Ukens Spørsmål #1

Hvor er buksen din fra?

Den kjøpte jeg på nelly.com for ei god stund siden, men finner den ikke igjen. Mest sannsynlig er den utsolgt nå, men jeg skal huske å si det om jeg kommer over den!Har hørt om denne boken,tror jeg. Er den bra?

Jeg synes den er kjempe god! Har kun kommet til åttende kapittel, men jeg har lest mange bøker av Samartin tidligere, og har ikke blitt skuffet en eneste gang. Hun skriver nydelige fortellinger om landet hun elsker så høyt, Cuba. Kan sikkert skrive en bokanmeldelse om denne boka når jeg har lest den ferdig.Hvor mye trener du?

Jeg trener +/- 14 timer per uke, fordelt på ni økter. Der syv av øktene består av vektløftertrening, en med alternativtrening og den siste med basis/skadeforebyggende trening.

 

Hva slags treningstøy liker du best?

Jeg har ikke noe favorittmerke innen treningsklær, men sånn generelt elsker jeg tightser, da spesielt langbeinede, men bruker også shortser. På overkroppen bruker jeg både singletter, t-sjorter og gensere, så lenge dem er tettsittende, og ikke sklir opp hele tiden er de definitivt favoritter i treningsskuffen min.


 

Hvor kjøpte du den?

Den kjøpte jeg i sommer når jeg var i Oslo, tror det var på h&m, men er ikke heeelt sikker. 

Det var alle spørsmålene denne uken, har du noe du lurer på til neste ukes spørsmål?


Antrekk 31.08.13

 

Hva synes du?


Første tegn

Good morning lovlies ❤ Håper dere har sovet gode, for det har virkelig jeg! Våknet ikke før halv tolv i dag, og det er det lenge siden jeg gjorde sist! Nå slapper jeg av med America's Biggest Loser og cottage cheese blanding. Most banan, blåbær og en halv boks cottage cheese, anbefales virkelig på det sterkeste! Utenfor detter regnet ned, noe som ikke er særlig gøy, men det er kanskje første tegn på at høsten er på vei? Tenkte meg ut senere i dag, så håper været er blitt bedre da. Ellers får dere ha en deilig lørdag videre!Middagstips

Jeg tenkte å vise dere en av alternativene jeg har på kostplanen min til middagsmåltidet. Det er utrolig enkelt og helt genialt etter en slitsom arbeids- eller skoledag. Jeg kunne lett levd på dette, det smaker himmelsk, og jeg kjenner jeg nesten er blitt litt avhengig av det allerede. I tillegg er det mektige saker, sådu vil ikke trenge store mengder. De fleste av dere spiser vel taco i ny og ne? Vel, dette er nesten helt likt, de eneste forskjellene er at du bytter den vanlige kjøttdeigen med karbonadekjøttdeig, kutter ut tacokrydderet, velger mager kesam over lett rømme og erstatter de lyse lefsene med grove. Det at lefsene er grove gjør også at de metter lengre, i tillegg til at det er mye mer næring i dem. Prøv prøv prøv! 

Dette trenger du:

Tacosaus

Magerkesam

Grove tortilla lefser

Karbonadekjøttdeig (jeg brukte denne gang karbonader som jeg skjærte opp i biter, men det blir det samme)

Kål

Mais, agurk, paprika, tomat og alle de grønnsaker du ellers ønsker

 

Slik gjør du:

Smør kesamen på lefsene, omtrent 3ss per person

Deretter legger du på alt du ønsker og ha i den

Til slutt tar du tacosausen over, og bretter den sammen. Vóila! Bon appetit ❤
Stolt over meg selv

Goood kveld fra stuen ❤ Nå kaster jeg inn studiehåndkle og har tenkt til å slenge meg i sofaen med en kopp varm kakao og en film før jeg tar kveld. Har brukt de siste timene flittig til matematikk øving, og skal i morgen ta fatt på kjemien. Kommer selvsagt ikke til å gjøre skolearbeid hele helgen, men når jeg tar litt hver dag blir det ikke så slitsomt. Merker det er utrolig viktig med hjemmearbeid nå når jeg er på et såpass høyt nivå i realfagene. Jeg har i år matematikk R2 og kjemi 2 som valgfag, og dette ved siden av fellesfagene og treningen krever sitt. Føler meg flink som faktisk setter meg ned med dette nå på slutten av uken, og skal kose meg alt jeg kan i helgen, både med skolearbeid, avslapping og alt annet.


Kari Traa til under 100,-

Jeg har nå fikset et kjempe tilbud til dere, som takk for alle de fine kommentarene dere har kommet med i det siste. Setter utrolig pris på det, og det håper jeg dere vet. Dette tilbudet er først og fremst for de av dere som liker å trene, men det passer også kjempe bra dersom du ønsker å begynne å trene, eller rett og slett trenger motivasjonen til å sette i gang. Du får nemlig en Kari Traa treningsgenser og tre utgaver av iFORM. Treningsgenseren er av super kvalitet, og i den populære butterfly-serien. Jeg har selv en topp i denne serien, en singlet som dere kan se her, og den er absolutt å anbefale. Deilig mot huden, myk og behagelig og ikke minst tørker den fort. Verdien av denne treningsgenseren er 449,-, men du får denne + tre iFORM blader for kun 99,50. Er ikke dette et tilbud å benytte seg av, så vet ikke jeg! iFORM er Norges største magasin for kvinner som ønsker å bli den sunneste, sterkeste og gladeste utgaven av seg selv.

Trykk her for å lese mer, evt bestille. Størrelse på genseren velger du etter å ha klikket på linken.


Bilde lånt av fotballfrue med treningstoppen som du nå kan få for under 100kr.
Mine russeklær

Nå er endelig russeklærne mine bestilt, i siste liten. Har etter lang betenkningstid, og mye frem og tilbake bestemt meg for det dere ser under. Jeg har valgt grunnpakke 2, som vil si at jeg kunne velge mellom mye forskjellig fra nettsiden, men til en mye billigere pris. Solbrillene for eksempel, de tror jeg aldri jeg hadde kjøpt hvis de ikke hadde vært med i grunnpakken, men nå fikk jeg alt sammen billigere enn jeg hadde gjort uten solbrillene, dersom jeg hadde kjøpt alt for seg selv. På bildene under er alle klærne avbildet i rødt, men jeg er altså blåruss, blå makt!


Synes buksa var utrolig søt med blondedetaljer på, itillegg virket størrelsen perfekt da jeg prøvde den på onsdag, og mønsteret på anklene er kjempe pent!


To t-sjorter og en hettejakke. Jakka er av fleece, og verdens varmeste, mykeste og deiligste! Denne kommer definitivt til å bli brukt mye under russetiden.


Tre par solbriller, som også var med i pakken.


..og til slutt, russekortet! Dette kan jeg endre helt frem til november, så har enda god tid til å finne ut hvilket sitat jeg skal ha. Ellers tror jeg resten er nok så bestemt.


Ny treningsfavoritt

Jeg hadde nesten glemt den nye treningstoppen min bakerst i skuffen! Jeg kjøpte den i Oslo i sommerferien, og har ikke brukt den før i dag. Den blir definitivt brukt mye mer fremover, for den var så god, og ikke minst fin. Er det noe jeg faller pladask for ved første øyekast så er det topper med åpen rygg, og treningstopper er intet unntak. Da jeg så denne måtte jeg bare ha den, og å ha den på føles enda bedre. Man slipper nemlig den irriterende sportsbhen under, for denne toppen har innebygd støtte. Den er virkelig helt perfekt, og fine farger er det også. Hva synes du? Noe du kunne brukt på trening?Ukens Spørsmål

Jeg får ofte flere spørsmål i innleggene, som jeg svarer på i kommentarfeltet, men ofte spør dere om noe jeg har svart på uendelig mange ganger før. Derfor har jeg nå planlagt å begynne med noe som jeg har sett mange andre også gjør, nemlig ha et ukentlig innlegg kalt Ukens Spørsmål. Der svarer jeg på alle spørsmålene jeg har fått i kommentarfeltet i løpet av den siste uken, på den måten får dere svar på alt dere lurer på, på en og samme plass. Noen som syntes det virket som en god idé? Tenkte å ha disse innleggene hver søndag. Så nå kan dere bare spør alt dere vil, når dere vil og hvor dere vil.

Antrekk 29.08.13 

Hva synes du?


Mørkere tider nærmer seg

Nå tar jeg kveld med Cecilia Samartin ved min side, etter å ha nyt nok en fantastisk kveld med den beste. Det er så koselig å legge seg nå når det begynner å gå mot mørkere tider igjen. Hver sommer savner jeg følelsen av å ligge i senga under ei god varm dyne mens det er helt mørkt i rommet. For de av dere som ikke har fått det med dere har jeg altså takvindu, uten rullegardiner eller noe form for stoff som dekker til, og stenger ute lyset. Derfor er det lyst på rommet mitt døgnet rundt midt på sommeren, og solen skinner meg rett i ansiktet i syv tiden på helgedager. Haha, sjarmerende ikke sant? Neida, det er ikke så gale, men merker det er like godt hver gang det går mot vinter. 


Antrekk 28.08.13


Hva synes du?


SMILE

Det er så utrolig gøy med slike dager som i dag, jeg har helt full timeplan, og massevis jeg skal gjøre. Føler jeg får så mye mer ut av dagen, og mye bedre samvittighet om kveldene. Om jeg skulle valgt mellom å ha noe å gjøre absolutt hver eneste dag resten av livet, eller hatt fridager resten av livet, hadde jeg uten tvil valgt førstnevnte. Selv om helger, ferier og dager man ikke har noen planer er utrolig deilige, er det de i mellom som gjør dem verdt det. For husk at det kan bli for mye av det gode i blant.

Nå sitter jeg og blogger fra kantina faktisk. Venter på å bli hentet opp av kjørelæreren min, for så å dra hjem og skifte, før jeg går ut igjen. Er vel tilbake i huset litt sent ut på kvelden, men skal prøve å få tid til hvertfall ett innlegg til i dag. Ønsker dere alle en finfin onsdag videre, dere aner ikke hvor mye bedre dere gjør dagene mine!Er jeg sær?

Ligger i senga og tenker over hvor heldige vi egentlig er. Haha, av og til har jeg bare kvelder eller stunder der jeg stirrer i taket og bruker all tid på å tenke. Denne gang gikk tankene mine til dem i Afrika og andre deler av verden der de ikke har det like bra som oss. I historietimen i dag fortalte læreren oss om noen som hadde kommet ut fra regnskogen en eller annen plass, og de hadde aldri sett andre mennesker enn sin egen stamme. De var overbevist om at de var de eneste i universet, og ble sjokkert da de kom ut fra skogen sin og så alt det tekniske, klærne og alle menneskene. Tenk at noen mennesker fortsatt lever så gammeldags de har nesten ingenting, og det å få mat er ikke noe man forventer, det er heller en luksusvare.

Nå ser jeg klokken begynner å tikke fort her, så jeg får lukke ned dataen og fortsette med de spesielle tankene mine. Er det noen andre som også har slike stunder der det eneste dere gjør er å tenke på slike ting, eller er jeg sær? Haha, god natt!
Får smoothie servert

Ferdig med nok ei god treningsøkt, dagens andre faktisk. Da jeg kom hjem fra trening i dag foreslo lillesøster å lage smoothie til oss. Ingenting er bedre enn å få kveldsmaten servert, og når det er smoothie gjør det det bare enda bedre. Har nevnt det før, men sier det igjen, smoothie må være noe av det beste som finnes. Jeg hadde fint klart å leve på det, men bare disse hjemmelagde. Synes ikke de man kjøper i butikk og på restauranter/kafeer er like god, og som regel er det mye mer sukker i dem også. Hjemmelaget er uten tvil best!Kommende konkurranser

Nå har jeg nettopp laget en oversikt over stevnene denne høsten, egentlig mest for meg selv, men kan like godt dele den med dere også. Har som dere ser en del stevner, spesielt i November, men det er ikke sikkert jeg kommer til å delta på alle. De stevnene som er mest usikre slik det ser ut i dag er Lag NM og klubbstevnene.

Ny pers i frontbøy-video

Treningsøkten i dag gikk generelt ganske bra. Var litt kluss med teknikken enkelte plasser, men sett fra det store bilde; mer enn fornøyd. Jeg var oppe på 62,5kg i rykk, og dette gikk ganske bra, treneren min ba meg da økte til 65kg (selv om dette ikke sto i programmet). Hadde to forsøk på 65kg, men det ble for tungt i dag, men med tanke på at det er treningspersen min er jeg fornøyd med 62,5kg. Neste øvelsen var støt, der jeg skulle opp på 75kg. Noe som ikke gikk på de to første forsøkene. På det første var det for dårlig teknikk i overstøtet, mens den andre mistet jeg da jeg endret grepet. Av erfaring vet jeg at jeg ikke kommer til å klare å konsentrere meg om noe annet enn grepet om jeg hadde prøvd en til, derfor tok jeg heller den fra stativ. Vendingene hadde jeg jo klart begge gangene, så det var ingen problem. Jeg klarte det da, på første forsøk fra stativ, tredje totalt. Alle gode ting er tre. Videre hadde jeg styrkerykk opp til 52,5kg, før jeg tok front knebøy helt på slutten av økta. Der ble det ny personlig rekord, og jeg er ganske fornøyd. Det var ikke noe maks maks løft, og jeg har tro på at jeg kunne klart 100kg om jeg hadde hatt den som første øvelse. Likevel kjempe glad for 5kg pers. Video av løftet ser dere under.


Det nærmer seg NM

Treningsklærne er på, og jeg er klar nok ei hard trening. Rart å tenke på at dette er annet siste mandagskveldsøkt før NM. Tiden raser bare avgårde, og denne uka er siste gang jeg skal opp mot maks før stevnet. Herregud som jeg gleder og gruer meg på samme tid. Etter sommerferien, og fire uker uten trening, har jeg kun vært oppe på 63kg i rykk og 75kg i støt, forhåpentligvis er de tallene mye høyere i løpet av denne uken, og enda høyere enn det igjen neste lørdag. Wish me luck

Spis fisk, bli frisk

Sitter i stua og har nettopp spist torsk til middag. Jeg har i alle tider likt laks bedre enn noen annen fisk, spesielt stekt, men akkurat nå tror jeg at laksen har falt ned en plass. Fisken jeg spiste i dag er den beste jeg noen sinne har smakt, perfekt krydret, akkurat passe stekt og ubeskrivelig smak. Jeg har virkelig hatt en kjempe fin start på uken, håper dere også har det. Regner med alle er godt tilbake i hverdagens rutiner nå? Kanskje noen av dere også har begynt å trene denne høsten, eller forandrer treningsplanen? Lykke til til alle sammen❤ Husk at ingenting er bedre enn å nå målene du selv har satt deg.

Søvn er viktig

Prøvde meg på en liten shoot da jeg kom hjem i dag også. Sminke og hår var jo allerede fikset, så det eneste jeg trengte å gjøre var å ta med meg kameraet og stativet ut i hagen. Ser klart forskjell på kvaliteten og lyssettingen på disse og de fra tidligere i dag, men synes ikke det ble så aller verst resultat, med tanke på at jeg både er foran og bak kameraet. Hva synes dere? Burde jeg satse på en karriere som fotograf?

Ellers er det søndag i dag, og etter min mening har helgen gått alt for fort. Har gjort og opplevd mye, men likevel raser den avgårde. I morgen er det skole igjen, så nå skal jeg være flink å gjøre historie leksa før jeg legger meg. Viktig med nok søvn dere! Det er lettere å stå opp neste morgen, man er uthvilt og har generelt mer energi i løpet av dagen, men ikke minst er det mye bedre og sunnere for helsa. God natt fininger❤

Bildene fra shooten

For en opplevelsesrik og lang dag fylt med mange nye ting om mye venting. Vi møtte først opp på Maritim hotel der vi ventet nede i resepsjonen, etter å ha ventet der i drøye tyve minutter gikk vi opp. Der skrev sa vi hva vi het, fylte ut et skjema, og satt oss for å vente på å bli sminket. Da det endelig var vår tur fikk vi både gode tips og et helt annerledes ansikt enn vi er vandt til. Jeg synes sminken min var ganske fin, en anelse mørkere enn jeg pleier å gjøre selv, spesielt rundt øynene, men ellers var det ikke ekstremt stor forskjell. Videre vandret vi bort til en krok der det sto alle mulige slags hårtenger, staylingssprayer og neglelakker. Vi fikset oss selv, før vi satte oss ned for å vente på fotografen. Hun kom etter ikke så altfor lang tid, og selve shooten tok omtrent 20 minutter. Vi fikk velge mellom hele 120 bilder, men da prisene var litt vel drøye plukket vi ut fem stykker. Hva synes du om bildene? Har du en favoritt?


Antrekk 25.08.13

 

Hva synes du?


My first time modelling

I dag morges våknet jeg klokken ti, før jeg sminket meg, fikset håret og fant frem klær.... nei, vent litt. Jeg har verken sminket meg eller fikset håret, for det skal noen profesjonelle makeupartister gjøre i dag. Hihi, husker dere at jeg fortalte om noen hemmelige planer tidligere denne uka? Vel, nå kan jeg fortelle om dem. Jeg skal nemlig være model i dag, min første ordentlige photoshoot for Modellab. Jeg ble oppringt av ei svensk dame på tirsdag etter trening, og ble tilbudt dette. Det eneste jeg har gjort i dag morges er derfor å ta på meg klær. Jeg skal være der borte litt før tre, og hele seansen tar rundt fire timer. Vet derfor ikke hvordan det blir med bloggingen videre i dag, men nå har dere hvert fall grunnen. Gleder meg utrolig mye til å se de ferdige bildene!

Den beste lørdagsnacksen

Jeg må først bare få takket dere for tilbakemeldingene på det forrige innlegget, tusen takk! Dere er fantastiske.

Har nettopp spist både kveldsmat og lørdagsgodt i ett. Jeg følger som sagt tidligere en kostplan, og et av alternativene til kveldsmat er da grønnsaker og dip. Ingenting er bedre enn å spise noe så godt til kveldsmat, det er som å spise både mat og snacks på en gang. Man trenger jo ikke godteri, sjokolade og kliss når man har gulrøtter, brokkoli og dipp. Dersom dere ikke har spist dette før, må dere prøve det med en gang. Demper søtsug, smaker bedre enn alt av sukkertøy, er mye sunnere og metter lenger. Man kan bruke forskjellige typer grønnsaker og forskjellige diper. Jeg brukte mager kesam blandet med en pakke holiday krydder. Vet det er flere som bruker rømme i stede for kesam, og det er også noen som bruker naturell yoghurt. Finn din favoritt, smaker er som baken!


VideobloggGod morgen! Jeg holder nå på å lage videoblogg, den er litt annerledes enn de jeg har hatt tidligere. Sier ikke mer enda, dere får bara vente i spenning. Følg gjerne med på facebooksiden min, her, da videoen kommer til å bli lagt ut der først.


Home alone

Denne helgen har jeg huset for meg selv, og det er skikkelig deilig å bare slappe av en gang i blant. Har ryddet litt hjemme frem til nå, og snart starter Pirates of the Caribbean på Fem. Noen som har sett den før? Jeg har, men det er utrolig lenge siden, så gleder meg nå til å se den på ny. Får skikkelig eventyrfølelse av å se den, haha. Resten av helgen har jeg noen få planer, men den skal mest brukes til å slappe av og samle energi. Hva bruker du helgen til?
Blogganbefaling

Jeg har nå lest alle bloggene i fra dette innlegget, og jeg har bare en ting å si, woow! Hver og en av dere har en helt utrolig blogg, og mange kunne etter min mening uten tvil vært høyt oppe på topplisten. Har lest flere av bloggene daglig etter at dere kommenterte, men om jeg skal velge en av bloggene som skiller seg ut er det Anniken.

Hun er ei 17 år gammel jente fra Drammen, og jeg elsker bloggen hennes. Hun skriver kjempe bra, tar gode bilder og ikke minst er hun kjempe nydelig. Hun har god variasjon i innleggene, og har nylig hatt både videoblogg og konkurranse. Det er egentlig ikke så mye annet å si enn at du kan trykke deg inn på bloggen hennes å lese selv! Link her.

Vi var helt i toppen

Nå er jeg hjemme fra aktivitetsdagen, som virkelig var super! Vi har en slik dag to ganger i året, en gang rett før sommerferien som en avslutning, og en gang helt i starten av skoleåret. Vi blir delt inn i lag på syv og åtte personer, og blir blandet på kryss av klasser, idrett og kjønn. Jeg havnet i år på et lag sammen med tre andre tredjeklassinger, en fra påbygg, to fra andreklasse og en fra førsteklasse. Vi var tre jenter og fem gutter, og dette er faktisk det beste laget jeg har vært på i løpet av alle tre årene. Vi kom helt opp på 5.plass av i alt 31 lag. Vi var også de som vant flest av aktivitetene. Vi vant hele tre av seksten stykker. Kunne ikke hatt det kjekkere i dag, en super og opplevelsesrik dag som avsluttet med felles grilling, fotografering, filming og utdeling av gratis t-sjorte med egen idrett på. Bilder av t-sjorta ser dere under, der er såå fin!


Jordas fineste by

Ting går min vei

Ferdig med siste tunge dagen denne uken, nå er det kun morgentrening i morgen og så er det helg. Treningene i dag har vært overraskende gode, begge to. Litt kluss med teknikken i et par av øvelsene på kveldsøkta, men absolutt ikke noe jeg bekymrer meg over. Føler virkelig formen er på god vei oppover nå, og med kun to uker igjen kunne jeg ikke vært mer positiv til det. Vendte som dere ser under 80kg i dag, og det er kun fem kilo under pers, og langt i fra maks. Kunne hvert fall klart 85kg i dag, men det får jeg spare til stevne, herregud som jeg gleder meg for øyeblikket. Har følelsen av at det kommer til å gå min vei denne sesongen!

Livet leker

Sitter nå i stuen, og har akkurat kommet hjem fra skolen. Det er virkelig nydelig vær ute i dag, og det er ingenting som hjelper mer på humøret enn det. I dag morges når jeg våknet var det absolutt ikke vanskelig å komme seg ut av sengen. Sola skinte gjennom vinduet, rommet var kjempe lyst og jeg hadde fått rett over 8 timer søvn. Med andre ord en perfekt start på dagen -selv om jeg fikk litt problemer med enten macen eller kameraet, som ikke ville reagere da jeg koblet det til. Derfor ble det ingen blogging i dag morges, bare mobilblogging på skolen, men problemet er altså borte nå. Som jeg fortalte tidligere i dag hadde jeg en kjempe god økt, og for å toppe det hele var jeg ferdig på skolen klokken halv to. Kan ikke annet enn å si at dette har vært en utrolig dag, er så deilig!❤

Fullført dagens første økt

Nettopp ferdig med dagens første økt som gikk superbra, og ble avsluttet med ei god tøyeøkt sammen med ei venninne. Øvelsene jeg hadde var styrkerykk fra kneposisjon, rykkdrag, pushpress fra nakken med bredt grep og knebøy helt til slutt. Hele økta gjennomførte jeg faktisk uten andre i rommet enn treneren min, som faktisk også ble nødt til å gå halvveis ut i programmet. Med andre ord, siste halvdel av treningen gjennomførte jeg alene i salen kun sammen med musikken haha. Ikke så veldig gøy, men kroppen føltes urolig bra, derfor ble det kjekt likevel. Nå er det tid for matte, så jeg må nesten avslutte, men kan dele noen bilder fra treningslokalet på skolen i mellomtiden.


Antrekk 21.08.13
Hva synes du?


Lillelørdag

God morgen alle fine! I dag var det virkelig tungt å dra seg ut av sengen, husker det var slik på onsdagene i fjor også. Forskjellen fra i fjor og i år er at i år har vi kun kjemi, historie og kroppsøving, mens vi i fjor hadde tre foskjellige realfag, alle med dobbelttimer i tillegg til at vi hadde kroppsøving. Onsdagen i år blir nok derfor mye roligere enn den va i andre klasse. Satser på at det da etterhvert blir lettere å komme seg opp på onsdagen. Vi er jo faktisk halveis i uka allerede, kun i dag og to dager til så er det helg!


Gledes tårer

Hjemme etter dagens andre økt, og kan si jeg er bra sliten nå. De siste ukene ble det plutselig to økter til dagen, og øktene er ganske harde også. Til neste uke skal jeg på litt høyere vekter da, og ikke like mange sett. Satser på det løsner litt da, og at alt blir perfekt til NM 5-kamp om to og ei halv uke. Da jeg kom hjem fra treningen i dag, krøp jeg nærmest opp trappene, og ble overlykkelig da jeg kom på at det sto en restitusjonsdrikk fra proteinfabrikken og ventet på meg. Gledes tårer!❤Første måltid etter kostplanen

Nå er det tilbake til hverdagen, og full rulle. Ble ikke noe soft start hvertfall haha, har hatt fire fag i dag, og fikk på den tid mange lekser pluss en innlevering. Rett etter skolen gikk jeg til byen for å hente kostplanene jeg har fått av Klinikk Selsaas, og etter det til butikken for å handle inn det jeg trenger. Har nettopp lagd meg middag, mitt første måltid på planen, og er så absolutt ikke klar for trening om femti minutter, kunne egentlig bare tenkt meg å sova. Likevel, trening blir det! Ønsker dere alle en super kveld, og treningsøkt også dersom dere skal det❤

Før dere får se mitt første måltid etter planen, får dere se mitt siste måltid fra mamma på en god stund. Da jeg kom hjem fra trening i går hadde hun disket opp med verdens beste kvelds! Var i himmelen da, kjempe godt. Synd jeg ikke får oppleve dette fremover, haha.Og, middagen i dag. Full fart og gale på grunn av at jeg hadde så sinnsykt dårlig tid. Kanskje jeg skal døpe om bloggen til matjenta heller, føler jeg blogger om mat hele tiden haha.Russesitater

Det begynner å nærme seg russetid, og det er på tide å se på russesitater, bukser og luer. Har en plan på omtrent hvordan jeg skal ha russekortet mitt, men hadde vært gøy å fått litt hjelp av dere også. Dersom du er russ i år, eller kanskje neste år, kan jeg kanskje hjelpe deg litt også. Tenker å legge ved noen russesitater som jeg synes er gode, og så kan dere stemme over hvilke(n) dere likte best? Hadde satt kjempe stor pris på å få litt hjelp da det er tusenvis av valgmuligheter. Om dere har et godt sitat til meg som ikke står her, skriv gjerne ned det også!❤

 

Svar skrives i kommentarfeltet, takk på forhånd!


Hemmelig oppdrag

Tok i dag med meg bøkene til fagene i morgen hjem, og tok bokbind på dem. Resten tar jeg med i morgen og torsdag, så er alle tatt i løpet av uken. Er egentlig ganske deilig å legge på bokbind nå når jeg har såpass få fag, også går det så fort også.

Treningen i dag gikk også ganske greit, men høydepunktet kom etter trening. Da fikk jeg en telefon fra Sverige om et hemmelig oppdrag, noe mer kan jeg ikke fortelle dere enda, men dere får vite det på søndag, so stay turned!
TreningstidAvgangselev

Første skoledag er over, og jeg er i gang med mitt 3. og siste år på HTG. Endelig er det vår tur til å være avgangselever! Dagen gikk kun til utdeling av bøker, timeplan, valgfagslister, ufylling av skjemaer og informasjon vedrørende russetiden. Etter en kort skoledag med mye informasjon og forskjellige foredrag var det godt å sette seg ned med ei skål snacks. Mamma prøvde ut noe skikkelig godt i går, og det var altså dette jeg lagde meg nå. Perfekt lite mellommåltid dersom der er en liten stund til neste hovedmåltid. Oppskriften kommer i nærmeste fremtid, gled dere!Antrekk 19.08.13
Back to school

Nå ligger klær, skoleveske og sminke klar til i morgen. Den første skikkelige skoledagen er ikke før på tirsdag, i morgen er det kun utlevering av bøker, hilse på klassekontakt og førsteklassingene. Jeg begynner ikke før klokken ti, men skal møte ei veninne litt tildligere, så går vi sammen til velkomstmøte etterpå. Dersom jeg er ferdig på skolen til klokken halv ett skal jeg også bort til Klinikk Selsaas for å hente en kostplan som er spesiallagd til meg og prate om planen med ernæringsfysiologen. Kan skrive litt mer om dette i morgen, for nå må jeg ta kveld. God natt fineste!

Favoritt quotes


New inDa jeg og lillesøster var på samling i Tønsberg var mamma og pappa på cruise og svenskehandel. I Sverige fant de da en hel del med ting, og da også noe til meg. Noe av det har dere allerede sett her på bloggen, men tenkte like så godt å vise dere alt på en gang. Tusen takk mamma og pappa!❤Verdens mykeste og deiligste genser, så utrolig god. Singlet, deo, sokker, smellepulver, shorts og USA ullpledd.

Sminkefjerner, øyensminkefjerner, maskara og eyeliner. Maskaraen anbefaler jeg dere alle å teste ut om dere ser den i butikken, det er en av de beste jeg har hatt hittil. Den forlenger vippene samtidig som den ikke klumper i det hele tatt. Den har også en kost med korte børster på ene siden og lange på den andre slik at du får med deg hver eneste vippe, også dem helt i øyekanten.

Kameraveske og mini kamerastativ. Stativet er faktisk overraskende stødig, og det kan også stilles, både i høyde og vinkel.

 


Siste sjanse

Har nettopp våknet opp til siste feriedag av sommerferien. I morgen er det tilbake for fullt, skal bli godt å komme inn i rutiner igjen, samtidig som jeg gjerne skulle hatt enda en sommerferie nå. Jeg starter nå mitt siste år på videregående. Hva jeg skal gjøre etterpå har jeg ingen anelse om. I år er det russetid, eksamener, avslutninger og en siste sjanse for å gi alt. Det er nå det teller, alle fag er avgangsfag, alle eksamener blir stående på vitnemålet, alt blir stående på det vitnemålet, for alltid. Kan legge til timeplanen min for dette semesteret ettersom noen har spurt hvilke fag jeg har. Og det er noe av det deiligste med dette skoleåret, jeg har utrolig få fag. Norsk, historie, religion og kroppsøving er fellesfag, mens kjemi, matte og vektløfting er selvvalgte fag. 

The lucky one

Ligger nå på rommet, og har sovesofaen helt for meg selv. Kosegenseren er på, og med macen på fanget, fanta på siden og dyna rundt meg er jeg klar for en skikkelig koselig kveld. Etter mange forskjellige filmtips, litt frem og tilbake, kom jeg frem til at jeg skal se The lucky one. Romantisk drama, en skikkelig jentefilm. Er det noen av dere som har sett den? Er den bra? Har dere noen filmtips til meg til en annen gang?Jeg vil lese din blogg

Er det noe jeg gjør ofte, hver eneste dag, så er det å lese andre blogger. Jeg har mange blogger jeg leser daglig, men begynner så smått å gå litt lei de samme. Vil derfor se om ikke jeg kan finne meg et par nye. Leser du en blogg du vil anbefale meg? Eller er du blogger selv? Legg igjen en kommentar med adressen, så få du deg kanskje en ny leser. Om jeg finner en blogg jeg liker skikkelig godt, anbefaler jeg den også i et eget innlegg senere.


5-kamp stevne 16.08.13

Som nevnt deltok jeg på 5-kamp stevne på torsdag som var. Jeg har tidligere fortalt hva et 5-kamp stevne i vektløfting er, trykk her for å komme til innlegget. Stevnet begynte med rykk, og jeg er egentlig greit fornøyd med denne øvelsen. Jeg fikk alle tre løftene godkjent, og resultatet ble 63kg. Med andre ord: fire kilo bak personlig rekord, men fornøyd grunnet all den tunge treningen de siste dagene. Støtkonkurransen gikk ikke like knirkefritt, der fikk jeg nemlig kun første løftet på 70kg godkjent. Jeg bommet de to neste forsøkene på 75kg, det var langt i fra maks, men teknikken og det mentale sviktet.Rett etter mitt siste forsøk i støt bar det rett inn på oppvarmingslokalet for å få på meg buksa, før jeg skulle tilbake igjen, men denne gang for å være dommer. Jeg dømte altså resten av pulja mi og den neste, før vi gikk ut for de tre siste øvelsene. Vi begynte med trippelhopp, som gikk forholdsvis greit. 6,33m ble resultatet, som er rundt personlig rekord. Deretter var det tid for kulekast, og der ble jeg virkelig overrasket over forbedringen min. Jeg kastet 11,99m, som er ny personlig rekord, og dette etter tunge treningsdager. Ser virkelig frem til denne øvelsen på NM 5-kamp om tre uker. Den siste øvelsen var 40m med liggende start, her var jeg noe bak personlig rekord, men fornøyd likevel. Resultatet her ble 7,07s.

Å våkne i egen seng

Følelsen å våkne opp i egen seng i dag morges kan ikke beskrives. Å kjenne solen varme gjennom vinduet, dyna mi, puta mi og rommet mitt. Borte bra, men hjemme best sier bare jeg. Det ble også bare bedre og bedre i løpet av morgenen. Smaken av hjemmelagde havrepannekaker med cottage cheese og blåbær har jeg ikke kjent på over ei uke, men herregud så mye lengre det føles. Etter å ha spist brødmat til frokost i seks dager var dette himmelen.Drøm søtt

Nå tenker jeg å ta kveld etter en lang og koslig dag, som avsluttet med grilling med familien. Har prøvd noen klær og diverse annet som jeg har fått av mamma og pappa etter at dem var i Sverige. Blant favorittene ble genseren jeg har på meg under, tightsen som også er på under og verdens mykeste USA pledd. Pleddet kunne jeg faktisk ha sovet med, men av erfaring vet jeg at tepper blir utrolig stygge etter kun ei natt i senga, derfor skal jeg prøve å tvinge meg selv til å la være. God natt beste lesere! Må bare få si hvor gøy det er at såpass mange av dere fortsatt følger meg etter denne dårlige bloggperioden, tusen takk!


Stive muskler, vond rygg eller noe annet?

Klinikk Selsaas åpnet dørene i Sørhauggaten 128 i 2008. Den gang var det kun en kiropraktor og en fysioterapeut. Etter som årene har gått har klinikken utvidet. De er i dag en tverrfaglig klinikk som har som oppgave å levere kvalitet til et hvert behandlingsopplegg innen for dems felter. I dag holder de til i 3.etasje i flotte lyse lokaler i Haugesund, samme bygg som DNB. Klinikken har også kontor på Åkra ved Skoi Trening og Helse og ved Amanda storsenter. I tillegg til å levere overnevnte behandlingstyper, leverer de etter avtale tjeneste på bedrifter.

Kort om de forskjellige behandlingstypene: (sjekk ut mer på hjemmesiden deres her)

Kiropraktor

diagnostikk

behandling

forebygging av biomekaniske feilfunksjoner

Massasjeterapi

Økt fysisk, mental og følelsesmessig helse

Gjør musklene mer smidige og elastiske

Akupunktur

Sykdom og smerte kan skyldes ubalanse i kroppens energisystem

Fysioterapi

Helsefremmende virksomhet

Forebyggende virksomhet
Ernæringsfysiolog-Helseprofil

Gode råd om kostholdsendringer

En sunnere hverdag

Overskudd i hverdagen

Sexologisk rådgiving

Manglende lyst eller evne

Problemer knyttet til alder og sykdom

Jordmortjeneste

Svangerskapskontroller

Ettersamtale etter tidligere fødsel

Trykkbølge behandling

Trykkbølgebehandling, eller rESWT som det kalles på fagspråket, er et effektivt alternativ for pasienter med kroniske lidelser

Mediyoga

Bygge opp en bevissthet om kroppen, spenninger og adferdsmønster//Sponsing, ærlige meninger//


Kort oppsummering

Hei dere! Ja, jeg lever fortsatt. Siste dagen gikk virkelig alt i ett, og jeg fikk derfor ikke tid til å blogge i går. Vi la oss ikke før halv fire, og da var det litt for sent til å bjunne å finne frem macen og blogge. I dag var det heller ikke annet enn pakking og trening som tok tiden min. Har også sittet syv timer i bil nå, så dette blir ikke et superlangt innlegg, forteller dere bare kort om gårsdagen, så kommer et eget innlegg om stevnet senere.

Dagen startet med morgentrim, som alltid. En rask tur i skogen, før vi kom tilbake til hallen for å veie oss inn. Deretter spiste vi frokost før vi løftet tungt, kastet langt og løp fort. Etter stevne dro noen av oss på stranda, der vi badet i storm, mega høye bølger og overskyet vær. Haha, det var litt av en opplevelse, følte jeg var med i noe ekstrem realityshow eller noe.

På kvelden grillet vi alle sammen. Vi stekte pølser, hamburgere, kylling og kokte ris. I tillegg hadde vi salat på bordet og brus i glasset. En kjempe koselig kveld ute sammen med de beste, perfekt avslutning på leiren.


Bildedryss dag 4

Blir ikke så mye tekst i dag, er nemlig stevne i morgen, og da er det viktig med søvn! Velger derfor å dele noen bilder med dere istedenfor. Kort oppsummert har dagen gått til trening, avslapping, kortspill og korthusbygging.En dag blir ei uke

Denne dagen har vært evig lang, føler jeg har vært våken ei uke. Utrolig hvor mye man får ut av dagen ved å stå opp så tidlig, og ha noe å gjøre på hele tiden. Morgentrimmen begynte som vanlig klokken åtte, men første vektløfterøkta startet ikke før halv elleve. Altså en halvtime senere enn normalt. Den ekstra halvtimen brukte vi på å gjennomgå noen kostholdskurs på nettet, på sunnjenteidrett.no.Økta gikk ganske bra i dag også forresten, første øvelsen var valgfri, men skulle være noe man trengte å trene. Jeg fikk råd fra treneren om å velge overstøt, men på en litt annen måte enn jeg trener hjemme. Etterpå var det styrkerykk, støtdrag, stifflegg (verdens kjekkeste øvelse, også kalt strakmark. Elsk) og til slutt splittknebøy, som jeg kun har trent én gang før. Etter økta dro vi på stranda, da sola endelig tittet frem, og gjett om vi fikk farge? Nei. Kun littegrann rødfarge. Jeg og Sunniva var forresten den eneste av jentene som turde å svømme helt ut til flytebrygga, som dere kan se på bildene under om dere ser nøye etter. Vannet var iskaldt, og det var såvidt vi ikke frøs til is.

Middagen spiste vi rundt seks, og resten av kvelden gikk til kos. Butikken, kortspilling, kos som i menneskestabling i sofaen (tror vi var fem stykker oppå hverandre på det meste?). Og helt på slutten av kvelden kjørte en av guttene til byen for å kjøpe et par filmer og kom tilbake med hele ti stykker. Vi valgte å se en skrekkfilm, mot min vilje. Men heldigvis var den ganske dårlig, haha, om ikke dere vet det så hater jeg skrekkfilmer.


Følte meg som en utrolig god fotograf etter å ha tatt det bildet her. Er det det man kaller et blinkskudd? Akkurat i det han låner Sunnivas briller, spiser og er helt uvitende om at jeg tar bilde..


Ødelagt øye

Været holdt ikke til, og det ble derfor ingen strandtur i dag likevel, det tar vi heller i morgen. Vi startet med morgentrim før frokost klokken åtte, og hadde ei ganske tung vektløfterøkt med et par nye øvelser klokken ti. Jeg er i greit bra form, men kjenner allerede etter en dag at jeg begynner å bli sliten. Andre økta i dag var j*vlig. Den verst tenkelige sirkeltreningen, bare tusen ganger tyngre. Var helt dø etter den, og ble derfor kjempe glad da vi fikk beskjed om at det var 3-kamp trening på slutten. Med andre ord, en tung treningsdag med en hel haug slitne sporty mennesker.

Mellom de to hovedøktene i dag hadde vi noen timer fri, og de ble tilbringt på blant annet legevakten. Min kjære Sunniva hadde problemer med å få på seg linsen i dag, da den var bøyd, men hun tok den på likevel. Linsen gjorde vondt, og gikk å irriterte øye hennes hele dagen, derfor valgte vi å gå ned til sentrum i pausen. Der gikk vi innom en optiker for å kjøpe ei ny linse, men da hun prøvde den ble alt helt tåkete på det ene øye hennes. Hun prøvde flere, men resultatet var det samme for min stakkars lille jente. Hun gikk inn i et rom sammen med optikeren, og kom ikke ut før over en halvtime senere. Da var hun sprutrød på øyet og tårene rant. Hun hadde kjempe vondt, og hennes beskrivelse av smerten var at noen hadde bindt en fiskesen rundt øye, og sto å strammet. Vi ble henvist av optikeren til legevakten, som var fem minutter unna. Dermed gikk vi med Sunniva mellom oss, som gikk nærmest halvblind da lyset ute gjorde veldig vondt. På legevakten ble hun tatt inn med en gang, og hun fikk vite at linsen hun tok på i dag tidlig hadde ødelagt og satt hull på hinna på øyet. Etter enda ei lang stund utenfor legevakten kom lillejenta ut igjen, denne gang med enda rødere øye, og enda mer tårer. Vi gikk over på sykehuset, fikk en salve på apoteket og deretter ble vi hentet å kjørt hjem. Hva som skjer videre vet vi ikke enda, men vi krysser alle fingrene for at øye blir fint igjen snart. God bedring!❤
På vei til byen, helt uvitende om alt som venter oss..


Her ser dere et resultat av hva vi bedrev tiden med da vi satt utenfor å ventet på Sunniva. Lagde smilefjes på buksa til Kamilla med øyedråper.


Tiden går sakte på legevakten.

En super førstedag!

Ble litt sen oppdatering i dag, og det blir det mest sannsynlig videre også. Det er rett og slett fordi det skjer noe hele tiden, og vi har både treninger, strandturer og noe å gjøre hele tiden. Jeg skal hvert fall klare å publisere ett innlegg hver kveld, om det blir noe mer enn det får dere bare se. Dagen startet tidlig i hytta på Stolpestad Camping, der vi vasket ut og kom oss avgårde i ni tiden. Videre var vi innom en bensinstasjon og kjøpte frokost før jeg og lillesøster ble sluppet av utenfor Stavernshallen med bagasje, frokost og kameraet mitt (som vi brukte mye av tiden på). Vi ventet der i rundt 2,5 time før vi ble kjørt til Tønsberg sammen med to andre jenter, og bilen var mildt sagt stappfull. Fire jenter, med haugevis av bagasje, pluss sjåføren, som er treneren på leiren, som også hadde litt selv.

Her i hallen rigget vi oss til rette, spiste frokost, spilte kort og slappet av, før vi hadde den første økta klokken 17. Økta bestod av øvelsene rykk, støt, knebøy og press. I rykkene tok jeg forresten ny personlig rekord med dobbel på 60kg. Super fornøyd med starten på samlingen så langt, og alle er omsider kommet. Enkelte av deltagerne rakk ikke første treningen, men i morgen tidlig er vi alle fit for fight. Vi har også planer om å gå på stranda i morgen ettersom det er meldt ganske pent vær da. Jeg skal få prøve å ta litt flere bilder da enn jeg har tatt i dag. Har kun bilder fra ventingen i Stavern. Enjoy!


Stolpestad Camping


Nådde omsider frem

Nå har vi endelig kommet oss frem, og det ble nok timer i bil på svingete veier opp og ned av fjellet. Men vi hadde musikk, sjokoladeboller og underholdning på veien, så vi overlevde akkurat. Sitter nå på hytta på campingplassen i Stavern, og kjører tilbake til stavernhallen i morgen. Det var forresten der NM i vektløfting var i mars i år også. Der møter vi treneren til Larvik atletklubb, som tar oss med videre til Tønsberg -Norges eldste by.

Været her på østlandet kan man hvert fall ikke klage på. Godt og varmt ute, og vi satt derfor å spiste ute, før vi snart tar kveld. Kan i mellomtiden dele noen bilder som jeg tok over fjellet i dag. Nydelig vær der også.

Antrekk 10.08.13
Sommerklær og treningsklær

Nå er alt pakket og klart, lastet i bilen, og vi er klare for avgang. Om rundt syv timer sitter vi sikkert på hytta i Stavern og koser oss. Skal sove på hytta der ei natt sammen, før mamma og pappa drar på cruise til Kiel. Samlingen begynner ikke før i morgen i ett tiden, og jeg lengter så mye etter å se folkene igjen. Har sett at de har meldt mellom 18 og 20 grader hele neste uke borte på østlandet. Kofferten er derfor stappet med treningsklær og sommerklær. Ser frem til ei fantastisk treningsuke med de beste.


Koselig kveld med søss

Har en skikkelig koselig kveld hjemme sammen med lillesøster i dag. Vi har sett på film og tv, har stekt oss big one med en hel haug full på og selvfølgelig nyt helga som endelig er her. Vi lader alle batterier før turen går til Tønsberg på samling i morgen tidlig. Har akkurat fått pakket kofferten, og nå skal alt være klart, selv om jeg sikkert har glemt halvparten slik jeg alltid gjør. 


Avskjedspresang

Jeg må virkelig ha verdens beste kollegaer! Haha, som jeg har fortalt tidligere jobbet jeg med tre andre gutter på samme alder -som skal jobbe ei uke lenger enn meg. Og i dag gikk jeg og han ene å pratet om hvor gøy det var at det ble stekt vafler hver fredag. For det er en av dem som jobber der oppe som gjør dette, han har med seg vaffeljern og steker rett før klokken tre hver fredag. Men i dag gjorde han ikke dette, og vi ble så skuffet. Vi som hadde snakket om å feire at det var siste arbeidsdagen min med vafler, men så ble det ikke noe av det. Jeg leverte inn arbeidstøy, nøkler, syklet hjem, og skrudde på pcen. Etter å ha snakket litt med han ene jeg jobbet med sa han at jeg skulle komme ut i gården om 5 minutter. Han hadde da stekt vafler hjemme, og kjørte opp til meg med to stykker, ååh! 

Tusen tusen tusen takk!

Drømmejobben

I dag har jeg sittet å demontert masker hele dagen. Tror det var en form for sveisemasker eller noe, vet hvertfall at de var oransje, stinket og hadde et mørkt glass foran øynene. Satt og demonterte dem fra start til slutt, utenom en liten time da jeg var hos fysioterapeuten min hos Klinikk Selsaas for å løse opp musklene før treningssamlingen. Ganske grei siste dag, fikk sitte, bruke maskinverktøy og ta så mange pauser jeg ville (ikke at jeg tok noen). Første dagen jeg har kunnet gjøre dette, og siste dagen på Aibel. Må si jeg kommer til å savne folkene, miljøet, plassen og selvfølgelig det å stå så tidlig opp. Haha, nei, ikke den siste der. Men ett år igjen så er det tilbake!


Maks uflaks

På jobben i dag trodde jeg at jeg skulle dø, jeg må virkelig ha hatt dårlig karma ettersom jeg fikk så mye uflaks i dag. Det hele begynte da jeg ankom jobben, hadde låst sykkelen og var på vei mot inngangsporten. Jeg letet i veska etter nøkkelkortet, men flinke meg hadde klart å glemme det hjemme. Jeg så på klokka, 06.49, jeg hadde enda elleve minutter før jeg skulle stemple inn og ringte derfor desperat mamma for å høre om hun kunne komme oppom med det. Hun sa hun ikke ville rekke det i tide, og ba meg heller ringe pappa. Det gjorde jeg, og han sa jeg kunne gå i vakta og få meg et glemmekort.

Jeg fylte ut papirene, fikk kortet, og tenkte at nå var alt endelig fikset. Jeg kom så langt som til garderoben før jeg forsto at denne uflaksen ikke ville slippe med det første. Nøklene mine til garderoben og til garderobeskapet mitt henger nemlig på kortet mitt, som lå hjemme.. Jeg ringte derfor pappa enda en gang, han ba meg komme tilbake til kontoret hans. Klokka var nå blitt 06.58. Pappa ble med meg inn i verktøykammeret, der jeg kunne få reservenøkkel, men før jeg fikk den måtte jeg selvfølgelig vite skapnummeret mitt, noe jeg ikke visste. Men heldigvis husket jeg kortnummeret mitt, som han søkte opp på skjermen og fikk opp skapnummeret mitt. Som forresten sitter spikret fast i hjernen min nå. 

De hadde ikke reservenøkkel til ytterdøren i garderoben, men da jeg var utenfor garderoben et par minutter tidligere var det akkurat ei som gikk inn. Derfor sprang jeg tilbake så fort jeg kunne samtidig som jeg ba til Gud, Allah, Buddah og alle andre guder i hele universet om at hun ikke var gått enda. De hadde hørt meg, og hun gikk akkurat ut da jeg kom, og låste derfor ikke etter seg. Jeg kom meg inn i garderoben, fikk låst opp skapet mitt og skiftet. Deretter la jeg reservenøkkelen i veska mi.. og la veska mi i skapet.. og så lukket jeg døra, og han på hengelåsen.. Ja, dere leste riktig, jeg klarte faktisk i alt hastverket på grunn av at jeg nå var altfor sent ute, å låse inne reservenøkkelen.

Senere på dagen var jeg heldigvis så heldig at jeg ble kjørt hjem av en av guttene jeg jobber med, sammen med to andre. Vi kjørte derfor hjem til meg først, jeg hentet nøkkelkortet og orginalnøklene mine. Før vi var en snartur innom kiwi, for så å kjøre tilbake til jobb. Dermed sto jeg med en reservenøkkel, en orginalnøkkel, en garderobenøkkel og to adgangskort på slutten av dagen. For en dag. Det hele er så dramatisk at det blir morsomt. Skulle ikke tro det gikk an å ha så mye uflaks.

Beinøkt, leir og tips

Har hatt en utrolig benøkt i dag, med rykkdrag og rykk, støt fra stativ, støtdrag og knebøy. Tro det eller ei, men å trene drag tar utrolig på i bena, blir helt gåen i lårene. Tror det kan ha noe med at man spenner opp, for så å starte løfte rolig og  deretter øke før man slipper stanga ned igjen. Men her har kanskje noen av dere mer greie på dette enn meg? Kom med informasjon hvertfall, jeg tar imot med åpne armer. Knebøyen var den som tok mest på, og oppsettet ligger under. Nå tenkte jeg å snart sette igang med pakkingen, det er jo faktisk bare to dager til vi vender nesene østover mot Tønsberg. Kan ikke vente med å møte alle igjen, og ikke minst få trene, bo, spise og sove med dem i nesten ei uke!❤

Knebøy: 45x5(2)   60x3   75x3   85x3   92,5x3   100x2   80x2(2)

Forresten ett lite tips: Dersom dere vil gjøre noe enkelt, og ikke orker å kokkelere i timevis. Bruk en halv boks cottage cheese, bland med syltetøy (gjerne sukkerfritt selv om jeg ikke brukte det i dag) og spis. Enklere blir det ikke, i tillegg er det kjempe sunt, og i haugevis av proteiner. Perfekt etter trening.Litt av sjarmen?

God morgen, eller skal jeg si trøtt morgen.. Det som er litt synd med å ha blogg er at man ikke får våknet skikkelig før man må ta bilder, men det er vel kanskje litt av sjarmen? Som jeg håper ble resten av gårsdagen også super bra, og jeg fikk derfor ikke lagt ut mer enn ett innlegg i går, beklager! Det er akkurat et kvarter siden jeg våknet, så nå skal jeg snart ned å finne meg frokost, før jeg sykler avgårde på jobb. Tenker det blir noe med cottage cheese i, det er jo så godt. Eller kanskje bare vanlig blå cottage cheese, må være noe av det beste jeg vet. Vi prates senere i dag fininger, håper dere får en kjempe fin dag. Selv skal jeg male i dag, noe som i seg selv høres kjedelig ut, men gjør man det med kjekke folk må det jo bare bli bra.❤

Smiler

Hei på dere! Har vært en ganske fin dag så langt, satser på at det fortsetter slik også. Fikk en mildt sagt dritt jobb i dag da. Vi fikk ei eske med 1000stk kortholdere, og ei med 1000stk snorer. Det vi skulle gjøre var rett og slett å knytte ei snor på hver eneste kortholder, tror dere det var gøy eller? Haha, satt fra rundt halv ti til klokken ett, og vi var fire stykker. Tenk å gjort den jobben der alene, det ville tatt et helt liv.. Ellers har dagen vært kjempe fin, og solen stråler utenfor. Det var kun ni grader i dag morges, men det virker som de dagene med kaldest morgener er de som til slutt ender opp som de varmeste.


Oppdatering fra sengen

Jeg gjør det ganske enkelt i kveld, og det blir derfor mobilblogging. Vet dere ikke er så glade i det, men det er vel bedre enn ingenting?
Hadde -som lillesøster sa tidligere i dag- en del å gjøre i dag, og har derfor ikke vært så flink til å oppdatere dere, men det bedrer seg vel etter hvert. Treningen i kveld gikk utrolig bra egentlig, jeg ble overrasket over både meg selv og beinstyrken min. Jeg har vært i bedre form tidligere, men ikke etter ferien, og når jeg i tillegg hadde både støt og høye hengrykk før knebøyen fikk lårene virkelig kjørt seg.
Lovet dere å fortelle mer om de danske håndballguttene vi intruerte på HTG i dag. Det gikk ganske bra egentlig, de var flinke og det var tydelig at de hadde løftet en del før selv om de enda manglet mange grunnleggende ting. De var også utrolig stive, spesielt i skuldrene. Man kan fort bli det når man trener for mye bryst, men det er viktig å huske å finne en balanse mellom å trene fremme og bak, ellers blir musklene dradd sammen, og du blir slik som dem -stiv. Ellers gikk det ganske greit, varte i en time halvannen, så jeg rakk akkurat å komme meg tilbake på jobb å spise matpakken min før klokka ringte. Er nødt til å avslutte innlegget her da jeg skal tidlig opp i morgen også. Vi prates mer da, god natt til dere alle!


Gjeste innlegg

Heii nå er det lille søster Marthe som stepper inn med et innlegg! Grunnen til det er fordi Vektløfteren Linn Therese er på jobb og er "veldig" opptatt, pluss vi var nettopp inn om Haugesund Topp Idretsgumnas får og hjelpe noen håndball spillere med vektløfting. De var ganske flinke faktisk. Mye bedre enn jeg hadde sett for meg.

Jeg jobber jo ikke i sommerferien så jeg sykklet til skolen hjemme fra, og ventet på at Linn Therese skulle komme. Plutselig ser jeg bare en kjempe oransj klump på en moped! Haha, selvfølgelig var jo det henne. Hun hadde fått regntøy fra Aibel altså jobben hennes! Var utrolig rart og se på, men hun får ikke akuratt velge farge selv heller da! Dere trenger hvertfall ikke og være redd får å ikke se henne. Hun er syneling for alle!!


Antrekk 06.08.13
 

Hva synes du?


Shape up

Tar morgenen med ro i dag i godstolen foran stueviduene samtidig som jeg blar i Shape Up. Har noen av dere lest det bladet, eller gjør dere det fast? Synes det står utrolig mange nyttige ting, tips og fakta i tillegg til gode matoppskrifter og flotte klær. Alt hva ei jente kan ønske seg, eller hva? I dag skal jeg bort på HTG og løfte litt i 10 tiden. Skal vise noen danske håndballgutter vektløfterøvelser. Spennende! Dere får høre mer om akkurat den biten senere i dag. Wish you all beautiful day!


Tre favoritter i ett måltid

Jeg elsker bær. Spesielt jordbær. I tillegg liker jeg utrolig godt cottage cheese, og riskaker er den beste typen brødmat jeg får. Hva er vel bedre enn å mikse sammen alle tre etter ei treningsøkt da? Det er nydelig, både på utseende og smak. Virkelig å anbefale.Trener inne i et fjell

Det høljer ned utenfor, og det virker ikke som om skyene har tenkt å holde opp på ei stund. Da er det ekstra deilig at vi har treningslokale inne. Vi trener faktisk inne i et fjell. Det er bomberommet på Hest (for dere som er kjent i Haugesund), et lokale som er hogget ut av fjellet. Bulkete vegger av stein som er malt hvite, betonggulv, ei svær og tykk betongdør. Kan godt ta bilder en gang om dere ønsker det? Er utrolig imponerende og fint der inne, med tanke på hva det er laget av, hvor gammelt det er og hva som er der inne. Men nå er jeg nødt til å komme meg avgårde, vi sees senere! 


Klump under øret

Har akkurat kommet hjem fra legen, der jeg fikk sjekket en klump jeg har hatt under øret i lange tider. Har hatt den i rundt 2-3 år, men når vi var i Bulgaria i sommer ble den helt plutselig blå, og ei uke etter begynte den å blø. Det blødde ikke akkurat lite heller, utrolig mye i forhold til størrelsen på selve klumpen. Etter den hadde blødd i fra seg ble den mye mindre, og den er nå såvidt synlig, men den har begynt å gjør vondt. En sviende smerte når man berører den, og av og til utenom også. Da legen sjekket i dag merket jeg også at jeg var litt øm på undersiden. Han ante ikke hva det var, fikk også en annen til å komme inn å se på det, men ikke han heller fant ut noe. Det resulterte hvertfall i at jeg fikk med meg antibiotika tabeletter og antibiotika salve. Salven skal smøres på i to uker, og tabelettene i tre dager. Dersom det ikke er forsvunnet etter den tid må jeg tilbake igjen. Håper virkelig det går vekk snart. Noen av dere som har opplevd noe lignende, og som evt kan fortelle meg hva det er?Makeover

Nå har virkelig rommet mitt fått en skikkelig makeover. Jeg er nettopp ferdig med min ukentlige ryddesøndag, men denne gangen med en liten vri. Jeg har byttet ut klær, pynt og duker. Har forandret det en god del faktisk, og synes det er en mye mer behagelig og avslappende stemning. Det er ikke så mange knasje farger, men mer pastell og hvitt. Under ser dere en del bilder av mitt nye fine soverom.

Kan det bli bedre?

Nå sitter jeg i sofaen og har akkurat spist blå cottage cheese. Anbefaler dere alle å blande litt cottage cheese med ei halv banan og noen blåbær, det smaker himmelsk. Var ikke lenge siden jeg smakte dette for første gang, men det har virkelig blitt en storfavoritt. Prøv, prøv, prøv! I tillegg til at det smaker fantastisk er det også kjempe sunt, kan det bli bedre?

Om ei uke på denne tiden sitter jeg mest sannsynlig i Tønsberg. Skal nemlig på treningsleir med flere andre kjekke jenter og gutter fra vektløfternorge. Leiren kalles sommerskolen, og blir arrangert på samme tid hvert eneste år for unge vektløftere. I år er det faktisk meldt på flere jenter enn gutter, noe som aldri har hendt før. Gleder meg som en liten unge❤Tettsittende bukser

Nå har jeg nettopp klart å dra av meg klærne som satt klistret fast. Et lite tips dersom du ønsker at klærne, spesielt buksa, skal være enda mer tettsittende er å kjøre moped i pøsregn i 50 minutter. Jeg lover dere, det funker. Jeg hadde hele tre lag på meg oppe, regnjakke, vanlig jakke og singlet. Likevel ble jeg våt helt inn til undertøyet, absolutt alt var gjennomvått. Det eneste som var tørt var håret og ansiktet, men det grunnet hjelmen..

Var kjempe deilig å komme hjem, låse seg inn i et godt og varmt hus, skifte til myke, varme kose klær og koke meg en kopp kakao. Nå ligger jeg i sofaen i loftstua under et pledd foran tv skjermen, og bare slapper av. Ingenting er bedre enn søndager da man ikke trenger å gjøre en eneste ting. Lenge leve hviledagen.


Utefrokost

Har nyt en koselig frokost ute med nesten hele familien samlet rundt bordet. Lillesøster, mamma, mormor, morfar og meg. Frokostbordet var dekket av frukt, bær, skinke, ost og selvsagt den gode og naturlige Hervik juicen. Solen skinte også, men dessverre bak skyene denne gang. Likevel er temperaturen der sånn noenlunde, og smilende mennesker gjør det hvert fall ikke kaldere.Film av treningsøkta

Som jeg fortalte tidligere i dag filmet jeg intervalløkta, and here you go!

Still på tannhjulet til 720px for bedre kvalitet.


Intervalløkt i solnedgangen

Kom nettopp hjem etter å tatt ei intervalløkt. Ble bakkeintervall, og det er helt genialt her i Hervik. Du kan løpe midt i veien i omtrent alle bakker, jeg valgte meg en bakke og var der i rundt en halvtime, og det kom ikke en eneste bil på den tiden. I tillegg hadde jeg kuer og sauer som mine personlige trenere. Haha.. Kan fortelle litt om hvordan jeg trente, men det kommer bedre forklaring på video senere i kveld.

Først løper jeg et par runder for å bli skikkelig varm, deretter jogger jeg ned og opp bakken, jogger ned igjen, løper sidelengs mot venstre på vei opp, jogger ned, løper sidelengs mot høyre på vei opp, jogger ned, deretter løper jeg baklengs opp igjen. Slik er en etappe, jeg har ett minutt mellom hver av etappene, og i alt fem etapper. Litt vanskelig å forklare, men kommer som sagt bedre forklaring senere i kveld. I mellomtiden kan dere få se noen bilder fra økta. Lekte meg litt på slutten også, haha, slo hjul og slikt.

Brevvenn med min filletante

Nå har vi nettopp hatt besøk av tanten til mamma og samboeren hennes her i Hervik. Utrolig koselig! Vi ser dem alt for sjeldent, som regel bare et par ganger i året, da de bor i Bergen. Hun er tanten til mamma, men jeg har likevel alltid kalt henne tante Anne. Da jeg var mindre sendte vi alltid brev til hverandre, husker det så godt hvor glad jeg ble da jeg så det lå brev i postkassen med navnet mitt på. Det var virkelig det kjekkeste som fantes, da løp jeg inn med en gang, leste brevet, fant frem de pene brevpapirene jeg hadde hundrevis av, og begynte å skrive tilbake. Er det noen andre som har/har hatt brevvenner?


Antrekk 03.08.13

 
 

Hva synes du?


Idyll

God morgen! Da jeg våknet for rundt en halvtime siden ble jeg nesten litt skuffet. Jeg har ikke våknet en eneste gang i natt, og etter hva jeg har hørt har det verken tordnet eller regnet. Eneste er at det har vært utrolig mye vind, men det er da ingenting. Men det ble en idyllisk morgen likevel. Våknet med et smil rundt munnen av bølgene som skyllet inn mot land, fuglekvitring og vannskvulp fra brygga. Er så deilig å våkne av slike lyder fra naturen, det gjør en så glad. Nå tenkte jeg å komme meg ut fra teltet her,  og gå en liten tur med Kompis før jeg finner meg frokost. Ønsker dere en finfin lørdag!
Adrenalin avhengig

Heisann dere! En liten update fra teltet, for ja, jeg ligger faktisk i telt i natt. Hadde planlagt ei god stund at det var det jeg ville gjøre, og da mamma kom å sa at det skulle bli ekstremvær i natt (for å få meg til å ligge inne heller) bestemte jeg meg hvert fall for at det var ute jeg ville ligge. Elsker å ligge ute når det er storm, regn, torden og lyn. Vet ikke riktig hvorfor, men jeg har alltid gjort det. Elsker når ting er spennende, adrenalin, utfordringer.. Kjenner det kribler i kroppen bare av tanken på de ordene der, for det er noe av det beste jeg vet.

Tidligere i dag da det begynte å tordne og lyne hentet jeg kameraet mitt, stativet og en paraply. Så sto jeg der i evigheter, knipset rett i overkant av 1000 bilder. Prøvde å få et bilde av lynet, og nedenfor ser dere resultatet..
Ehh, ja.. Over 1000 bilder med bare himmel, skyer, fjell og sjø. Haha, ikke ett eneste bilde av noe lyn i kveld, men jeg får prøve igjen neste gang.


Velkommen til oss

I dag har jeg endelig møtt på Chihuahuaen til mormor og morfar, Kompis. Lillesøster og dem kjørte til Arendal i dag morges for å henta ham. Det er verdens søteste og minste valp, utrolig søt og kjempe rolig. Ikke et eneste bjeff har jeg hørt av den lille skjønningen enda. Han er også utrolig leken, hopper og springer rundt. I dag når jeg hadde ham med meg ut begynte han å lekesloss og angripe en liten gul blomst. Haha, han hoppet, spiste, slo og fektet med blomsten, men med en gang jeg ropte på ham og begynte å gå trippet han etter. Jeg prøvde å ta bilder av ham, men det var neimen ikke lett. Med en gang jeg tok et skritt bakover for å ta bilde kom han etter. Jeg er nesten helt sikker på at valpen ikke kunne vært skjønnere, han er virkelig helt perfekt! Nesten så jeg får lyst til å skaffe meg en selv også.
Antrekk 02.08.13

 

 

Hva synes du?


Rømme fra virkeligheten

Nå er det siste dag i annet siste uka på jobb. Herregud, tiden har gått utrolig fort, spesielt den siste uka. Kan ikke tro jeg allerede har vært der nede i 10 dager, at jeg har stått opp halv seks i 10 dager og at jeg har syklet frem og tilbake ni av dem. Om ni timer er det klart for helg, og gud det skal bli godt. Vi tenkte oss inn til Hervik i dag, og det skal bli godt å komme tilbake til sjøen, grillen, kuene, sauene og bygda. Rømme litt fra virkeligheten, før jeg kommer tilbake på søndag og er klar for de siste fem dagene på jobb. Vi prates senere fininger!❤

Luftmadrass inni ryggen

Det var kun pappa og jeg som var på trening i dag, og dette var en av de kjekkeste treningene på lenge. Vi holdt på i nesten to timer, og det gikk ufattelig fort. Var på høye vekter med få repitisjoner i både styrkerykk og frontbøy, mens jeg hadde flere reps i stifflegg og pushpress fra nakken. Sistnevnte ble det mye teknikk trening i og med at jeg ikke er så vandt til å presse ting fra nakken. Føler jeg mister kontrollen over stangen når den er rett bakom hodet mitt, men det kommer seg nok etterhvert. Vaggende nedover mot bilen -med noe som føltes som ei oppblåst luftmadrass i ryggen- var jeg utrolig sliten. Hadde både stifflegg og rygghev på ganske maks, tuuungt men godt.

Jeg ble utrolig glad da jeg kom hjem, mamma hadde nemlig lagd kvelds til meg på forhånd. Den bestod av to lefser med philadelfiaost, skinke, ost og paprika. Ei skål med cottage cheese, skyr yoghurt og blåbær, og noen skiver honningmelon. Likevel var favoritten smoothie, det er så godt! Smoothiene til mamma er verdens beste, mye bedre enn dem man får kjøpt i butikk, på cafe, restaurant eller hvor som helst. Ingen slår mammas. Jeg ble dermed overlykkelig da mamma fortalte at hun hadde ei én liters flaske med smoothie i kjøleskapet fullt til randen. Åå, lykke! Små gleder i hverdagen er det beste❤

Tipp topp tommel opp

Nå er jeg super klar for ei kanonøkt i kveld. På grunn av at vi drar til Hervik i morgen ettermiddag blir det ikke noe trening i lokalet, derfor blir det dobbelt så tungt i dag. Har tatt på meg den rosa treningsgenseren og smilet, klar for å gi gass. Ønsker dere alle en god trening! Og kveld selvfølgelig, kun én dag igjen så er det helg, det skal bli deilig det.Fremtidsplaner

Hei dere! Her kommer en liten oppdatering på jobb. Sitter nå i pausen og spiser havregrøt, utrolig godt selv om vannet ikke var helt oppkokt slik det egentlig skal. Dagen så langt har vært variert, har fikset mye smått verktøy og utstyr, i stede for å ha et par tre store ting i løpet av hele dagen.
Har forresten så godt som bestemt meg for at det er dette jeg vil gjøre i fremtiden også. Jeg ønsker å jobbe på aibel, men kanskje ikke her på verkstedet. Jeg tar studiespesialisering nå, og dermed kan jeg undersøke senere hvilke stillinger her nede som kan passe med utdanningen jeg tar, og mine interresser selvfølgelig.


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits