Hva er det egentlig denne idretten dreier seg om..?

Dette er i utgangspunktet ment til å være en treningsblogg, men i det siste har treningsøktene blitt færre på grunn av at det kun er fire dager til NM. Jeg har blogget utrolig mye om skole i det siste, og forstår at dere kan bli leie av det, for gjett hva? Det er jeg også! Derfor tenkte jeg at vi kunne prøve å få fokuset over på trening igjen. Som dere vet trener jeg med vektløfting, og gang på gang kommer det inn kommentarer om hvor mye jeg benker, hvilket treningsstudio jeg går til osv. Gang på gang er jeg nødt til å gjenta at vektløfting er en idrett, det er den olympiske formen for styrkeløft. Du kan ikke kalle deg vektløfter fordi du trener på et treningsstudio og løfter vekter. Det er nemlig noe helt annet. Vektløfting og det å løfte vekter er like forskjellig som fotball og ballek. Jeg har full forståelse for at mange av dere ikke vet hva vektløfting dreier seg om i og med at det er en ganske liten (men økende) sport i Norge.

Derfor vil jeg nå at dere legger igjen en kommentar om hva dere enn måtte mene og tro om vektløfting, så kan jeg ta det opp i et innlegg senere. Spør om ting dere lurer på, har dere hørt rykter/fordommer spør i dette innlegget, så skal jeg en gang for alle gi dere alle svar dere måtte lure på! :-D

Finaaally!

Endelig! Endelig er jeg ferdig med alle de skriftlige tentamenene for i år! For en deilig følelse. Fysikken i dag gikk egentlig ganske greit, meg jeg gjorde det bedre på del 1 enn del 2. Slik er det alltid med meg, både når det gjelder matematikk og fysikk. Jeg er alltid bedre på hoderegning og husking enn jeg er på lengre regning og slike typiske del 2 oppgaver. Noen andre som har det slik? Resten av dagen skal jeg bruke på å slappe av før jeg må gå i gang med kjemi oppgaven som jeg har til torsdag. Etter torsdag er hele tentamensperioden ferdig. Gud som jeg gleder meg!

Sååå gira som dette var jeg før jeg gikk hjemmefra i dag, men er humøret et annet!! :-D


Glad og sliten

Er så sliten etter treningen i dag, men likevel gikk den så bra. Hadde mange lette sett både i rykk og støt på en relativt høy prosent. Superfornøyd! Med en gang jeg kom hjem fortsatte jeg med fysikkøvingen, og det har jeg holdt på med frem til nå. Det er nå på tide å finne sengen. Krysser både fingre og tær for at den siste skriftlige tentamenen i år går veien. Ønsker alle dere fininger en flott kveld videre! Godnatt♥


Treningsklar

Nå er jeg klar for den annet siste treningen før NM. Gleder meg som en liten unge til julaften. Har nettopp ladet opp med en yt-før trening yoghurt. Noen som har smakt den? Den er en av de nyeste produktene til yt, og kjempe god. Anbefales! Ønsker alle dere andre sprekinger ei god treningsøkt!♥


Antrekk 29.04.13Hva synes du?


Morgenstund er tull i grunn

Nå har jeg nettopp våknet, og sitter å leser siste del av fysikken før jeg skal på skolen klokken 10.35. Ønsk meg lykke til da, jeg trenger det! Ellers har morgenen vært ganske fin, bortsett i fra at jeg våknet litt før halv syv, og da hørte jeg pappa gikk. Jeg har da enten våknet av ham, regnet på vinduet eller rett og slett av meg selv. Rundt klokken syv, da jeg akkurat hadde våknet, ropte mamma opp, lurte på om vi var våkne, før også hun gikk på jobb. Men det stoppet ikke der, for nå klokken nærmet seg halv åtte, og jeg hadde sovnet på nytt, enda en gang. Da kom lillesøster inn på rommet, og lurte på hvorfor jeg ikke hadde stått opp. Aaah, er det mulig.. Fikk heldigvis sovnet etter det også. Nå må jeg få lest siste rest, før jeg kommer meg av gårde. Ha en strålende dag!Ei viktig uke

Søndag. Siste dagen i uken, og det er snart klart for ei ny uke med nye muligheter. Selv er dette ei ganske viktig uke for meg, både med tanke på vektløfting og skole. Når det gjelder skolen skal jeg ha hele tre tentamener, der to av dem er muntlige. Dette er heldigvis den siste av tentamensukene, etter denne er det hele to uker fri (dvs. vanlig skole) før jeg får vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen. På vektløfter fronten har jeg kun to treningsøkter denne uken, og det skyldes NM på lørdag. Det er nemlig mitt første junior NM som junior løfter. Gleder meg utrolig mye, har en god følelse for dette stevne, får bare håpe at det måler opp til forventingene.

Nå har jeg nettopp ryddet rommet -som jeg gjør hver søndag- og skiftet sengetøy på senga. Legger meg snart nå, må jo være uthvilt og klar for den neste uka.


Before I die #21. Make 2013 better than 2012

2012 var for meg ett utrolig bra år hvor jeg opplevde så sinnsykt mye, men det var såklart også nedturer. Man får det ikke morsomere enn man gjør det til selv. Derfor skal 2013 bli enda bedre enn hva 2012 var, om det da er mulig?

2. Have a perfect wedding

Alle jenters drøm. Hvem ønsker seg vel ikke drømmebryllupet? Dette tror jeg er noe nesten alle jenter og kvinner der ute planlegger når de er små. Nemlig hvordan de skal få et perfekt bryllup med den perfekte ektefelle.

3. Dancing in the rain

Når det er litt varmere i været enn det er nå da såklart. Må være verdens deiligste følelse, man kjenner virkelig at man lever, haha. Merkelig det der, men det kan ikke beskrives, må oppleves!

4. Design my own dream house

Tenk så gøy å kunne designe sitt eget drømmehus. Det er virkelig nor jeg har lyst å gjøre før jeg dør. Da blir også huset enda mer personlig også, det er ikke bare en bygning, men det ligger masse tenking, arbeid, grubling og filosofering bak.

5. Be happy 

Lev hver dag som om det skulle være din siste. Alt blir mye bedre om man bare er positiv og glad! Prøv selv.


Smeeelt

Verdens søteste ligger nå ved siden av meg i sofaen og halvsover. Smeeelt! Kunne ligget å sett på henne i timesvis uten å bli lei, men dessverre har jeg fysikk øving som må gjøres.

Kaninen vår heter Tulle. Ikke sant det er kjempe søtt navn? Jeg som kom med forslaget, og jeg elsker det. Hun er virkelig så herlig, rusler rundt i sofaen for å snuse og utforske hver eneste lille ting. Nysgjerrigheten selv. Når hun har gått noen runder, og begynner å bli lei, nærmest faller hun rett ned og der blir hun. Rikker seg ikke en centimeter. For øyeblikket ligger hun helt inntil låret mitt, mens jeg leser fysikk og blogger for dere. I think I'm in love!


Hun vet å finne plassen sin med en gang jeg reiser meg hvert fall..


Bildedrys

I går kveld og i dag morges har internettet vært utrolig tregt i Hervik, jeg fikk derfor ikke blogget noe særlig. Men det er i orden nå som vi er hjemme igjen. Helga har gått utrolig fort, og jeg har stor kost meg. Tenkte å gi dere et lite bildedryss fra de siste dagene.
Håper dere har hatt ei like bra helg som meg!


Herlig vårdag

For en deilig vårdag det er i dag. Solen skinner, og det går endelig ann å gå ute uten jakke. Det er ikke veldig varmt, men det er en start. Har nettopp lagd lunsj til lillesøster og meg, havrepannekaker med banan og frosne bringebær! Ellers har vi også fått besøk av farmor og farfar her inne. De hadde også plass her før, men har nå kjøpt seg en bobil som de raller rundt i. Koseliiig dag med min koselige familie. Ønsker dere alle en fantastisk lørdag♥

Antrekk 27.04.13-top of the world


 

Hva synes du?


Opplevelsesrik morgen

Dette har uten tvil vært en effektiv morgen! Føles som det er langt på dag allerede, og jeg sto opp for kun to timer siden. Startet med at mormor ringte og spurte om vi kunne ta bilde av takluka deres, som på mystisk vis har blåst av, selv om den var igjen. Men hvert fall, da skulle jeg først ta bilde fra innsiden av bobilen, for så å ta bilde av utsiden. Takluker er på taket, med andre ord fikk jeg kommet meg opp i høyde, wihu! Elsker høyder. Ikke det at det var så høyt oppe da, men det er da mye bedre enn kun 1,63m over bakken hver eneste dag.

Etter at jeg hadde tatt bildene, og sendt dem til morfar, var det tid for å trekke årets første garn. Pappa og morfar var ute i går kveld å satte to garn, og jeg og pappa trakk dem i dag. Dette lover godt for sesongen for det var nemlig hele seks krabber, en lyr, to store torsker, ei stor rødspette og noen flere litt mindre flyndrer, fordelt på to trollgarn. Det kan vi ikke klage på, det er jo nesten bedre enn sommerfangsten.

Da jeg, pappa, to kasser trollgarn og masse havdyr kom tilbake i en liten gummibåt er jeg sikker på det minnet litt om titanic. Haha, var ganske mye vekt oppi den lille gummibåten. Lillesøster sto og stekte pannekaker til frokost, og de ble utrolig gode sammen med litt brunost. Deretter sto butikken for tur, den eneste lille butikken i Hervik, nemlig Joker. Jeg, Marthe og mamma kjørte bort, og fant blant annet syltetøy, is og rålekre drikkeflasker.

 

Universets nydligste plass

Har jeg nevnt at dette er den fineste plassen på jord? Åå drømte meg skikkelig vekk da jeg så dette ved strandkanten. Er så nydelig!
Hva synes du om bildene?


Sommer kommer

Forandringer i planene. Istedenfor å kjøre moped etter trening selv, ble det til at jeg øvelseskjørte sammen med morfar, og lillesøster, mormor og to kaniner i baksetet. Så godt å komme tilbake her, ser virkelig frem til å starte sommersesongen nå. Været er ikke perfekt enda, men det kommer seg nok når vi nærmer oss sommeren. Himmelen er ikke blå, og temperaturmåleren viser litt for lavt, men sååå fint likevel. Har tatt noen bilder til dere, som jeg like godt kan vise med en gang.Rømmer til bygda

Heiheei! Så ekstremt herlig med en fredag uten skole. Denne helgen skal vi starte sommersesongen på landet, i Hervik. Noen som har vært der? En liten plass i Tysvær. Koselig å rømme ut til bygda når helga kommer, finnes ikke kosligere plass. Dere får såklart se bilder fra landstedet vårt senere i dag, og resten av helgen. Planen er at jeg skal trene før jeg reiser inn, derfor blir det ganske sent. Men dersom jeg ombestemmer meg, og heller reiser inn sammen med de andre snakkes vi i Hervik senere i kveld. God helg!

Antrekk 26.04.13 

Hva synes du?


Hairspiration

Prøvde meg på en ny frisyre i dag. Eller egentlig var det bare hestehalen som ble løs, og begynte å falle ut, men istedenfor å feste den på ny lot jeg den bare henge. Hva synes dere? Liker eller ikke?In å trene vektløfting

Ble overrasket og ikke minst glad da jeg fant DENNE artikkelen på side2.no. Her forteller personlig trener Martin Norum om idretten vektløfting, som jeg virkelig elsker!

Olympiske løft eller vektløfting består av øvelsene «rykk» og «støt». Treningsformen i seg selv har eksistert svært lenge, men den siste tiden har stadig flere folk fått øynene opp for disse øvelsene.

- Ja, olympiske løft er absolutt en økende trend. Det blir stadig mer populært å trene øvelser som belaster mange muskelgrupper samtidig, sier personlig trener Martin Norum som også arbeider som praktisk fagansvarlig i Akademiet for personlig trening.

 

 

Starter man rett på uten erfaring med disse øvelsene blir aldri resultatet bra. Først og fremst bør man få til grunnleggende bevegelser som inngår i disse øvelsene. Derfor er det anbefalt at man først lærer seg markløft, knebøy, utfall og skulderpress skikkelig fordi alle disse øvelsene er delmomenter i vektløfting. Så må man se til at man kan trene øvelsene under trygge rammer.

 

Olympiske løft er svært teknisk krevende og øvelsene stiller store krav til blant annet mobilitet i alle store ledd i kropp. 

- Jeg trener dette fordi det gir meg et nytt løft i min egen trening. Mens baseøvelser som knebøy og markløft er øvelser jeg er god i, er det en lengre vei for å få til vektløfting 100 prosent teknisk korrekt. Det er mange ulike momenter som må på plass for å til gode løft, forklarer han.

Videre mener Norum at du ikke bør gjøre disse øvelsene hvis det er mange andre mennesker rundt deg og du ikke har full kontroll. I verste fall kan det ende med at du mister vektene på andre.

Jeg hentet ut noen utdrag, for å lese hele artikkelen eller se detaljerte beskrivelser av de forskjellige løftene, trykk HER.


Tusen takk

Min kjære lillesøster Marthe laget noen headere til meg her en dagen, bloggen hennes HER. Synes de var så fine, at jeg tenkte jeg kunne vise dere dem. Noen som synes jeg burde bytte til en av disse? I så fall hvilken?

Snart helg

Snart helg nå, eneste som er igjen er matematikk tentamen, og så er all skole for denne uka ferdig. Det blir så herlig. Ønsker dere alle en fantastisk dag! 

Ønsk meg lykke til da!


Endelig ferdig

Endelig føler jeg meg klar for mattetentamen, og ferdig forberedt for morgendagen. Krysser fingrene for at alt skal gå min vei. Nå skal jeg finne sengen og få sovet ut, føler meg så tom for energi nå. Men heldigvis er det helg i morgen. Mattetentamen er det siste som står på skoleplanen denne uken.  

 

God natt alle sammen!


Ananaspause

Jeg kjenner jeg gleder meg til å blir ferdig med disse tentamensukene nå. Er så lei. I tillegg får jeg heller ikke trent på morgenene, men kun 1,5 uke igjen. Har nettopp tatt meg en velfortjent pause med ananas, nå er det på tide å gå tilbake igjen til matten. Gi meg motivasjon!


Matematikk og regn

God morgen flotte mennesker! Gjett hva jeg skal bruke dagen på? Nemlig matte!♥ Gøy.. Eller ikke. Matematikk tentamen er i morgen, og matematikk fagdag i dag. Kjenner jeg gruer meg allerede. Det er så vanskelig. Husker at i fjor på denne tiden, altså i tentamensukene, lå jeg ute på trampolinen og øvde samtidig som jeg solte meg i kun bikini. Det var tider det! Bikini på denne tiden av året. Sommeren var utrolig tidlig i fjor, da var det en periode i månedskifte april-mai, der det var mellom 20 og 30 grader ute hver eneste dag. Hadde ikke takket nei til det i år heller. Håper værgudene kan høre på meg nå, at de fjerner skyene over her og setter opp temperaturen 20grader.

Wantis from nelly1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER // 6.HER // 7.HER // 8.HER

 

Noen av dem du kunne tenke deg?


Kos med søs

Sitter ved kjøkkenbordet sammen med lillesøster nå og spiser kveldsmat. Er virkelig helt død i kroppen etter treningen i dag, det var så tungt. Men det er det som skal til! Vi har huset for oss selv i kveld, derfor blir det hjemme alene fest, alle er invitert! Neida, bare tulla. Vi skal gjøre det utrolig interessante vi alltid gjør når vi er alene. Nemlig sitte i stua foran hver vår pc og være super sosiale. Åå kos! 

Ønsker dere alle en fantastisk kveld!


Treningstiiid

Nå er det tid for trening igjen! Kun fire økter igjen til junior NM braker løs i Stavanger. Ha en fantastisk god treningsøkt alle dere andre sprekinger der ute!Skal du trene i dag?


Så mye motivasjon

Nettet har vært borte i dag, og har derfor ikke fått blogget før nå..

Spansk tentamenen i dag gikk kjempe bra. Satser på at det ikke er så mange slurvefeil og slikt i og med at jeg satt hele tentamenstiden. Spansk er jo tross alt avgangsfag i år, og da vil jeg ha en bra karakter på vitnemålet. Har ikke så mye mer å meddele foreløbig. Skal på trening i kveld, og motivasjonen for tiden er høyere enn noen gang. Såå deilig!

Hvordan har dagen din vært?


Lykkerus!

Ååå for en deilig treningsøkt i dag. For det første så tok jeg 60kg i styrkerykk utrolig lett. Har bare klart det en gang tidligere, og da var det mye tyngre enn nå. I tillegg fortalte jeg i går at jeg skulle teste i overstøt i kveld også, og gjett hvordan det gikk da? Jo, jeg perset! 85 hele kilo! Å, lykkerus. Det er 5 kilo mer enn jeg noen gang har støtet på et stevne, og håper å klare minst dette på junior NM om under to uker. Eller forresten, jeg håper ikke. Jeg skal klare det! Resten av kvelden går til spanskøving, som jeg har tentamen i i morgen. Vi prates sikkert senere i kveld fininger, kos dere masse på en flott mandagskveld som denne!♥

 

Hvordan har dagen din vært?


Lottomillionærer er ikkje som andre millionærer

Lottomillionærar er ikkje som andre millionærar seie dei i reklamen på tv. Kva meina dei med det? Det er vel ikkje nokon form for forskjell i utsjånaden. Eller er det? Oppførselen då, er det nokre forskjellar der? Eg vil våge å påstå at jo, det er forskjellar. Både på utsjånad og oppførsel. Både eigendom og kler. Eg vil påstå at det er forskjellar på alle mulige måtar, på alle mulige arenaer. Er du einig i det?

Kva er forskjellen på vanlege millionærar ? dei som alltid har vore rike, dei som alltid har fått alt dei peika på, dei som har vekst opp med tenerar og bankkort ? og lottomillionærar. Lottomillionærane har ein gong vore som oss andre. Dei er det kanskje enda? Livet deira har blitt forandra på sekundar, dei har vunne i lotto. Både på innsida og utsida er dei fortsatt som oss andre, det einaste som er endra er beløpet på bankkontoen deira. Dei har eit anna tal enn kva dei fleste av oss andre, dei har nokre nullar meir, men gjer det dei annleis?


Millionærar, kjendisar, dei rike og kjente, har mykje meir pengar enn dei fleste kan drømma om. Mesteparten av dei har også alltid hatt det, dei har vekst opp slik. Når me tenkjar oss prototypen til ein millionær, kjem det ofte opp ord som egoistisk, sjølvsentrert, bortskjemt og overlegen. Me bind ein heil mengde negative ord med dei rike menneska. Kanskje gjer me det fordi me er misunnelige? Me vil alle vera som dei rike, me vil kle oss i kler til tusenvis av kroner, me vil eiga eit stort hus med basseng og eigen gartnar, me vil gå til frisøren å fikse håret kvar einaste dag og me vil ha eigen sminkør heime i stuva. Det er dette me vil. Me er misunnelege på dei rike. Derfor spill me lotto.

Kvar veke er det eit nytt vesen som blir lottomillionær. Kvar veke er det enda ein me ska vere misunneleg på. Enda ein som får fullt opp kontoen med uendeleg mange nullar på slutten av talet. Lottomillionærar er ikkje som andre millionærar. Lottomillionærar blir plutseleg rike, dei oppnår plutselig noko dei aldri hadde trudd, dei er blitt millionærar. Lottomillionærar. Dei driv ikkje rundt i limousin, reis med privatflyet sitt til Hawaii anna kvar veka eller kjøp kjolar til titalstusenar av den grunn. Nei, på innsida er dei fortsatt eit heilt vanleg menneske. Dei er fornuftige og normale. Dei blir ikkje overlegne. Nettopp fordi dei ikkje er som andre millionærar. Er det det dei prøv å få frem i reklamen? At dersom me vinn får me pengane, men me slepp den ufordragelege veremåten til millionærar flest.


Eg nemnde så vidt i innleiinga at det også er mogleg å sjå på ein person om han eller ho er millionær eller lottomillionær. Det står eg framleis fast på. Ein lottomillionær er som oss andre på innsida sa eg også, og eg trur det er mykje det same når det gjeld utsida. Me har alle sett korleis millionærane flottar seg på den raude lauparen, dei valsar rundt der med fuskepels og designarsko. Dei har longe glitrande kjolar, og utringingar på størrelse med Marianegropa. Ein lottomillionær endrar som oftast ikkje klesstil over natta, og er dermed som oss andre. Lottomillionæren shoppar framleis på BikBok, Vero Moda og andre kjedebutikkar, mens millionæren aldri ville satt sin fot i ein slik butikk. Forskjellane på lottomillionærar og andre millionærar er mange, det einaste dei faktisk har til felles er pengane.

Kvar laurdag sit det ein heil mengde håpefulle menneska klistra framfor tv skjermen, og håpar at dei skal bli den neste. Dei veit alle at sjansen er like stor som dersom man kaster ein ball ut av vindauget på toget mellom Trondheim og Oslo, for så å treff ei bøtte som står vilkårlig plassert. Likevel spelar dei lotto. Veke etter veke. Dette visar bare kor stort ønske om å bli lottomillionær eigentleg er. Og sidan det er så mange menneska som har lyst, er det vel ikkje så negativt å være millionær som vi vil ha det til? Kanskje millionærane er glade, sprudlande og omtenksame likevel? Nei. Det er enkelt og greitt stor forskjell på millionærar og lottomillionærar. Millionærane er overlegne, og lottomillionærane overlykkelege. Dersom dette ikkje stemmer har i alle fall reklameprodusentane gjort ein fantastisk god jobb med å framstill lottomillionærane på ein positiv måte.

Utsjånad og oppførsel er to ting som ikkje ein gong kan samanliknas mellom millionærane og lottomillionærane. Dette kjem godt fram i utsegne ?Lottomillionærar er ikkje som andre millionærar?. Du kan fint klare å skil ut ein millionær frå ein mengde normale menneska, men du får eit større problem dersom du skal skil ut ein lottomillionær. Kanskje kan du klare det på utstrålinga. Lottomillionæren smilar, glisar og strålar kanskje meir enn dei andre? Det einaste eg prøv å sei er at det er større forskjell på lottomillionærar og andre millionærar, enn det er på lottomillionærar og vanlege menneskar.

 

// Bildene er hentet fra weheartit // Sidemålstentamen 22.04.13 Linn Therese //

Hva synes du? Leste du hele?


Antrekk 22.04.13

Macen, laderen, druene og isteen er nå pakket, ansiktet er usminket, håret er satt opp i en dult, og koseklærne er på. er jeg klar for å skrive! Tentamenen blir skrevet på sidemål, og jeg kommer sikkert til å legge den ut her senere. Dersom vi får gode oppgaver, og jeg faktisk klarer å produsere noe selvfølgelig. Regnet plasker ned ute, ikke særlig motiverende, men det at jeg skal skrive stil klarer likevel å gjøre det til at jeg gleder meg. Vi prates senere fininger! 


Hva synes du?


Everything is happening at once

Denne helgen har virkelig vært deilig. Jeg har slappet av skikkelig, og ladet opp til to harde uker fullstappet av tentamener, treninger og junior NM i vektløfting lørdag om to uker. Føler meg klar for disse to hektiske ukene nå. I morgen kommer jeg ikke til å ha morgentrening på grunn av tentamenen, men på kveldsøkten er planen at jeg skal teste i overstøt. Åå, som jeg grugleder meg! Jeg vil gjøre det bra, men er livredd for at det ikke blir som jeg håper. Men jeg skal gjøre mitt beste! Legger meg nå slik at jeg er helt uthvilt til morgendagen. Sov godt fininger!♥
Morgendagens mat og klær!

 

Hvordan er planene deres for tiden?


Header her og header der

Har endelig fått byttet header, vet at den ikke er kjempe godt redigert, men det er i hvert fall en midlertidig løsning siden jeg ble så lei den gamle. Dersom det er noen flinke headerlagere der ute, så setter jeg selvfølgelig pris på om dere vil lage til meg. Kan sendes på epost til Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Ellers vil jeg igjen minne dere på at jeg fortsatt lager gratis headere. Sjekk ut DETTE innlegget.

 

Hva synes du om min nye header?


Det er nå det gjelder

Neste uke kommer til å bli forferdelig. Har begynt på tentamensukene nå, derfor bli førstkommende uke og uken etter det sliiitsom. Bloggingen blir sikkert ikke tipp topp de to neste ukene, men det får dere bare leve med, skal prøve så godt jeg kan ;-) Dagen i dag har jeg bare brukt på å slappe av med lillesøster, hoppet på trampolinen med henne og øvd litt på tentamenene som kommer til uka. Her er planen for neste uke for de av dere som lurer på det. 

Mammas meksikanske tomatsuppe

Fortalte dere i går at mamma lagde den meksikanske tomatsuppa fra bunnen av, og her er oppskriften som noen av dere ønsket. 

 

Du trenger:

♥ 2 buljongterninger (m/8dl vann)

♥ 1pk hakkatomat

♥ 1pk hakkatomat m/hvitløk og oregano

♥ 1 glass tacosaus

♥ 1pk philadelfiaost

♥ 3ss coconøtmelk

♥ 1 hakket paprika

♥ 1 hakket chilli

♥ 2 løk (hakkes og surres i litt smør)

 

Det du gjør:

♥ Blander det sammen i ei gryte.

♥ Lar det koke i omtrent 10 minutter.

♥ Samtidig som det koker, steker du kjøttdeig.

♥ Serveres sammen med kjøttdeig, bacon, mais, paprika, tortilla chips, ost, peanøtter, løk osv..

Virkelig verdt å prøve denne! Mammas hjemmelagde er den beste jeg noen gang har smakt, mye bedre enn den i pose.

 

#oppskrift


Mykt og deilig

Gjett hva jeg fikk av mamma og pappa i går da? Nemlig det beste, mykeste og varmeste pleddet jeg noen gang har hatt, og i tillegg er det i en nydelig lillafarge. Forelsket meg med en gang. Pleddet er av 100% polyester, og ubeskrivelig mykt. Dette er perfekt for meg som alltid fryser så lett. Fryser serriøst hele tiden, og et pledd å tulle rundt meg da er absolutt ikke feil. Var like før jeg gikk å la meg med det i går, haha, ville ikke legge det fra meg. Tusen takk for pleddet! Kunne virkelig ikke passet bedre♥

Ser det ikke deilig ut?


Meksikansk aften with my ladiesNå har pappa dratt på klassefest, og vi jentene er alene. Dette blir virkelig ladies night og vi skal kose oss masse! Mamma har lagd meksikansk tomatsuppe fra bunnen av, og den var sååå god. Noen som vil ha oppskriften? Dette er en av favoritt matrettene mine, og nå når suppen er hjemmelaget tror jeg faktisk den klatrer helt til toppen. Resten av kvelden skal vi kose oss med grønnsaker og dip, og lillesøster har sammen med mamma også laget Dronning maud. Dette blir en herlig lørdagskveld, håper dere koser dere like mye som det jeg gjør.♥


Noen som ønsker at jeg skal legge ut oppskriften?


Before I die #1

Det er så mange ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør, derfor tenkte jeg å poste et slikt innlegg som dette hver lørdag med fem ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør. Kommer til å ha et hovedbilde, og fire litt mindre. Hovedbildet er da det som betyr mest for meg. Synes dere dette høres ut som en god plan?

1. Find a cure for cancer

Dette ble hovedbildet denne gangen rett og slett fordi kreft er noe av det verste som finnes. Det er så urettferdig, og rammer omtrent alltid de som fortjener det minst. Er det noe jeg har lyst å gjør før jeg dør så er det definitivt å finne en kur mot kreft.

2. Grow old with someone I love

Kjærlighet mellom gamle mennesker må være noe av det søteste jeg ser. Det er beundringsverdig at to mennesker har klart å holde sammen hele livet, og det er noe jeg selv også ønsker å oppleve.

3. Shop in New York

Jeg elsker å shoppe, og å få oppleve noe slikt i New York er kun en drøm, men en gang før jeg dør skal jeg dra til New York på shopping.

4. Learn how to surf

Synes det ser så gøy ut å kunne surfe. Jeg har prøvd å stå på seilbrett, men det blir ikke helt det samme. En gang skal jeg lære meg å surfe! Det er helt sikkert.

5. Own a beach house 

Elsker sommer og sol, å eie et eget hus i et varmt land ved stranden er enda en drøm som en gang vil gå i oppfyllelse.

 

Hva synes du om slike innlegg? Er det noen av disse tingene du selv ønsker å gjøre før du dør?


Både flaks og uflaks

Nå skal jeg fortelle dere om hvor uheldig jeg var i dag. Jeg hadde nemlig endelig klart å få mamma med på å øvelseskjøre sammen med meg, og hun kjørte meg da til mormor og morfar der bilen står. Jeg låste opp ytterdøra for å gå opp å hente bilnøklene, full av forventing. Har ikke øvelseskjørt siden før jeg var i Danmark på treningsleir for over en måned siden, derfor gledet jeg meg virkelig.

Jeg løp opp trappene, hentet bilnøklene, og deretter så fort jeg kunne ned igjen. Da jeg skulle låse opp bilen begynte jeg å lure på om jeg hadde tatt feil nøkler med meg, fordi bilen reagerte ikke da jeg trykket. Derfor dobbeltsjekket jeg, og jo, det var rett nøkler. Jeg prøvde litt til, før jeg låste opp bilen manuelt. Altså ved hjelp av selve nøkkelen. 

Og endelig, da fikk jeg låst den opp. Jeg og mamma satte oss inn i bilen, og jeg var igjen full av forventing. Super glad, og klar for å endelig få kjørt litt igjen.Jeg smilte og tenkte at flaksen min nå hadde tatt en helomvending. Det fikser seg jo alltid for snille jenter. Men der tok jeg feil. Jeg vridde om nøkkelen. Ingenting skjedde. Prøvde en gang til. Ingenting. Det var da det gikk opp for meg at bilen har stått i ro i over fem uker, og at batteriet mest sannsynlig er dødt. Min kjære brombrom ligger i koma. Dermed var det bare å gå ut av bilen igjen, låse døra manuelt. Låse opp ytterdøra til mormor og morfar, legge på plass bilnøklene, og skuffet låse døra igjen.

Deretter kjørte jeg og mamma på spar for å handle - det var egentlig jeg som skulle kjørt - og der fikk vi oss virkelig en overraskelse, spesielt mamma. Svinekjøttdeigen som de hadde annonsert til 10kr var nå satt ned til bare 2kr. To usle små kroner for en hel pakke med kjøttdeig. 400gram kjøttdeig for to kroner. Det er fem kroner kiloen det. S.I.N.N.SY.K.T! Mamma gikk dermed berserk og lempet oppi handlekorga. Senere fant vi også seks pakninger med kanellefser til utrolig 2 kroner. Dette ble nok for mamma, hun svevde gjennom butikken, smilte som aldri før, og glemte halvparten av det hun egentlig skulle kjøpe. Noe som resulterte i at vi var nødt til å stoppe på kiwi på veien hjem. 

 

Hvordan har dagen din vært?


Antrekk 20.04.13

 

Hva synes du?


Nå er det helg!

Nettopp hoppet ut av dusjen etter ei deilig treningsøkt. Selv om det kun var pappa og jeg som var i lokalet i dag, og det kun var jeg som trente, var dette definitivt ei av de beste øktene i uka. Formen var ikke noe å klage på, i tillegg la pappa opp til ei økt med høye vekter med få repitisjoner. ELSK! Nå som jeg er ferdig med siste økten i uken, da kommer all motivasjonen. Haha, er det ikke typisk? De beste øktene er som regel på slutten av uka, og det samme er motivasjonen, men jeg får prøve å holde på den gjennom helgen.

Nå er det tid for tacokveld med familien. Taco og idol, det er en koselig fredagskveld det! Håper dere har hatt en like bra kveld som det jeg har.
Akkurat kommet ut av dusjen; fuktig hud, våt og bustete hår, ingen sminke. Dere er jammen (u)heldige som får se meg slik som dette..

 

Har du planer for kvelden?


Proteinpannekaker med banan!

Nettopp lagd meg proteinpannekaker med banan til middag i dag. Kjempe gode, som kan fåes kjøpt her. Alt man trenger å gjøre er å blande to scoops pulver sammen med 1,5 dl vann og vips så har man pannekake røre. En slik porsjon er nok til to pannekaker. De lukter også utrolig søtt, vil si det lukter som flytende karamel!♥

Slapper av før den siste vektløfterøkten i uka starter om halvannen time. Skal bli utrolig godt med helg nå!Jeg må bare få takke dere for de fine kommentarene dere legger igjen! You make my day!


Perfect morning!

Usminket, treningskledd og klar for å innta styrkerommet. Jeg skal i dag - som alle andre fredager - ha basistrening på morgenen. Treningsprogrammet mitt går mest på balanse, smidighet og styrke på kjernemusklaturen. Føles alltid som jeg har den sixpacken rett etterpå, men hver gang jeg ser etter er den fortsatt godt gjemt og beskyttet.

Natten i dag var den beste jeg har hatt på utrolig lenge! Var flink i går, og la meg tidlig. Og gjett hva? Jeg våknet akkurat tre minutter før alarmen ringte. Det er så deilig å være skikkelig uthvilt, og ikke trenge slite med å stå opp. Jeg våknet faktisk og trodde det var helg i dag, for jeg hadde ikke hørt verken mamma, pappa eller lillesøster da de hadde stått opp et par timer tidligere.

Bobbler av glede nå! Det er snart helg, jeg har hatt ei fantastisk natts søvn oooog *trommevirvel* jeg ligger forstsatt på første plass på topplisten i Haugesund!

 

Ønsker alle dere fine der ute en fantastisk god morgen♥


Happy surprise on a thursday!

Det blir kanskje litt mye matbilder, og spesielt frossen frukt og bær, men jeg kommer virkelig ikke over hvor godt dette er! En ny stoooorfavoritt! Spiste nettopp frossen frukt, og det smakte ikke verre denne gangen heller. Ble overlykkelig da mamma viste meg den store posen med frukt i fryseboksen.

Treningen i dag gikk forresten ganske greit, dagsformen var midt på tre. Var opp mot maks vekter, og det var tungt, men det gikk. I morgen er det igjen tid for basistrening, og stabilisering på kjernemuskulaturen, på én måte den tyngste økta i uka. Men det er utrolig deilig å starte helgen på den måten også. Vi prates i morgen!Ønsker dere alle ei god natt!


Ett år kan gjøre mye!

Er det mulig!? Jeg bladde litt rundt i bildearkivet mitt etter treningen i dag, og herregud, jeg ble så sjokkert. Haha, det må være noe av det merkligste jeg har sett! Det samme tenker jeg vel om ett år fra og med nå også.. Plukket ut fire bilder fra april 2012 og april 2013 for å sammenligne. Hva synes dere? Har jeg forandret meg mye? Jeg synes det er myeee forandring, men kanskje det bare er noe jeg ser selv i og med at jeg ser meg selv hver dag. Eller hva sier dere?

Har jeg forandret meg mye på ett år? I så fall går det mot det bedre eller verre?


FRUKTelig god dessert

Nå har jeg nettopp lagd middag til meg og lillesøster, og når jeg først gjorde det måtte jeg selvfølgelig lage dessert også. Desserten var mye bedre enn middagen! Ikke det at middagen var ekkel, men desserten var bare sååå god. Den ligner litt på mellommåltidet som jeg tipset om her. Men denne gang med bjørnebær i steden for bringebær. Anbefaler dere alle å spise mer frosne bær, mange gjør kanskje det allerede? Jeg fikk øynene opp for det for ikke så mange uker siden, og har definitivt blitt bitt av basillen. Har frosne bær til omtrent hvert eneste måltid, og opptil flere ganger til dagen. Det smaker av en blanding av isbiter, is og bær. Fruktelig godt!

Spiser du mye frosne bær?


Første plass for første gang!

God morgen fineste!

Gjett hva jeg våknet opp til i dag da? Nemlig ny leserrekord for gårsdagen. Er i himmelen, og superglad. Kommer garantert til å smile hele dagen! Haha, dette er første gang jeg er på første plass på topplisten i Haugesund, og det kan godt være det er siste også, men jeg skal hvert fall nyte øyeblikket så lenge det varer. Jeg hadde hele 312 unike lesere i går, der 295 av dem er norske lesere. Hadde i tillegg hele 500 sidevisninger. Dere er virkelig verdens beste lesere. Dere legger igjen så mange koselige kommentarer som får meg til å smile og stråle mange ganger i løpet av dagen.♥

Vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal få takket dere nok. Kanskje en konkurranse snart? 


Ønsker dere alle en fantastisk fin torsdag videre!


Antrekk 17.04.13Hva synes du?


Tips til sunt mellommåltid

Nå tenkte jeg å dele verdens beste mellommåltid med dere. Og ikke nok med at det er utrolig godt, det er også sunt, mettende og demper søtsuget. Det eneste du trenger er frosne bær. I dette tilfelle har jeg brukt bringebær, men du kan også bruke blåbær, bjørnebær, jordbær og lignende. I tillegg til bærene trenger du også ei banan, denne skal ikke være frossen.

Skjær opp alt, og legg det på et fat. På den måten blander du varmt og kaldt, du blander søtt og surt. Alt blir som en smakseksplosjon, virkelig nydelig.
Har du smakt dette før?

 

#oppskrift


Flotte treningsklær er et must

Jeg nevnte så vidt tidligere at sportsmat skulle begynne å selge treningstøy, og gjett hva? Nå har de fått inn masse nye, pene og sporty treningsklær. For å feire at de nå selger MXDC sport , har de 25% rabatt på alle MXDC produktene. Er ikke dette et kupp så vet ikke jeg. Sportsmat har også fri frakt på alle bestillinger over 1000,-. Anbefaler dere å ta turen innom salget HER. Jeg har plukket ut favorittene mine under, noen av dem du kunne tenke deg?


Treningstights (før 599,-) Finnes også i fargene grønn, oransj og rosa. HER. // Treningstopp (før 299,-) HER.


Treningstights (før 599,-) Finnes også i rosa, grønn, blå og oransj. HER. // Treningstopp (før 299,-) Finnes også i lilla og svart. HER.


Treningstights (før 599,-) Finnes også i fargene lilla og rosa. HER. // Treningstopp (før 399,-) Finnes også i fargen rosa. HER.


Treningstights (før 599,-) HER. // Treningstopp (før 399,-) Finnes også i fargene lilla og svart. HER.


Treningsgenser (før 499,-) Finnes også i blå og lilla. HER. // Treningstopp (før 399,-) Finnes også i svart. HER.

Disse to siste her er mine favoritter. De ser så utrolig deilige ut, spesielt genseren! LOVE♥

 

Hvilke likte du best?


Spaaansk

Har sittet i mange timer å øvd på spansk nå. Har som sagt tentamensuker i uke 17 og 18, og den andre tentamenen jeg skal ha er spansk. Det er på førstkommende tirsdag, altså om akkurat én uke fra i dag. Gleder meg egentlig til å skrive denne oppgaven! Spansk er noe jeg liker, og jeg har også brukt lang tid på å forberede meg denne gangen. Jeg skal få en bra karakter på denne stilen, det er jo tross alt avgangsfag i år. Men nå tar jeg kveld, ønsker dere alle ei god natts søvn!♥

Har du fremmedspråk på skolen? I så fall hvilket?


Guess what? I'm back!

På treningen i dag gikk virkelig alt kjempe lett! Åå det føles så herlig, spesielt etter en dag som i går. Hadde seks lette støt på 70kg, og fem lette rykk fra høy heng på 50kg. Deilig deilig deilig. Hadde til slutt front knebøy, der fire sett med dobble på 80kg ikke var noe problem. 

I morgen er det kun morgentrening, og det som står på programmet er håndball. Altså ingen vektløfter økt før torsdag morgen. Litt synd egentlig ettersom at jeg føler meg så bra nå, men da har jeg noe å se frem mot, hihi. Håper dere sprekinger også har hatt en god treningsdag i dag!♥
For deres del er det nok best at fokuseringen ble slik som den ble på disse bildene her. Veldig svett og lækker.

 

Noen andre som merker fremgang i treningen?


Antrekk 16.04.13Hva synes du?


Utslitt

Jeg er virkelig helt utslitt etter dagens to økter. Egentlig litt merkelig at jeg er så tom for energi nå ettersom jeg har hatt hele helgen å lade opp på, men er det ikke alltid slik? Når man minst venter det går det plutselig veldig dårlig, og med en gang vi føler oss i kjelleren kan vi perse. Haha, det har hvert fall hent flere ganger med meg. I dag hadde jeg ei ganske tung morgenøkt, og kveldsøkten ble ikke noe lettere, men det var gøy! Liker denne formen for trening, og derfor er det moro selv om formen ikke er på topp.

Fikk spist et par skiver etter treningen i dag før jeg slepet meg opp trappen. Har tatt noen bilder i farten, og så bar det rett i seng. Nå skal jeg virkelig sove skikkelig ut, og lade opp til morgendagen. Ny dag, nye muligheter og nye treningsøkter. Can't wait!


Smiler liksom :-)

Noen andre som virkelig kjenner at de har trent i dag?


Ny treningsperiode

Har startet uken med ei bra treningsøkt, en god blanding av teknikk og styrke sto på programmet i dag, og jeg er nå klar for å innta uken med storm. Bokstaveligtalt. Det blåste utrolig mye i dag, det samme gjorde det i går, vi som hadde så fint vær nå. Men vi får krysse fingrene for at det kommer tilbake.

Dette er den første uken med den eksplosive treningen. Der jeg skal ha færre repitisjoner, flere sett og høyere vekter. Gleder meg som en liten unge. Dette er den kjekkeste formen for trening som finnes, resultatene kommer utrolig fort, og man får igjen for alt arbeidet med mengdetreningen på forhånd. Kan oppdaterer dere mer om hvordan formen utvikler seg når jeg er litt mer inne i programmet.Hvordan har dagen vært for deg så langt?


Jeg vil gjerne lese DIN blogg!

Jeg er virkelig et bustetroll nå. Har nettopp vasket håret, og som vanlig står det til alle kanter haha. Jeg har ingen planer for kvelden, og har lyst å bli inspirert, derfor tenkte jeg at å lese blogger var en god idé. Har allerede lest de vanlige, så nå trenger jeg noe nytt. Har du blogg? I så fall hva er den? Legg gjerne igjen en kommentar med bloggadressen din, og gjerne en setning eller to om hva den handler om så tar jeg kanskje en tur innom.Hva er bloggadressen din? 


Sjekk ut sportsmat i dag

For mange av dere er kanskje søndagen den ultimate nettshoppingdagen. Derfor tenkte jeg å tipse dere om at sportsmat.no nå har tatt inn et nytt merke, Activate. Finn deres store utvalg av Activate produkter her. Sportsmat utvider stadig sitt tilbud, og jeg oppfordrer dere alle til å kjøpe produkter på denne siden nå som det er så billig. Denne nettbutikken vokser fort, og kommer garantert om ikke lenge til å være en av de store på markedet. Det jobbes også med å få inn treningstøy. For å holde dere oppdatert anbefaler jeg dere å like facebooksiden deres som dere finner her. Ha en kjempe fin søndag videre.

 

Jeg har selv prøvd ut mange av sportsmat sine produkter, og jeg er kjempe fornøyd så langt! De har god kundeservice, enkel oversikt over varene, rask levering og ikke minst billige priser!

//Reklame, Ærlige meninger//


Freezing and smiling

God morgen fininger! Hvordan er været hos dere? For her i Haugesund virker det som om værgudene bestemte seg for å hoppe over noen måneder nå. Ser ut som de ville spole frem til oktober eller november, for i dag våknet jeg av at regnet hamret løs på takvinduet mitt, før det begynte å ule av all blåsingen. Det er tornado og flom der ute.. Nå som vi har hatt det så fint så lenge. I tillegg er det kaldt, spesielt inne, eller kanskje det bare er jeg som er en kald person? Jeg fryser utrolig lett, og akkurat nå sitte jeg med kosebukse, singlet, varmejakke og ullpledd. Forguder varmejakken min, aner ikke hva jeg skulle gjort uten den.Hvordan er været der du bor?


Kun tre uker igjen!

I dag, lørdag 13.april, er det kun tre uker igjen til junior NM i Stavanger. Det er også bare syv dager igjen til rogalandscupen som skal holdes i Tysvær. På rog.cupen skal jeg ikke gjøre noe maks resultat, på langt nær. Jeg skal kun ta 55-58-61 i rykk, og 70-73-76 i støt, dette stevnet blir bare som ei trening frem mot NM. Ser virkelig frem mot 4.mai, formen føles utrolig bra allerede, og har ikke engang begynt på toppingen av formen, det starter først nå på mandag. Jeg har ikke deltatt på et eneste stevne siden 2.mars, som var senior NM, noe som betyr at treningsperiodene nå blir mye mye lengre enn i fjor. Nå har jeg et fåtall av viktige stevner og formtopper i året, noe som forhåpentligvis gir bra fremgang. Tiden får vise!Ha en superfin lørdag fininger!


Swans in the sunset

Som jeg sa tidligere, tok jeg noen bilder på vei hjem fra trening i dag, og tenkte jeg kunne dele dem med dere. Synes svanene gjorde en utrolig god jobb som modeller, noe som er ytterst uvanlig. Det pleier alltid å være slik at når jeg skal ta dyrebilder har dyrene bestemt seg for å være så ufotogene som mulig. Men akkurat i dag var svanene kjempe flinke til å samarbeide!Hva synes du om bildene? Har du en favoritt?


Fruktkos

Treningsøkten i kveld gikk kjempe bra, og dette var også den siste økten i mengdetreningsperioden. Fra og med neste uke kommer jeg til å trene mer på høye vekter med færre repitisjoner, og få mer fokus på eksplosiviteten. Det var kun jeg og treneren på trening i dag, kun jeg og han i hele lokalet faktisk. Ingen som trente kampsport heller, noe som er ytterst sjeldent, det pleier alltid å være noen der.

Etter økten gikk jeg hjem, og på veien tok jeg et par bilder som jeg kan vise dere senere. Har nettopp spist kvelds, som ble havrepannekaker, og nå venter denne herlige fruktsalaten på meg. Oppskjært honning melon og blåbær. Nydelig fredagskos som er godt, sunt og ikke minst friskt. Jeg har huset for meg selv i dag, og der er herlig! Gleder meg faktisk til den dagen jeg flytter ut, å ha full kontroll og å styre alt selv. Matlaging, klesvask, rydding og innkjøp, føle at man faktisk begynner å bli voksen. Jeg kan nesten ikke vente.
Hvilke planer har du for fredagskvelden?


My friday date

Ja, du leste riktig! Jeg skal på date. På date med vektløfterstanga!♥ Mange andre går ut på fredagene, og ja, det gjør jeg også. Jeg går ut for å trene. Perfekt fredagsdate! Tenkte å pynte meg litt for daten min i dag, og velger derfor å trene med flette i stedenfor hestehale. Er greit med litt forandringer.

For øyeblikket sitter jeg foran tv og ser på EM i vektløfting på eurosport. Dersom noen av dere vil vite mer hva idretten vektløfting går ut på er det en fin mulighet! Der ser dere at det ikke er håndbak og benkpress, haha. Aner ikke hvor mange ganger jeg har hørt det der når jeg forteller folk at jeg driver med vektløfting. "Hva tar du i benk?", "Oj, da vil jeg ikke ta håndbak med deg." eller "Skal ikke sloss med deg da hvert fall!" Dette er ting jeg hører utrolig ofte. For det første, jeg eier nesten ikke muskler i armene, hvert fall ikke i forhold til resten av kroppen. Jeg kan heller ikke sloss, slår som ei kjerring, aha.

Nå er det treningstid! Vi prates senere fininger.


5 reps på 100kg i knebøy!!!

Som jeg fortalte om i går så skulle jeg høyt opp i knebøyen. 5 repitisjoner på 100kg! Og dette gikk faktisk overraskende bra, det var garantert på grunn av middagen, haha. Har aldri tatt 5 reps på så høye vekter før, så teknisk sett var det ny personlig rekord. Pappa filmet løftet, så tenkte jeg kunne vise dere det.

 

Fortell meg gjerne hva dere har i knebøy, og hvordan dere pleier å trene det. 


Perfect morning

God morgen og god helg fininger! Håper alle dere har hatt en like bra start på dagen som meg. Jeg kunne nemlig sove lenge i dag -som alle andre fredager- trengte ikke stå opp før halv ni. Det er deilig at to av i alt fire fritimer ble plassert på fredagsmorgen. Har lagt meg frokost, havrepannekaker, og slappet av foran skjermen. Treningsklærne er på, og jeg utrolig klar for å starte både dagen og helgen med ei god økt. Trener alltid basis på fredagsmorgenene, og det er akkurat det jeg skal i dag også. Dere må ha en superflott dag videre!Hvordan har din morgen vært?


Før og etter-bilder av håret

 

Som jeg lovet dere, skulle dere få før og etter bilder. Vel, her er de. Det ble litt dårlig i og med at jeg ikke har så rett hår på før-bildet som jeg har på etter-bildet, men man ser lett at det til høyre er kortere, og også tynnere, men det er på grunn av rettetangen. Da jeg kom ned til frisøren fikk jeg med engang høre at jeg hadde slitt hår, noe jeg visste fra før, men jeg fikk også beskjed om at det her måttes ta en del. Og BAM da jeg fikk se i speilet etterpå var det kort, på grensen til skallet slik jeg snakket om tidligere. Man ser ikke like stor forskjell på bildene som jeg kjenner det, men det er helt utrolig merkelig og uvant med så kort hår som nå. Men når det vokser ut igjen, blir det mye tykkere og sunnere, så det var vel verdt det. Kanskje.

 

Ser du forskjellen? Hva var finest, før eller etter?


Overtroisk

Nå sitter jeg med middagsbordet og lader opp til treningsøkten om et par timer. På morgenøkten i dag morges fortalte nemlig trener min meg at jeg skulle opp på 100kg i fem reper i knebøy. Jeg liker knebøy, jeg liker å løfte tungt, men fem repitisjoner, det hater jeg! Haha, men likevel ser jeg frem til kvelden. Lagde meg middag for en liten halvtime siden, og på grunn av kveldstreningen i dag, måtte jeg lage treningsmat. Jeg er egentlig ganske overtroisk, og det virker kanskje helt ulogisk, men for meg hjelper det med slike tulleting. Én av tingene jeg har for vane å gjøre er at når jeg skal høyt på trening, må jeg ha stekt laks, poteter og rømme til middag. Jeg tenker slik at dersom jeg ikke har det til middag en dag jeg skal høyt, kommer treningen til å gå dårlig. Derfor kan dere gjette hva jeg lagde meg i dag..?

Det stemmer! Laks.

Har du noen slike rutiner, og er du like overtroisk?


Hjerter av tomatketchup

Litt av en opplevelse hos frisøren i dag.. Forteller dere mer om det senere når jeg er kommet hjem, men kan si som så at jeg ble overrasket. Hva tror dere, positivt overrasket eller ikke? Men nok om det. Fikk et råd om problemet mitt med hårmistingen også. Jeg mister utrolig mye hår, og det har blitt tynnere og tynnere i det siste. Hun anbefalte meg denne shampoen dere ser under. Noen som har prøvd den før, eller har den nå? Merket dere forskjell?


Middagen hos mormor og morfar i dag. Laget til og med hjerter med ketchupen, er man blogger så er man blogger!

 

Hva synes du?


Forandringer fryder

Sitter på Bademiljø Kr.Lindtner Sivertsen sammen med lillesøster nå, men vi er ikke her for å kjøpe bad. Mormor, morfar og onkel driver nemlig denne bedriften på egenhånd, og vi sitter nå å venter på å klippe tuppene. Håret skal nå bli nytt, friskt og sunt. Grugleder meg, det var faktisk lillesøster som overtalte meg til at vi skulle til frisøren i dag, hadde det vært opp til meg hadde jeg ventet så lenge som mulig, slik at håret ble helt flisete og slitt. Haha, typisk meg! Men nå er det kun et kvarter igjen til vi rusler nedover.
Fineste vovvoven til onkel med navn Eddie, selveste vakthunden i butikken. Ingen som kommer unna med noe her, når han passer på. Hihi, han er virkelig en av de snilleste hundene jeg vet om, gjør ikke en flue fortred.

 

Hva synes du?


onsdag

God onsdag fineste lesere! Tenkte jeg kunne oppdaterer dere litt kjapt om dagens planer i og med at det mest sannsynlig ikke blir så mye blogging i dag. Skal nemlig til frisøren klokken fire, slutter på skolen litt over tre, så mellom der blir det liten tid til dere. Etter frisøren er det plutselig kveld, og jeg har et historieforedrag i morgen som jeg må forberede. Kommer sikkert til å bruke kvelden på det, men skal prøve å komme med ett innlegg eller to til i dag. Ønsker dere en fantastisk fin onsdag videre! Vi er allerede halveis til helg, føler tiden bare flyr av sted for øyeblikket. Er jo kun to måneder til sommerferie!Hva er dine planer for dagen?


Litt blir til mye blir til mer

Jeg skal til frisøren i morgen.. Som jeg gruer meg. Hater å klippe meg, spesielt når det bare er for å stusse. Jeg liker langt hår, og noe av det verste som finnes må være når du er hos frisøren, og sier du bare vil kutte så lite som mulig på lengden, men når du er ferdig er du nesten skallet. De klipper alltid så mye når de først er i gang. Jeg får vel bare bite tennene sammen, og tenke at det er dette som er det beste. For dersom man ikke stusser inni mellom blir det hvert fall ikke lenger.

 

Jeg skal såklart ta før og etter bilder til dere, som dere får se i morgen!

Hvor ofte går du til frisøren?


Dult

Har slappet av i dag etter skrivingen, og det er først nå for noen minutter siden jeg sminket meg og kledde meg i mer skikkelige klær. Har gått rundt i koseklær, usminket og med håret satt opp i en dult i hele dag. Det er det som er digg med tentamen! Dulten har jeg enda da.. Haha, orker ikke å fikse meg på håret nå i og med at det kun er trening, og der er det ofte bedre med dult sammenlignet med hestehal. Dersom man har hestehale ligger den hele tiden nær nakken og øverst på ryggen, det blir utrolig varmt! Spesielt når man trener.

Har ikke hatt morgenøkt i dag på grunn av prøven, så nå er jeg forberedt på en slitsom og lang økt. Dette blir gøy!

Sier du dult forresten? Vet mange sier tutt, topp, dott osv.. Hva sier du?


Lille speil på veggen der, hvem er vakrest i landet her

Som jeg fortalte i går, hadde vi tentamen på skolen i dag. Norsk hovedmål. Oppgavene var egentlig ganske dårlige, som det pleier å være, med unntak fra ei! Denne gangen fikk jeg ei oppgave som gjorde at jeg bare skrev og skrev. Likte den så godt, og kunne virkelig skrevet ei bok om dette føler jeg. Oppgaven var å skrive en saktekst om skjønnhetsideal. Jeg valgte artikkel, som er det jeg liker best å skrive. Valgte å dele den med dere, så kan dere bedømme om jeg har gjort en god jobb i dag eller ikke. Bildene er lånt fra weheartit.

 

Skjønnhetsideal. Et sterkt ord. Hva mener man egentlig med det? I ordboka står det at skjønnhetsidealet er et skjønnhetsforbilde. Hva ligger i det ordet? Er det om å gjøre å være den peneste? I så fall hva er pent, og hva er ikke? Skal man være det andre mener er pent, eller slik man selv synes er penest, selv om det strider imot hva alle de andre mener? Det florer mange spørsmål rundt dette emnet, og det er kanskje noe av det som er mest individuelt også. Alle er forskjellige, og alle har forskjellige meninger. Forskjellige meninger om hva som er pent, og hva som ikke er det. Hvordan kan man da vite hva som er penest?

Mennesker rundt om i verden - kanskje mest jenter - bruker mye penger på eksklusiv sminke, dyre merkeklær, hår og plastisk kirurgi. Dette er med på å bygge opp presset for å se bra ut. Da man på 1500-tallet ikke hadde alle disse mulighetene til å forandre utseendet var naturligvis presset mye lavere, og da kan vi tenke oss hvordan verden er 100 år frem i tid. Kanskje kan man ha problemer med å finne ett eneste naturlig menneske, og med naturlig mener jeg en person uten noen form for pynting på utseendet. Finner man en person uten sminke? Kanskje. Men har den samme personen aldri utført kirurgiske inngrep eller brukt penger på noe som kan forandre aspekten? Neppe.Hva er pent? Er jeg pen? Er du? I følge flertallet er det å være pen slik som kjendiser er. Er de skjønnhetsidealer da? Et skjønnhetsideal må være en person som selv er vakker, og som andre ser opp til. Andre ville drept for deres utseende. I de fleste tilfeller er dette en kjendis. Hvorfor? Kanskje fordi de er kjent fra før, og derfor blir lagt mer merke til - ergo man får øynene opp for hvor pene de egentlig er. Eller kanskje fordi kjendiser i de fleste tilfeller har drøssevis av penger, og dermed uendelig mange muligheter til å forandre på utseendet akkurat slik de vil. I noen tilfeller kan man også finne dem som blir kjent på grunn av utseendet, da har man i hvert fall et godt grunnlag for å oppnå det såkalte skjønnhetsidealet.

Er det positivt å være et skjønnhetsideal? Man er uimotståelig pen, beundrerne står i kø, og man får det man vil kun ved å peke. Det er vel positivt? Eller? Dersom man ser litt mer enn bare utsiden kan man oppdage at denne personen også kan ha problemer og krangler med familien slik som alle oss andre. Denne personen kan også få sykdommer, eller miste noen de er glad i som alle oss andre. Denne personen kan også ha en dårlig dag slik som alle oss andre. Men i tillegg til alt dette har en kjent person media rundt seg så å si hele tiden. Dersom dette idealet gjør noe galt eller feil blir det forsterket hundrevis av ganger, og havner på forsiden av nasjonale og internasjonale magasiner verden over. Skal man på en prisutdeling eller fest, blir klesvalget mange ganger vanskeligere fordi forventningene allerede er skyhøye. Alle forventer at han eller hun ser bra ut, alle forventer at personen kommer i noe nytt, noe overraskende, og noe praktfullt. Hvor lett er det da å komme til festen med fjorårets antrekk, gårsdagens frisyre og et usminket ansikt? Det går ikke.Å være et skjønnhetsideal har både positive og negative sider. Kvinner og menn i alle aldre ser ofte opp til sitt skjønnhetsideal, de ser opp til det de mener er pent. Det de mener er perfekt. Mange følger strømmer, mens andre våger å gå mot. Noen mener den siste vinneren av Topmodel er pen, mens andre liker bedre han sære, lave og litt lubne i x-factor. Noen av skjønnhetsidealene kan være helt uvitende om at personer der ute ser opp til dem. De kan til og med ha dårlig selvtillit, hate seg selv og være selvkritisk til tusen. Andre igjen er fullt klar over hvor vakre de er. Med enkelte kan det gå så langt at de elsker seg selv høyere enn andre. Aldri har vi vært like, og aldri vil vi bli det. Men alltid har vi hatt noen å se opp til, og alltid vil vi ha det. Et skjønnhetsideal.


Tentamenskos

Slapper av i sofaen min etter ei herlig vektløfterøkt! Vi var hele 8 personer inkludert én trener i det lille lokalet i dag. På slutten av treningen var det uten å overdrive utrolig varmt. Føltes som å trene i ei badstue, man skulle tro at vi kom opp av svømmebassenget etterpå. Haha, men en skal ikke klage på varmen, når man har så mange kjekke folk rundt seg.

Da jeg kom hjem hadde mamma vært å kjøpt druer og iste til meg til i morgen. Jeg skal nemlig ha norsk hovedmålstentamen, og da er god mat og drikke et must.Hva pleier du å ha med deg på tentamener og eksamener?


Antrekk 08.04.13Hva synes du?


Svar del 2

Hva heter du på ekte?

Jeg heter Linn Therese Dagsland.


Hvor gammel er du?

Jeg er 17år, blir 18 i november. Altså 95-er.


Hva er din favoritt farge?

Har ikke noen spesiell favorittfarge, men jeg veldig glad i lilla, rosa og blå.

 

Har du dyr?

Ja, jeg har en undulat med navn Kiwi. Ellers har vi i familien 2 kaniner og akvariefisker.

 

Hva liker du av mat?

Vil si jeg liker en del, er ikke noe superkresen, men favoritten er nok tacosalat eller kylling. 


Har du en hobby?

Liker veldig godt å ta bilder, også har jeg jo bloggen da.
Hva liker du best av sommer og vinter?

Liker sommeren best! Sol og varme er det ingenting som kan måle seg med, selv ikke et snødekket landskap.

 

Hvor kjøper du helst klærne dine?

Har ikke kjøpt så mye klær i det siste, men når jeg shopper er det som regel på nett, nelly.com er favoritten. Ellers om jeg skal ha noe fort drar jeg i butikken, og da går det i bikbok, h&m, cubus, gina tricot og vero moda. 

  

Hva setter du høyest i livet?

Jeg sette familien min og de som står meg nær høyest. Vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg ikke hadde hatt dem!

 

Hvordan vil du at en gutt skal være for å bli forelsket?

Vet ikke helt hvordan jeg skal svare på dette, for det er ikke slik at man velger selv når man får følelser for noen eller ikke. Men en god personlighet er uten tvil det viktigste! Om man i tillegg har mye tilfelles, og er like men likevel ulike er mye gjort. Ellers liker jeg gutter som har noe mellom ørene, 20 i IQ er ikke særlig tiltrekkende. Et bra utseende skader heller ikke, men er selvfølgelig ikke et must. 

 

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi med belte og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

Nei, jeg bruker ikke skjorter så ofte. Men jeg synes det er ganske fint slik som på dette bildet.
Fikk du svar på det du lurte på?


Morningworkout

Er akkurat ferdig med treningsøkt nr.1 i dag, og føler meg så uthvilt nå. Anbefaler alle som har muligheten til å trene om morgenen å gjøre det, man får mye mer energi etterpå, spesielt dersom man skal ha skole etterpå, eller en jobb hvor man sitter mye i ro for den del. Vi vet jo alle at det er utrolig lett å bli trøtt av den slags.

På programme i dag var det mest styrkeøvelser. Dette er nemlig den siste uken med tung styrke og mengde trening før junior NM første helgen i mai. I neste uke, og uka etter der blir det mye mer fokus på hurtighet og teknikk. Jeg personlig liker mye bedre teknikk trening. Jeg synes det er mye kjekkere å gå opp på høyere vekter, med færre repitisjoner, og gjerne øvelser med mye teknikk. Favoritt!♥


Noen som ser noe som ikke stemmer med denne t-sjorten? Stemmer! Ungdom 2013.. Jeg er ikke ungdom i 2013, jeg er nå første års junior. Grunnen til at jeg fikk t-sjorten likevel var at de hadde mange til overs på helgens ungdoms NM.


Dagens program for de av dere som interesserer dere for det. 


Og selvfølgelig "etter-trening" maten! Skulle egentlig ha ei banan, som er mye bedre for restitusjonen enn et eple, men det hadde vi ikke, derfor ble det dette. Funker det ogs
å!

 

Skal du trene i dag? Har du trent i dag?


Tips - fra armbånd til leke

Jeg var virkelig i det kreative hjørnet i dag. Som jeg sa i forrige innlegg, fant jeg mye bortgjemt da jeg ryddet rommet, deriblandt et gammelt armbånd. Jeg skulle egentlig kaste det da jeg fant det, men så begynte tilfeldigvis undulaten min å kvitre høyt. Da kom idéen til meg med en gang. Hvorfor ikke lage en føyse til Kiwi? Derfor prøvde jeg på det. Tok to hårstrikker, knyttet dem sammen, og deretter i armbåndet og i taket på buret. I starten var han veldig skeptisk til det, men bare etter to minutter ser jeg han sitter inni armbådet. Han har sittet der i en halvtime nå, så regner med han likte det!


Søte pippipen min!

 

Hva synes du?

 

#DIY


Rommet mitt


De siste timene har jeg brukt på å rydde rommet. Og denne gangen har jeg ikke bare ryddet litt kjapt for at det skal se ok ut, jeg har gjort det skikkelig, og vært innom hver eneste skuffe, hylle og krok. Det er utrolig hvor mye rart man finner når man går gjennom alt på den måten. Fant igjen gamle klær, noen smykker jeg trodde jeg hadde mistet og en nesten helt ubrukt sminkeveske med sminke oppi. Lykkerus! Har skiftet på senga, og nå gleder jeg meg bare til å legge meg.

Overfor ser dere oversiktsbilder av rommet, og under kommer bilder der jeg har fokusert litt mer på detaljene.

 

Hva synes du?


The answers - weightlifting part

Går du på et vektløftings lag, hva heter det?

Ja, jeg er medlem i Haugesund Vektløfterklubb, og det har jeg vært fra dag én. Der har jeg fått støtte, opplæring og ikke minst utrolig mange fine øyeblikk. 

 

Hva er din inspirasjon ?

Jeg sliter ikke så ofte med motivasjonen når det gjelder vektløfting, kanskje mye på grunn av at det er noe jeg elsker å drive på med. Men om jeg har en dårlig dag og det eneste jeg vil er å være hjemme fra trening, da ser jeg på gamle bilder eller videoklipp fra stevner, leter litt rundt på youtube, eller rett og slett inspirasjonsbilder fra weheartit

 

En gang jeg rykket 65kg på trening.


Hvor mange ganger i uka trener du?

Jeg trener ni ganger i uken, men kun syv av dem er med vektløfting. På mandagene, tirsdagene og torsdagene har jeg to vektløfterøkter, en om morgenen og en om kvelden. På onsdagene og fredagene har jeg alternativtrening på morgenen, og fredagene har jeg i tillegg vektløfterøkt på kvelden. Øktene varer omtrent i 1,5time(+).


Hvorfor begynte du med vektløfting?

Jeg begynte med vektløfting på grunn av at pappa drev på med det. Han startet lenge før jeg ble født, og det ble da naturlig for meg å begynne med det. Etter ett par år var jeg inne i en periode der jeg hadde lyst å slutte, og syntes ikke det var så veldig gøy lengre. Men da fikk jeg andre øvelser på trening, mye mer variasjon, og jeg trengte kun trene om jeg ville. Dette hjalp veldig, og jeg har bare digget det etter dette.


Hvor lenge har du drevet med det?

Jeg begynte skikkelig i februar 2006, et par måneder etter jeg fylte 10år. Var med på noen treninger i ny og ne før dette, og lekte litt med kosteskaftet osv. men første trening i treningsdagboka mi er mandag 27. februar. Dermed har jeg nå gått på vektløfting i litt over syv år. 


Bilde fra ungdoms EM i Romania i 2012. 

 

Fikk du svar på det du lurte på?


For en deilig morgen!

God morgen fineste! Nå sitter jeg i sofaen under ullpleddet og ser igjennom spørsmålene deres. Tenkte jeg kunne svare på dem etterpå, så dersom det fortsatt er noe dere lurer på må dere spørre nå (her). Jeg våknet i halv ti tiden i dag, men lå å dro meg i et par timer før jeg sto opp. Slike morgener er så herlige! Du våkner, og vet at du ikke har noen planer og kan ligge så lenge du vil.

Da jeg omsider dro meg opp, tok jeg på meg en treningsgenser og en shorts, som jeg sa; finnes det deiligere ting å gjør om morgenen?? Gikk ned for å lage meg frokost, valget falt på havrepannekaker, både sunt, godt og enkelt. La ut oppskriften på dem i går forresten. Tinte frosne blåbær i mikroen, og la dem på. Smaker himmelsk! 

 


Hvordan har din morgen vært?


Sunne og gode pannekaker på 1-2-3

Du trenger:

♥ 30g havregryn

♥ 1 egg

♥ 1ts sukker

  

Slik gjør du:

♥ Bland sammen havregrynet og egget.

♥ Tilsett sukkeret.

♥ Del røren i to deler.

♥ Stek pannekakene på svak varme til de er gyllenbrune.

♥ Topp gjerne med bær eller frukt, og voíla; To kjempe gode og sunne pannekaker!

 
Noe du kunne tenke deg å prøve?

 

#oppskrift


It's sad - I'm too old

I dag morges kjørte vi hjemmefra i halv syv tiden, da gikk turen til Vigrestad. Denne helgen ble det arrangert ungdoms NM i vektløfting der, og min lillesøster Marthe deltok. Dette er det første ungdoms NMet jeg er for gammel til å delta på i og med at jeg er første års junior. Trist å ikke kunne være med når det er noe jeg har gjort hvert eneste år de siste fem årene. For oss som bor i Haugesund var det utrolig greit at det ble arrangert på Jæren, det er nemlig kun 2,5 times kjøretur. På grunn av den korte avstanden kjører vi tur-retur samme dagen.

Marthe gjorde det kjempe bra på sitt andre ungdoms NM, og hun fikk hele 5/6 godkjente, noe hun har god grunn til å være fornøyd med. I rykk som er en av de to øvelsene det konkurreres i i vektløfting, fikk hun godkjent 45kg og 50kg, mens siste forsøket på 52kg gikk bakover. Støtene gikk enda bedre. Her begynte hun på 55kg, høynet til 60kg for så å ta hele 63kg i siste forsøket, noe som gav henne ny personlig rekord. Gratulerer med god innsats og gode resultater. Gull ble det også på gulljenta!!

Dersom du ønsker å lese mer om helgens NM eller vektløfting generelt, kan du gjøre det på Norges Vektløfterforbund sin hjemmeside her.

 


Tok et bilde med mobilen under difileringen. Selv om kvaliteten ikke er den beste, ser man hvertfall noe. Marthe er omtrent midt på bilde, i lilla tights og svart jakke.


 

Husk å gratulere henne med et NM gull!!!


Antrekk 06.04.13
Hva synes du?


My back is killing me - and i like it

Da jeg våknet i dag morges var jeg sikker på at jeg hadde sovet i 70 år, og nå våknet opp som en 87åring. Ryggen min var så stiv!! Trente noe jeg ikke er vandt med på vektløftertreningen i går kveld, nemlig fem reper i markløft. Når jeg eg og annen gang har hatt markløft tidligere, har jeg bare testet, altså sjekket hvor mye jeg klarte på en repitisjon. I går hadde jeg fem repitisjoner, og fire sett på 100kg. Herregud så gangsperr jeg er.. I tillegg hadde jeg og ei venninne basistrening i dag morges, altså treningsprogram der jeg ikke har med noen vektløfterøvelser. Programmet vårt går mest på å styrke kjernemusklaturen, men også en del på bevegelighet, smidighet og balanse. Haha, da den økta var ferdig føltes ryggen helt dø. Men på en eller annen merkelig måte så liker jeg denne følelsen. Å være gangsperr er ubehagelig og deilig på samme tid. Du kjenner at du har trent, og du får god samvittighet etterpå. Etter min mening er det enda verre å slite på trening, men så kjenner du ikke en dritt dagen etter, da føler i hvertfall jeg at jeg kunne gjort det enda litt bedre på treningen. 

Standard middagsbilde. Mamma som laget! Grønnsaker blandet med noen pølsebiter og kjøttboller.
God trening til alle dere som skal trene i kveld. Ha en fantastisk fredagskveld alle sammen!


What do YOU wanna know?

Har fått en del spørsmål i kommentarfeltet og på melding i det siste. Tenkte at vi kunne samle alle spørsmålene, og få dem i ett eget innlegg, derfor kjører jeg nå i gang en spørrerunde. Spør meg om alt dere lurer på, alt fra trening og vektløfting til klær og utseende. Spør om alt dere vil, det er nå dere har muligheten mine fineste! ♥

Luksusproblem - hår

Kom ut av dusjen for en stund siden, og sitter å irriterer meg litt over håret mitt. Etter at håret har vært vått, jeg har dusjet eller lignende, blir det alltid småbølgete. Det er på en måte en mellom ting, for jeg vil enten det skal være helt rett, eller litt tydeligere bølger. Slik det er nå ser det jo bare bustete ut synes jeg. Haha, luksusproblem, men følte bare jeg måtte ta det opp. Er det noen av dere som tenker på samme måten? I så fall har dere noen tips? 

Har du noen gode tips til meeeg?


Kari Traa

God ettermiddag fineste lesere! Eller er det kveld? Hvor går egentlig grensa.. Er det 18.00? I så tilfelle god ettermiddag, haha. Nå skal jeg på trening, dagens andre økt. Treningsantrekket for dagen ble denne nye Kari Traa treningstightsen, svart t-sjorte og svart genser. Dere får ønske meg lykke til med treningen da, og jeg ønsker alle dere der ute som også skal trene i dag; Lykke til!♥

 

Skal du trene i dag?


Jeg smileeer

Er utrolig glad nå! Nå er jeg virkelig 10, 20, 90 kg lettere, etter jeg i dag fikk vite at vi ikke har flere prøve før i tentamensukene. Slutter ikke å smile! Dette med skolearbeid er ganske slitsomt i seg selv, men på HTG - Haugesund toppidrettsgymnas, skolen jeg går på - er det litt annerledes. Vi har omtrent ingenting av lekser i og med at alle er idrettsutøvere og de fleste av oss trener mye på fritiden. Til gjengjeld har vi prøver flere ganger i uken. Med andre ord, vi har ikke lekser som man leverer inn og lignende, men leksene våre er å øve til alle disse prøvene. Man blir utrolig utmattet av å lese til prøver mange dager og kvelder i uken, hver eneste uke, derfor er jeg nå overlykkelig. Kunne ikke fått en bedre beskjed nå! Tentamensukene er ikke før uke 17-18, og frem til det har vi ingen store prøver. Kun tester eller små prøver, slike man ikke trenger å øve til, men som man får bra karakter på bare av å følge med i timene!

 

 

Noen andre som også har lite lekser - men mye prøver?


Shiny zipper

Som jeg sa i dette innlegget tidligere, så skulle jeg fortelle mer om noen glidelåsarmbånd. Og nå er tiden endelig inne! Da mormor og morfar var i Danmark og Tyskland i påsken fikk jeg mye fint da de kom tilbake, og da blant annet disse. Skinnende, fargerike glidelåsarmbånd! Jeg har aldri sett noe slikt før, men syntes de var sinnsykt kule. Jeg og lillesøster fikk tilsammen ti stykker, og har delt dem slik at vi nå har fem hver. De fem fargene jeg har ser dere på bildene under; lilla, gull, sølv, grønn og et fargerikt. 

Hva synes du om armbåndene? Noe du kunne godt med?


Jobb neste

Nå er jeg ferdig på skolen, og har akkurat kommet til mormor og morfar. Jeg jobber for dem annen hver onsdag, hjelper de med å vaske i huset. Blir så glad av å hjelpe andre på den måten. Kjemi prøven i siste time i dag gikk forresten utrolig bra. Har aldri gjort det så bra på kjemi tidligere føler jeg, men så er det ingenting jeg har bedre kontroll på innen kjemien heller. Og det positive er at jeg faktisk kom opp i dette til muntlig tentamen også. Organisk kjemi.

Gikk til mormor og morfar etter skolen i dag, det var jo så fint vær. Planen var egentlig at jeg skulle ringe morfar etter skolen å høre om han ville øvelseskjøre litt med meg, men han skulle hjelpe pappa med å kjøre campingvognen hjem fra fjellet. Men det gjør ingenting, jeg kjører sikkert litt senere i dag.


Jeg har ikke tatt med meg kameraet mitt i dag, derfor får dere heller bare ett bilde fra påsken for at innlegget ikke skal bli gørrkjedelig.

 Hva skal du i dag? Hvordan er været hos deg?


wants from nelly

Mørkrød jeans her  // Svart jeans her

Mønstret leggings her // Blå jeans her

Hvit kjole her //  Svart kjole her

Vårjakke her // Stripet genser her¨

 

Har du noen favoritter?


Øve øve øve

Er så sliten nå, denne dagen har vært utrolig lang! To treningsøkter, skole i syv timer og øve til prøve i uendelig lang tid. Har kjemiprøve i morgen, og jeg har lest i stortsett hele kveld, bortsett fra en liten pause da jeg var på trening. Prøven har organisk kjemi som hovedtema, men vi skal også ha litt om titrering. Organisk kjemi føler jeg at jeg har noenlunde kontroll på, det er det jeg alltid har gjort det best i når vi hadde naturfag tidligere. Kom også opp i emnet organisk kjemi nå i år, så om noen uker skal jeg ha muntlig tentamen i kjemi. Grugleder meg, for om jeg jobber slik jeg vet jeg kan så kommer jeg til å gjøre det ganske bra! Og det håper jeg at skjer i morgen også, selv om jeg begynner å bli rimelig lei all denne øvingen nå. Ønsk meg lykke til! 

 

 

Har du/har du hatt kjemi?


Tusen takk!

Mormor og morfar kom hjem fra påskeferie i går kveld. De har vært i Danmark og en liten tur innom Tyskland. De hadde shoppet masse, og jeg fikk blant annet tre treningstightser og et par sko som jeg skal vise dere her. Fikk også noen glidelåsarmbånd, som jeg kommer til å vise dere senere. Tusen takk mormor og morfar! Ble kjempe glad, og alt passet!


Lilla og rosa kari traa treningstights.


Svart treningstights med blå striper!


Svart puma treningstights!


Og disse skoene!

 

Hva synes dere?


Tilbake i rutiner

Nå er jeg nettopp ferdig med min første morgenøkt på ei uke. Det skal bli godt å komme seg både inn i rutinene igjen. Det visste seg at formen er falt tilbake en del, det var ikke bare gårsdagen som var dårlig, haha. Men det kommer seg, jeg har vært mye lenger nede før, og kommet meg tilbake igjen, så dette skal gå bra. 

Helt utrolig hvor tungt det var å komme seg opp av sengen i dag morges. Det ble til at jeg slumret alarmen i en halvtime. Da hadde jeg akkurat nok tid før jeg måtte på skolen. Planen var å stå opp halv syv, for å våkne skikkelig og slappe av litt, men det gikk ikke nei. Akkurat klokken syv dro jeg meg ut av den gode, varme senga. Som et spøkelse, inn på badet, og deretter ned for å spise. Jeg var faktisk så langt inn i drømmeverden fortsatt at jeg klarte å legge mobilen inn i kjøleskapet sammen med pålegget, men merket det heldigvis få minutter senere da jeg tok ut melka.. Vel, etter den morgenen, kan bare dagen gå én vei! Og det har det virkelig gjort sålangt også. En god start på en ny uke.


Dette eple var så facinerende at jeg måtte ta bilde av det. Haha, da vet du at du har mye å gjøre på..

 

Hvordan har første dag etter ferien vært for deg?


Antrekk 02.04.13

Hva synes du?


Rosahette og ulven

Herlig å være i gang med treningen igjen, men fy så slitsomt. Jeg visste jeg var falt litt tilbake, men ikke SÅ langt som det viste seg. Satser på at i dag bare var en dårlig dag, og at det går lettere i morgen tidlig. Nå skal jeg slappe litt av, pakke treningsbagen og skoleveska til i morgen, og så legge meg. Bare forberede meg på en lang skoleperiode! Haha, nå fikk jeg det til å høres negativt ut, men ukene fremover nå er ikke av de verste. Tentamensperioden er om ei uke eller to, før det er det en del prøver, men etterpå blir det roligere, før det er tid for eksamener, og til slutt sommerferie!!! Gleder meg!

 

Er jo forresten 1.April i dag, noen av dere som har lurt noen? 


Skal bli godt å komme i gang

Nå er det på tide å få vekk alt påskegodtet. Skal bli godt å komme seg på trening nå, jeg har tross alt ikke hatt en skikkelig vektløfterøkt på to uker nå! Da jeg var i Danmark trente jeg mest alternativ trening, ballspill og lignende. De få vektløfterøktene jeg hadde ble utført med styrkeløftstang, noe som betyr at jeg kun fikk trent knebøy, pushpress fra nakker, og slike styrkeøvelser. Ser utrolig frem til å kunne komme i ordentlig form igjen nå, selv om det kommer til å være forferdelig nå i starten. Nå er det 5 uker igjen til junior nm, og jeg gleder meg ihjel. Jeg er i drittdårlig form nå, men satser på at jeg er tilbake igjen om en uke eller to. Da har jeg akkurat passe tid til å bli i kanonform til nm. Ønsk meg lykke til med første økta nå da!
Læcher med vått hår og uten sminke.

Skal du trene i dag?


Jacuzzitime
Nå skal jeg og lillesøster ta oss en dukkert i jacuzzien til mormor og morfar. Det må være noe av det herligste som finnes, spesielt når det er kaldt i luften. Det skader heller ikke med stjernehimmel og snø, men det får vi gjemme til en annen gang.
Ha en fantastisk 2.påskedag videre!


Antrekk 01.04.13

 

Hva synes du?


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits