Grillkongen fikser

Har hatt en superkoselig kveld med mine fineste. Pappa var grillkongen på terrassen, mamma fikset til inne på kjøkkenet, vi samlet oss ute og spiste rundt hagebordet. Så koselig det var, deilig å kunne sitte ute så sent på kvelden, i sommerklær. Med tanke på været de siste dagene kunne jeg aldri ha gjettet at vi skulle sitte å kose oss slik ute, uten å fryse. Har virkelig storkost oss. Er en liten stund siden sist vi grillet, så det smakte! Nesten litt skummelt på samme tid, for jeg får skikkelig helgefølelse av å grille. Det er noe vi pleier å gjøre i helgene, men nå er vi midt i uka.. Litt feil tidspunkt å få helgefølelse på, men det er lille lørdag, så det kan vel ikke skade. 

Gøy med trehjulsykkel

Dagen i dag har vært ganske opp og ned egentlig, men for det meste har det vært gøy. Startet med noen timer inne i et rom der man vasker utstyr med parafin, og etter å ha stått der ei stund kjente jeg en snikende hodepine som bare ble verre utover dagen. Fikk et par paraceter av pappa, litt pause og frisk luft så forsvant det etterhvert. Hodepinen forsvant sammen med det dårlige været faktisk, for det ble sol og fint igjen utover dagen. Jeg og to andre (en fast ansatt og en ferievikar) gikk også til en annen hall mot slutten av dagen, og av den grunn at hallen lå et stykke unna brukte vi en trehjulsykkel til å frakte utstyr og slanger i. Dersom dere har sett olsenbanden jr. har dere kanskje lagt merke til den sykkelen Benny har, den med to hjul fremme og ett bak, den som Egon sitter oppi? Vel, det var hvert fall en slik vi brukte også, og da vi var ferdige med jobben og sykkelen var tømt bestemt vi oss for å ha det litt gøy, da han som var med oss skulle snakke med en av sjefene. Vi skulle tilbake til den opprinnelige hallen på andre siden, og siden vi hadde en sykkel bestemte vi oss for at jeg skulle sitte oppi korgen mens han andre ferievikaren syklet. Haha, såå gøy! Vi fikk en del blikk og smil, så vet ikke hvor normalt det er, men effektivt og gøy er det iallefall.


Blir sikkert litt kjedelig for dere å lese om dette i og med at jeg ikke kan ha med bilder fra dagen, men fikk legge ut dette av sykkelen. Alt er vel bedre enn ingenting?

Ha en flott onsdag!


rain, rain, rain

Regnet fortsetter å ramle ned fra himmelen, herregud som jeg hater takvindu når jeg nå tenker meg om. Våknet 04.20 i dag, da det trommet på vinduet. Normalt sett synes jeg det er beroligende med regn som treffer taket eller ruta, men dette var sekundet før jeg sto opp. Klarte å drøye en timestid, og nå er jeg så trøtt, og absolutt ikke klar for jobb. Haha, det hele er egentlig ganske komisk. I går skrev jeg det at Thor og de andre der oppe måtte ha en heftig diskusjon, men det jeg nå har funnet ut er at det bare var høylytt snakking. Det er  de diskuterer. Håper bare ikke de begynner å krangle, for jeg er rimelig lei av dette uværet allerede etter én dag.

/bilder fra weheartit

Hvordan er været hos deg? Er det noen av dere som har sommer?


Lite tips fra meg

Nok en god treningsøkt gjennomført, og denne gangen med mer positive overraskelser på lenge, spesielt i smalbenk der jeg var oppe på nærmere maks før ferien, og denne gangene føltes det ikke annet enn lett. Nå skal jeg slappe av før jeg lukker øynene, men tenkte å informere dere litt om noe jeg bruker å gjøre før jeg sovner spesielt de dagene der jeg har trent hardt. Som noen av dere kanskje vet har jeg en sponsoravtale med sportsmat.no, noe som innebærer at jeg får rabatt på prisene deres, men ikke noe mer. Dette innlegget er ikke i samareid med dem, det er ikke reklame, det er kun ærlige meninger og egne erfaringer. Siden mars i 2013 har jeg hatt dette produktet stående på nattbordet. Det er restitusjonskapsler fra protein fabrikken, ZMA-X. ZMA-X inneholder sink, magnesium og vitamin B6. Vi behøver sink i kroppen for reparasjon av cellevekst og repararsjon av vev. Magnesium er viktig for kroppens mineralbalanse og energiproduksjon. I tillegg til dette skal ZMA-X også gi en dypere søvn, og for min del merker jeg at jeg drømmer mye mer når jeg tar ZMA-X. Det skal taes en halv til en time før du legger deg, og musklene jobber da om natta, restituerer deg til neste dag og neste treningsøkt. For tiden er de utsolgt på sportsmat, men ta gjerne en titt innom for mye annet kosttilskudd og treningstøy. ZMA-X får du kjøpt her fra protein fabrikken.


Prøvde å være litt kreativ når jeg tok bildene, men etter en lang dag med dårlig vær var ikke det mulig, haha..

 
En heftig diskusjon

Herreguuuud! I dag har nok Thor, Loki og Odin ein heftig diskusjon der oppe.. Torden, lyn, regn. Lekkasjer fra taket på jobben, oversvømte underganger, klissgjennomvåte folk. I dag er det godt vi mennesker er regntette. Og jeg takker gud for at jeg jobber inne, synes virkelig synd på dem som jobbet ute i dag. Det lynte, tordnet, hele hallen ristet, og det er ikke overdrivelse en gang. Først trodde jeg det var en svææær maskin i naborommet eller noe som startet, for det var så utrolig høyt. Regndråpene begynte å piple gjennom taket, og før vi viste ordet av det var cd-spilleren til en som er på ferie nå, pluss mange andre ting søkkvåte. Satt å gruet meg hele dagen til klokken ble tre og jeg skulle sykle hjem. Men heldigvis regnet det ikke akkurat da, i stede hadde kummen(e) i undergangen bestemt seg for å være tett. Aner ikke om det var en eller flere, eneste jeg vet er at når jeg sykla på sykkelen nådde vannet meg til knærne. Synes utrolig synd på dem som måtte gå, de hadde vel gått til livet i svart vann. Så ikke en millimeter nedforbi overflaten, det var så utrolig skittent. Og dersom den undergrunnen hadde vært en meter lenger hadde jeg ikke klart å komme meg gjennom og måtte trødd nedi. En ting har jeg hvert fall lært, og det er at dersom jeg ønsker ei god treningsøkt kan jeg ta sykkelen med meg til et vann og ta en runde, for det er kjempe tungt, i tillegg til at man får en dusj samtidig.


Våt? Neeei, for noe tull. Ikke en plass :-)))


Cottage cheese og sovesveis

God morgen alle fine! I dag tenkte jeg å prøve ut noe nytt etter tips fra mamma i går kveld. Jeg blandet meg rett og slett litt cottage cheese, most banan og tinte blåbær i ei skål, mikset alt sammen, og gjett om det ble godt da? Har aldri smakt cottage cheese før, men har lenge følt på meg at jeg liker det, men der tok jeg feil. Jeg liker det ikke, jeg elsker det. I tillegg til cottage cheese blandingen fant jeg meg også et av mammas hjemmelagde pizzahorn, de er virkelig de beste. Nå er jeg dermed opplagt og klar for ny arbeidsdag. Ha en super dag alle sammen!❤

Akkurat våknet, uten sminke og med sovesveis.. Sjarmerende.
Lette knebøy

Kom hjem fra trening for rundt en time siden, og mistankene mine om torturplanene til treneren min hadde jeg rett i.. Haha, opp til omtrent max både i rykk og støt. Legger ved programmet under, så kan de av dere som forstår det lese. Jeg bommet forresten den første på 60kg i rykk, men tok den neste drittlett. I støt bommet jeg begge overstøtene på 72,5kg. I knebøyen, som var den jeg trodde skulle bli verst før treninga, gikk det faktisk overraskende lett. Kjempe fornøyd med det! Formen kommer seg sakte men sikkert, men det er enda et lite stykke igjen til jeg er oppe på nivået før ferien.Kyllingwok

Nettopp laget meg kyllingwok, og gu så godt det smakte! Super enkelt, sunt og godt. Laget av kun kylling, gulrøtter og blomkål. Det enkleste er ofte det beste, eller hva? Nå kan jeg slappe av i en god time før det blir avgårde til trening. Ser for meg at dagens økt mildt sagt blir hard, på grunn av at jeg nå har hatt helg og ikke har trent vektløfting på to dager. Da pleier treneren min å være i torturhumør. Både gruer og gleder meg. Gruer meg til selve økta, men gleder meg til etterpå, haha. Kanskje er jeg også så (u)heldig at han skriver et passe tungt program i dag. Det blir ofte slik at man liker de minst tunge øktene best, men det er de skikkelig tunge man blir best av. Jeg liker faktisk enkelte tunge økter, men da med få repitisjoner og haugevis av sett. Spesielt i knebøy!

For de av dere som har likt facebooksiden min har dere kanskje fått med dere at jeg i dag ble kjempe overrasket over statistikken. For dere andre, her er statusen jeg skrev: Woow, hele 337 unike norske lesere i går! Overlykkelig jeg😊 1.plass på topplisten i Haugesund, og 149.plass på topplisten over hele Norge!


 

Og en liten beskjed til dere som er vinnere av konkurransen: Vennligst svar meg på eposten jeg har sendt dere slik at jeg får gavene avgårde fortest mulig. Dersom dere ikke svarer i løpet av et par dager blir jeg nødt til å trekke nye vinnere.


Antrekk 29.07.13

 

Hva synes du?


Antrekk 28.07.13

 

 

Hva synes du?


Snart mandag igjen

Nettopp kommet hjem igjen, alle tre er like hele med ti fingre og ti tær, og det samme er alle fotgjengerne vi passerte. Har stekt meg havrepannekaker med bringebærsyltetøy og frosne blåbær som jeg tinte i mikroen. Deilig avslutning på ei deilig helg, har slappet godt av, blitt kvitt all gangsperrheten og ladet alle batterier. Nå har jeg forresten synliggjort alle kommentarene fra konkurransen, vinnerne vil få epost i løpet av kvelden. Gratulerer til dere, og bedre lykke neste gang til dere andre. Er dette noe dere ønsker å ha litt oftere? Kom med tilbakemeldinger, jeg blir ikke bedre uten❤

Forhåpentligvis på dagen

Sitter nå hjemme å venter på at håret skal tørke. Har akkurat tatt meg en dusj, og om en liten time kommer morfar bortom. Skal endelig øvelseskjøre litt, noe jeg ikke har gjort på evigheter. I tillegg regner det ute! Men det gjør egentlig det hele ekstra gøy, er nødt til å passe på vindusviskerne, eventuelle glatte veier og ikke minst fotgjengere som løper over gangfelt med hetta godt trukket over hodet. Er kun 117 dager igjen til jeg fyller 18, og kan ta lappen, forhåpentligvis på dagen!
Need to read

I dag da jeg skulle rydde rommet, som jeg bruker å gjøre på søndagene, fant jeg igjen denne boka 3096 dager som er skrevet av Natascha Kampusch. Er det noen av dere som har lest den? Dere som ikke har det må komme dere til nærmeste bokhandler eller bibliotek med det samme, for den havner under kategorien Need to read. Jeg leste den for omtrent ett år siden, og det er noe jeg anbefaler dere alle å gjøre. Det er en sann historie skrevet av hovedpersonen selv. 

"Nå føler jeg meg sterk nok til å fortelle hele historien om kidnappingen."

Natascha Kampusch opplevde det verste som kan ramme et barn. Den 2.mars 1998 ble hun bortført på vei til skolen, ti år gammel. Gjerningsmannen, ingeniøren Wolfgang Priklopil, holdt henne fanget i et kjellerhull -i 3096 dager. Den 23.august 2006 klarte hun å flykte ved egen hjelp. Priklopil tok sitt eget liv samme dag.

Her snakker Natascha for første gang åpent ut om kidnappingen, tiden i fangenskap, sitt forhold til kidnapperen og om hvordan hun klarte å unnslippe helvetet. Dette er historien til en kriger, som holdt ut det ufattelige og som aldri lot seg knekke.Ting jeg kan -på video

Så gøy å se så mange deltagere i konkurransen, husk at den siste kommentaren også vinner. 

I kveld har prøvd meg på noe jeg synes ble ganske stilig, definitivt vellykket. Jeg har filmet ting jeg kan. Nå er spørsmålet kan du det også?😉

Husk å sette på 720px


Vinn treningsklær

Som jeg nevnte tidligere i dag, skal jeg nå holde min første konkurranse. Jeg har gått gjennom treningsskuffen min og funnet ubrukte klær som jeg tenkte å gi vekk til dere. Er mye bedre både for dere, meg og miljøet! Haha.

Reglene er enkle:

1. Lik facebooksiden min her. (Jeg sjekker)

2. Oppgi navn, epost-adresse (denne er det kun jeg som kan se) og hvilke(t) av plaggene du vil ha(1,2,3,4 eller 5).

3. Det er fullt mulig å kommentere flere ganger, noe som naturligvis øker vinnesjansene, men husk å oppgi informasjonen i hver av kommentarene.

 

Slik trekkes vinnerne:

Den første kommentaren, den siste kommentaren og de tre siste er tilfeldige midt i. Jeg kommer til å avslutte konkurransen i morgen klokken 18.00, altså om litt over ett døgn. Vinnerne blir kontaktet på epost (derfor er det viktig at denne stemmer) og der sender du adresse og fullt navn. Kommentarene kommer til å være skjult helt til i morgen slik at ingen utenom meg ser verken hvor mange som har kommentert, eller hvem som er den første/siste.

LYKKE TIL!

#konkurranse #vinn #treningsklær


Stay turned

Lørdagen så langt er gått til å slappe av og å gå gjennom treningsskuffen min, og det trengtes virkelig. Noe av det jeg synes er kjekkest å kjøpe når jeg er på shopping er treningsklær og kjoler. Dermed har jeg plenti av begge, jeg gikk gjennom treningsskuffen min i dag av den grunn at den ikke lenger kan lukkes uten at den står på spreng.. Haha, jeg fikk plukket ut alt som jeg ikke bruker og alt som ikke lenger passer. Lillesøster har valgt det hun vil ha, resten har jeg gått igjennom hva som er mye brukt og hva som er så godt som nytt. Nå sitter jeg igjen med en treningstights og fire treningstopper som (nesten) aldri er brukt, og tenkte at siden jeg har blogg kan jeg heller holde en liten konkurranse i stedet for å kaste dem. Konkurransen kommer i løpet av dagen, så stay turned.Antrekk 27.07.13Hva synes du?


Fredagskveld

Nå har jeg tenkt å fikse neglene, bla litt i hennies & maurits katalogen og sikkert se et par episoder av One Tree Hill etterpå. Har dere sett den serien? Hvis ikke, er dere nødt til det, verdens beste. Har sett omtrent alle episodene, mange av dem hundrevis av ganger, men har aldri sett dem i rekkefølge. Det er det jeg begynte med forrige helg, har ikke hatt tid til å se nå i uka som var, men nå -fredagskveld- er det perfekt❤ Håper dere får en like fin kveld som meg!I motbakker går det oppover

Det er i motbakke det går oppover. Noen som har hørt det ordtaket før? Vel, det kan jeg med sikkerhet si at er heeelt sant. De siste treningsøktene mine har vært forferdelige, altså det har vært virkelig bratte motbakker. Men nå, når fredagen kom, og jeg for første gang siden sommerferien tar støt fra stativ ble jeg utrolig positivt overrasket. Da jeg så hva treneren min hadde skrevet ned, at jeg i den formen jeg er i nå skulle ha 70kg i overstøt, tenkte jeg mitt. Ganske dumt egentlig, for man skal tenke positivt noe jeg ikke gjorde. Tenkte ikke negativt heller, men vil si det var en plass midt i mellom. Da jeg støta stanga med 70kg over hode var det som et sjokk gikk gjennom hodet mitt, jeg forsto egentlig ikke at det var 70kg. I følge pappa og treneren min hadde jeg vært god nok til å ta 75kg i overstøt i dag, og da er jeg faktisk kun ti kilo under det jeg har vært på mitt beste, og omtrent fem kilo fra det jeg var før ferien. Deeeilig!
Dagens øvelser


Arbeidskvinne

Beklager for ingen bloggen før nå, men i dag morges var sikringen i stua gått, og netter virket dermed ikke før rett før jeg skulle gå..

Har nå jobbet på vekstedet på aibel i en uke, og det blir utrolig deilig med helg nå. Tok faktisk med meg arbeidsklærne hjem bare for å få noen litt bedre bilder enn mobilbilder til dere. Så, here you go; hvit, oransj og arbeidskvinne!
Søskenkveld

Har nyt kvelden ved kjøkkenbordet  sammen med lillesøster, vi har kost oss i massevis med frukt, proteinshake, kvelds og jenteprat. Er deilig å ha en søster med såpass liten aldersforskjell, er ganske ofte jeg føler vi er jevngamle, enten er det vel jeg som er barnslig eller hun moden. Eller kanskje begge deler. Koselig er det i hvertfall.Favorittgenser

Nå er det snart tid for å hoppe på sykkelen, og komme meg på trening. Annet siste økta denne uka, og kjenner det skal bli utrolig godt med helg nå. Kommer til å nyte den til det fulleste, før det er fullt kjør på mandag igjen. Har forresten på meg favorittgenseren min i dag, rosa treningsgenser som jeg kjøpte når jeg var på treningsleir i Danmark i mars. Såå deilig! Men nå må jeg avslutte, tiden begynner å gå altfor fort, vi prates etter trening sprekinger!❤

Pannekakemorgen

God morgen! I dag bestemte jeg meg for å lage tredobbelporsjon med havregrynpannekakeoppskriften min, for jeg er møkklei av brød. Tar derfor pannekaker til begge frokostene og lunch. Jeg har egentlig aldri vært noe brødelsker, men jeg spiser det forde. Det er som oftest godt, men dersom jeg har spist brød flere dager på rad, gjerne til flere måltider, blir det for mye for min del. Hvordan er det med deg?
-Blir du fort lei av brød?


Positiv energi

Nå er det tid for senga, og en ny arbeidsdag i morgen. Nettopp dusjet, fjernet sminken, tatt en kjapp ansiktsmaske, og føler meg nå superfrisk. Legger meg en halvtime tidligere i tillegg, og regner derfor med å være både uthvilt, frisk og sprudlende i morgen. Lader opp i løpet av natta, og samler masse positiv energi, åh som jeg elsker disse dagene på samme tid som det er utrolig tungt. Ønsker dere alle sammen en kjempe fin kveld resten av onsdagen og en super morgendag!❤ Digger dere!
Fem nye luftmaskiner

Ligger i sofaen og pønsker ut hva jeg skal finne på resten av kvelden. Har nettopp spist verdens beste middag laget av min kjære mamma, som dere kan se på bildene under. Dagen i dag har gått til mye mer utearbeid, enn innearbeid som jeg pleier. Vi har blant annet vært i nordsjøhallen et par ganger, og det var tungt det! Vi ble nødt til å bære opp seks kveiler med slanger til øverste planet på Troll, i tillegg til flere "luftmaskiner". Jeg husker ikke hva de heter, men det er hvert fall slike maskiner som står der oppe på platformen og blåser frisk luft. Den lille tiden vi var oppe for å montere disse kjente jeg allerede hvor tung jeg ble i hode, og da kan man tenke seg hvordan de som jobber der dagen lang har det. Luften er utrolig tung og varm, i tillegg til at det sveises mye der oppe, så luften blir ikke akkurat bedre av det. Meeen, vi fikset opp, de har nå fem nye luftmaskiner der oppe, og smilte da de så vi monterte dem!

Nå har jeg forresten kommet til en konklusjon på første setningen; jeg bare ligger her videre, skal ikke gjøre en eneste annen ting enn å samle opp litt energi, skrive et bra innlegg til dere til senere, og ta meg en dusj. Ha en fantastisk dag!❤Svar på spørrerunden

Fikk litt problemer med videoen i går kveld ser jeg, men det skal være fikset nå. Her er svarene, og dersom dere har flere spørsmål så still dem i kommentarfeltet under så har vi dem samlet på en plass.

Husk å ta på 720px

 


Haugesund sover

Har kommet hjem fra jobben nå, og er nok så utslitt i dag også, haha. Det tar på å være arbeidskvinne, hvert fall på verkstedet på aibel. Når jeg i tillegg er dum nok til å ta på meg langarmet genser og joggebukse, slik at jeg er nødt til å sykle hjem i solsteiken i 24grader og det ser ut som jeg kommer fra nordpolen, da kan jeg kanskje bare ha det så godt. For øyeblikket holder jeg på å svare på spørsmålene deres fra spørsmålsrunden, så dersom det er noe du lurer på må du forte deg. Trykk her. Hadde som sagt kameraet med meg i dag, og seee den fine utsikten over favorittbyen min i hele verden. Haugesund ligger å sover, stille og forlatt rett etter klokken halv syv i dag morges. 


Superstolt

Herregud for ei dårlig natt jeg har hatt, i forhold til i går virker det som jeg ikke har sovet i det hele tatt. La meg klokken ni, men sovnet ikke før rundt elleve, og når jeg første sovnet våknet jeg titusen ganger. Siste gang jeg våknet var klokken fem i dag morges, og da klarte jeg ikke sove lengre i det hele tatt. Er så merkelig for uansett hvor trøtt jeg er vil ikke kroppen sove, satser på å få tatt det igjen natta som kommer!😄

Ellers må jeg få skryte masse av lillesøster og mamma som står opp halv seks for å hive seg på sykkelen og trene. Tror dere jeg er stolt eller? Lillesøster på fridagen sin og mamma før jobb. Jeg skal snart hive meg på sykkelen selv. Har forresten kameraet mitt med meg i dag, så jeg kan få tatt to-tre bilder på vei til og fra. Kan ikke ta bilder på jobben i og med at det ikke er lov med tanke på industrikopiering. Ønsker dere alle en fantastisk tirsdag!❤


 


Knebøyvideo

Etter ei ganske tung økt med mye knebøy er jeg hvert fall gåen i bena. Sykla frem og tilbake, styrkerykk, styrkevening + kickstøt, støtdrag og knebøy sto på programmet, i tillegg til mage- og ryggtrening. Føler meg rimelig sliten, og jeg likeeer det! Noe av det beste som finnes må være nå man ligger i senga å tenker på alt man har fått gjort i løpet av dagen. Det er nesten like deilig som å være gangsperr, noe jeg også elsker. Vet ikke hvorfor egentlig, men jeg får så god samvittighet da! Filmet forresten slutten av økta i dag, som bestod av knebøy. Jeg merker så utrolig stor forskjell på knebøyen nå og før ferien at det er nesten skummelt.. Men herfra kan det bare gå én vei!

Skru på 720px for bedre kvalitet!

 


Treningsklar

Treningsklar, eller nei, egentlig ikke. Føles som jeg har hatt 10reps i knebøy på 100kg i timevis.. Haha, merkelig hvordan man kan bli så sliten og utkjørt i bena bare etter en dag, er vel fordi jeg ikke er vandt med det, men likevel. Gleder meg uansett da, skal bli kjempe godt med enda ei treningsøkt, det blir den fjerde løfteøkta siden vi kom hjem. God trening til alle dere andre sporty mennesker der ute også, så prates vi mer senere i kveld!Opplevelsesrik og gøy dag

Nå er jeg kommet hjem igjen, og føler det snart er natt, haha. Merker så godt hvor mye mer jeg får ut av dagen nå i forhold til når jeg sover vekk halve. Likevel har tiden gått ganske fort i dag, hvertfall etter lunch. Det var ikke før jeg satte meg ned i stua nå at jeg kjente hvor sliten jeg var. Har faktisk ikke sittet i dag utenom den første halvannen timen da jeg tok sikkerhetskurset og i lunchpausen på 30 minutter. Har vært på omvisning, har jobbet både ute og inne og har stått i hele dag. Har vært en kanon gøy dag med kjempe herlige mennesker!

Ble ikke så gode bilder i og med at jeg bare hadde mobilen med meg, og ikke kameraet.


Antrekk 22.07.13

 

Hva synes du?


Morratryne

Opp og hopp, nå har jeg allerede snart vært våken en time! Påkledd, og klar for arbeid, veska er pakket og alt er bare bra. Eneste som blir litt annerledes enn vanlig er at jeg enda ikke har spist frokost, kun tatt meg en frukt og ett glass fun light saft. Det er nemlig frokost på jobben rundt klokken ni, og da inntar jeg dagens første måltid. Med andre ord trener jeg før frokost, noe jeg har lest masse om, men aldri testet ut selv. Ser faktisk veldig frem til disse dagene! Ja, det er tidelig å stå opp, men når jeg legger meg så tidelig som i går, har jeg absolutt ingen problemer med å komme meg ut av senga. Ha en fantastisk dag alle sammen!
Spør meg

Nå er det bare et par timer til jeg tar kveld, skal tidlig opp i morgen, og kommer selvsagt til å blogge før jeg går. Gleder meg utrolig mye, er så spent på hvordan dagene fremover kommer til å bli. Jeg skal som sagt sykle til jobb, og ble derfor utrolig lettet da jeg sjekket været for noen timer siden. Sol hele dagen, og ikke en eneste regndråpe, heeerlig. Men nå var det egentlig ikke dette jeg skulle frem til i innlegget. I det siste har jeg fått noen spørsmål her og der, så hvorfor ikke samle alt i ett innlegg. Spør om alt dere vil mellom himmel og jord, så svarer jeg i løpet av noen dager. Forrige spørrerunde hadde vektløfting og trening som tema, men denne gang kan dere spør om akkurat det dere lurer på, ingen tema. Kjør på!

Nå har dere muligheten til å spørre om alt! Men jeg spør også dere om noe; vil dere ha svarene i innlegg eller video?


På besøk til geitene

Dagen så langt har gått til skogstur i fjell og mark, opp og ned, klatring og hopping, har til og med fått tid til å trene litt. Jeg gikk kun i nærområdet her, vi har så utrolig mye skoger og stier rundt huset, og jeg elsker det, det er såå deilig og gå slik, kunne tømme hode helt for tanker. Denne gang gikk jeg en sti jeg aldri har gått før, og gjett hvor jeg endte opp? I en geiteinnhengning haha, det var ikke geiter der nå da, så jeg gikk like godt over beite og inn på neste sti. Utrolig koselig, og strålende sol gjør det ikke mindre gøy.

Antrekk 21.07.13
Hva synes du?


Cold mountainI dag er siste kosekvelden min, i morgen er jeg nødt til å legge meg tidelig, derfor tenkte jeg å se en film. Er det noen av dere som har sett Cold Mountain? Er den å anbefale? Har tatt på meg kosebuksa og den rosa hettejakka, myke klær i ei myk seng, godt under dyna med en romantisk film rullende over skjermen. Romantisk drama, uten tvil min favorittsjanger når det gjelder filmer!

Like før den amerikanske borgerkrigens utbrudd kommer den vakre prestedatteren Ada Monroe (Nicole Kidman) til Cold Mountain - en liten fjellandsby i sørstatene. Der forelsker hun seg i den unge snekkeren Inman (Jude Law). Men kjærligheten rekker ikke å bli mer enn et flyktig blaff før Inman dras inn i borgerkrigen. Inman lider i krigens inferno av død og tragedie, det eneste som holder ham oppe er håpet om å få se Ada igjen. Hjemme i Cold Mountain fører Ada sin egen kamp for å overleve. Etter farens plutselige død må hun drive gården alene. Den en gang så kultiverte og overbeskyttede kvinnen må klare seg som best hun kan i en farefylt verden. Men redningen kommer, i skikkelsen av en livlig landstryker ved navn Ruby (Renée Zellweger). De to kvinnene knytter sterke bånd mens Ruby lærer Ada om styrke, selvtillit og den forbløffende naturen. Etter å ha blitt hardt skadd deserterer Inman. Men den lange veien tilbake til Cold Mountain blir et grusomt mareritt. Såret og jagt kjemper han seg hjemover drevet av sin lengsel etter Ada.


Denne kampen skal du vinne

Nå er jeg kommet hjem igjen etter en tur til Bergen, som jeg fortalte om tidligere i dag. Men jeg sa ikke hvorfor vi skulle opp dit, det har jeg tenkt å fortelle nærmere nå.

I februar i år fikk vi den triste beskjeden om at farfar har kreft. Han fikk konstatert kreft i endetarmen, med spredning til leveren. Han har vært på cellegift i 24 uker, og på tirsdag var altså tiden kommet for at legene skulle begynne å skjære i ham. Den første operasjonen. De opererte leveren, og han har ligget på Haukeland sykehus siden da. Farfar har ligget i ei sykeseng uten å ha annet å gjøre enn å stirre i taket i hele fire dager, og han kommer til å måtte ligge i hvertfall tre dager til. Han ligger på to mannsrom, som tilfeldigvis har samme nummer som han har hjemme på verkstedet på jobben sin. Her ligger han sammen med en annen mann som kom inn i går kveld, før det lå det enda en annen ved siden av ham. I tillegg har han også Anton på rommet sitt. Anton er navnet farfar har gitt til "kameraten sin" som han sa, altså stativet som holder posen med smertestillende samt urinpose ol. Altså stativet som farfar er koblet til via slanger og ledninger. Han har også fått seg "øredobber", to av slangene går inn rett under det høyre øre hans, og han kaller dem derfor for det. Det er så gøy å se at han ser så lyst på ting som han gjør, han er så positiv, han gir til og med stativet sitt ett navn. Han snakket flere ganger om "kameraten", og han likte ikke helt at sykepleierne snart kom til å ta Anton fra ham. Det var utrolig godt å se hvor glad farfar ble da han fikk besøk, men likevel var det skremmende å se hvor fort han ble sliten. Han gikk forresten på do for første gang siden operasjonen når vi var der, noe som forklarer at matlysten ikke er helt tilstede enda. Da han kom tilbake var han helt utslitt og andpusten, men likevel så SMILENDE. Det er så beundringsverdi at han klarer å se så mye positivt oppi alt dette, han lyser opp både sine egne og våre tanker på den måten. Fortsett slik farfar, for du skal blir frisk. Det vet vi alle!

Er det noen som kan vinne denne kampen, så er det DU, og det SKAL du klare! Det VET jeg!
Brannsupporternes hjemby

Hei, og god morgen dere! Ja, for det er virkelig morgen for meg nå, har forhåndsskrevet dette innlegget til dere av hensyn til at jeg er bortreist til Bergen store deler av dagen. Har med meg kamera, så bilder blir det, og et innlegg i ettermiddag/kveld når jeg kommer hjem igjen. Når dere nå leser dette befinner jeg meg mest sannsynlig en eller annen plass på vei mot byen mellom de syv fjell. Ha en riktig fin lørdag! Nyt den til det fulleste❤

Antrekk 20.07.13Hva synes du?


Tre timer bakover i tre uker

Fra og med mandag 22.juli og i tre uker fremover skal jeg som fortalt tidligere, ha sommerjobb. Med andre ord skal jeg stå opp før klokken seks på mandag, og de neste 21dagene (foruten helgene). Jeg er dermed nødt til å legge litt om på døgnrytmen. I stede for å legge meg rett over midnatt og stå opp rundt klokken ni, må jeg snu klokken tre timer bakover. Jeg kommer til å legge meg ikke senere enn 21.45 på søndag, og for at jeg skal klare å sovne da er jeg nødt til å legge meg tidligere i dag også. Ønsker dere derfor en rikitig god helg, og ikke minst god natt, når den tid kommer!❤Fruittime

Sitter i sofakroken med ei skål ananas og Veronica Mars på skjermen, går det an å få det herligere? Tideligere i dag har jeg og lillesøster syklet rundt Djupedalen, en 6-7km lang løype, med haugevis av bakker. Nok til å slite ut to vektløfterjenter, haha. Var egentlig planlagt at vi skulle bade i et vann mot slutten av løypa, men herregud så kaldt vannet var. Vi bestemte oss heller for å utsette det til en annen gang det er litt varmere i lufta (og vannet), og syklet hjem igjen. Koselig tur, kan definitivt regnes som trening og vi var begge mye våknere etter vi kom tilbake, perfekt start på dagen etter å ha jagd en edderkopp i en over en time. Er forresten strålende sol og blå himmel igjen i dag, sommeren er kommet tilbake igjen. Litt av et vær vi har her på vestlandet, vinter og sommer annen hver dag. 


Antrekk 19.07.13


Hva synes du?


Uventet besøk

I dag morges gikk jeg og lillesøster ned i stua glad og uvitende om hva som kom til å møte oss.. Hun gikk på kjøkken for å lage seg mat, og jeg gikk inn i stua for å sminke meg. Da jeg sto foran speilet så jeg plutselig noe som beveget seg over meg, noe svart. Og da jeg så opp trodde jeg at min siste time var kommet, det er den aller største edderkoppen jeg har sett i hele mitt liv. Jeg som har så panikk for edderkopper fra før, alltid må jeg finne dem! På autopilot løp jeg ut i gangen, prøvde å puste, satte meg ned å gispet etter luft. Haha, lillesøster kom inn og trodde jeg var døende, hadde hun ikke visst hvordan jeg reagerer på edderkopper hadde hun muligens ringt etter ambulanse.. Det endte med at min tøffeste Marthe gikk inn i stua, satt å fulgte med edderkoppen i nesten én time, passet på at han ikke stakk av. Jeg ringte blant annet til mormor, men til min store skuffelse var de i Hervik, og kunne ikke komme å hjelpe oss. Etter flere forsøk på å få vår store gjest fjernet, med to forskjellige vaskekoster og en støvsuger, bestemte udyret seg for å krype inn i en liten sprekk oppe i et hjørne. Nå sitter vi i andre enden av stua, og har nettopp spist frokost. Flytter ikke blikket fra sprekka ett sekund..

Min tøffeste edderkoppjeger, her med en av to vaskekoster som våpen!Facebookside

Hei dere! Jeg hadde egentlig lagt meg for lenge siden, men får absolutt ikke sove.. Ligger bare våken og stirrer i taket. Tenkte derfor jeg like gjerne kan blogge litt, prøve å bruke litt energi på dette slik at jeg kanskje sovner etterpå. Liker dere forresten det nye designet mitt? Jeg elsker det❤ Om dere ser etter legger dere kanskje merke til at jeg nå også har fått meg en facebookknapp under headeren. Dersom du trykker på den kommer du direkte til facobooksiden til bloggen. Ja, endelig etter langt om lenge har også jeg laget en facebookside, der kommer jeg til å legge ut link hver gang det er nytt innlegg. Kommer til å legge ut videoer der før dem kommer på bloggen, og om jeg har konkurranser informerer jeg på facebooksida ei lita stund i forveien.

Med andre ord, dersom du ønsker å få med deg alt; klikk på facebookknappen under headeren, og deretter lik sida. Blir kjempe glad for hver eneste sjel som liker, og dersom du har facebookside til bloggen din også, legg linken igjen i kommentarfeltet så liker jeg din også.

"Slike vesener"

Marthe: Åå, Linn Therese, kan vi ikke tegne slike vesener?

Linn Therese: Vesener?

Marthe: Ja, sånn her..

 

Jeg og lillesøster har nå sittet i nesten en time og tegnet slike vesener, utrolig morsomt egentlig, selv om man blir lei etterhvert.. Prøvde å ta bilde av tegningene som dere ser nedenfor, men det ble absolutt ikke bra. Legger dem med likevel, så får dere ett inntrykk av hva vi bedriver tiden vår med. Haha, la dem egentlig mest med for at dere skulle se hvilken tegnelek det var. Er det noe jeg er dårlig på så er det å forklare, og når jeg da i tillegg er nødt til å forklare en så vanskelig ting synes jeg det er mye lettere å bare legge ved bilde heller. Ha en fantastisk torsdagskveld videre fineste leserne mine!Druknet katt

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter nok en dobbel treningsøkt, startet med ei vektløfting økt og fortsatte med intervall i skogen. På vektløftingdelen fikk jeg virkelig merke hvor langt ned jeg har falt på disse ukene vekke fra trening. Rykkdrag på 65kg var tungt, og tideligere har jeg tatt helt opp på 75kg og det har vært omtrent likt, kanskje enda lettere også.. I tillegg slet jeg meg gjennom 3x3 på 80kg i knebøy, 3reps har jeg tatt på 100kg, men da bare på ett sett. Likevel går det greit, og jeg klarer å slite meg gjennom øktene, regner med at neste uke blir hakket lettere. Når det gjelder løpingen var det ikke akkurat det beste været vi fikk. Regnet hamret ned, og vi ble våtere og våtere. Jeg har hvert fall lært en ting av den siste økta, og det er at jeg alltid skal fjerne sminken før jeg jogger ute når det regnet. Kom hjem svart under øynene og drypp gjennombløt.Deilig morgen og nytt design

God morgen! Nå har jeg og lillesøster nettopp spist frokost, som jeg stelte i stand. Det ble lefser, yoghurt og selvfølgelig favoritt frukten min: ananas. Akkurat i dag er en utrolig fin dag å sitte inn på, regnet hamrer ned utenfor, og det gjør det ekstra deilig å krølle seg inn i et pledd i sofakroken. Er ikke mange morgener igjen før jeg er nødt til å stå opp tidelig, og ikke lenger kan ligge å dra meg, så jeg får nyte det mens jeg kan. Forresten jobbes det med et nytt design til meg, som mest sannsynlig kommer i løpet av dagen. Designet blir laga av SoftBlogg i den forbindelse at jeg var så heldig å bli plukket ut til å vinne et gratis design med header da de rundet 2000 likere på facebooksiden deres. Dersom du selv ønsker å bestille et spesiallaget design fra dem, eller vil bruke ett av gratis designene deres, trykk her.Antrekk 17.07.13


Hva synes du?


Gjennomført

Nettopp kommet hjem etter en varm, slitsom og utrolig gøy tur opp til utsikten. Dagens treningsøkt vel gjennomført! Sitter nå ute på terrasen, og nyter sola, virker som det er litt sommer her likevel. Helt siden vi kom hjem fra ferien har det vært høst her, så det var godt å se sola igjen også. Kjenner likevel jeg begynner å savne Bulgaria, de siste dagene tenkte jeg det skulle bli godt å komme hjem, men nå akkurat ei uke etter vi satte oss på flyet nordover vil jeg tilbake igjen. Hvordan er været der hos dere? Er du på ferie, evt. hvor?Girly trainingsoutfit

God formiddag fininger! Som sagt i går hadde jeg planer om å gå opp til utsikten i dag om været holdt til, og gjett hva? Soool, himmelen er dekket av et hvit lag med skyer, men hallo, nå solen likevel titter frem i ny og ne kan vi ikke klage. Lillesøster ville forresten også være med opp, noe som er utrolig moro. Mye kjekkere å gå opp sammen med noen enn alene.

Jeg føler meg også skikkelig jentete i dag, rosa og lilla går igjen i hele treningsantrekket. Lilla Kari Traa tights med rosa sømmer, rosa treningstopp, rosa sports bh og lilla treningssko. Aah, kan det blir bedre? Ønsker dere alle en superfiiin onsdag, kos dere gløgg i hjel!

Shake med sjokosmak

Høydepunktet i dag var definitivt når jeg kunne sette meg ned med en proteinshake og ei banan etter vel gjennomført trening. Utrolig lenge siden jeg har vært så svett, varm og ferdig etter ei økt. Og shaken med sjokoladesmak skuffet ikke, snooop! Har bare slappet av etterpå, er forresten nokså gangsperr i lår og rygg etter gårdagens økt, gruer meg litt til i morgen allerede. I morgen er det onsdag, og det betyr fri for vektløfting, derfor tenkte jeg å ta en tur opp til utsikten om været holder til. Utsikten er en utsiktsplass på toppen av et fjell her i Haugesund, plassen kalles også benken. Om dere vil sjekke det nærmere ut, ta en titt på dette innlegget her da vel.


Treningsklar

Nå sitter jeg i sofaen med ei skål jordbær og lader opp til ei skikkelig god treningsøkt. Vektløfting i lokalet vårt sammen med pappa, etterfulgt av ei intervalløkt ute sammen med mamma. Er ikke vi en sporty familie så vet ikke jeg! Wuhu, utrolig deilig å være i gang med treningen igjen. Ønsker alle dere andre en super tirsdagskveld, og god trening til dere som skal lee dere litt!❤
Antrekk 16.07.13 

Hva synes du?


Hvil i fred

Den siste dagen i Bulgaria fikk vi en telefon fra Norge om at en person i nær familie hadde sovnet inn. Utrolig trist å høre, og ikke akkurat en perfekt slutt på ferien. Jeg er glad personen mest sannsynlig ikke hadde det vondt rett før, men at h*n sovnet inn. Jeg kommer ikke til å si hvem det er, føler ikke det er relevant for dere, men la oss bare si at jeg har tilbringt en ganske god del tid med personen under oppveksten. Jeg, lillesøster, og våre den gang to (de er nå tre) søskenbarn gikk over til andre enden av feltet, og opp i blokka der dem bodde. Jeg husker det så godt enda, vi fikk alltid boller og husholdningssaft. I tillegg hadde de slike tredukker som man kan pakke sammen på en måte, slike som man deler på midten og så får man en ny dukke inni, og en inni den igjen, osv. De lekte vi alltid med, det var nesten høydepunktet! Det, og å høre på de mange historier fra da dem var små. Har ikke hatt veldig mye kontakt med personen den siste tiden, men minnene er mange og jeg husker alt som det var i går. Begravelsen er i dag, om et par timer, det kommer til å bli tungt, men godt å vite at personen har det bra der h*n er nå.
Tips til sunt måltid på 1-2-3

Treninga i dag gikk akkurat som forventa, jeg var oppe på 70-80% i de fleste øvelsene og det kjentes mer som 99.. Haha, kommer garantert til å være gangsperr i morgen, men hva gjør vel det? Da vet man at man har trent skikkelig. Som sagt tideligere prøvde jeg meg på noe nytt til middag i dag, og det var virkelig dødsgodt. Må bare dele oppskriften med dere, for den er virkelig gull verdt.

 

Du trenger:

❤ riskaker (jeg brukte 3, men kunne fint klart meg med 2, de er utrolig mektige)

❤ ei banan

❤ melk

❤ proteinpulver meg sjokoladesmak

❤ en gaffel

Slik gjør du:

❤ Ta litt melk oppi ei lita skål, og bland med 2-3 scoops proteinpulver. Jeg målte ikke opp hvor mye jeg brukte, men du må nesten bare se selv. Anbefaler deg å heller ta litt for lite melk i enn for mye, dersom du tar for mye blir du nødt til å tilsette mer proteinpulver for å få riktig konsistens, og da får du en enorm mengde til slutt. Rør godt med gaffelen til det ikke er flere klumper igjen.

❤ Hell sjokoladeblandingen over på riskakene.

❤ Kutt opp bananen og legg bitene over, og voíla! Verdens beste, enkleste og sunneste måltid. Metter lenge, og er utrolig mektigt.


Dersom du er allergisk mot melk, går det ann å enten bruke laktosefri melk eller rett og slett bare blande med vann.

#oppskrift


Better sore than sorry

Snart er det tid for den første vektløfterøkta på over tre uker. Herregud, som jeg gleder meg, og gruer meg også egentlig. Jeg gleder meg til å komme tilbake til det gode, gamle og koselige lokalet vårt, gleder meg til å høre den samme musikken vi har hatt i årevis, gleder meg til å kunne smelle stanga over hode, gud som jeg gleder meg. Det jeg derimot gruer meg til er å innse hvor langt ned jeg har fallt i løpet av ferien. Vektløfting må være en av de idrettene der det er lettest å måle fremgang og sammenligne fra tideligere. Jeg vet hva jeg har ligget på i hver eneste øvelse, og å komme på trening i kveld, å kjenne at bare en liten brøkdel av maks er dødstungt er ikke like gøy. Men jeg satser på å være fort tilbake til normalen, og også klatre enda litt høyere!

Prøve meg forresten på en helt ny type middag i dag, første gang jeg har prøvd ut noe slikt. Jeg kommer til å røpe hva det er, pluss å legge ut oppskriften, senere i kveld. Det er bare å glede seg, spesielt for dere som er like glad i trening som meg.
Shoppingtime

I dag har jeg og lillesøster brukt dagen i byen da mamma har bursdag og vi ikke hadde funnet noen presang til henne enda, men det er altså i boks nå. I tillegg benyttet vi muligheten til å kikke litt selv også, jeg fant meg blant annet en utrolig deilig topp som jeg kan vise dere senere, kostet ikke mer enn 45,- Elsker sommersalg! Forresten mamma har bursdag i dag, altså var hun akkurat 20 år og 4 måneder da jeg kom til verden, den 15.november. Skriver mer om det i et eget innlegg senere også, ønsker deg en fantastisk dag mamma. Gratulerer med 38 årsdagen

Vi spiste faktisk frokost på senteret, nøtter og snapple! Naaam.
Antrekk 15.07.13


Hva synes du?


WORK HARD

Nettopp gjennomført min første treningsøkt på over tre uker, herregud det er lenge. Jeg som var så sikker på at jeg kom til å trene gjevnt hele denne sommeren siden vi hadde treningsrom på hotellet, men så gikk ikke det da vi var nødt til å ha treningskort. Den siste timen har jeg gått gjennom basisprogrammet mitt, det vi si et treningsprogram som ikke går på vektløfterøvelser, men bare stabiliseringstrening og skadeforebyggende. Er sliten og super klar for senga nå, skal ned å lage meg noe mat før jeg tar kvelden. Sov godt alle sammen!❤

Video fra sommerferien

Nå har jeg endelig fått ferdig videoen fra sommerferien. Jeg lagde egentlig to stykker, en som er litt kortere enn denne, på grunn av at jeg syntes denne var litt lang og kanskje kjedelig? Da jeg viste lillesøster den andre filmen insisterte hun på at denne lange var bedre, og derfor får jeg stole på henne for denne gang. Håper dere liker videoen!

Ta på 720px for bedre kvalitet

 

Hva synes du?


Antrekk 14.07.13

Hva synes du?


Hjertepannekake

Jeg har gjennom hele oppholdet i Bulgaria savnet norsk mat, spesielt på slutten. Men det jeg har savnet fra dag en er min herlige havrepannekaker! Tror aldri dem har smakt så godt som dem gjorde til frokost i dag, og for å gjøre det ekstra koselig lagde jeg pannekaka i hjerteform. Smakte helt fantastisk, det kan faktisk ikke beskrives med ord, det eneste jeg anbefaler dere å gjøre er å teste ut selv. Oppskriften har jeg lagt ut her tideligere, så øser dere bare oppå med alt av gode bær, frukt eller hva annet du måtte ønske.❤

Slutt på hotellsenger

Tenkte å ta kvelden nå, har vært våken utrolig lenge de siste ukene så det blir deilig å legge seg litt tidelig for en gangs skyld. Jeg kan endelig legge meg i den gode, deilige senga mi, ikke ei hard hotellseng! I tillegg har jeg også nytt sengesett, også dette er kjøpt på Ullared for et par dager siden. Verdens deiligste❤ Natta mine fineste!


Innkjøp fra sverige

Kort oppsummert har dette vært tidenes sommer, med sol, sene kvelder, tivoli og evige lange shoppingrunder. Det var flere av dere som ville se innkjøpene fra Sverige, og hva gjør jeg ikke for dere? Er utrolig fornøyd med alle innkjøpene, men det blir litt mye å vise dere aaalt. Derfor har jeg plukket ut favorittene, og jeg må bare si -guuud, det er billig i nabolandet vårt. Nesten så jeg får lyst til å flytte dit.

 

Skinnjakke med ull og flekkete jeans

Skinnjakka er utrolig behagelig, og jeg synes også den er nydelig. I tillegg blir den nok deilig når det begynner å gå mot kaldere tider, i og med at den er av ull og skinn. Buksa er blitt en storfavoritt i skapet, den var bitteliten da jeg holdt den opp, men det er masse strech i den og det gjør at den former seg akkurat etter kroppen. Elsker!!❤

 

Stor blomsterveskeVeska er skikkelig god og kjempe stor, den er perfekt om sommeren når man skal på stranda, som skoleveske eller rett og slett bare til vanlig håndveske dersom man er avhengig av å ha mye med seg.

 

Rosa dongerijakke


Det jeg falt for med denne jakka var definitivt fargen, så sommerlig og frisk. Den sitter også utrolig godt på, og er perfekt dersom det er for kaldt til å gå uten jakke, men for varmt til å gå med en vanlig.

 

Blå sommertoppLettere og friskere topp skal man lete lenge etter. Se for deg denne over bikinien på stranda sammen med en kort shorts. Å, glede!
Sportsbher i friske farger
Trenger jeg si mer? Utrolig pene, stramme og de puster også godt. Gjett hva dem kostet? 79,- per stykk, det er latterlig!
Små nødvendigheter


Bodybutter med kiwi og lime lukt, tre bokser med foundation på grunn av den utrolig lave prisen, to forskjellige ansiktsmasker og ett rosa armbånd. 

 

Hva synes du om innkjøpene?


We'll be coming back

Endelig  er vi kommet hjem, og til min store overraskelse synes jeg det er utrolig deilig. Jeg savner ikke syden i det hele tatt, selv om det var kanon gøy å være der er det enda bedre å komme hjem med mange gode minner, klær og nye opplevelser. Jeg skal nå slappe av litt før jeg pakker ut tingene mine. Senere i kveld får vi besøk av farmor og farfar, og vi skal grille sammen med dem på terrasen. Koooselig!❤

Samtidig som jeg pakker ut hører jeg på min nye favorittsang, den er bare så fantastisk fin!

 


Natta fra hovedstaden

Vi ankom Oslo tidligere i kveld, og da vi åpnet døra inn til rommet ble vi virkelig overrasket. Rommet var så utrolig stort, og hadde til og med to soverom. Jeg har funnet ut at vi har fått presidentsuiten, og selv om ingen av dem andre tror det er jeg nesten helt sikker. Og jeg som trodde det skulle være vanskelig å toppe rommet vi hadde i går, med den fine veggen. Her har vi ikke bare fine vegger, men fint alt.  Det ene soverommet med en dobbeltseng, flatskjerm på veggen, stooort klesskap og sminkespeil. Det andre med to enkeltsenger som det garantert går ann å ligge tre stykker i, altså seks til sammen, stor flatskjerm på veggen har vi også. Bad med vaskemaskin, kjøkken med alt mulig nødvendig og unødvendig, stue med to border, en sofa og flere stoler. Vi kunne rett og slett ikke fått det bedre, det eneste mamma savner er terasse, men jeg synes egentlig det er like greit at vi ikke har fått det. Lengre avstand for å komme ut i det fri betyr mindre røyking. 😉

Men nå tar vi kveld her i hovedstaden, ønsker alle en fantastisk natt, og jeg må bare få takke dere som har følgt meg alle de siste ukene selv om bloggingen har vært elendig. Gleder meg til å komme hjem nå, slippe å være avhengig av internett på hotellet, tiden eller privatfotograf for å kunne blogge.Antrekk 12.07.13

Hva synes du?


On the road again

I skrivende stund befinner jeg meg en eller annen plass mellom Ullared og Oslo, på E6. I en stappfull bmw ruller vi nordover med høy musikk på anlegget. Teknologien har kommet så langt, jeg kan nå utnytte tiden i bilen til å blogge, ta bilder, vi har kjølebokser i bagasjerommet som er koblet til sigarettenneren og vi kan omtrent gjøre hva vi vil samme hvor vi er i verden.

Men en ting er i hvert fall sikkert, og det er at vårt kjære naboland er kommet mye lengre enn oss når det gjelder veier. Kjenner jeg blir passe misunnelig av å kjøre på breie, rette motorveier i godt over hundre km/h i timevis, selv om det er noe eget med de små, svingete veiene våre. Men en gang i fremtiden tar vi kanskje etter vår kjære storebror. Fire glade haugesundere på tur ønsker dere alle en fantastisk sommer videre. Folkens, det er sommer! Vi må nyte det mens vi fortsatt kan!


Tre uker borte fra hjemlandet

Nå har jeg fått på meg koseklærne, ligger i dobbelsenga i tredje etasje på Hotellet i Sverige og bare slapper av. Kjenner nå at jeg begynner å bli klar for å komme hjem, har hatt hodeverk de siste dagene som bare har blitt verre og verre for hver dag, og jeg begynner å savne min lille pippip. Været her i dag var såå nydelig! Det var ikke mange gradene lavere enn i Bulgaria, og folk gikk fortsatt rundt i shorts og bare ben. Fant meg masse fint i dag, som jeg kan vise dere når vi kommer hjem til helgen. Har litt bedre plass da, i tillegg til at vi har litt mer system og ikke så mye kaos og lite plass. Haha, slik er det når fire shoppingssultne nordmenn reiser på svenskehandel til Ullared. I morgen går turen videre, og etter tre uker vekke fra smale, svingete veier, dyre bensinpriser og temperaturer under 20 grader skal det bli godt å komme tilbake igjen. 

 


Antrekk 11.07.13

 


Bulgarsk solnedgang

Tok bilder på flyplassen i går av solnedgangen, og gjett hva, alle bildene under er tatt gjennom ett nettinggjerde! Hvem hadde trodd det?
Hva synes du om bildene?


Hello Sweden!

Etter danskehandel på Bilka bar det rett videre til Ullared og svenskehandel. Vi har sjekket inn på hotellet, skiftet klær, og er nå klare for å innta Gekås med storm. Gleder meg alltid i massevis hver eneste gang vi er her, det må være noe av det gøyeste som finnes. Tidligere i dag, i Danmark, kjøpte jeg meg ei ferskenfarget dongerijakke, to sportsbher (til 79,- per) og en topp. Dongerijakka har allerede blitt en favoritt, og er en del av antrekket som kommer senere i dag. Vi prates!


Dag 16 i bulgaria

Dagen startet superbra, før det brått snudde.. Vi fikk vite at vi kunne ha hotellrommet vårt helt til klokken seks, slik at vi skulle slippe å sitte å vente med bagasjen helt til kvelden kom. Mormor og morfar kom over til oss, og plasserte koffertene sine der. Etterpå gikk vi ut for å prøve oss på fiskespaet igjen, mormor og morfar hadde nemlig også lyst til å prøve. Vi fem -mormor, morfar, mamma, lillesøster og jeg satt med bena oppi akvariet i hele 35minutter!


Da kvelden nærmet seg, og klokken ble seks gikk vi ned utenfor hotellet og ventet på taxien som skulle frakte oss til flyplassen. Dette gikk knirkefritt, men det var også siste gang denne kvelden at lykken var på vår side.Etter at vi hadde sjekket inn bagasjen, på vei opp mot sikkerhetskontrollen ble nemlig mormor stoppet i passkontrollen. Vakten der sa med en gang mormor kom:

"You have a gun in your suitcase!"

Mormor forsto ingenting, og utbrøt at hun hadde faen ingen gun i kofferten. Det var da pappa fant ut at det var luftpistolen han hadde kjøpt her nede de mente. Pappa ble da nødt til å være med ned, vente på bossen som måtte åpne kofferten, og deretter kunne pappa finne papirene som viste at han hadde lovt å ha den med til Norge. Og da gikk det endelig fint.

Vi var kommet ett skritt lengre, gjennom sikkerhetskontrollen og helt til neste passkontroll. Han som sto to før oss brukte utrolig lang tid, etter å ha stått i en trang kø i et uutholdelig varmt lokalet ble vi så leie at vi byttet kø. Havnet derfor helt bakerst i køen ved siden av, men kom oss endelig forbi til slutt!

Det eneste som manglet nå var at flyet ble kansellert, men vi var så heldige at vi kun fikk en forsinkelse på 50 minutter. Vi sitter nå i flyet, og er endelig -etter mye om og men- på vei hjem!

 

 


Dag 15 i Bulgaria

For en deeeilig (nesten) siste dag! I morgen kveld er det tid for å lukke koffertene og trille dem ut av hotellet. Da er vi, eller vi må hvertfall bli, klare for å reise hjem. I dag morges når jeg våknet kunne jeg nesten ikke tro at det var den annet siste morgenen her nede, kunne ikke tro at vi allerede har vært her i over to uker! Morgentimene brukte vi på stranda, og i dag badet jeg faktisk ikke én eneste gang. Var altfor opptatt med å koste av meg sanden som la seg som et teppe over meg etter hvert vindpust, samtidig som jeg leste en av bøkene til min favorittforfatter, Jo Nesbø. 

På vei hjemover valgte vi å ta gata med shoppingbodene av den grunn at mormor skulle kjøpe seg en ny bikini. Se på bildet under her, bod på bod på bod så langt øye kan se, og prisene er ikke så verst de heller. Omtrent alt er mye billigere her enn i Norge, selv om det noen plasser koster litt mer enn i enkelte andre billigland.

Vi leide oss en GoPet i dag også, men denne gang i hele to timer! Fikk shoppet, sett litt mer av Sunny Beach og vi fikk selvsagt muligheten til å bli enda litt mer forblåst. Haha, neida.. joda. 

Kjørte forbi denne porten som jeg syntes var såå stilig at vi bare måtte stoppe for å ta bilde med den. Men se hvor fint det ble da, likte det jeg! Fikk liksom et litt annet inntrykk, bildene under roper ikke akkurat Bulgaria. Synes det ser mye mer eksotisk og spennende ut. En ørken på en måte😊

Siste kveldens antrekk falt på en av mine nye favorittkjoler, kjøpt her nede i Bulgaria for en knapp uke siden.

Prøvde meg for første gang på to uker på en fiskerett, og laks som er livretten min ble den heldige vinneren. Laks (som jeg nesten er helt sikker på er importert fra Norge) og pasta var såå godt! Også er det så sunt også, lykke!

Etter at vi hadde spist gikk vi innom et fiskespa, eller fish spa, for å få ben så myke som ei barnerumpe. Vi satt slik med bena stappet ned i hvert vårt akvarium med fisker som spiste opp døde hudceller. Hadde aldri forestilt meg at det skulle kile så mye, men ble heldigvis vandt med det etterhvert. Vi satt slik i tyve minutter, men tiden gikk utrolig fort. Dersom du ikke har prøvd dette før anbefaler jeg deg å gjøre det, det er ikke vondt eller ekkelt, bare litt uvandt i starten. Det er omtrent samme følelse som når føttene sover, det er den beste beskrivelsen jeg kan komme på, haha.

Måtte bare ta bilde av disse to jentene vi traff på vei hjem!


Gjesteinnlegg

Heisann og hoppsann alle leserene til vektlofterjenta ❤
Jeg heter Marthe, og er 14 år.
Har 2 kaniner, og elsker mote.
Har forresten en blogg jeg også! Bare og stikke innom å se hva jeg driver med i hverdagen. Du finner bloggen min her. 

Når det er vanlig uke utenom ferier og slikt så blogger jeg om antrekk om morgenen, hva som har vært bra eller dårlig i dag, og et varriabelt innlegg. Håper dere ønsker og følge meg.
Bare å sende en venneforespørsel også!!
Om Meg:
-14 år (1999)
-Blondt hår
-Løfter vekter
-Er med venner
-2 kaniner: Josefine og Tulle
Er det noe mer dere lurer på om meg kan dere legge igjen en kommentar og jeg kan svare.Stor klem fra Marthe Dagsland (MoteMarthe)❤


Dag 14 i Bulgaria

Aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt god morgen i dag, men det er iallefall ikke få. Tror jeg har sovet mer enn jeg har vært våken. Er absolutt ikke i form i det hele tatt, og natt til i dag var for å si det pent, et helvete. Våknet hundre ganger, var utrolig tett i både nese og ører, halsen svei, og det var tungt å puste. I tillegg var jeg kvalm og hadde hodeverk. Ber til Gud, allah, budda og alle høyere makter om at natten i dag blir bedre. I halv fire tiden kom pappa inn med paracet og cola til meg, og det ble straks mye bedre. Gode, snille pappan min❤ Fikk likevel ikke så mange timers søvn i og med at jeg våknet gry tidelig, men alt er vel bedre enn ingenting?

Jeg, mamma og lillesøster gikk for å spise frokost i ni tiden. Etter å ha fått litt mat i magen gikk jeg og lillesøster ned til stranda, der mormor og morfar lå å ventet. Der ble tiden brukt flittig til lesing og soving under parasolen. Haha, hva er vel ikke bedre enn å få farge samtidig som man samler opp energi! På kvelden tok vi det enkelt, og spiste inne på hotellrommet. Mamma og pappa gikk ut å kjøpte overraskelsesmat, som ble verdens beste kyllinghamburger.Over ser dere bassengområdet vårt, stooort og gøy. I alt syv vannsklier, tre bassenger og ett lite barnebasseng med fontene og småsklier. Bildene er tatt under frokosten, deeeilig å spise dagens første måltid med denne utsikten.

Forresten har lillesøster nettopp fått oppfyllt ønske sitt om å gjesteblogge her, så stay turned. Innlegg skrevet av lillesnuppa kommer senere i kveld.


Denne sommeren er jeg motivert!

Det nærmer seg sakte men sikkert slutten av ferien, og med det mener jeg ikke skoleferien. Jeg har såvidt nevnt tideligere at jeg i år har fått meg sommerjobb. Har faktisk aldri hatt noen sommerjobb før, alltid tenkt at det bare er en kjedelig og unødvendig måte å bruke opp den fritiden man har. Men faktum er at 90% av oss som ikke har brukt skoleferier til jobbing egentlig sitter igjen etter ferien og lurer på hvor den ble av. Om ikke man reiser vekk, eller finner på noe, sitter man bare igjen uten å gjøre noe. Noen som kjenner seg igjen?

Denne sommeren slipper jeg å tenke på døgnrytmen fordi jeg blir nødt til å stå opp før klokken seks.

Denne sommeren slipper jeg å komme ut av alt som heter rutiner når det gjelder spising, soving og trening.

Denne sommeren slipper jeg å starte neste semester med tom konto.

Jeg kommer for en gang skyld til å bruke sommeren til noe fornuftig, og gud som jeg gleder meg!

Slik kommer dagene mine til å se ut i tre uker fra og med 22.juli. Jeg er mer motivert enn noen gang til å spise sunt, trene jevnt, jobbe godt og ikke minst få nok søvn! 😄

 

Har du sommerjobb? Har du noen gang hatt det? 


Antrekk 07.07.13

 

Hva synes du?


Dag 13 i bulgaria

I dag morges prøvde vi noe nytt til dessert etter frokosten, det bestod av ei skål med noe jeg tror var sitronfromasj, den andre skålen virket som jordbærpudding(?) og de kakene ala wienerbrød, som dere ser på bildet under. Jordbærpuddingen var ikke så veldig god, men kakene og sitronfromasjen gikk ned på høykant. 😉

Til lunsh kjøpte jeg og lillesøster kyllingburger på burger king. Det satt vi hjemme i senga og spiste, det er såå godt, mye bedre enn Mc Donalds etter min mening. Haha, blogger bare om mat i dag.. Men vi har altså gjort annet også. Blant annet har jeg og Marthe leid oss en slik scooter som jeg fortalte om tideligere. Har også funnet ut at den heter GoPet. Den leide vi i en og en halvtime der vi brukte mye tid på å shoppe. Har kjøpt meg en bikini og to piercinger. Kjempe fornøyd med piercingene, men til min fortvilelse har den ene allerede falt fra hverandre. Kjøper man billig dritt må man regne med slikt! 😃


Dag 12 i bulgaria

Vi gjør stort sett mye av det samme hver eneste dag, derfor skal jeg til en forandring blogge litt annerledes i dag. Jeg skal ikke fortelle dere om hvor deilig det var på stranda, hvor fint været er eller hva vi gjorde etterpå, men kommer heller til å poste en smakebit på videoen jeg holder på med. Jeg filmer stort sett hver eneste dag, og mange ganger glemmer jeg faktisk å ta bilder fordi jeg kun filmer, og omvendt. Men har til nå over to timer med filmklipp, haha. Har satt sammen en litt snutt full fart og gale nå nettopp. Redigeringen er ikke på topp, men det blir bedre i hovedfilmen, jeg lover! 

Ønsker dere alle en super sommer videre, husk at den snart er halvferdig!

Husk å vri tannhjulet til 720px for bedre kvalitet!

 Dag 11 i bulgaria

Nå er klokken knapt åtte, og jeg er stuptrøtt. Har sovet ganske lite i dag i og med at min kjære gode pappa er blitt syk. Han har sikkert spist noe dårlig, for han har vært oppe å spydd uendelig mange ganger i natt. Da mamma kom inn i dag og fortalte at klokka var over ni hadde jeg såå lite lyst til å stå opp. Selv ikke tanken på frokost fikk meg til å ville komme meg ut av senga. Likevel klarte jeg å tvinge meg opp, gå nærmest i søvne bort til frokosten, og fikk overtalt mamma og søster til å spise ute i dag også. Wii!

Rett etter frokosten gikk vi tre jentene ned til butikken som ligger rett ved stranda der vi tideligere hadde sett at dem solgte mye billig sminke. Jeg vet ikke hvor lenge vi sto inne i den lille butikken, om man i det hele tatt kan kalle det en butikk, men det var nok godt over halvtimen. Fikk kjøpt meg to neglelakker, et pudder, et solpudder og en lipbalm med aloe vera. Den siste var en ganske nødvendig gjenstand for jeg har nemlig fått et aldri så lite munnsår! Alt dette kostet til sammen under 10leva. Det vil si under 40(!!) norske kroner. Er ikke det sykt vet ikke jeg!

Har også testet ut den ene neglelakken, se hvor fin den er!

Senere på dagen gikk vi bort til hotellet der mormor og morfar bor, der jeg fikk jobbet litt med brunfargen. Fant også ut at jeg skulle lese boka morfar nettopp leste ut. Sorgenfri av Jo Nesbø. Da jeg leste tittelen visste jeg at jeg hadde lest den før, men da jeg leste bakpå fant jeg ut jeg ikke hadde lest den likevel. Jeg startet på boka, og så langt som ut i fjerde kapittel fikk jeg en deja vu følelse. Det viste seg at jeg hadde lest den før. Haha, men fortsetter likevel, er en stund siden jeg har lest den så har glemt ut omtrent halve handlingen.Dag 10 i bulgaria

Nå var det på tide med en litt roligere dag, der vi sov litt lengre, og skal legge oss nå ganske snart. Under frokosten i dag var det stappfullt inne, vi ble derfor nødt til å sitte ute, men det er jeg virkelig glad for. Om ikke mamma og søster er enige i at å sitte ute var bedre enn å sitte inne, skal jeg likevel få klart å overtale dem til det i morgen og de resterende dagene. Ute var det mye mindre folk, roligere, mye bedre luft og utsikten og morgensolen er prikken over i-en. Resten av dagen gikk til soling på stranda med tre treningsøkter. Svømte ut og rundt en blåse et godt stykke ut i havet tre ganger i løpet av formiddagen, herlig! På kvelden gikk vi ut å spiste, da fikk jeg bestilt kyllingfillet uten saus, lykke! Sees i morgen fininger!
fiiine mamma


 


Antrekk 04.07.13

Parasailing og retro foto

Parasailing

Retro art foto

 Hva synes du?


Dag 9 i bulgaria

Tror aldri før jeg har hatt en slik ferie som jeg har hatt til nå i sommer. Opplever såå mye hver eneste dag! I dag lå vi på stranda og solte oss før jeg nok en gang maste på lillesøster om hun ville være med på parasailing. Jeg har spurt 100 ganger før, har fått nei hver gang, så jeg forventet ikke noe annet i dag heller. Spurte egentlig bare fordi det er blitt en vane, hehe. MEN gjett hva? Hun ville faktisk! Jeg og lillesøster var derfor mange titalls meter oppe i lufta hengende i noen seler under en fallskjerm. For de av dere som ikke vet hva parasailing er så går det ut på å henge under en fallskjerm i tau etter en båt som drar deg rundt omkring. Kjempe fiiin utsikt der oppe. Jeg har gjort det før, i 2009, men det var første gang for henne. Vi fikk også bilder av opplevelsen, som jeg kan vise dere i morgen i et eget innlegg fordi mamma -som er ute nå- har bildene. 

Vi solte oss litt til etter parasailingen før vi gikk tilbake til hotelrommet. Der ble vi enige om å ta oss en tur bort til kjøpesenteret, men siden det er et lite stykke å gå leide vi heller en golfbil. Den

Vi solte oss litt til etter parasailingen før vi gikk tilbake til hotelrommet. Der ble vi enige om å ta oss en tur bort til kjøpesenteret, men siden det er et lite stykke å gå leide vi heller en golfbil. Den hadde akkurat nok seter, 4, og den gikk i hele 20 km/h. Dere kan tro jeg og lillesøster holdt på å dø av flauhet da vi satt motsatt vei og derfor så alle bilene bak oss som irriterte seg over farten vi holdt. En god latter forlenger livet, og dersom det er tilfelle tror jeg snart jeg har evig liv. Mot slutten av kjøreturen gikk nemlig denne elektriske golfbilen vår tom for strøm, og midt i krysset i hovedgata ble søsteren min nødt til å gå ut for å dytte bilen. Vi gikk såvidt på fram, kom oss gjennom krysset, og etter enda mer dytting kom vi oss endelig tilbake til hotellet. Litt av en tur!

Tøffet meg litt i førersetet da pappa var inne i butikken.

Etter at vi hadde spist kvelds ble jeg og søster enige om å ta slike 1700-talls inspirerte bilder. Vi gikk derfor bort, ble ikledd svære 1700-talls kjoler, ble sminket med knall røde lepper, fikk store hatter, vifter, perlesmykker og mye mye mer. Vi fikk beskjed om hvordan vi skulle posere, fotografen rettet og fikset på hver eneste kroppsdel, og priket helt til han fikk det akkurat som han så for seg. Jeg tror, og håper, at bildene ble kjempe gode. Vi får hente dem i morgen mellom klokken 17 og 18. Og de kommer selvfølgelig på bloggen de også. Når vi først var ferdig sminket kunne vi like godt utnytte det med å ta ett bilde som minne. Haha, måtte bare gjøre oss til med disse knallrøde leppene!

Dag 8 i bulgaria

Ligger nå i senga og slapper av etter nok en fantastisk dag! Har nettopp smørt meg inn med after sun etter dagens soling. Lå på stranda i timesvis i dag, kom ned rundt halv ti og gikk ikke hjem før i tre-halv fire tiden. I dag er første dagen bena har begynt å tatt til seg farge også, for å sette ting litt på spissen er det ikke særlig sjarmerende med likbleike ben mens magen ligner en afrikaners. Var ganske store bølger på stranda i dag også, noe som jeg liker veldig godt. For det første er det mye morsomere å være ute i sjøen når man hele tiden må bevege seg, og holde balansen. Men det er også mye lettere å gå uti. Om vannet er helt stille går man sakte uti og det tar tid å bli vandt med det, mens slik som i dag er hele kroppen våt etter bølgespruten bare du tar ett skritt ut i vannet. Hadde egentlig planlagt å ta mange bilder på stranda i dag, men den planen gikk i vasken da batteriet plutselig ble tomt. Meeen da får jeg prøve igjen i morgen, har enda mange dager igjen!Da vi kom hjem fra stranda slappet vi av en times tid før vi for ut igjen, denne gangen for å leie en slik scooter lignende sak som jeg fortalte dere om i går. I dag fikk jeg også fikset bilde. Noen som egentlig vet hva det heter?På restauranten vi var å spiste på i kveld fikk vi is da vi skulle betale, stoort pluss! Tihi, perfekt slutt på en finfin dag.

DIY-slik blir den gamle toppen ny

Tenkte å komme med mitt andre DIY innlegg her på bloggen, og denne gang er det ei t-skjorte som fikk en makeover. Resultatet ble faktisk kjempe fint! Det synes ihvertfall jeg! Jeg behøvde ikke å gå til innkjøp av noe som helst og prosjektet tok kun rundt 15 minutter av gårsdagens kveld. Har du nål og tråd og en gammel genser så har du muligheten til å starte et prosjekt som både er gratis, morro og superduper enkelt.Du trenger: 
1. En genser, en t skjorte eller en singlet. Du bestemmer! 
2. En saks. 
3. Nål og tråd.


Slik gjør du:
1. Klipp av en liten del av toppens nedre del for å gjøre den kortere. Dette stoffet skal brukes etterpå!

2. Klipp så snitt på ryggen med litt mellomrom mellom hvert av dem. Jeg lagde to snitt, men om du vil ha flere hull lager du flere snitt.

3. Finn frem det avklippede stoffet fra nederste del av toppen og klipp en liten stoffremse av dette.

4. Klem stoffet mellom snittene sammen og bind med en stoffremse. Surr remsen rundt og sy den fast. Husk å sy på baksiden, altså inni toppen.


RESULTAT
 #DIY


Dag 7 i bulgaria

Rart, vi har allerede vært her i ei uke.. Tida har gått så fort, og klarer nesten ikke se for meg at vi om ei uke fra i dag av kun har to dager igjen. Tror dagen i dag har vært en av de dagene vi har opplevd og gjort mest. Været har ikke vært på vår side, så det har ikke gått så mye tid til soling. Det begynte med at vi spiste frokost, før mormor og morfar kom for å gå på stranda sammen med oss. I det øyeblikket vi kom ut døra begynte det å regne, men det var ikke så gale, derfor bestemte vi oss for å fortsette likevel. Gikk noen runder i sentrum, og var innom en del shoppingboder, før vi satte oss ned for å spise lunsj på en av favorittstedene. Da fant vi ut at de hadde skiftet ut menyene, og at de hadde nye menyer fra i dag av. De hadde da fjernet favorittretten min, bakt potet. Triiist.
La derfor igjen en liten beskjed i et desperat forsøk på å få dem til å skifte tilbake igjen.

Etter å ha ruslet litt rundt i gatene, begynte det nok en gang å regne, og denne gangen mye mer. Derfor kom vi oss tilbake til hotellet, der jeg øvde litt på teorien før jeg fikk god massasje av både lillesøster og mamma.
Lillesøster og jeg koste oss en liten time i bassenget, for så å leie en slags ståscooter. Minnet litt om en segway, men det var tre hjul på den, og plass til to stykker. Vi leide en, og byttet på å kjøre med den andre bakpå, kjørte rundt i Sunny Beach i akkurat én time. Hadde egentlig bestemt meg for å gjemme alle filmer fra reisen til vi kom hjem, men velger å dele denne med dere likevel.

Trykk på tannhjulet nede til høyre og bytt til 720 for bedre kvalitet.

Vi tenkte å ta en rolig kveld i dag, kanskje spise noe på rommet eller hvertfall finne på noe enkelt, ønsker dere en fantastisk kveld videre❤


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits