Antrekk 30.06.13


Hva synes du?


Dag 6 i bulgaria

I dag våknet vi av at regnet hamret på vinduene, og da vi trakk vekk gardinene innså vi ganske riktig at vi nå opplevde vår første regndag her nede i år. Men heldigvis var det ikke så ille, det varte kun i ett par timer. Etter regnet hadde gidd seg tok vi turen bort til mormor og morfar, og tilbrakte dagen der. På vei hjem fra dem var vi innom noen av bodene, og jeg kjøpte meg et par fine plagg. To kjoler, en shorts og en topp. Spesielt den ene kjolen, den i midten, er jeg super fornøyd med!
På kvelden gikk vi ut på en restaurant kalt Jupiter, som vi også var på i fjor. Der har de et utrolig morsomt show mot slutten av kvelden, som jeg filmet hele av. Kommer til å legge ved klipp fra i kveld med i filmen jeg lager fra hele denne turen, som dere får se etter vi har kommet hjem. Look forward too it!


I never get tired of the blue sky

Tok dette bildet da jeg lå på solsenga på stranda i går, synes himmelen var så stilig!

 

 

Hva synes du?


Dag 5 i bulgaria

I dag har vi hatt en pausedag, det vil si en dag der vi har vært så å si ingenting i sola. Tror spesielt kroppen min ble veldig glad for det. I tillegg til å forandre på solerutinene forandret vi også på matvanene. I stedenfor å spise lunsj først, og middag senere, valgte heller jeg og lillesøster å ta litt chips til lunsj, og deretter middagen i firetiden og fruktsalat til kvelden. Middagen min bestod av bakt potet, mens hun spiste kyllingkebab. Er det en ting som er utrolig billig, populært og enkelt er det disse kebabene, har hørt de skal være ganske gode også. Jeg er ikke så glad i kebab og holder meg derfor til bakt potet eller maiskolbe! Resten av kvelden går til hjernetrim, skal løse litt sudokuoppgaver og lese litt på teorien om jeg orker.

Antrekk 29.06.13 

Hva synes du?


Dag 4 i bulgaria

I dag har vi tilbrakt dagen på stranda. Jeg, lillesøster, mormor og morfar lå på nederste raden nærmest sjøen, omringet av en god blanding forskjellige folk. Unge, spreke, gamle og rare folk, han som lå rett over meg leste faktisk Jo Nesbø han også. Boka som jeg har lest til nå, og ble ferdig med i dag er den beste jeg har lest av ham så langt. Politi.

Forresten når vi snakker om rare folk, lillesøster er en merkelig skapning. Noe av det jeg har ledd mest av i dag er ansiktet hennes når hun dykker. Vi fikk hvert vårt par med dykkerbriller, og når jeg dykker under ser jeg et ansikt som minner om en flues, med kyssemunn og sammenknødd nese. Hadde kameraet mitt kunnet tatt bilder under vann også skulle dere fått sett, for det er virkelig et av de snåleste grimasene jeg har sett. Ellers har dagen bare gått til å slappe av, rusle litt rundt i byen og såklart sole oss, gikk også ut å spiste i kveld.

Fikk besøk av denne lille skapningen under middagen!


Dag 3 i Bulgaria

God kveeeld! I dag føler jeg er den første dagen der jeg ser skikkelig forskjell på fargen. Har ligget i sola fra morgen til sent på ettermiddagen, og det vises! Vi tok turen bortom på hotellet der mormor og morfar bor i dag, og tilbringte dagen hos dem. I morgen er planen at vi skal ned på stranda, det er fjerde dagen og vi har enda ikke vært der nede. Ingen av oss. Det er spesielt unormalt for mormor og morfar som pleier å dra ned dit hver eneste dag når de er i syden.

Kjøpte meg forresten to nye navlepiercinger i dag også. Og når vi snakker om navlepiercing, gjett hvem som tok det i dag da? Nemlig mormor!Før jeg tok dette bildet lød samtalen mellom meg og lillesøster slik:

Marthe: Se den edderkoppen!

Meg: Nei, jeg vil ikke se på noen edderkopp.

Marthe: Den lever ikke.

Meg: Okei da.

Håper dere har hatt en like fin kveld som meg!


Antrekk 26.06.13

 


Hva synes du?


Dag 2 i Bulgaria

Jeg tok ikke med meg kameraet i går med den baktanke at det var første dagen og at vi da sikkert ikke kom til å gjøre noe sinnsykt spennende. Men der tok jeg feil.

For ett år siden tok jeg og mamma slingshot som den heter i Sunny Beach, det går da ut på at man sitter inni ei lysende kule, og deretter blir skytt opp mange i luften mange titallsmeter. Marthe, lillesøsteren min, turde ikke å ta denne i fjor, men i år kastet hun seg i det den første dagen. Jeg som ikke hadde tatt kameraet med meg fikk ikke filmet det, men pappa gjorde, så skal få prøvd å legge ut filmen en gang.

Vi var ut og spiste med mormor og morfar i går, og gikk rundt i byen etterpå. Fullt av liv og røre,  høy musikk, karuseller og rare folk overalt. Disse rare folkene fikk vi også sett mer av i dag da vi tok toget til den enden av byen vi ikke hadde vært før. Hele togturen, med 10min pause tok i alt en liten time. Kjempe koselig❤
Et par bilder fra togturen. Senere i kveld får dere kveldens antrekk, so stay turned!


Dag 1 i Bulgaria

Ligger for øyeblikket på terrassen i andre etasje i 30 grader og taner. Dagen i dag har vi brukt til å sove ut etter reisen i går, gått noen timer i sentrum, ligget ved bassenget og bare tatt livet med ro. Reisen i går tok lengre tid en forventet, og vi kom vel ikke frem før i 2-3tiden i natt. La oss halv fem, og sto opp i dag klokken elleve. Våknet av at vaskedama var på vei inn på rommet for å vaske. Da fant vi ut at vi måtte opp komme oss ut av sengene, og ruslet nedover gata for å bestille oss lunsj. Etter at vi hadde spist fikk vi også fikset wifien på rommet, og det er også grunnen til at blogginnlegget jeg egentlig hadde tenkt å skrive i går kveld eller dag morges ikke kom før nå. Kommer nok til å blogge én gang om dagen fremover, slik at dere vet det! Klem i fleng:-)

Fiiine lillesøster!
Tidenes sommer

Har mine siste timer i vindfulle Danmark på over to uker, mine siste timer med en temperatur under 20 grader, og mine siste timer med langbukse på over to uker. Det skal bli så deilig å ankomme Bulgaria i kveld. Vi flyr med norwegian i åtte tiden i kveld, og lander i tolv tiden bulgarsk tid, Det vil si en time foran norsk tid. Har opplevd så mye de siste dagene, men når jeg tenker over det har ferien såvidt begynt! Tidenes sommer❤

 


Morgenmad i solsteiken

Vi har nå nyt en herlig frokost -eller morgenmad, siden vi er i Danmark- ute under skyfri himmel. Jeg, lillesøster, mamma og besteforeldrene mine satt og spiste stille og nøt de rolige omgivelsene, da vi plutselig hørte et utrolig leven. Det var nemlig trailoren ved siden av oss som hadde fyrt i gang motoren, i ni tiden om morgenen. Det endte med at det som hadde vært så rolig og behagelig nå var erstattet med vonde ører og stemmebånd, etter som vi var nødt til å skrike til hverandre for at vi skulle høre noe som helst utenom støyen. Men maten var god, og det er vel det viktigste.

Jeg må også få gratulere mormor og morfar med 41års bryllupsdag i dag, GRATULERER MED DAGEN!


Tivoli i København

I dag har vi brukt ettermiddagen til å skrike og brøle, tatt massevis av karuseller og storkost oss i massevis. Tivoliet lå 2-3 minutter vekke med bil, og vi tok taxi bort. Har i tillegg til bildene under også filmet en del, men jeg tenkte å lage en film av mange forskjellige småklipp etter ferien, og dere får derfor se mer da. Heldige med været var vi også, sol omtrent hele dagen. På slutten skyet det litt over og vi fikk også et par regndråper, men det gjorde ingenting da vi allerede hadde hatt det kjempe kjekt. Morfar lekte seg en del på slutten; kastet baller, tippet på lykkehjul og skjøt med pil og bue. I følge han var det det som var selve definisjonen på tivoli. Kjempe dag med kjempe folk❤ 

 

 


Solnedgang fra danskebåten 

Hva synes du?


Deilig å være norsk i Danmark

Ankommet København, alle i god behold og ingen matet krabbene på veien. Var faktisk mindre bølger enn først forventet, men kjente dem nå vi skulle legge oss. Ganske greit at fergen gikk fra ettermiddagen ene dagen til morgenen den neste, for da slo vi i hjel mange timer med å sove. Vi, som var fire stykk, fikk et bittelite fengselsrom med to køyesenger og en stol. Var omtrent ingen plass når sengene var slått ned, og vi kunne akkurat stå fire i rommet når dem var oppe. Men det verste var ikke at rommet var lite, det verste var at mamma og pappa, som var to stykker fikk over dobbelt så stort som vårt. 

Da vi la inntil i København fant vi etter endel styring og feilkjøring frem til en bobilcamp, og her står vi nå. Noen hundre meter bortenfor tivoliet i København, som vi skal på enten i dag eller i morgen ettersom vi kjøpte billetter på båten. Har også nettopp vært på et shoppingsenter der jeg fant meg to topper, gud så deilig det er med ferie❤

 


Et lite tips

Sitter for øyeblikket på fergekaien i Oslo, har nettopp kjørt innenfor porten, og det er nå kun litt over tre timer til båten går. Har mest sannsynlig verken nett eller strøm inne på båten, og er derfor usikker på når neste innlegg blir. Men i verste fall ankommer vi København i morgen, og da kommer det selvsagt oppdatering. Vi har prøvd å slå i hjel mest mulig ventetid med blant annet å gå rundt på fergekaien, se på operahuset, spilt HayDay, sittet i bilene, observert og kommentert alle folkene som gikk forbi og gjettet livshistoriene deres. Den siste anbefaler jeg dersom dere har virkelig lite å gjøre på, bare et lite tips!
Antrekk 22.06.13


Hva synes du?


Beste dagen på lenge

For en lang dag dette har vært, har fått så utrolig mye ut av den. Og virkelig forbrent mange lapper også, hehe. Ankom hovedstaden i dag morges rundt halv tolv tiden, og etter det bar det rett ut i Oslo sentrum. Jeg har kjøpt meg såå mye fint, som jeg kan vise i ett innlegg senere om ønskelig? Været her er så annerledes i forhold til hjemme. Det var overskyet i dag, og småregn innimellom, likevel var temperaturen stabilt godt over 20grader. Det er noe som omtrent aldri hender hjemme i H-town. Har ruslet litt på Aker Brygge, og bare kost oss i massevis! Den første feriedagen var virkelig den beste dagen jeg har opplevd på leeenge❤


Noen som vil se innkjøpene?


Antrekk 21.06.13

 

Hva synes du?


Hindringer i veien

For en lang dag! Var veiarbeid over omtrent hele fjellet, så vi stoppet, kjørte i to minutter, stoppet, kjørte to minutter til, slik har det fortsatt i evigheter. Vi kom så langt som til Notodden, og har bestemt oss for å sove her i natt, og heller kjøre videre til Oslo i morgen tidelig. Vi har slått oss til ro på en camping her i Notodden, og har nettopp hatt en halvtimes underholdning. Sirkus Arnardo holdt nemlig på å pakke sammen, så vi satte oss i vinduet og så på. Haha, det er litt av noen raringer som driver de greiene der, og enda verre er det med kjøretøyene og utstyret.

Var forresten nydelig vær over fjellet i dag, hele 21 grader! Prøvde å ta noen flotte bilder mens vi kjørte. Alle er tatt gjennom vinduet, men synes ikke det ble så altfor verst resultat likevel. Hva synes du?
Oppdatering

Kommer med en liten oppdatering nå som vi endelig har startet sommerturen vår. Vi sitter i bobilen på vei østover, humøret er på topp og det samme er været. Litt synd at vi reiser vekk nå som sommeren endelig virker å ha kommet for fullt. Planen er at vi kommer til Oslo i kveld rundt 9 tiden, krysser fingrene for at været er like bra der. Legger ved litt bilder fra pakkingen, og ønsker dere samtidig en fantastisk sommer alle❤Antrekk 20.06.13


Hva synes du?


Godt med alt som er gjort

Nettopp ferdig med dagens siste gjøremål, nemlig rydde rommet. Synes det er så deilig å komme hjem igjen til et strøkent rom. Det er kjedelig nok å komme hjem etter å ha vært ute å reist, om rommet da i tillegg er rotete blir ikke gleden større. Jeg har så mange ganger opplevd å være på reisefot, gjerne over litt lengre tid, og da glemt om jeg ryddet før jeg dro eller ikke. Da skal jeg love dere skuffelsen er stor når man kommer hjem og finner ut at ingenting ligger på sin plass.

Nå skal jeg se et par episoder av one tree hill før jeg tar kvelden, heeelt hekta! Verdens beste serie❤Travel

Har virkelig hatt mye å gjøre i dag, for en travel dag, men heldigvis reiser vi på sommerferie i morgen. Vi skal til Oslo da, videre med båten til Danmark på lørdag, og fly fra København til Bulgaria mandag kveld. Gleder meg ihjel!

I dag morges leverte jeg som fortalt tideligere bøkene på skolen, etter det var jeg hos kiropraktoren, før jeg kjørte hjem igjen for å slappe av litt, og blogge. Etter det kjørte jeg videre til jobb, før jeg måtte skynde meg hjem igjen der farmor og farfar ventet på meg. Jeg hadde nemlig avtalt å hjelpe farfar med den nye mobilen hans, noe som var ganske fort gjort. Flinke farfar lærer fort, haha. Nå sitter jeg å slapper av i stua sammen med farmor, farfar og mamma med en kopp varm kakao. Skal om litt gjøre rent hos pippip som skal bo hos mormor og morfar i disse ukene. Morfar har nemlig også en undulat, en gul liten rakker. Men nå får jeg komme igang, ha en deilig onsdagskveld videre❤

Dagens utfordring

Da er dagens utfordring unnagjort, og det var virkelig en utfordring også. Som fortalt tideligere fikk jeg med meg bøker fra hun som skulle reise vekk også, og dermed hadde jeg to sett med bøker å levere. Planen var at mamma eller noen skulle kjøre meg, men det jeg ikke tenkte på var at alle er på jobb nå, og dermed ble det heller scooteren. Etter mye om og men gikk det endelig!Da jeg endelig kom på ideen å dele dem opp, og ha dem i to poser, den ene i salen og den andre slik som på bildet over, ja da revnet posen. Er det mulig?To poser over bøkene, og jeg kom meg til skolen tilslutt, akkurat i tide. Mission complete.


Pakking: check!

Nå er jeg endelig så godt som ferdig med pakkingen, det eneste jeg har igjen er treningsutstyr/klær, men det tar jeg i en annen bag. I tillegg har jeg også igjen slike ting som bare kan pakkes samme dagen, sminke, mac, mobil etc. Har vært flink blogger og tatt bilde av omtrent alt jeg har pakket med meg, det er ikke så gode bilder av alt, for det hadde tatt tid, men bedre bilder får dere se når klærne er på der nede!

❤ 1 ceffrey campbell sko ❤ 2 pumps ❤ 3 strandsko ❤ 4 strandsko ❤ 5 sandaler ❤ 6 flip flops ❤ 7 sommersko ❤

❤ 1 singlet ❤ 2 skjorte ❤ 3 t-sjorte ❤ 4 t-sjorte ❤ 5 tube top ❤ 6 singlet ❤ 7 singlet ❤ 8 singlet ❤

❤ 9 kjole ❤ 10 kjole ❤ 10 kjole ❤ 11 kjole ❤ 12 kjole ❤ 13 kjole ❤ 14 kjole ❤ 15 jumpsuit ❤ 16 jumpsuit ❤

❤ 1 skjørt ❤ 2 skjørt ❤ 3 kjole ❤ 4 shorts ❤ 5 shorts ❤ 6 shorts ❤ 7 shorts ❤

❤ 1 bikinitopp ❤ 2 bikinitopp ❤ 3 bikinitopp ❤ 4 bikinitopp ❤ 5 bikinitopp ❤ 6 bikinitopp ❤ 7 bikinitopp ❤

❤ 8 bikinitruse ❤ 9 bikinitruse ❤ 10 bikinitruse ❤ 11 bikinitruse ❤


Summer inspiration

Var ute før i dag der jeg blant annet tok noen bilder, og samtidig testet ut filmingen på kameraet mitt. Da jeg etterpå så gjennom filmene (og bildene) kom jeg til å tenke på at jeg kunne prøve meg på en liten sommervideo. Dersom dere trenger å få litt sommerfølelse eller inspirasjon, er det bare å trykke på play❤

Tok også dette bildet av myren et par hundre meter bortenfor huset vårt. Her har vi forresten flere ganger sett hjort om morgenen!


Trykk på tannhjulet nede til høyre, og bytt til 720p for bedre kvalitet

Jeg er ikke verdens flinkeste til å lage videoer, og dette var kun noen klipp jeg satte sammen full fart. Så ikke døm meg, haha :-D


Aldri opplevd noe lignende

Jeg har nettopp skiftet fra lang, svart jeans og strikket topp til en litt lettere sommerkjole. Ble utrolig varmt med de mørke klærne, de passer hvert fall ikke slik som været er nå. Men nok om det, og over til det jeg har prøvd å unngått lenge nok nå. Eksamenen i dag, eksamen i kjemi. Muntlig eksamen i kjemi. Er egentlig ikke så mye mer å si, det gikk rett og slett til helvette. Jeg sto, både i faget og på eksamen, men er virkelig ikke fornøyd. Sensoren spurte meg omtrent bare om det ene emnet jeg ikke kunne, og på toppen av det hele virket det som jeg la igjen hodet min ute på gangen, for da han begynte å spørre spørsmål datt jeg helt vekk. Han la frem en problemstilling, og selv om jeg sto der rett forran han, og hørte alt, virket det som hjernen min ikke fikk fatt på verken ordene eller sammenhengen. Jeg sa til meg selv ti tusen ganger fokuser, fokuser, men jeg ble til slutt så fokusert på å fokusere at jeg ikke klarte å oppfatte spørsmålet. Og da ble jeg så overrasket over at jeg sto forran en person som snakket til meg og jeg ikke hører noen ting, at jeg bare tenkte på det. Herregud som jeg hater meg selv nå, aldri opplevd noe lignende. Men nok negativitet, ha en finfin dag❤


Klistrer på et smil, kun for dere, og tusen takk for mange fine kommentarer! Gjør dagen min hundre ganger bedre, spesielt slike som denne


Ny pers i markøft - video

For ei deilig økt i dag! Kun styrkeøvelser som sto på programmet, deriblant styrkerykk, markløft, smal benk og halve knebøy til stol. I både markløft, smal benk og egentlig knebøyen satte jeg nye personlige rekorder. Markløften ligger det video av under, der hadde jeg 120kg fra før, og tok nå 125kg! Så deilig :-D I benkpress med smalbenk hadde jeg fra før 50kg, tok i dag 52,5kg og prøvde på 55kg men det gikk ikke. Halve knebøy til stol har jeg faktisk aldri trent før, men var oppe på tre sett med dobble på 110kg, og det gikk ganske greit. I og meg at jeg aldri har hatt den øvelsen før er det egentlig ny pers det også. Haha, små gleder! Nå er det siste innspurt før kjemi eksamenen, vi prates i morgen♥


Blir brun og smart

Nå ligger jeg på terrassen og jobber med brunfargen samtidig som kjemien. Om et par timer er det kun 24timer igjen til eksamen, og jeg blir bare mer og mer stressa, føler det er altfor liten tid! Men jeg har ikke såå mye igjen nå. Håper at jeg blir ferdig i tide, og helst i dag, slik at morgendagen kun går til repetering. Ønsker dere en fantastisk mandag, og ny uke i dag. Kun fire dager igjen til vi retter nesene sørover♥
Video - KM

Nå har jeg endelig fått lastet opp løftene min fra helgen. Hva synes du?


Forfriskninger

Har brukt ettermiddagen på trampolinen i solsteiken i bikini. To, eller egentlig tre, fluer i en smekk. Får farge, øver til eksamen og får i meg verdens beste smoothie. Mammas hjemmelagde, ingen som slår den, og et så stort glass når hode mitt er dødslei av kjemi er virkelig oppkvikkende. Jeg er nå ferdig med presentasjonen min som er 1/3 av eksamenen. Morgendagen skal jeg bruke på å finpusse foredraget mitt, og samtidig lese gjennom noen av kapittlene i boka og gjøre meg klar for spørsmålsdelen også. 
Flaksen min har snudd

For første gang har jeg nå opplevd å ikke ha flaks når det gjelder eksamen. I tiende klasse kom jeg opp i norsk skriftlig og matematikk muntlig (der jeg forresten fikk 6!), i første videregående kom jeg verken opp i muntlig eller skriftlig, men nå i andre klasse kom jeg opp i det annet verste. Det aller verste hadde vært fysikk, utrolig glad for at jeg slapp det, men jeg kom opp i kjemi. Ble utrolig frustrert og trist i starten, men etter samtale med faglærer går det bedre, og jeg skal nå bruke hele tiden frem til tirsdag, med untak av lørdagen da det er stevne, til kjemi øving. Tirsdag kl.12 er den store dagen, og jeg gruer meg allerede. Det er et av emnene innenfor kjemi som jeg er dårligst i, men får bare bli god i det i løpet av helgen. Skal virkelig gjøre mitt aller beste, det er tross alt det siste jeg har igjen av videregående 2.klasse.

Var på skolen fra klokken halv ni til halv to, og de siste 4,5 timene brukte jeg og fire andre til å gå igjennom alle forsøkene vi har hatt hittil i år. På eksamen får jeg nemlig en presentasjonsdel som jeg selv forbereder på ca. 10min, jeg blir spurt spørsmål i ca.15min, og jeg skal også utføre ett forsøk jeg ikke får vite på forhånd i ca. 15min. Etter skolen var jeg på kiwi og trøsteshoppet litt nøtter og kjeks som jeg skal kose meg med sammen med kjemien.

Trening med frukt i magen

Har nettopp nyt en liten skål med frossen frukt. Det er en perfekt liten, sunn og god dessert dersom man fortsatt er litt sulten etter middagen. Perfekt nå rett før trening, den siste treningsøkta før KM 5-kamp. Vi reiser i morgen, og jeg skal løfte på lørdag. Stor gleder meg, håper bare været holder i og med at den ene øvelsen forgår utendørs. Vi får krysse fingrene for at værgudene er på vår side.Endelig er framgangen tilbake

For litt over en måned siden signerte jeg en samarbeidsavtale med klinikk selsaas, og det er noe jeg har hatt stort utbytte av. Jeg får tett og god oppfølging både med tanke på muskler, ledd og kosthold. På denne måneden har jeg allerede flere ganger vært i kontakt med kiropraktor, fysioterapeut og ernæringsfysiolog. Man skal lete lenge etter blidere og mer positive mennesker. Jeg blir alltid møtt med et smil, og gleder meg hver eneste gang. Ikke bare på grunn av de ansatte, men også for den merkbare endringen. Det var ei stund det gikk mye nedover med prestasjonen min innenfor vektløftingen, men etter å ha fått knekt på plass litt her og der, løst noen muskelknuter og fått frisket opp kroppen igjen, har nedgangen stoppet. Framgangen har endelig kommet tilbake, og det er jeg nesten helt sikker på at jeg har klinikk selsaas å takke for. 


Rocker løs

God morgen! Jeg har nettopp brukt morgenen på å rocke. Ikke til musikk eller noe, men med treningsrockering. Holdt på i omtrent tyve minutter, synes det er utrolig gøy og ikke minst bra trening. Ikke er det kjedelig heller, for man kan gjøre nesten alt samtidig. Ta for eksempel tv titting. Hvorfor sitte i stolen å se på tv når man kan stå på gulvet og rocke i steden for? I tillegg til den fargerike rockeringen har jeg også machet klærne i dag. Fargerikt, haha!

Slik får du pene neglerI dag var jeg så heldig og fikk booket time hos Manikyr ala Marthe! Det er virkelig verdt å bruke pengene på henne om man føler man trenger å friskes opp litt. I løpet av den timen (eller to) jeg var der fikk jeg meg mange gode lattere, jeg fikk pen og pyntet neglelakk både rundt, oppå og under neglene! Det er ikke noe de tilbyr overalt, hæ? Som jeg sa, anbefales på det sterkeste. Om du verken har tid eller penger til noe slikt har jeg likevel fanget opp noen gode tips til dere.

Det viktigste er å først ta på klær man er lite redd for. Å få neglelakk på klærne gir nemlig ekstra poeng. Og når man skal sette i gang gjør det ingenting om du først tar feil farge på neglelakken, for da er det bare å vente til det tørker for så å legge ny lakk med rett farge over! Det gir i følge min nye manikyrist ekstra pent resultat. For å oppsummere, klin på neglelakk i riktig -eller feil- farge både over, under og gjerne rundt neglene! ;-)
Det beste tipset jeg kan gi er likevel bare å ta seg en tur innom Marthe, men jeg anbefaler dere å eventuelt ha god tid den dagen!


Raindrops


Hva synes du?


Prøvebilder

Nå har jeg nettopp vært ute i hagen og prøvd det nye kameraet mitt, og jeg er så fornøyd. Tok noen raske bilder rundt i hagen, og har sett igjennom dem. Akkurat nå regner det ute, og jeg gleder meg derfor til å gå ut etterpå da dråpende henger på plantene og knipse videre. I mellomtiden kan dere se de jeg har tatt til nå. 
Hva synes du?


My baby has arrived

ENDELIG kom min lille (store) nye beibi i posten. Har ventet siden fredag, men jeg lover dere, det føles som en evighet. Elsker det allerede, selv om jeg ikke får tatt noen bilder enda. Det er nemlig et annet minnekort, såkalt compact flash eller cf. Noen av dere som har kunnskaper innen dette? Mottar tips med stor takknemlighet, både om minnekortet og kamera generelt. Det er canon EOS 7D forresten! :-D
Treningsøkt med bilder

Vet mange av dere har ventet på dette lenge, og i dag hadde lillesøster kameraet med seg på trening, så da kan jeg endelig oppfylle ønskene deres. Altså bilder fra treningen min. I dag hadde jeg ei halvtung trening, det er annet siste økta før KM 5-kamp, og jeg føler meg vel noenlunde klar. I rykk er formen på topp, og både teknikken og styrken stemmer, mens i støt er det litt opp og ned. Hadde blant annet litt problemer med grepet i dag, men det er bare bra at det kommer nå, for da er jeg nemlig i perfekt form på lørdag. Gleder meg♥

På vei til trening! Sykkel, perfekt som oppvarming nå som det er litt varmere i lufta.

Det dere ser her er en øvelse som kalles rykknedsitt, for de fleste av dere er det nok gresk, men det er i hvertfall en god hjelpeøvelse for konkurranseøvelsen; rykk.
Svett og sliten etterpå, hihi.

 

Er dette noe dere likte? Skal jeg prøve å ta flere bilder fra treningsøktene?


Dagens gode gjerning

Nå har jeg nettopp vært på skolen, hektet av hengelåsen min, og tømt skapet! For en befriende følelse, skapet er tomt, jeg skal ikke ha en eneste skoletime til på over to måneder. Absolutt ingen flere timer i Vg2 for resten av livet. Lykkelykkelykke! I tillegg til å hente mine egne skolebøker, fikk jeg også med meg bøkene til ei venninne som skal reise bort på innleveringsdagen. Snille meg♥ Fikk en is, gratis privatsjåfør og et stort takk som gjengeld. Dagens gode gjerning er unna gjort. Ønsker dere alle en fantastisk sommerferie! Selv har jeg eksamen igjen, men ingenting mer av matematikk R1, kjemi 1, ingen fysikk og absolutt ingenting mer spansk. Den siste er litt trist egentlig. Har hatt spansk på skolen i fem år, og det hadde ikke gjort meg noen ting å hatt spansk noen år til♥
Antrekk 11.06.13 

Hva synes du?


Min kreative side

I kveld var jeg virkelig i det kreativet hjørne! Jeg kom hjem fra trening, og var forberedt på å lage meg en lettvint kvelds, nemlig havrepannekaker. Meeen så ser jeg at woken vi hadde til middag i dag fortsatt ligger i stekepanna. I stedenfor å finne en boks å legge woken oppi for deretter å vaske panna slik jeg burde, letet jeg heller i skapet og fant ei gammel panne. Det jeg ikke visste var at denne stekepanna tydeligvis var laget av et annet materiale.. Da jeg skulle snu pannekaka satt den fast, noe som resulterte i pannekaka delte seg i tusen biter. Og det var da kreativiteten min hoppet inn. Jeg bestemte meg for å lage et slikt fancy glass med flere lag med forskjellige ingredienser, forstår dere? (Jeg er verdens beste til å forklare, ja jeg vet det) Jeg blandet derfor lagvis gresk yoghurt, ei halvstekt havrepannekake og varme blåbær oppi et glass. Forhåpningene mine var skyhøye, og inne i hodet mitt så dette perfekt ut, men da jeg faktisk så hvordan det ble.. Ja.. Bildene snakker for seg selv! Ikke var det godt heller, haha! Blåbærene og yoghurten var god, men den halvstekte pannekaka med blandt annet ett halv rått egg, var ikke godt. Men det at jeg var så kreativ gjorde det verdt det!


Funlight

Ligger ute i hagen for øyeblikket med funlight saft i glasset, og prøver å få litt farge. Gleder meg ihjel til sommerferien er i gang for fullt. Skal på skolen i morgen, som blir siste skoledag bortsett fra eksamen. Gud som jeg gleder meg til å få ferie nå, reise til bulgaria, bli brun og nyte sene, varme og lyse sommerkvelder. Kommer til å bli så herlig. For å ikke skremme dere helt vekk har jeg lagt på kevin effekten fra pixlr på bildet under haha. Trenger ikke å blende dere med min hudfarge! Eller er hvit en farge..?


Top of HaugesundFor en fresh start på dagen! Da jeg våknet i dag morges og så været ute bestemte jeg meg med en gang for at jeg ville finne på noe. Og da temperaturmåleren ute viste 19 grader ble jeg overbevist. Jeg knyttet på meg joggeskoene, fant frem shortsen og treningstoppen. Jeg syklet opp til stiene, og der i fra tok jeg bena fatt og kom til slutt, svett og deilig, opp til toppen. Elsker denne plassen, og har sikkert vært her hundre ganger! Trening, utsikt, fint vær og ikke minst gøy, kan det i det hele tatt bli bedre? Jeg har hvert fall hatt en perfekt morgen så langt, ønsker dere det samme!


Hvilepause på toppen før jeg kom meg ned igjen..


Henger litt etter med disse bildene her, haha. Men bedre sent enn aldri ;-)


Kjolegær'n

Har nettopp gått gjennom kjoleskuffen min, som jeg snart må utvide til to(?). Har så utrolig mange kjoler, det er liksom noe med det som gjør at jeg ikke kan si nei. Har plukket ut ni stykker som jeg ønsker å ha med meg til syden om et par uker, men vet at jeg ikke kan ha med så mange. Derfor lurte jeg på om dere kunne si hvilke dere synes er finest? Gjøre valget litt lettere for meg! Haha, det er neimen ikke lett å være jente.Hvilke(n) av kjolene likte du best?


Antrekk 09.06.13
Hva synes du?


Frokost i finværet

I dag var været på vår side, noe som resulterte i at frokosten ble spist ute. Som vanlig når vi spiser hos mormor og morfar er matutvalget enormt. Været kan vi heller ikke klage på, solen står høyt på himmelen, og dette må være den beste dagen i helga. Venter, venter og venter på å kunne reise til Bulgaria nå, kun to uker. Tiden går fort, men likevel så seint. Har forresten siste skoledag på tirsdag (foruten eksamen som jeg enda ikke vet datoen på).
Roses are red..

Tenkte jeg skulle prøve meg på noen dråpe bilder i dag, og rosen ble motivet. Det er første gang jeg prøver å ta slike bilder som dette, men definitivt ikke siste. Gleder meg til jeg får mitt eget kamera å prøve dette med. Resultatet ble ikke like bra som jeg ønsket, men da kan det bare gå en vei videre. Er det noen av dere som har prøvd dette før som eventuelt har noen tips til meg?

Hva synes du?


A taste of summer

Hva synes du?


Lesehest med nye joggesko

Se hva jeg fikk i dag! Nydelige GO RUN joggesko. Har ønsket meg noen gode, fine og slike perfekte sko som dette i en evighet nå. Super duper glad da mormor og morfar hadde dem med seg da de kom fra byen i dag. Ikke nok med at de er ekstremt behagelige på, men for en nydelig farge! Lilla, min favoritt♥ Tidspunktet kunne heller ikke vært bedre. Er som sagt 5kamp stevne til helga, og da er gode sko et must. Gleder meg til å få nye personlige rekorder i alle 3kamp øvelsene med disse herlighetene.

I tillegg til skoene, hadde de også med seg ei bok som jeg spurte mamma om hun kunne se om hun fant i butikken til meg, noe hun ikke gjorde. Da mormor og morfar hadde funnet den hjemme i Haugesund ble jeg kjempe glad. Det er den nyeste boka til en av mine favoritt forfattere Jo Nesbø. Som den lesehesten jeg er blir det vanskelig å holde ut helt til vi skal til Bulgaria om noen uker, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

Tusen takk mormor og morfar


Sommerburger

Vi har ankommet Hervik, og jeg fikk kjøre! Wuhu!
Har nettopp lagd meg en deilig sommerburger foran den fineste utsikten. Stekeplata varmet tregt, og det tok derfor tid å lage maten, men det gjorde absolutt ingenting når jeg kunne nyte utsikten over hervikfjorden.

Ikke fant jeg stekespade heller, men vet dere hva? Kakespaden fungerte akkurat like bra, haha!


Deilig morgen!

For en deilig dag! Det er fredag, og nå har mange av dere også helg, som meg. Nettopp spist en god frokost bestående av (verdens beste) skyr yoghurt og bananbiter. Jeg fikk også nettopp vite at pappa har fått tak i et nytt kamera til meg! Det er canon eos 7D, og jeg får det brukt til en veldig god pris. Klarer ikke vente med å få testet det, det er tross alt et mye nyere kamera enn det jeg hadde.

Planen for dagen i dag er kiropraktor klokken 13.45, før vi skal til Hervik etterpå. Er jeg heldig får jeg kjøre selv også, kryss fingrene for meg! 

Treningstiiid

Treningstid, treningstid, treningstiiid! Solen skinner, og jeg tar sykkelen bort til lokalet i dag. Oppvarming, trimming og nyting av det fine været, alt på en gang. Tre fluer i en smekk. Pappa har pumpet luft i sykkelen min, så forhåpentligvis klarer jeg meg litt bedre etter trening i dag. Det er kun denne og tre økter til før 5-kamp stevne, tiden går såå fort. Var forresten hos ernæringsfysiologen min i dag, etter å ha ført opp alt jeg spiser og drikker i løpet av tre dager. Fikk beskjed om at jeg spiste litt lite, og da spesielt etter trening med tanke på proteiner, noe jeg egentlig hadde en liten anelse om på forhånd. Jeg skal få en matplan i nærmeste fremtid, noe som gjør det mye lettere å spise korrekt. Kan ikke vente med å sette i gang med det.


Selvpleie

Har brukt kvelden på selvpleie, det er så deilig. Synes alle skal sette av tid til å slikt i blant, man føler seg så bra, ny og frisk etterpå. Slike ting går heller ikke bare utover en selv. Det er nemlig slik at om du føler deg fin, smiler du automatisk mer, noe som fører til at du smitter glede over på andre. Pluss, pluss, pluss eller hva? Jeg har fikset neglene, både på fingre og tær. Tatt ansiktsmaske, og smørt hele kroppen inn i bodylotion. Ønsker dere en super onsdagskveld videre! Jeg skal hvert fall kose meg, har nemlig helg nå.♥Oppfriskninger

Ble lei av den forrige headeren, og tenkte derfor å fornye litt. Noen som liker det? Jeg er hvert fall veldig fornøyd. Headeren er laget av meg, og om dere vil jeg skal lage header til dere også, klikk her.Hva synes du?


Antrekk 05.06.13

 

Hva synes du?


Melkesyre og sommerplaner

På trening i dag gikk det såå mye bedre enn i går. I går bommet jeg flere av løftene, og det var virkelig ikke min dag. Mens i dag gikk alt knirkefritt. Var naturligvis mye lettere i dag enn i går, men jobbet mye med teknikken. Er også det jeg skal jobbe med nå frem mot KM i 5kamp neste lørdag. I dag var mamma på noe sommerfestgreier i barnehagen, og hun hadde derfor bilen. Jeg og pappa syklet da til og fra trening, og jeg har aldri opplevd verre melkesyre da jeg kom hjem. Å sette seg på en sykkel uten luft i dekkene rett etter å ha hatt knebøytrening er det verste jeg har opplevd. Ikke nok med at jeg måtte trø hele veien på grunn av mangelen på luft i dekkene, men jeg måtte også ha på et relativt lavt gir noe som ikke gjorde syren noe bedre. Hadde faktisk problemer med å gå normal da jeg kom hjem i dag, for ikke å snakke om å komme meg opp og ned i trappene. Lårene skalv og ristet inni og jeg følte jeg skulle knekke sammen, utrolig ubehagelig!

Meeen over til noe helt annet, nemlig mine sommerplaner. Jeg pleier egentlig ikke å ha noe særlig jeg må gjøre i sommerferien, men i år er timeplanen fullstappet. Flere som har mye på agendaen i år?

Sommer, sol og syden

Nydelig vær ute, og kun tre dager igjen til det er sommerferie. Kommer nok snart til å begynne å pakke til syden, det er ikke noe særlig langt frem i tid. Til helga nå er det kun to uker faktisk, gud som jeg gleder meg. Vi skal til Sunni Beach, der har vi vært flere år på rad nå, og det er så fint. Solen skinner, det er billig, temperaturen er akkurat passe, det er mange folk i gatene om kvelden, noe som hvert fall får frem syden stemningen for meg. Det er rett og slett perfekt.
Dette her er skoleveien min. Går gjennom en liten skog som ligger nært vannet, helt nydelig.


Tips: hvordan sveve på bilder

Du trenger:

♥ Kamerastativ

♥ Krakk/noe du kan stå på eller en person som kan fly deg.

 Du gjør:

 ♥ Velg deg en bakgrunn for bildene, altså bestem deg for plassen du vil ta dem på. Det må være en plass bakgrunnen står stille, altså en motorvei er ingen god idé.

♥ Sett kamerastativet opp på en plass der det står helt stille. For å få det ekstra nøyaktig bør du også bruke fjernkontroll når du tar bildene, slik at kameras stilling ikke endres.

♥ Ta bilde av bare bakgrunnen. Gjerne ta to-tre stykk tilfelle du finner noen småfeil på dem når du legger dem på dataen.

♥ Nå er det ekstremt viktig at du ikke rører kamera. Du skal ta med deg krakken/personen, og ikke endre noenting av bakgrunnen. Sett krakken der du vil, still deg oppå, og vær kreativ. Kun fantasien setter grensene, finn på de rareste ting! Jo mer kreativ du er, dess bedre blir resultatet. 

♥ Legg bildene inn på dataen. Det du gjør nå er rett og slett å legge bildene på hverandre, og hviske ut krakken eller personen som flyr deg på det ene bildet. Da er det kun du som er igjen, og det får en magisk effekt. Om man er flink og nøyaktig ser resutatet utrolig virkelig ut.


Helt uredigerte bilder. Bakgrunn til høyre, og med det andre bildet til venstre. Legg dem oppå hverandre, hvisk vekk krakken, og resultatet blir slik:Du trenger heller ikke ha noen fansy redigeringsprogram. Jeg bruker pixlr.com/express, som er 100% gratis, og utrolig bra. På det programmet laster du først opp bakgrunnen. Bruker "add image" til og legge på det bildet med den svevende personen på. Og deretter bruker du "history brush" til å fjerne krakken.


 


Yogastilling

God ettermiddag fininger! I dag skal jeg på den første økta etter at kiropraktoren min korrigerte bekkenet mitt. Er spent på å se om man ser forskjell allerede i dag, mest sannsynlig vil det nok ta litt tid da, men det er lov å håpe. Kjører på med pink i dag, en av de fineste fargene på treningstøy etter min mening. Rosa og lilla er på en delt førsteplass. Digger treningsklær med sterke farger, og da gjerne feminine farger, eller jentefarger. Kos dere alle, og god trening til de som skal være spreke i kveld. 
Prøvde meg på en avslappende yogastilling, ser nå at jeg ikke lyktes. Men legger ut bildet likevel, og tilføyer at det så mye bedre ut inni hode mitt. Tror det må være noe galt med dette kamera.


Sommermåned

Først må jeg bare beklage mangelen på blogging i går, jeg har som fortalt tideligere ikke lenger et eget kamera, og da blir det å blogge med en gang mye verre. Jeg må låne søsteren min sitt, og akkurat det er hun ikke særlig begeistret over. 

I dag, to dager etter at sommermånedene er startet, vises det endelig ute også. Solen er tilbake, og skyene er borte, herlig. Jeg begynner sent i dag, og kan dermed slappe av på terrasen i solsteiken først. Det var også mange av dere som ønsket å se hvordan jeg tok bildene i dette innlegget. Derfor kommer den oppskriften i løpet av dagen, stay turned!
I believe I can fly

 

Hva synes du?


Når solen ikke stråler, gjør jeg det

I dag 1.juni, første offisielle sommerdag, er vi tilbake til høsten igjen. Gradestokken viser såvidt over 10grader, det er vått i gresset og skyene ligger som et tungt lag over hele bygda. Tåken har akkurat lettet litt, men enda er det et grått og tungt teppe hengene over oss. Likevel, til tross for været, smiiiiler jeg bredere enn på lenge. Jeg fant nettopp ut at minnebrikken overlevde dukkerten i går. Overlykkelig! Dermed har jeg bilder fra gårsdagens solskinnsdag til dere nå, samt gårdagens antrekk.

Og gårdagens nydelige skapning, bien!


 


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits