heldigvis ser ikke denne økta like tung ut, men jeg vet jeg må ta i uansett. Jeg har virkelig blanede følelser nå. Jeg både elsker og hater programmet på en og samme tid. Jeg elsker følelsen jeg sitter igjen med etter ei tung økt, jeg elsker mestringsfølelsen etter å ha fullført ei økt uten en eneste bom, jeg elsker å trene så ofte, så tett og på denne måten. På samme tid hater jeg at det er så tungt, jeg hater at jeg må jobbe så hardt med meg selv for å i det hele tatt klare å fullføre løftet, øvelsen, økta. Men det er det som er bra! Jeg elsker at jeg hater det, fordi det er det jeg blir bedre av.

Her ble det mye elsk, hat og rot, men om dere i det hele tatt forsto det -har dere noen gang hatt samme følelsen overfor et program før?MuskelmatJeg har nettopp spist min livrett, stekt laks med stekte grønnsaker og pasta. Nesten ingenting slår den kombinasjonen der ♥ Ikke nok med at det er godt, men det er sunt også. I tillegg er det den ideele mat før trening. Man oppnår utrolig mye proteiner, karbohydrater, vitaminer og mineraler -som igjen betyr; man oppnår masse energi! Jeg har nettopp sett over den kommende ukens treningsprogram, og den blir hard, så denne energien trenger jeg virkelig. Jeg som trodde den forrige uken var tung, men det var visst nok bare oppvarming. Gleder meg som en liten unge til å avslutte dette fantastiske året med tung trening!Det lukter jul

Nå sitter jeg på gulvet på saueskinnsteppe å blogger for dere. Rett ved siden av juletreet og på andre siden, røde juleduftlys (de lukter faktisk jul også, det er ikke bare noe jeg innbiller meg.. tror jeg). Alt er jul her inne på rommet mitt nå, og det samme er jeg! Med nisselue og fjorårets julekjole. Jeg har nettopp bestemt meg for kjolen jeg skal ha på julaften i år, men det forblir en hemmelighet frem til den store dagen. Herregud som jeg gleder meg nå. Jul må være det beste jeg vet ♥ god natt til dere! Drøm søtt om rudolf, gaver, snø, juletre, pepperkaker, pinnekjøtt, grevinnen og hovmesteren, askepott og selvsagt JULENISSEN.
Wow, sjekk det store juletreet mitt! Lite, koselig og i plastikk♥ Litt trist det siste der, men så lenge vi har ekte i stua skal jeg prøve å leve med det.


Så blir det jul i år også

Nå har vi nettopp gjort ferdig alt av julepynting både på innsiden og utsiden, vi har til og med satt opp og pyntet juletreet. Kjenner julestemningen strømmer på for fullt, og jammen er det kun to døgn til vi sitter samlet og skravler med magene fulle av pinnekjøtt og annen julemat. Jeg har også pyntet mitt eget rom ferdig i kveld, så nå er alt som det skal være. Det blir jul i år også! I skrivende stund sitter vi samlet i stua foran filmen Dante's Peak på tv-skjermen. Jeg så den også for nøyaktig ei uke siden i dag faktisk, men da med min kjære. Jeg ønsker dere alle en finfin søndagskveld videre ♥ nyt den til det fulle!Konkurranseskiver

Nå har lillesøster og jeg vært inne i Tysvær for å hente konkurranseskiver til klubbstevnet som går av stabelen klokken seksten i dag. Jeg skal selv være dommer, og lillesøster er en av løfterne. Sannsynligvis er det ikke så mange som skal delta, men jeg tipper det blir en plass mellom to og fire stykker. Siden jeg kun er dommer, og ikke skal løfte selv tenkte jeg å bringe med kameraet, og være fotograf i tillegg. Men nå er mitt spørsmål til dere; ønsker dere at jeg skal ta bilder fra stevnet, redigere dem, og legge dem ut senere? Eller er det kjekkere om jeg filmer alt, redigerer det og setter det sammen til en liten kortfilm? 


FILM

Filmen fra lanzarote som er laget av skolen er nå blitt publisert. Lærerne filmet mye mer enn det jeg gjorde, og dermed ble deres resultat naturligvis mye bedre enn mitt også. SE FILMEN HERHelg etter ukas siste økt

Nå har jeg helg! Jeg er ferdig med ukas siste treningsøkt, og den var mildt sagt tung. Jeg var den eneste som trente i dag, det var kun jeg og pappa som var i lokalet. Akkurat som i går! Deilig å trene alene, selv om det såklart er kjekkere når det er flere. Likevel foretrekker jeg å trene slik som dette i forhold til når det er opp mot ti løftere inne i bomberommet. Jeg synes også det er greit å ha én trener å forholde seg til. Når det kun er én annen person der får jeg bare tilbakemelding fra han, og ikke fra flere personer som alle har forskjellige meninger om hva jeg bør fokusere på. Som jeg sa i går skulle jeg ha mange tunge støt, og jeg klarte faktisk alle løftene som sto i programmet. Hvert eneste et! Likevel bommet jeg tre av støtene, men de tok jeg også utenom programmet. Irriterende bommer som jeg nesten er overbevist om at ligger i hodet. Videre hadde jeg markløft, og deretter frontbøy. Knebøyen gikk jeg også høyere i enn det som sto i programmet. Føler at formen er stigende selv om den er langt i fra bra. 

Menneskets beste Kompis

God morgen ♥ I natt har jeg virkelig sovet som en stein! Kan ikke huske sist gang jeg sov så lenge og så godt uten å våkne en eneste gang i løpet av natten. I går kveld tok jeg noen bilder av Kompis, mormor og morfar sin lille chihuahua. Se hvor nydelig han er! Her var han også veldig rolig med tanke på at han var trøtt, dette gjorde det litt lettere å ta bilder av han enn det vanligvis er. Han hopper og spretter i ett sett, så å ta bilder av han er en tålmodighetsprøve i seg selv. Si gjerne din mening om bildene ♥v


61 timerNå sitter jeg dødssliten i sofaen hos mormor og morfar. Treningsøkta i dag var så utrolig tung at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Bommet et par av rykkene, men jevnet det ut igjen ved å gå høyere enn programmet tilsa i knebøyen. I morgen venter tunge støt, jeg skal ha en hel haug med sett oppe på dobble reps på 70kg. Skal nå lade opp ved å slappe av med den nye boka som jeg fikk av mamma her en dagen, 61 timer. Er det noen av dere som har lest den? Er det eventuelt god?

Film fra mitt andre hjem

Det er flere av dere som har etterspurt en video fra deler av ei av mine treningsøkter. Jeg filmet stort sett hele formiddagsøkta i går, og har brukt noen timer i dag på å sette sammen klippene og redigere filmen. Liker dere å se slike klipp, eller blir det litt kjedelig? Legg igjen en kommentar ♥

 

sett på 720px for best kvalitet


It's all about love

Først må jeg bare få takke dere for mange fine tilbakemeldinger etter gårdagens innlegg! Jeg kommer ikke til å blogge noe særlig mer om dette videre, men det var kun noe jeg behøvde å få ut der og da.

Da jeg våknet i dagmorges var det første jeg gjorde å åpne kalendergaven min. Etter i går da jeg så formen og fasongen på gaven ble jeg så utrolig nyskjerrig. Jeg har tenkt og lurt lenge, prøvd alt jeg kan å få rønkensyn, men ingenting har fungert. Da jeg åpnet gaven fant jeg også ut at jeg aldri hadde klart å gjettet meg til det uansett. Se hvor fin den er da, og et av verdens vakreste ord. Gleder meg til å plassere denne på rommet mitt, og jeg vet den kommer til å gli rett inn i interiøret. Jeg elsker alle slike søte, vakre detaljer, og kan egentlig aldri få nok av dem. Er det for mye til å stå oppe samtidig kan man like gjerne legge halvparten i skuffen, og bytte om på dem for eksempel annen hver måned. Hva mener du? Er du like glad i slike søte interiørdetaljer som meg?


Tired of trying

Verdens tryggeste plass er i senga, under dyna, med døra igjen og musikken på. Lyd strømmende fra høyttalerne som overdøver alt og alle. Ingen hører at jeg gråter. Ingen vet hva som skjer. Jeg møter det alene, fordi ingen forstår. Mange prøver, ingen består. Mange feiler. Og det så jævla hardt attpåtil.

Jeg som alltid har ønsket å være det perfekte forbildet som min lillesøster kan se opp til. Jeg som ikke engang klarer å ta vare på meg selv. Jeg som gjør det jeg kan for at hun ikke skal oppleve det samme som meg. Jeg som overbeskytter henne bare hun har hatt en krangel med ei venninne. Jeg som ikke forstår. Jeg har selv aldri hatt noen skikkelig venninne. Det må være vanskelig for henne. Forvirrende. Den ene dagen klemmer jeg henne som om livet sto på spill, mens jeg den neste låser meg inn på rommet og ikke vil prate. Det må være vanskelig.

Jeg har alltid ønsket å ha et normalt liv, men hva er normalt? Jeg vet ikke. Er jeg normal? Jeg tror ikke det. Psykologen min sier noe annet. Ja, jeg går til psykolog. Det er nå snart ett år siden jeg tråkket innfor døren hennes for første gang. Jeg var redd. Usikker. Følte meg mindre verdt. Hvorfor trenger jeg dette når alle andre klarer seg uten?

Jeg føler meg annerledes. Liten. Alene. Ønsker å stenge ute verden, bare være alene. Være ensom alene.

Smerte er det eneste ordet sterkere enn kjærlighet. Etter min mening finnes det ingenting som er verre. Det å sitte inne med så mange følelser som man absolutt ikke får ut. Jeg er full av dem, så full at jeg ikke vet hvor jeg skal starte. De vokser fortere enn jeg klarer å tømme meg for dem. Det bygger på seg. Blir mer og mer. Verre og verre. Det blir smertefullt. Det er smerte. Jeg prøver å gjemme dem bort. Prøver å glemme, men det er da de viser seg. Sterkere enn noen gang. Prøver å late som om alt er bra. Prøver å fortsette det lykkelige, positive, perfekte livet mitt. Det som egentlig bare er et spill for galleriet.//Bildene er tatt og redigert av meg. Sitatet fra det øverste bildet er hentet herfra og diktet på det nederste bildet er herfra.


Sovner under snøkrystaller

Nå skal jeg slå av lyset å legge meg under denne nydelige snøkrystallen som jeg fikk av lillesøster i kveld. Såå koselig å sovne under. Hvor deilig er det ikke når snøkrystaller rett over hodet på deg er det siste du ser før du lukker øynene, og det første du ser når du våkner. Og ikke minst når det som skjuler seg bak snøkrystallen er en bekmørk stjernehimmel! Lite som kan bringe med seg like mye julestemning som det her. God natt til dere alle ♥

Merry Christmas

God ettermiddag ♥ Jeg har brukt den siste timen på å sitte å pakke inn julegaver samtidig som macen står ved min side og spiller av julemusikk på fullt. Det er sååå koselig! Julen er definitivt min favoritt høytid, og det er den perfekte avslutningen på året. Jeg har satt av litt tid i helga til siste rest av julegavehandelen, jeg mangler nå kun to stykker. Vurderer om jeg også skal bruke kvelden på å pynte rommet mitt til jul. Jeg pleier som regel alltid å ha egen julepynt og eget juletre på rommet, men i og med at jeg reiste bort ei uke midt i desember bestemte jeg meg for å la det være i år. Nå når den store dagen nærmer seg innser jeg at jeg ikke klarer meg uten mine kjære nisser og glitrende julelys. Ja, nå er jeg overbevist! Jeg starter med det samme♥
Et smil kan gjøre så mye

God morgen ♥ Nå ligger jeg i senga i mine nisselue, gode varme ullubber -som jeg fikk i kalendergave av lillesøster- og pysjen! Deilig med slike morgener som dette der jeg føler jeg har allverdens av tid. Dersom man får en dårlig morgen er ofte hele dagen ødelagt, ihvertfall for min del. For eksempel kan dager der man ikke bruker tid på å finne klær man føler seg fin i eller skipper frokosten grunnet dårlig tid føre til at man ikke smiler like mye som man kunne gjort. Nå når jeg har hatt en så fin morgen som dette, ønsker jeg å bringe mitt gode humør og min positive tankegang over på andre. Jeg utfordere dere til å gjøre det samme! Gå inn for å glede minst én person i dag. Det kan være du overrasker kjæresten, ei venninne eller noen i familien med en liten gave. Det kan være å skrive en fin melding til noen du nesten aldri prater med. Det kan være å si komplimenter høyt istedenfor å bare tenke dem for deg selv. Eller det kan være noe så enkelt som å smile til en fremmed du passerer. Et smil kan gjøre så mye, og det beste av alt -det er gratis og kan aldri bli brukt opp.

 
Min pepperkakeverden

Kvelden har for min del gått til pepperkakedekorering! Jeg fikk nemlig en kjempe idé tidligere i dag da jeg satt i stua med mamma. Plutselig fant jeg ut at jeg hadde lyst til å lage min egen pepperkakeverden, eller egentlig bare et spiselig treningssenter, men pepperkakeverden høres mye bedre ut. Mamma og jeg kjørte til butikken der jeg hentet et par pakker på posten før vi gikk inn å handlet inn ingrediensene til fantasiverdenen min♥ Smakte forresten en ny te mamma hadde kjøpt i dag også, og endelig har jeg funnet en te jeg liker. Jeg synes alle andre smaker likt, og altfor svakt, men denne var utrolig god!Treningsleir på Lanzarote

Nå er jeg endelig ferdig med å redigere filmen fra treningsleiren, legg gjerne igjen en kommentar med din mening om filmen! Ris og ros mottas også med stor takk ♥

Husk å sette kvaliteten til 1080px


Film fra Lanzarote

God kveld fininger ♥ En liten update før jeg finner senga. Kvelden har jeg brukt på å legge inn filmer og bilder fra Lanzarote turen. Jeg nevnte kort tidligere at jeg har filmet litt underveis gjennom hele uka, og skal nå sette dem sammen til en liten film. Regner med filmen kommer ut i morgen, så det er bare å glede seg!

Nissejenta har fått macen

Da jeg kom på skolen i dag morges -iført nissekostyme- fikk jeg tidenes gladnyhet. Macen min som jeg bestilte før høstferien har endelig kommet. Det er ingen hemmelighet at slike ting som man bestiller gjennom skolen tar tid, men at det skulle ta  lang tid det hadde jeg ikke trodd. Uansett, nå er den min, og det var kjærlighet ved første blikk. Det er en MacBook Pro, altså en mye bedre og nyere versjon en min forrige MacBook. Jeg kjenner bloggmotivasjonen kommer med en gang! Det er så mye lettere å legge inn og redigere bilder når jeg faktisk ser hvordan fargene på bildet er. Med andre ord -fremover nå blir bildekvaliteten på bloggen mye bedre!Som jeg såvidt nevnte over gikk jeg i nissekostyme på skolen i dag, og det av den enkle grunn at det er en av juleknutene. Det vil si russeknutene nå i juletider. Knuten går ut på å gå i nisseklær (nisselue + minst ett annet plagg) hele skoledagen alle dager denne uken. Morsomt når omtrent en tredjedel av alle elevene på skolen går rundt i nisseluer og kostymer!A new startNå har jeg nettopp gjennomført min første økt av det nye treningsprogrammet, og det var mildt sagt tungt! Jeg er så utrolig klar for en ny hverdag nå. For det er faktisk det det er. Treningsuken og treningstidene mine kommer til å bli helt annerledes. Onsdagkvelden og helgene er ikke lenger mine faste fridager, men varierer fra uke til uke. Akkurat denne uka for eksempel, skal jeg trene to økter i dag slik jeg pleier, men kun én økt i morgen, noe som betyr fri på kvelden. I tillegg har jeg fri hele onsdagen (bortsett fra treningen på skolen, som er alternativ), to økter på torsdag og enkel økt på fredagen og lørdagen. Med andre ord, jeg får fri fire kvelder, men skal også trene i helga, noe jeg vanligvis ikke gjør. Gleder meg som en liten unge til å komme skikkelig i gang nå.

Jeg legger også ved dagens første økt under her

God morgen

God morgen alle fine! ❤ Klokken nærmer seg åtte, og jeg er på vei ut dørene for den siste skolemandagen før jul. Tenk at det kun er ei god uke igjen til julaften! Tiden flyr av gårde, spesielt nå som jeg nettopp har tilbringt flere dager i varmere strøk. Treningsbagen min står ferdigpakket i gangen, og oppi ligger treningsprogrammet mitt. Tiden er kommet for å starte på 12ukers programmet, og det gleder jeg meg til! Ser frem til å ha noe fast å trene etter. Oppdaterer dere selvsagt underveis om hvordan det går. Men nå må jeg kjøre, vi snakkeees ❤Hjemreisen - Lanzarote

Nå er jeg trygt hjemme på norsk jord igjen, og hjemreisen gikk som forventet. Vi reiste i fra La Santa, Lanzarote i ti tiden om morgenen, og etter timesvis med buss, fly, buss igjen og båt, var vi endelig hjemme her i kulden. Jeg var en kjapp tur hjemom med kofferten før jeg for videre til min kjære! Hvor jeg forresten befinner meg nå! I skrivende stund ligger han å sover ved siden av meg.

Lunsj/frokost kupongen min! Trist når siste krysset ble satt. Så trist at jeg måtte ta bilde av det.

Det her bildet ble tatt nede i resepsjonen, kun sekunder før bussen kom. Og JA, jeg reiste derifra med vinterjakka mi på. Og JA, jeg fikk høre det av resten! Haha, fikk tusen spørsmål om ikke jeg var varm, om jeg var syk, hvordan jeg klarte å gå i den jakka mens de andre syns det var varmt i t-skjorte. Jeg hadde ett svar; det blir omtrent aldri for varmt for meg.

Vi fant også en stor etterligning av Lanzarote. Skikkelig gøy å finne alle stedene, byene og vulkanene vi var på. Vi har omtrent vært på alle kanter av øya, og såklart midt i.

Det er forresten tredje søndag i advent allerede! God advent! Sier man det?


Dag 7 i Lanzarote

Nå er den siste dagen på La Santa over, og jeg legger meg med en skikkelig godfølelse i kroppen. I dag har vi hatt strålende sol, og finere vær enn noensinne denne uken. Jeg og Monica var kjempe sporty og syklet ut av hotellet nøyaktig klokken ni når sykkelutleien åpnet. Vi syklet lenge langs strandå på stien før vi svingte over på veien. Vi syklet i sportsbh og shorts, og jeg har faktisk fått et lite skille!

Vi var ute helt til klokken halv ett, og fikk kjempe skryt av trenerne som var imponerte over hvor godt vi trente!

Siste økta tok vi på stranda i solnedgangen, der vi hadde stafett alla skiskyting. Øvelsen gikk ut på at vi skulle kaste fem tennisballer i ei lita grop i sanden. Alle lagene hadde hver sin grop, og alle var nødt til å treffe tre ganger. Dersom du bommet fikk du en strafferunde for hver bom. Den gikk ut på å løpe x antall runder i sanden, før vi fortsatte på en lang runde (fortsatt i sanden) rundt på stranda. Deretter vekslet vi, og neste man på laget skulle løpe, kaste og løpe. Kjempe morsomt, men utrolig tungt!!

Måtte prøve ut noen gamle cheerkunster på badet etter økta kun fordi jeg følte meg så sprek.

Siden det var siste kvelden måtte jeg også slå til med dette kjøpet her! Fineste niket-skjorta som nå er mi. Kjøpte også et par smågaver til mine nære og kjære hjemme i kulden. Goood fredagskveld til dere!


Dag 6 i Lanzarote

Da er nok en dag over, og vi legger oss i disse sengene for annet siste gang. Tidlig lørdag formiddag går flyet hjemover, og vi er i Haugesund cirka i 10tiden. Til tross for at jeg ikke har vært noe flink på bildefronten i dag tenkte jeg det var en fin mulighet å vise dere det eneste jeg har kjøpt her nede -rosa lommebok! Se hvor fin! Kun 4euro for denne herligheten her.

Vi startet med frokost og nøyaktig en time etterpå startet dagens lagkonkurranse. Som jeg sa tidligere i dag var det sandvolleyball, og til tross for dårlig vær og mye vind klarte vi oss kjempe bra. Stolt over laget! Videre skulle vi egentlig ha stupekonkurranse direkte etterpå, men på grunn av problemer med stupebrettet ble det stengt, og konkurransen utsatt. Vi gikk heller i gang med et slag tennis. Etter tennisen slappet jeg av en liten stund, og fikk også tatt en etterlengtet telefonsamtale hjem til min kjære mamma! Klokken fem var det tid for zumba, salsa, mambo og alle de dansegrenene som jeg nevnte sist gang. Jeg og Monica tok oss like gjerne en dukkert direkte etter dansingen. Da var vi dødsslitne, men likevel svømte vi hele åtte lengder i bassenget. For å si det enkelt -nå vet jeg hvorfor svømmere er så godt trent. Det er jo dødstungt uti der!

Snapchatbilder er vel bedre enn ingen?

Vi avsluttet kvelden ute som alltid. Og etter middagen tok vi et slag biljard. Happyhappy!


Første gang på lenge

I dag, for første gang på mange dager kommer jeg med to updates i løpet av en dag. Noen som gleder seg til jeg er tilbake til gode, gamle rutiner? Det gjør ihvertfall jeg. Storkoser meg her nede, og elsker varmen og sommerfølelsen, men det skal jammen bli godt å komme hjem til mamma, pappa, familie og nære kjære. I tillegg til desember og julestemning. Å se julenisser rundt omkring på husene her gir ikke akkurat den samme følelsen som når man ser dem hjemme. Jeg har også en del julepresanger jeg må få unnagjort før den store dagen. Hvordan ligger dere ann med julegavehandelen?

Jeg er forresten helt sminkefri på bildene over, og håret er kun satt i en rask hestehale. Slik har det vært hele uken, og det er såå deilig!


Dag 5 i Lanzarote

Dagen i går gikk i ett (bokstaveligtalt, men det kommer jeg tilbake til) noe som betyr at bloggingen dessverre ble utsatt til i dag. I går åpnet vi dagen med frokost før vi satte oss i bussen og kjørte til andre enden av øya. Bussturen tok omtrent en halvtime, og da vi kom frem knyttet vi skoene og hev sekken på ryggen. Vi skulle nemlig "gå" tur. Det var mer småjogging, og selve turen varte i akkurat 1time og 50minutter. Da vi kom frem til Puerto del carmen var vi helt ferdige. Vi bestilte oss mat på en restaurant, og rundt en time senere kom bussen og hentet oss igjen.

Da vi kom tilbake fra turen hadde vi nøyaktig en time på oss til å skifte, og gjøre oss klare til håndballtrening. Vårt lag gjorde det ganske greit, og vi er kun to poeng fra første plassen for øyeblikket. Det klarer vi lett å ta inn igjen i dag når det er sandvolleyball som står på programmet, som er vår spesialitet.

På kvelden så vi både på show, og var på karaokekveld etter det. Leggetid ble det ikke før godt over tolv, og derfor fant jeg det mer fornuftig å blogge i dag. Fin torsdag til dere alle!


Dag 4 i Lanzarote

I dag har vi hatt den første dagen med "dårlig" vær. Det vil si, det var ikke regn eller noe slikt, men ekstremt mye vind. Spanjolene her nede kaller det storm, men såå ekstremt var det ikke. Det første til at samtlige aktiviteter tidlig på dagen ble flyttet innendørs, og utover dagen ble alt stengt.

Tidlig på dagen, nærmere bestemt klokken 10, danset vi zumba. Det var obligatorisk, og alle i klassen både de med og uten rytmesans vrikket løs. Vi danset både zumba, samba, salsa, flamenco, mambo og mye annet. Holdt på i omtrent en time, og etter det var vi helt slått ut, derfor passet det fint at vi hadde booket yogatime klokken 12:15. Men der tok vi jammen feil, yoga var ekstremt tungt det også. Føler meg som superwomen at the moment. Vi trener så hardt her nede i varmen, og jeg elsker det!

Etter dans og yoga spiste vi lunsj, og det ble som alltid kyllingburger, og bestillingen foregikk såklart på spansk!

Vi slet litt med å finne aktiviteter etterpå, men endte til slutt med å låne oss en basketball å spille litt med den. Første mann til 21poeng, Monica vant den første runden, og jeg den andre. Midt i den tredje runden lå vi 7-7, og jeg sto med ballen på motsatt side av midtstreken, og spurte henne om jeg vant dersom jeg traff derfra (når jeg kastet baklengs vell og merke). Ingen av oss hadde tro på at jeg kom til å klare det, så kun sa ja. Jeg snudde meg rundt, kastet ballen over hodet, og gjett hva som hendte? JEG TRAFF KORGEN! Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv! Kanskje jeg skal gå over til å bli basketballstjerne istedenfor?

Superhappy! Bare synd jeg ikke har film av det.

Vi avsluttet dagen med den obligatoriske lagkonkurransen, som i dag var quiz. Tror ikke vi gjorde det så veldig bra på den, men om vi er heldige beholder vi fremdeles den nåværende første plassen. Resultatet får vi i morgen. Vi spiste så middag, før vi tok et slag biljard. Nå tar vi kvelden, og jeg ønsker dere alle en finfin tirsdag!


Dag 3 i Lanzarote

Kvelden i dag har jeg og min romkamerat, Monica, brukt på å klage tik hverandre om hvor helt utrolig vondt vi har i kroppen! Etter både surfing, sykkeltor(tur), tennis og masse annet rart er kroppene og musklene våre helt døde. Jeg hat blåmerker på ribbeina, gangsperr i rygg, mage, bein og alt annet, i tillegg gjør det vondt å sitte fordi rumpa mi er helt ødelagt etter syklingen. Hardt liv, men still, det er GØY!

Vi syklet på slik "vei" store deler av veien opp til vulkanen. Heeelt grusomt!

Fine og slitne.

Men fantastisk utsikt når vi endelig kom oss opp.

Vi gikk(dette er en underdrivelse, egentlig klatret vi, og ja, jeg har filmet det slik at dere får se senere) ned fra vulkanen, hentet syklene og syklet videre opp til en landsby der vi fant et bakeri. Vi er på andre siden av øya i forhold til der turistene er, så ingen i landsbyene her kan engelsk. Dermed var det en god mulighet for oss til å friske opp spanskkunskapene. Jammen klarte vi det også, det eneste vi nesten bommet på var at vi sa vann med kullsyre istedenfor uten, men det fikk vi fikset på ganske fort.

Etter pausen med bakeriet syklet vi hjem igjen, deretter for vi rett på en times tennistrening, så pyramidebygging som var dagens quizkonkurranse. Der vi forresten fikk andre plass!!! Kjempe gøy! Gleder meg til å vise dere bildet av pyramiden vår. Vi avsluttet med flere timer sandvolleyball, helt til det ble så mørkt at vi ikke så noen ting. Da var det tid for å ta kvelden!


Dag 2 i Lanzarote

Dag to har vært like fantastisk som én! Vi har nå kommet fint inn i rytmen, lært oss halvveis hvor ting er o dette labyrinthotellet, og ikke minst hatt tidenes treningsdag. Jeg har aldri vært så sliten sol jeg er nå tror jeg. Er faktisk enda trøttere i dag enn jeg var i går, og det skal godt gjøres.

Dagen begynte med at vi spiste frokost klokken åtte, før vi hoppet i biler og kjørte ned til andre siden av øya der vi skulle surfe. Alle utenom to stykk hadde lyst å prøve seg på surfing, og det var riktignok rekordmange. I forgje pulje hadde de bare vært 9stykker. Det sier litt om hvor sporty gjeng vi er haha!

Været var nydelig til tross for en del vind som endte med at sanden var i øynene på oss alle da vi reiste tilbake. I tillegg hadde vi drukket opp all sjøvannet, så stranda var rett og slett borte da vi forlot den.

Vi fikk alle utdelt våtdrakter og gule t-skjorter som vi måtte ha på! Fancy! Helt til vi skulle starte trening. Evig mange minutter med jogging i sand, før vi begynte med alle slags stafettøvelser, og avsluttet med tøying. Etter at vi hadde gjort det var det på tide å hente brettene, og vi øvde mange ganger på å hoppe opp på brettet. Det er ekstremt mye teknikk i surfing. Altså, ekstremt mye! I tillegg et det dødstungt, lurer på om jeg skal bli surfer.. Bare fordi jeg garantert hadde fått DEN trente kroppen da!

Vi surfet (det vil si gikk ut, la oss på brettet, tok ei bølge, prøvde å hoppe opp, falt uti, gikk ut igjen) i mange timer, før vi tok en lunsjpause. Da fikk vi en stor baguette, en energibar og en juice hver. Kjempe god mat!

Etter pausen var første gang jeg klarte å stå skikkelig en gang. Klarte å stå et par ganger til i løpet av dagen også. STOLT! For de av dere som ikke har prøvd surfing bør gjøre det om dere får muligheten! Det var kjempe kjekt, og ekstremt god trening.

Vi gikk å spiste itte treningen, før vi begynte på økt to. Det var lagkonkurranse, og vi spilte badminton. Det høres ekstremt lett ut kanskje? Vel, det var den tyngste badmintonøkten jeg har hatt i mitt liv. Frem og tilbake, opp og ned. En ting er å spille vanlig, men om det er konkurranse blir man dødssliten av å løpe att og frem hele tiden.

Har hatt en fin dag med fine folk, og gleder meg ihjel til morgendagen. Da skal nemlig jeg og Monica på oppdagelsesferd her på øya. Vi har enda ikke vært utenfor senteret (bortsett fra surfingen), så det kommer til å bli så gøy å få sett litt mer av naturen her. Krysser fingrene for at vi ikke sykler osa vill!


Dag 1 i Lanzarote

Da ligger vi i sengene klar for å ta kveld etter første dag på samling i Lanzarote. Jeg har nå vært våken i hele 39 timer så og si i strekk (det vil si utenom et par minutter jeg duppet av på flyet), og det er ny rekord med klar margin! Jeg har tatt ganske mange bilder i dag, så istedenfor å skrive en roman, og deretter legge til 100bilder, skriver jeg heller en liten bildetekst under hvert av bildene.

Flymaten, som var en av de beste jeg har spist! Det pleier alltid å være litt små ekkelt, men i dag var det kjempe godt! Kanskje har det noe med mangelen på søvn, men det tviler jeg på.

Flinke Monica, som klarte å knekke kniven på grunn av det eneste kjedelige med maten -det harde smøret.

Første gang jeg har hatt dekning på mobilen oppe i lufta.

Litt bilder tatt i fra bussen på vei til hotellet.

Alle slags bilder fra hotellet og rommet vårt.

Juletreet i resepsjonen! Julestemning!

Solnedgang!

Vårt kreative klesstativ! Håndklærne må tørke før surfekurset vi skal på i morgen tidelig. I tillegg var vi på tenniskurs før i dag, jeg har filmen litt fra det, så mulig jeg lager en liten film fra turen når vi kommer hjem. Men nå MÅ jeg sove! Godnatt alle fine!


Lange timer på flyplassen

Jeg tenkte jeg kunne komme med en aldri så liten update her fra Stavanger. Nå har jeg vært våken i hele 23timer, og begynner å bli rimelig overtrøtt. Bussturen hit til Sola gikk overraskende bra, og vi møtte ikke på noen forsinkelser, det resulterte i at vi måtte vente i timesvis her på flyplassen. Flyet går ikke før klokken halv åtte, og når vi først ankommer Lanzarote er det rett ut på treningsøkt nr.1! Altså ingen søvn på meg de neste 17 timene.. Ser uansett frem til en kjempe gøy og sporty uke -med eller uten søvn. Håper dere har en fantastisk lørdag! God morgen forresten! Det er utrolig mindfuck dette her, det nærmer seg morgen, men både hode og kroppen min sier det fortsatt er kveld.

Energipåfylling på ferjen!

Nesten alene på flyplassen tidlig på morgenkvisten!

Sjekk dette romantiske toalettet på flyplassen, med både røde roser, røde hjerter og koselig, rolig musikk. Jeg har vært veldig flink til å ta bilder den første dagen, hva synes dere?


Winter wonderland

Nå virker det som om snøen har kommet for å bli, og gud så deilig det er! Nå er julestemningen på topp, samtidig som jeg er i skikkelig feriemodus. I siste time i dag satt alle i klasserommet å fulgte mer med på klokka enn hva læreren sa. I det klokken slo tre, ble det endelig juleferie! Kun noen få kosedager etter Lanzarote turen, men det regnes ikke som skole etter min mening. Nå skal jeg bare nyte den siste tiden her hjemme i det dårlige været (bortsett fra snøen), pakke resten av kofferten og skrive ferdig en norskstil. Ønsker dere en kjempe fin fredag videre, og god helg til dere alle! ❤

Update -kaoset i byen!

Det er skremmende hvor mye dårlig vær kan gjøre. Nå er det flere broer som er stengte, det samme med veier, trailere har veltet, tak har blåst av, trampoliner som er forsvunnet, andre har fått besøk av en flyvende trampoline, trær sperrer både veier og gater flere plasser. Mange mangler både strøm og internett, og det er rett og slett kaos i H-town i dag.

Jeg har bladd litt rundt på sosiale medier, og tenkte å dele noe av galskapen med dere.

Oppe til venstre ser dere en snap jeg fikk fra en kompis, treet sperret veien han gikk på på vei hjem. Til høyre ser dere flaggstangen med flagget til Spar. Minutter etter at bilde ble tatt var flagget på mystisk vis borte. Nede til venstre ser dere et bilde ei venninne la ut på instagram. Det var det postkassestativet. Til sist, nede til høyre, dette var synet som møtte ei kvinnen da hun kom hjem fra jobb. Da hun gikk hjemmefra noen timer før sto det en trampoline der, nå ligger bare noen av stengene igjen.

Oppe til venstre, melding fra politiet som sier folk må holde seg inne! Det ble heller ikke noe trening på meg i dag, ser ut til at jeg får velge det trygge, og heller ta meg ei økt her hjemme. Oppe til høyre, et ektepar som er på vei hjem fra jobb. Hjemturen tar lengre tid en normalt, da de blir møtt av et stort tre som sperrer hele veien. Nede til venstre ser dere nok et tre som er veltet, her er også rota dratt opp av jorden. Nede til høyre, ei kvinne som glemte å lukke døra til lekehytta i hagen kvelden i forveien. Dette resulterte i ei knust hytte, og ødelagte leker over hele plenen.

Til venstre, vinduet på en av bussene i Haugesund som er knust av vinden. Kan også legge til at all busstrafikk i hele byen er stoppet for øyeblikket på grunn av stormen og uværet. Til høyre, nordsjøhallen som såvidt vises gjennom det dårlige været.


Dommedagen er nær

Nå er det rimelig ille vær her på vestlandet, nærmere bestemt i Haugesund. Jeg var forberedt på både det ene og andre, har hørt flere ganger at vi må forberede oss på storm, snø, is, regn og alt som er, men at det skulle bli så ille så fort hadde jeg ikke regnet med. Nå begynner jeg også å bli svært bekymret for Lanzarote turen, jeg fikk nemlig nettopp en melding der det sto at vi er innkalt til krisemøte i morgen tidlig. Dersom jeg gjetter rett blir vi informert om nye reisetider på grunn av enten ferjen over til Stavanger, eller enda verre, flyet til Spania. Hele skoledagen i dag virket det som det kjørte fem tusen tog utenfor klasserommene konstant! Det vil si vinden blåste så kraftig at det ulte og bråket mer enn det var rolig. Nå skal jeg ikke bare klage, for hallo, jeg sitter inne! Inne i godstolen i kosekroken oppå et saueskinnsteppe med en stor ullgenser og en kopp dobbel kakao. Jeg sitter faktisk og øver til mattetentamen i morgen, ikke at det er noe gøy, men det er uten tvil mye bedre enn å være utendørs. Det var faktisk vanskelig å puste når jeg gikk fra skolen til parkeringsplassen i dag. En veldig merkelig følelse som ikke er lett å beskrive, men det føltes på en måte som å puste gjennom et sugerør, luften strakk liksom ikke til. I tillegg er snør og regner det om en annen, som vil si -det er ikke storm, det er snøstorm!

Håper dere har bedre vær der du er? Fortell gjerne hvor du befinner deg i verden og hvordan været der er. Visste dere forresten at det er forsket på hva som er verdens mest naturlige ting å snakke om, og resultatene viste at det var været?


Trening i varmen

Tiden tikker nedover, og nå er det kun to dager igjen til jeg tar turen sørover mot Lanzarote på treningssamling. Jeg kjenner det kribler i magen bare av å tenke på at jeg snart er nede i varmen å trener, soler meg og har det finfint. Jeg har nå funnet frem kofferten min, og sitter nå med pen og papir for å skrive ned pakkeliste. Det er noe jeg elsker! Lister, lister og flere lister. Dette er første gang jeg skal være på treningssamling i et varmere land, og jeg føler jeg har glemt noe. Er det noe dere selv har erfaringer med som er viktig å ha med seg på en slik tur så legg gjerne igjen en kommentar! 

Kanskje jeg rett og slett bare skal pakke ned meg selv og ikke bry meg om resten.. Å pakke er alltid så vanskelig! Haha.


I verden er du bare noen..

Dagen i dag startet virkelig helt fantastisk! Av den grunn at jeg ikke begynte før klokken ti fikk jeg sovet lenge, og det var absolutt ingen problem å stå opp da klokken ringte. Bare det alene gjorde at dagen startet med et smil, men da jeg åpnet mine to kalendergaver for dagen klarte jeg ikke å slutte å smile. Min første gave var fra lillesøster, og inneholdt en fin, kjempe deilig og myk pute som passer perfekt på rommet mitt. Den andre gaven var fra mamma, og klarte nesten å bringe frem tårene. Et kjempe fint sitat på et lite skilt. I verden er du bare noen, men for noen er du hele verden! Håper dere også har hatt en fin start på onsdagen, og at dagen videre blir enda bedre ❤
Oppskrift -sunn kveldsmat

God kveld dere ❤ Etter treningen i dag tenkte jeg å diske opp med en skikkelig kvelds, men plutselig fikk jeg en strålende idé. Den har jeg nå tenkt å dele med dere, og det er så enkelt at man nesten kan le seg ihjel, men likevel er det så godt. Jeg har tidligere delt med dere hvordan man steker havrepannekakene, og det finner du her.

Du trenger

Havrepannekakene

30gram havregryn

1 egg

1ts sukrin

 

Ei banan

Druer

Ønsket mengde gresk yoghurt

3-4ss fun light saft (avhenger av mengden yoghurt)

Slik gjør du

Start med å steke havrepannekakene (her ser du hvordan), før du går over til å blande sammen den greske yoghurten og fun light saften. Dersom du synes det er for lite smak tilsetter du enkelt bare mer saft, husk å ta en smak du synes er god da. Deretter kutter du opp druer og banan og så er det egentlig bare til å blande. Jeg tok halvparten av frukten på pannekakene og resten oppi yoghurten til dessert. Smaker himmelsk, og kan absolutt ikke bli enklere!Å stå på egne ben

Nå gikk akkurat mamma og pappa ut dørene med et bredt smil om munnen, og klare for å innta sol, sommer og Gran Canaria! Jeg tror jeg er minst like glad som dem, huset for meg selv i flere dager! Åh, det er så deilig å føle meg litt uavhengig i blant, jeg har i flere år sett frem til å flytte ut og få meg noe eget, og det gjør jeg enda også. Derfor blir jeg så glad hver gang mamma og pappa skal bort, om så det er for en kveld eller for ei uke gjør ikke så mye -jo lengre, dess kjekkere er det! Misforstå meg rett nå -jeg har det kjempe fint hjemme, og kunne ikke bedt om annen oppvekst, familie eller et annet bosted. Men det er liksom noe ved det å være selvstendig, uavhengig og å stå på egne ben.


Dagens økt + 12 nye uker

Jeg tenkte jeg kunne dele dagens to treningsøkter med dere før jeg tar kvelden. Må si jeg er rimelig sliten etter øktene i dag, og kjenner spesielt godt at bena har fått kjørt seg. Men det er da det er deilig å legge seg til å sove! Er dere ikke enige? Dette er forresten den siste mandagen på evigheter at jeg har et slikt treningsprogram, neste uker er jeg i Lanzarote og trener, og uken etter det begynner jeg på 12ukers programmet, som for øvrig er ganske ulikt slik jeg trener nå. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg og virkelig ser frem til å prøve noe nytt!

A sister thing

Nå har jeg nettopp overlevert kalendergaven til min kjære lillesøster. Vi har nemlig en slik tradisjon at vi hvert eneste år lager adventskalender til hverandre, men akkurat i år bestemte vi oss for en liten vri. Istedenfor å kjøpe en del tull, setter vi heller snittprisen litt opp, og velger å gi kalendergave annen hver dag. Med andre ord fikk vi vår første kalendergave i dag, og vår neste på onsdag, grunnen til at vi valgte partall var selvsagt for å få med oss juleaften. Jeg synes det er så koselig at vi har en slik greie, uten tvil en fantastisk tradisjon!

 

Følg meg også gjerne på instagram, der har jeg lagt ut blant annet lillesøsters reaksjon når hun åpner gaven, og selvsagt hva den inneholder. 


Adventskalender?

Nå nærmer den første dagen i desember seg slutten, og det er på tide for små (og store) jenter og gutter å finne sengen. Selv har jeg hatt en strålende start på vinteren, og det håper jeg dere også har hatt. Snøen har meldt sitt fravær, men det håper vi at snart snur. Det er enda tre uker og to dager til juleaften, mye kan skje med andre ord. Jeg har fundert på om jeg skal ha noe form for adventskalender her på bloggen nå i Desember, men jeg er enda ikke sikker på hva jeg skal gå for. Har dere noen tips til meg? Og, ja, jeg vet jeg er litt sent ute med dette her.


Første desember

Først og fremst -beklager mitt fravær på bloggen i dag! Jeg har faktisk ikke vært hjemme mer enn et kvarters tid i dag, og det var ikke planlagt at jeg skulle vært ute hele dagen, så jeg fikk ikke forhåndsskrevet et par innlegg til dere.

Goood første desember til dere! Tenk, nå er det kun noen få uker til det er jul, og vi er allerede inne i den første vintermåneden. Jeg har brukt hele dagen sammen med lillesøster, min kjære og en kompis av han. Vi sov alle hos Vemund, og hadde ingenting annet enn McDonald's mat til frokost! Æh, jeg har dermed spist mat fra macen to ganger på mindre enn én måned. Tror det må være ny rekord, og heldigvis blir det ei god stund til neste gang.

Vi har kost oss i massevis hele dagen, og avsluttet den med en finfin tur på kino. Vi henger nemlig litt etter, men endelig har jeg også sett Hunger Games 2. Må si jeg syntes filmen var utrolig bra, men den hadde en utrolig irriterende slutt. Det som nesten er det verste er at 3-eren ikke kommer ut før om over et år. Jeg hater virkelig å vente på oppfølgere på den måten. Jeg husker spesielt det året mellom twilight 3 og 4, det må ha vært det lengste året i mitt livs historie!

Haha, og når vi først er inne på dette med film, gjett hvilken det ble til at vi så i går kveld da? I en bedre verden! Filmen var etter min mening veldig bra, men den kan på ingen måte måle seg med Hunger Games. Nå skal dere slippe å høre mer på at jeg leker filmkritiker, så jeg kan heller dele et par bilder fra kvelden i går.


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits