Borte bra, men hjemme best

Nå er jeg endelig hjemme igjen. Etter å ha pakket ut litt fra de to ukene jeg nå har vært vekke, skal jeg og min søster i svømmehallen. Vi skal bade der i noen timer, og da får jeg testet ut den nye bikinien min også, wihu. 

Kjenner det er godt å endelig få komme hjem igjen nå. Borte er bra, men det er ingen tvil om at hjemme er best. Skal slappe av frem over nå, i den grad jeg klarer det hvert fall, har nemlig en del skolearbeid for tiden. Er ikke lenge til tentamensperioden begynner nå.

Jeg beklager for bloggingen i det siste, vet det har vært så som så, men det endrer seg nå når jeg er hjemme igjen. Men nå er lillesøster utålmodig, vi prates senere!Hva har du gjort i dag?


Påskeaften

I dag har vi vært en siste tur i Hordadalen for i år. Sto ganske lenge, og prøvde oss for første gang på noen av de største hoppene. Må ærlig innrømme at jeg liker meg bedre på bakken. Har ikke tid til å fortelle så mye, for nå skal vi på huset sammen med resten av folkene å spise påskemiddag Det er noe vi gjør på påskeaften hver eneste år. Er så koselig. Pinnekjøtt, poteter, rødkål og kolerabistappe.

 


Hva er dine planer for påskeaftenen?


Hva er perfekt?

"Den toppen er perfekt, den må jeg ha"

" Han er så snill og omtenksom, rett og slett perfekt"

" Denne dagen har vært helt perfekt"

" Hun er så pen, helt perfekt"

Hva er perfekt? Hva ligger i ordet perfekt? Når er noe / noen perfekte? Jeg tror vi mennesker leter etter det perfekte. Vi ønsker å ha et perfekt liv, en perfekt mann, en perfekt tilværelse, og et perfekt utseende. Hvordan skal vi oppnå dette når vi ikke vet hva perfekt er? Vi vet ikke hva vi leter etter.... Alt vi vet er at vi leter etter det perfekte, men hva er det?

I ordboken står det at ordet perfekt handler om at noe er fullkomment, eller utlært. Når er noe fullkomment? Blir du født med to armer, to føtter, 10 fingrer og 10 tær er du et fullkomment individ da? Ordboken viser at fullkommen handler om noe komplett, udelt, og rent. Men hvem er vel det?

Hvem har rett til å si hva som er perfekt? Jeg tror at det handler om øyet som ser, og vi mennesker ser forskjellige ting. Jeg tror ordet perfekt er det mest individuelle ordet du kan finne. For meg kan en person opptre som et perfekt menneske, men for deg kan samme personen være så langt i fra perfekt som du kommer. At noe er perfekt tror jeg handler om at en ting, person, situasjon eller en hendelse ikke har noen negativt ved seg, noe som i mine øyner strengt tatt er umulig.  
Jeg tror ikke det finnes noe egen definisjon på det perfekte, men at vi mennesker må slutte å søke etter det perfekt og det fullkommne, nettopp fordi det ikke eksisterer. Uansett hvor lykkelig du er vil du alltid møte utfordringer, nettopp fordi det vi lever kalles LIVET. Og livet er som en berg og dalbane, det går opp, men også ned. 

I dette innlegget har jeg brukt ordet perfekt 23 ganger. Jeg har brukt et ord uten betydning og mening hele 23 ganger. Jeg har også skrevet 9 spørsmålstegn, men ingen svar kom ut av dette. 

Har du svaret på hva perfekt er for deg?


Antrekk 29.03.13
Hva synes du om antrekket?


Slim i hver eneste krok

Åh, jeg er så lei! Har ikke planer om at dette skal bli et klageinnlegg, derfor forteller jeg dere bare fort hvordan det er. Jeg hoster, halsen min dreper meg snart, nesen renner og det samme gjør øynene. Det virker som det er en kraftig allergireaksjon, men har prøvd med allergitablett, og det forsvinner ikke. Noen som har noen tips til å bli kvitt dette? Utrolig kjedelig å få det midt i påskeferien. Våkner opp med øyne som har et tykt lag slim over hele hornhinna. Ganen, tunga, tenene og halsen er fulle av slim. Sist men ikke minst, nesen. Den er vertfall full av slim.

Ser nå at dette plutselig lignet et klageinnlegg likevell, haha.

Dagen i dag er for min del en pausedag altså, ingen skitur. Har sålangt hatt tre turer til hordadalen, og har planer om en til i morgen, på selveste påskeaften. Slalom er noe av det kjekkeste som finnes, renne nedover bakken, føle deg helt fri og tom for tanker. 

Nå skal jeg redigere noen av headerønskene deres, og så tar jeg antrekksbilder til dere etterpå. Husk å sende inn ønske dersom du ønsker egendesignet header. Les mer i DETTE innlegget.

 

Har du sendt inn headerønske?

 


Innkjøp 27.03.13

Var ikke helt i tipp topp form i går, derfor kommer innkjøpene fra shoppingsturen heller i dag. Vi var som sagt i Odda, som ligger en liten halvtimes kjøretur fra der vi er nå. Der er det alltid utrolig mye fine klær, og jeg fikk kjøpt meg litt av hver. Blant annet ei bukse, på grunn av at jeg glemte jeansen min hjemme, og derfor bare har joggebukser og tightser her.


Litt dårlig bilde, men det får duge.

De to nederste der kostet bare 10,- stykket! DET er SYKT!

 

Hva synes du?


Blåmandag

I dag var vi i Odda på shopping, og da fant jeg meg såklart en god del. Det får dere se senere, akkurat nå tenkte jeg å vise dere boka jeg fikk av mamma og pappa i dag. Den heter Blåmandag, og er skrevet av Nicci French. Det er ei krim bok, som er min favorittsjanger innen bøker. Noen av dere som har lest den? Er den bra?

Fem år gamle Matthew forsvinner sporløst. Det vekker enorm oppsikt og harme, og en intens leting etter ham fører ingen steder hen. Når et bilde av den forsvunne gutten blir trykket i avisene, blir psykoterapeut Frieda Klein dypt bekymret. En av pasientene hennes har gjentatte mareritt om at han har et lite barn, et barn han kan beskrive i detalj, et barn som er påfallende lik lille Matthew.


 

Har du lest Blåmandag?


Fly me to the moon

Hva synes du om bildene?


Jeg lager header til DEG!

Som dere sikkert ser har jeg nå byttet header. Er det noe jeg liker så er det å redigere headere, jeg er ikke den beste, men det funker! Derfor lurte jeg på om nettopp du er på jakt etter en header for øyeblikket? Jeg kan redigere en spesialdesignet header til deg. Dersom du ønsker det, sender du meg en mail!

Eposten min er ; Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Merk mailen med ; Ønsker header

Det du skal skrive i mailen er:

- Headerstørrelse

- Hva du ønsker at det skal stå på headeren

- Farger og andre ting

 

Jeg kan velge ut bildene jeg skal bruke fra bloggen din, men dersom du har noen spesielle bilder du ønsker, legger du dem med som vedlegg i mailen. 

 

Noen headere jeg har laget tidligere:


Vil du ha en ny header?


10 favoritt antrekk

Har satt sammen en collage av 10 av favorittantrekkene mine de siste månende. Har du en favoritt?
Hvilket antrekk likte du best?


Sol er mye mer enn bare sol

Solen skinner! Det er ingenting som er bedre enn å kjenne varmen fra solstrålene på huden. Selv om det er kaldt rundt oss, varmer den utrolig mye. Jeg vil tørre påstå å si at solen avgjør om humøret til mennesker flest blir bra eller dårlig. Dersom man våknet om morgenen og solen skinner, det er helt blå himmel og varmt ute, ja da blir vi i godt humør, og tenker at denne dagen blir super! Men dersom man våknet til mørke skyer og ingen sol, da vil vi heller bare gå å legge oss, og vente på finere vær. Allerede da kan dagen være ødelagt. Dermed er det helt klart at været har en stor innvirkning på humørt til oss mennesker.

Har solen innvirkning på humøret ditt?


Morgenstund har gull i munn

Mamma: MARTHE! KAN DU SE OM BÅTEN HAR GÅTT!?

 

Og dette våkner jeg til.. Marthe sitter i ene enden av campingvognen, og mamma ligger i den andre. Likevel roper og gauler de til hverandre om dette HayDay spillet når klokken såvidt har passert åtte om morgenen. Kjenner jeg begynner å bli mektig lei av det. Haha, men de får vel styre på, så har de noe å gjøre på. 

På frokostbordet står det nå polarbrød, pålegg, grønnsaker, melk med påskekrim på - som jeg har funnet svaret på. Noen andre som har funnet det ut? - kokte egg og juice! Påskemorgen på sitt beste. Her på fjellet har vi alltid gode frokoster som vi spiser sammen, og det er virkelig avgjørende for om dagen blir bra eller ei!

Har du løst påskekrimen på melka i år?


Dråper i bevegelse

Etter å ha skrevet litt om fotografering i forrige innlegg, ble jeg inspirert til å ta noen bilder til. Satt lenge og eksperimenterte med bakgrunner, farge på væsken, hvordan jeg best skulle få frem dråpene og selvfølgelig kamera innstillingene. Fornøyd med resultatet, men tror det hadde blitt enda bedre dersom jeg hadde hatt en mørk væske istedefor en gul. Kanskje jeg skal prøve med kaffe neste gang?

Hva synes du om bildene?


Slik tar du nydelige bilder

I det siste har jeg blitt flinkere og flinkere til å utforske de manuelle innstillingene på kameraet mitt. Det er tusenvis av muligheter, innstillinger og knapper som kan gjøre et helt ok bilde til noe av det vakreste du har sett. Det er utrolig hvor mye disse innstillingene har og si for om bilde blir bra eller ikke. Jeg har vært en av de som nesten alltid har på auto, eller de knappene til venstre for auto. Har skjelden våget meg inn på de knappene til høyre. Men nå i det siste har jeg altså prøvd det, og jeg blir like overrasket over de store forskjellene hver eneste gang. Skal nedenfor her vise dere noen bilder tatt med auto, og akkurat det samme bildet tatt med manuelle innstillinger.
Ingen av bildene over er redigert overhode. Eneste jeg har gjort med dem er å legge dem inn på dataen, sette de sammen, og legge til tekst. NULL redigering! Jeg har enda en lang vei å gå, men føler jeg hvert fall får til noe.Råder dere alle til å bevege dere vekk fra auto-knappene, og prøve dere frem. Dere trenger ikke kunne noe, men bare prøv! Om dere ikke får det til er det bare å slette bildet, så hva er da problemet? PRØVPRØVPRØV! Øvelse gjør mester vet dere.

Bruker du den trygge auto-knappen, eller er du en av de som liker bedre de manuelle?

 


Tankeløst hode får alltid sove

God natt alle fine! Nå tar vi kvelden her oppe på toppen. Dagen har vært nydelig både med tanke på været, menneskene og opplevelsene. Gleder meg til en ny og opplevelsesrik morgendag. Da skal vi, jeg og Marthe, ut på langrennstur. Vi skal pakke med oss mat og drikke, kamera og solkrem. Planen er å bli påskebrun, ha en super dag med lillesøster og selvfølgelig få brent noen kalorier! Det er jo eneste formen for trening det blir her nede, ski, ski og enda mer ski.

 

Har du lagt planer for morgendagen?


Familien min er unik

Mamma: Ta frem den datamaskinen din, så er du stille litt.

Linn Therese: Marthe, tar du macen min til meg?

Marthe: Nei, orker ikke.

Mamma: Kan du ta den ormen til henne da.

 

Kvelden har gått til kortspilling og latterbrøl. Vi har virkelig fått magemuskler alle sammen, ledde til vi gråt! Pappa reiste hjem for noen timer siden, han skal jobbe i morgen og på tirsdag, men kommer heldigvis opp igjen om et par dager.

Vi har spilt run of nine, noen som kan det? Det kjekkeste kortspillet som finnes, men det tar ganske lang tid. Omtrent to timer. Mellom alle rundene satt vi og lo oss i hjel. Ganske overtrøtte alle tre. Vi snakket og hvisket til hverandre i en dukrull, både på engelsk og baklengs. Etterpå begynte vi å bruke rullene som kikkert, og spionerte på hverandre gjennom dem, da vi satt rundt bordet. Tenk at vi tre på 14, 17 og 37 sitter slik. Det er nok så unikt vil jeg tro.. Vi har kåret både lysmestere og moroklumper, men det morsomste av alt var når vi så på en film av vår kjære mormor som sitter med sin egen iPad og spiller HayDay! For de av dere som ikke vet hva HayDay er, så er det et bondegårdsspill. Ganske lignende Farmville dersom dere kjenner bedre til det. Morsomste dagen på lenge!!

 

Hva synes du?

 


Første dagen i bakken

Nå har vi nettopp kommet inn etter vår første dag i slalombakken. Tiden gikk så utrolig fort, vi var der borte i mange timer. Kjente på bena at det er ett år siden forrige gang jeg hadde slalomstøvler på meg, men det gikk seg til etter hvert. Vi rant opp og ned borti ti ganger, noe som er mye mer enn vi pleier. Den første dagen pleier som regel å bli en av de lengste. Stolheisen tok vi hele fire ganger.

Sol og blå himmel i dag også, derfor regner jeg med at vi har fått en del farge i dag. Temperaturen lå på fem kuldegrader, noe som er helt perfekt. Man er ikke så kaldt at man fryser, men heller ikke så varm at man svetter.

Står du på slalom?


Tiden er lang for den som venter

Nettopp hatt årets første påskefrokost! Nystekte baguetter, pålegg og hardkokte egg. Livet er herlig på fjellet, i påsken sammen med mine kjæreste. Nå etter frokosten og påskemorgen på tv, skal vi kle oss og ta turen til slalombakken etterpå. Vi befinner oss på seljestad, kun to tunneller fra Hordadalen/Røldal skisenter. 15 minutter i bil, og vi er fremme. Gleder meg i hel til å sette meg i bilen med forventninger til tusen, og sommerfugler i magen. Slalomskiene og stavene står klar på utsiden, og det eneste vi gjør nå er å vente. Vente på at pappa skal stå opp. Vente på at mamma skal bli ferdig å lese påskekrim. Vente på at solen kommer skikkelig opp. Vente på at temperaturen snegler seg litt lenger opp. Venter på å ha en fantastisk første dag i påskeferien!

Hva skal du gjøre i dag?


Antrekk 23.03.13

Toppkvalitetsbilder av dagens antrekk. Kosegenser og ulltights, vintersko og dunjakke. Er man på fjellet så er man på fjellet!

Hva synes du?


En søt høydesyk apemamma

Gradestokken går virkelig nedover og nedover. Kjenner nå at vi bor i ett av verdens nordligste land. Akkurat nå bekymrer jeg meg lite og ingenting over kulden på utsiden, fordi vi har det godt og varmt inne. Enn så lenge.. Det jeg frykter mer er natt til mandag og natt til tirsdag, da skal nemlig pappa hjem for å jobbe, og vi tre jentene blir igjen her oppe alene. I fjor våknet vi opp til 8 grader inne i vognen om morgenen, og det var virkelig forferdelig kaldt! Men vi får krysse fingrene for at vi klarer oss bedre i år. Har forresten også planer om å dra i Hordadalen i morgen, det gleder jeg meg virkelig til. Et av de store høydepunktene med påskeferie er nettopp dette.

Enkelte av oss mennesker tåler høydeforskjell bedre enn andre. Mammaen min er ei av dem som blir litt snål(ere enn hun pleier) når hun kommer opp i høyden. Haha, kjempe glad i deg! ♥
Noen som fikk seg en god latter av min søte apemammis? 


Påskebilder

Hva synes du om bildene?


Fjols til fjells

Nå har vi endelig kommet oss inn i varmen. Har styrt på med å få campingvognen opp på plassen siden klokken ni i dag morges. Til tross for at vi kom tidlig frem, fikk vi altså ikke ting på plass før nå. Det ble mye frem og tilbake, bokstaveligtalt, med tanke på vognen.

Da vi kom frem satte vi den fra oss litt nedenfor oppkjørselen til plassen vi ligger på. Opp til selve området er det to utrolig bratte og glatte veier, eller det er hvert fall et område med grus, og uten snø. Den ene er ganske bratt, mens den andre - som er litt verre - har en krapp sving midt i bakken. Etter å ha fått brøytet vekk snø i kantene, som tok utrolig lang tid på grunn av misforståelser og traktorproblemer, kunne vi endelig gjøre oss klare. Kjettingene hadde pappa lagt på nesten med en gang vi kom opp, og det var litt av en oppgave i seg selv.

Vi fikk dratt opp vogna, og skubba den frem og tilbake både med hender og med bil, slik at vi til slutt kunne avslutte med å sveive ned labbene og hente vann. Nå er alt i sin skjønneste orden, og vi nyter påskeferien til det fulleste. 10 kuldegrader er ingenting for slike hardbarka vikinger som oss. Til tross for kulden er det heldigvis HELT blå himmel og sol. Elsker det! Påskerferien er i gang.
Hva har du gjort i dag?


GOD PÅSKE!

Mange av dere har nå fått påskeferie, som meg, og jeg håper dere nyter den så mye som jeg har planer om å gjøre. For de av dere som ikke får ferie før på torsdag, eller kanskje noen jobber hele uken? Så ønsker jeg dere noen flotte dager likevel. Påsketid er familietid! Hver påske bruker vi å reise opp på fjellet og sove i campingvognen vår sammen med mange andre, stå på slalom om dagene og grille om kveldene. Vi har en fellesmiddag sammen med alle på plassen på påskeaften, og ellers finner på mye gøy. Har reist opp på seljestad hver eneste påske i hele mitt liv, og aldri hatt en påske hjemme. Tradisjonen er å stå opp tidlig sammen med lillesøster, se på påskemorgen og spise påskegodt, før mamma står opp og vi spiser frokost. Litt senere tar vi oss gjerne en tur opp i hordadalen, Marthe og jeg. Står på slalom i noen timer, og virkelig nyter livet, før vi kjører tilbake til plassen igjen og slapper av. Gud så deilig det er!

Vi reiser i morgen tidlig, derfor tenkte jeg å legge meg litt tidlig i kveld. God natt til alle dere der ute, ha en fantastisk påskeferie alle sammen!

Hva skal du i påskeferien?


Innkjøp 22.03.13

Dagen i dag er blitt brukt til å klargjøre for påsketuren på fjellet. Jeg har pakket, og bært det ned i campingvogna. Vi har kjørt den ut av gården, og gjort alt klart slik at det bare er å hukke den på i morgentidlig, og komme oss avgårde. I tillegg har jeg om lillesøster hver en rask - altfor rask - tur på senteret og kjøpt litt (u)nødvendigheter. Kjøpte blant annet en foundation og to topper. En stor kosegenser som er deilig å ha på fjellet, og en blondetopp. Har sovet lenge i dag, gått uten sminke, og bare satt håret opp i en dult. Gud så deilig det er med en etterlengtet ferie nå!


Denne er sååå myk, og den har også en mye penere lilla farge enn slik det ser ut på bildene.En topp som blir deilig i sommer, kommer til å bli brukt mye med for eksempel en shorts og bikinitopp under.

Hva synes du om innkjøpene? Hva har du gjort i dag?


14 timers hjemreise

God morgen søtinger! Nå har jeg slappet av litt, og skal snart begynne å pakke til fjellet. Vi drar opp i morgen, og skal være der i over ei uke. Kommer til blogge derfra også, og mest sannsynlig blir det bedre der enn det har vært de siste dagene.

Hele gårsdagen gikk i reise. Vi startet litt før klokken åtte om morgenen i går, og jeg var ikke hjemme før fjorten timer senere. Ikke nok med at det var uendelig mange timer i buss, men på danmarksbåten var det også utrolig store bølger. Jeg ble kvalm, og da hjalp det virkelig ikke med alle timene i buss på norske, svingete veier etterpå.

Marthe Helen, Hege og Frida på båten.
Her er bildet av mormor og morfar som kommer kjørene ut av båten, de i bobilen. De skulle til Danmark med samme båten som vi skulle tilbake med.

 

Har du noen bloggtips til meg til påsken?


Gårsdagens innkjøp

Vi gikk virkelig barserk på senteret i går.. På grunn av været ble golftreningen avlyst, og da erstattet vi den med en busstur til senteret for å shoppe. Senteret vi var på på tirsdag var som en knappenål i forhold til dette. Gigantisk. Alle sammen ble vi kjørt bort av busssjåføren, og vi var på senteret i tre timer. Det er så sinnsykt mye billigere rett over grensa at det er nesten skummel, og da spesielt med tanke på treningsklær. Jeg har kjøpt mye til meg selv, men også en overraskelse til min kjære lillesøster. Bilder av innkjøpene får dere under. Orket ikke å ta bilde av alt sammen på, men det er mye penere da! Dere får se det i senere innlegg når jeg bruker det.


Uten tvil verdens deiligste kosegenser! Den er så myk, og gjett hva den kostet? 100 kroner!! Det er galskap!


Litt godis til hjemturen. Tyggis og gummi mix.


Verdens beste juice, også til hjemturen selv om jeg måtte smake litt.

To treningstopper.


Treningsgenser.


Enda en treningsshorts.


Kjempe pen, og behagelig, topp som skal benyttes på hjemturen i morgen. 


Sist men ikke minst, overraskelsen til min lillesøster. Det får dere såklart ikke se mer av enda, men her er en liten smakebit.

 

Hva synes du om innkjøpene?Antrekk 20.03.13

Tenkte jeg kunne vise dere dagens antrekk før vi har den aller siste treningen her i danmark. I dag har jeg først hatt ei vektløfterøkt, før det var shoppingsrunde på senteret i tre timer. Innkjøpene mine, og det var mange, kommer i et eget innlegg i morgen. Ellers har vi nettopp spist middag og pakket sakene inn i bussen.


Legg merke til leppene mine, de er blitt så sykt tørre! Men fikk heldigvis kjøpt meg en lypsyl på senteret i dag.Hva synes du?


Siste dagen på treningsleir

Har spist frokost for en stund siden, og ligger nå bare å venter på at klokken skal bli halv ti. I går var det jeg og karate som hadde flest og tyngst treningsøkter, men i dag er det håndballen. De startet med en og en halv times håndballspilling klokken åtte, og så går de fra den treningen og direkte til styrke sammen med meg og volleyball etterpå. Når treningen er ferdig rundt klokken elleve, skal vi på et foredrag i en liten times tid før det er lunsj. Etter lunsjen skulle vi egentlig ha golf, men på grunn av snøen og denne ekstreme vindene ble den golftreningen byttet ut med en shoppingstur til. Denne gangen skal vi få gå på et stort senter. Bussjåføren vår - Egil - skal kjøre oss til senteret. Gleder meg! Etter shoppingen blir det sikkert middag før vi som alltid har ei økt i kveld.

Kan ikke tro at dette er den siste dagen.. I morgen skal vi hjem. Det har gått så altfor fort, føler vi kom hit for et par timer siden. 
Hva skal du i dag?


The volleyball star #1

Har brukt hele kvelden på å spille volleyball i dag også! Det er så gøy, og jeg får det bare bedre og bedre til for hver gang. Herlig! Har også spilt bordtennis og biljard i dag med jentene. Dagene blir jo bare kosligere for hver dag.

Dagens middagsbilde.

Så sant!

Har du også hatt en fin dag?


Utslitt

Nå ligger jeg i senga helt utslitt. Har gjennomført to økter i dag allerede før klokken er tolv. En stabiliserings økt og en vektløfter økt. Ligger bare i senga og spiser banan og drikker cola for øyeblikket, haha. Tanken på å stå på bena, gå ut av senga eller bare det å gjøre noe i det hele tatt, gjør meg kvalm. Det er så tungt, men så kjekt på samme tid!

I går i tillegg til shoppingen hadde jeg min første vektløfterøkt her nede. Lokalet var utrolig stort og fint, men det eneste som manglet var damestang. Fikk ikke trent verken rykkene eller støtene skikkelig på grunn av det. Men ikke nok med at det var herrestang, det var også styrkeløftstang. Tok heller litt ekstra knebøy, og fikk da jevnet det litt ut likevel. Etter treningen løp vi tilbake til leiligheten, og deretter i dusjen før det var shopping! Alt gikk i ett, og med en gang vi kom tilbake fra senteret var det middag. Nok en gang bestod middagen av kjøtt, poteter og grønnsaker. Vi hadde volleyballturnering på kvelden, noe som var ufattelig kjekt. Det var Norge mot høyskolen i Danmark. De var tre lag, mens vi var seks. Vi regnte ut gjennomsnittspoengene for hvert lag. Uheldigvis var det danskene som vant! Kampene var spennende, med mye liv og ikke minst danske og norske klassikere på høytalerne.

I dag startet dagen like tidlig som dagen før, og rett etter frokosten var det tid for trening. Vi fikk velge mellom crossfit, step og jogging ute. Merker at jeg kommer til å bli så ufattelig stiv i morgen! Det gjorde så vondt i mage, lår og ikke minst rumpe. Rumpa var verst.. Men skal man bli best må man trene. Det var jo kjempe moro uansett. Etter denne treninga hadde vi kun et kvarter på å dusje, før skoletimene begynte, og så er det vektløftertrening igjen ti minutter etter skolen. Dagene går i ett, og jeg kan ikke tro at det kun er to dager igjen før vi skal hjem. Uken så langt har gått utrolig fort, selv om vi har opplevd sååå mye.

Standard matbilde, men se hvor godt det ser ut da! Og enda bedre smakte det. Danskene kan virkelig dette med mat altså. Eneste som er forvirrende er at dette er "frokost". Om morgenen spiser vi nemlig morgenmad.. Slapper av i koserommet før trening.

Haha, jeg ser nå at jeg virkelig må bli flinkere å ta bilder..

Hva synes du?

 


Innkjøp fra shoppingstur

Fikk ikke blogget skikkelig i går, derfor får jeg ta det igjen i dag. Internettet er ikke noe særlig å skryte av i dag heller, men det får nå gå. Innlegget jeg prøvde å poste tusen ganger i går var innkjøpsinnlegget. Derfor kommer det heller nå, så forteller jeg mer om gårsdagen og denne dagen senere.

I går var den eneste gangen vi hadde litt pause i programmet. Den varte i litt over to timer, noe som var akkurat nok til at vi fikk kommet oss til sentere og shoppet. Det tok omkring en liten halvtime hver vei å gå, og når vi først kom frem var det to treningsbutikker som hadde enormt utvalg og i tillegg lave priser. Vi brukte utrolig mye alle sammen, og nå har vi treningsklær lenge fremover. Jeg kjøpte meg en treningsshorts, og tre treningstopper. Husker ikke helt hva hver av dem kostet, men tilsammen ble det rundt 700kr. 700kr!! Det er vilt! Man hadde bare fått et av plaggene, maks to for den prisen hjemme i Norge.Her er den øverste lilla toppen! Sant den var pen?? Looove

Hva synes du om innkjøpene?


Rommet vårt på college

Rommet vårt er et firemannsrom, men vi er kun tre personer på det. Alle ble overlykkelige da vi fant ut det! Dermed har vi god plass, hver fall i forhold til dem andre, mange av de ligger syv og åtte personer på syvmannsrom. Det eneste som er på rommet vårt er ei taklampe, to køyesenger fire sengelamper og ett speil. Speilet er pittelite og henger på døra. I tillegg til døra inn til rommet har vi ei terrase dør på rommet, som også er det eneste vinduet. Utforbi er det kun gress, men regner med det er for brannsikkerheten at det er mulig å gå ut den vei også.

Som sagt tidligere så ble vi aldri enige om hvem som skulle ligge oppe og nede, derfor har vi ei madrasse på gulvet mellom køyesengene som dere ser på bildene under. Rommet har ingen bad eller dusj, noe vi håpet på, men det er felles baderom, kjøkken og stue lenger ute i gangen. Sengene var gode, nesten for gode, for vi hadde absolutt ikke lyst å stå opp i dag morges. Men Per kom å banket og slo på alle dørene, og lagde et utrolig spetakkel like etter klokken halv syv.Hva synes du om rommet? Har du bodd på college eller internatskole?


Good morning sunshine!

I dag startet dagen tidlig! Tidligere enn i går, tidligere enn på vanlige hverdager, så tidlig som syv. Klokken halv åtte var det felles frokost i hallen, og kvelden før hadde vi fått beskjed om at maten var halv åtte og ikke et minutt over. De som kom for sent ble nødt til vente til lunsj før de fikk mat. Heldigvis kom alle presis, men jeg er sikker på at de hadde blitt nektet mat dersom de kom for sent.

Etter frokosten skulle vi i foredragssalen sammen med høyskoleelevene her. Der fikk vi vite forskjellig om skolen, hvordan det var å gå her. Noen av elevene holdt også et lite foredrag der de fortalte om det de syntes var best med skolen. Det var også utrolig mange norske elever der. I tillegg til foredragene hadde vi en del sang og dans sammen med høyskoleelevene. De fleste der pratet jo dansk, så en del misforståelser ble det, men det tok vi med et smil. Dansingen var utrolig slitsom, og det var det som var dagens første økt. Men moro var det! Uten tvil.

Vi fikk en halvtime på oss til å løpe tilbake til college som vi jentene bor på, skifte og pakke skolesaker. Halv ti var det nemlig skolearbeidstimer. Disse timene er ferdig klokken halv tolv, og da har vi en time på oss til å spise før vi skal trene. Da har jeg min første vektløftertrening. Ser utrolig fram til hvordan styrkerommet her er. De som har vært her før sier hvert fall at det er fantastisk, og at HTG ? som er det fineste jeg har sett hittil ? får karakteren 1 i forhold til det her som får 10.  Jeg reiser bort dit sammen med Per og to karategutter. Det er vist en liten halvtime i bil hver vei.


Skolearbeidstimene her er definitivt mye kjekkere enn hjemme!

Dere får ha en fantastisk dag videre fininger!


Tidenes mest opplevelsesrike dag

Denne dagen har vært så utrolig lang, mest fordi jeg føler jeg har opplevd alt på jord! Fortalte tideligere om at jeg skulle stå i mål. Vel, det gikk faktisk overraskende bra, jeg fikk skryt av både treneren og de andre på laget, men jeg tipper de sa det kun for å være snille, haha. Jeg reddet to ganske gode baller, og noen flere på ren reaksjon og flaks, resten gikk rett forbi meg. Jeg prøvde å la de andre stå litt i mål også, men de insisterte på at jeg skulle det, siden jeg var så god. Virkelig verdens koseligste folk, og samholdet og fellesskapet i gruppa kunne ikke vært bedre. Etter treningen skulle vi dusje, noe som ble nok en utfordring i og med at vi er nesten 40 folk, og det var fire dusjer.. Det vil si to til jentene og to til guttene. Vi jentene gjorde en smart deal som gikk ut på at vi var to stykker på hver dusj, da gikk det dobbelt så fort, og vi fikk bedre tid til å fikse oss etterpå. Vi vannet oss og smørte oss inn med såpe, shampo eller balsam på tur. Altså når den ene tok shampo i håret, skylte den andre det ut osv.. dere forstår sikkert!

Vi fikk kun en time fra treningen var ferdig til bussen gikk. Med tanke på fåtallet av dusjene, gikk dette overraskende bra. Alle fikk på seg både sminke og klær før turen gikk videre til håndballhallen, som lå en times tid bortforbi. Det var en champions league kamp der danskene spilte mot barcelona. Selv om det ikke gikk danskenes vei i dag var denne timen så full av liv at det egentlig ikke betydde så mye om de tapte eller vant. Jeg har aldri sett en slik kamp live før, og det var virkelig minnerikt. Så mye lyd, jubel, musikk og god stemning har jeg sjeldent opplevd. I tillegg fikk vi tatt bilde med selveste Christian Tjelling. Bildet ble tatt med kameraet til ei av de andre jentene, så får se om jeg får tak i det bildet senere.

Her ser ikke hallen noe særlig stor ut, men den var virkelig gigantisk! Dette her er bare litt av enden. Det er ikke der kampen spilles, men bare inngangspartiet, da kan dere tenke dere til resten.

Har også filmet litt fra kampen som dere kan få i et eget innlegg senere.

På bussturen hjem fra kampen sovnet omtrent alle. Dagen hadde vært så utrolig lang selv om klokken ikke var mer enn syv. Vi sto opp tidelig i dag, la oss seint, og hadde hatt to treninger, tre skoletimer, en håndballkamp, noen timer i buss, pakking og rydding, spising og ikke minst mye venting, da spesielt på dusjene. Da vi kom tilbake til internatskolen fikk vi servert kjøtt, poteter og grønnsaker før dagens siste og tredje økt sto for tur. Volleyballturnering. Utrolig kjekt dette også, føler denne dagen bare varer og varer, egentlig hadde dette døgnet 50 timer.. Eller hadde det? Føles ihvertfall slik. Når treningen, og nok en dusjrunde var overstått, var det på tide å finne rommene. Vi jentene skulle bo på et college et par minutter bortforbi internatet. Her havnet jeg på rom med to andre håndballspillere, og vi tre deler et firemannsrom. Kunne ikke vært mer fornøyd! Klokken er knapt halv ti, og jeg føler jeg har vært våken flere dager. Tror vi sier god natt nå, ellers kunne jeg skrevet en hel bok om dagen, det er jeg sikker på. Det er så mye som skjer, og jeg elsker det!

Middagen, er man på treningsleir så er man på treningsleir. Sunt og godt!


Rommet vi ligger på. Kan vise dere det bedre i et eget innlegg. To køyesenger, men i og med at vi alle tre ville ligge nede la vi rett og slett ei madrass på gulvet. Funker fett!


Nå sier jeg natta! Ha en superfin kveld videre, og en enda bedre dag i morgen! 


Har du også noengang følt at dagen har vært uendelig lang, på en positiv måte?


Gode sitater - inspirasjon

Hva passer vel bedre enn å komme med noen inspirerende sitater når man er på treningsleir. De danske elevene som går her har hengt opp gode sitater på veggene. Tenkte å dele noen av de beste med dere, og hvem vet, kanskje blir du også inspirert. 

 

Kun døde fisk flyter med strømmen.


Winners never quit and quitters never win.


Vær den personen du har lyst til å møte.


Tro kan flytte berg.


Viljen til å ville ? skaper evnen til å kunne. 
 

Hvilket likte du best?


Ukens blogg #7

Som hver søndag har jeg en kåring av ukens blogg. Denne ukens vinner ble søte Ellen Lovise, hun er jenta bak bloggen ellenlovise.blogg.no. Hun er kjempe flink å blogge, og hun varrierer innleggene mye. Hun skriver passe nok, og tar fine, lyse og inspirerende bilder. Anbefaler dere alle å besøke henne HER.

Om seg selv skriver hun:

Hei, jeg er en glad jente på 12 år, fra Bergen! På fritiden spiller jeg basket, går på friidrett og jogger av og til. Her vil jeg skrive om hva jeg gjør i hverdagen og andre ting! Jeg blir utrolig glad for hyggelige kommentarer! Jeg håper du liker bloggen min :-)

 

Dersom du vil være med i neste ukes kåring av ukens blogg må du legge igjen en kommentar med bloggadressen din.


Har så mye å fortelle!

For øyeblikket sitter vi fordelt på to klasserom og arbeider med skolearbeid. Det er nå jeg merker fordelen av at jeg gjorde alle læringsoppdragene hjemme før vi reiste. Jeg er helt ferdig med oppgavene vi fikk med oss, og kan nå ? mellom treningene ? slappe av istedenfor å tenke, streve og jobbe. Klokken er ikke mye, men allerede har vi opplevd en hel del. Det føles egentlig som det er midt på dagen nå, og at det nærmer seg kveld.

Vi sto opp i halv åtte tiden, og spise da frokost sammen med resten av elevene på internatskolen. Det var dekkede bord med (dansk) brød, pålegg og vann. Det var også muligheter for å få kornblandinger for de som ønsket det. Etter vi hadde spist slappet vi av i foredragssalen, som var der vi sov i natt. Fikk ikke lagt oss før i ett tiden. Alle lå da på hver sin madrass midt i rommet. Denne natten blir det annerledes, da ligger jentene og guttene i hvert sitt bygg, og fordelt på fire- fem- og seksmannsrom.

Etter skoletimene nå, skal vi ha en times trening igjen. Da er det skumgummihåndball som står på planen. I og med at jeg er en av to som ikke driver med noe ballsport her nede har jeg fått den heldige jobben med å stå i mål. Haha, vi får se hvordan det går.. 25 av ungdommene er håndballspillere, og jeg ? vektløfteren ? skal være keeper.

Senere i dag, kvart på tre, skal vi alle kjøre i en liten time for å se på en Champions League håndballkamp. Selv om jeg ikke er over snittet interessert i håndball, synes jeg det er moro. Derfor ser jeg frem til dagen! Har så utrolig mye mer å fortelle, men for at dette innlegget ikke skal bli en roman, avslutter jeg nå. Kreds til dere som faktisk leste alt!

 

Har ikke hatt strøm på verken mac, mobil eller kamera i dag, derfor har jeg ikke så mange bilder, men tok et i dag morges litt etter vi hadde våknet.


Se hvor fint og ryddig vi hadde det, allerede etter ei natt?

 

Hva skal du i dag?


Det ble en laaaaang dag

Det som egentlig var ment til å være en tolv timers tur med busskjøring, stopp og ferje, viste seg å bli mye lenger. Vi brukte over fjorten timer, men det kommer jeg tilbake til.

Bussturen startet ganske bra, vi kjørte ombord i stavanger ferja, kom oss over der. Bølger var det, men i forhold til hva vi kom til å oppleve senere på dagen var dette ingenting. Vi kjørte omtrent to timer etter båten, til bens café. Noen som vet hvor det er? Eneste jeg kan er navnet på caféen, haha. Der var det dopauser og hamstring av godsaker.

Fra dette stoppet og videre til Kristiansand så vi to filmer. Den ene var skummel og ekkel, men også bra. The hitcher er navnet på filmen. Det var vel ikke akkurat riktig filmvalg med tanke på senere. Filmen vi så etterpå var ikke like bra. Det var en komedie av noe slag, og egentlig ganske gammel. Husker ikke hva den het.

Når vi kom til Kristiansand måtte vi vente en liten time før båten gikk. Vi skulle gå ombord, mens bussen skulle kjøre. Vi fikk hver vår billett og gikk inn i et stappfullt ventelokale.

På båten var det ekstremt bølgete!! Var slik at det nesten var umulig å gå. Vi kjøpte oss mat, og prøvde å spise litt, men med alt bølgingen var det ikke så lett å få ned så mye.

Da vi kom i land virket alt bra, bortsett fra været da. Full snøstorm, alle skilt var snødekte, og man så maks 5 meter foran bussen.
Da klokken nærmet seg ti - som var en halvtime etter at vi egentlig skulle ankomme - tok bussjåføren den første av tjue u-svinger.. Gps signalene virket ikke, og at ingen skilt var synlige hjalp heller ikke. Det ble mørkere og mørkere, og med tanke på at vi hadde sett en film tidligere på dagen som var ganske lik slik vi hadde det der og da gjorde det ikke bedre. Vi diktet opp skrekkhistorier, hva som ville skjedd om det nå plutselig sto en mann midt i veien foran oss. Vi så ikke mer enn noen meter fram, så det var ikke helt urealistisk.

Etter mye om og men, og frem og tilbake kom vi endelig frem. Forteller mer om internatskolen vi bor på senere, for nå er jeg stup trøtt. Må opp i morgen klokken ni for å ha ei intervalløkt UTE i snøen.. wish me luck.
God natt verdens fineste!

Hva har du gjort i dag?


Off to Denmark

Nå sitter jeg på bussen på vei til Danmark på treningsleir. Vi skal være i Danmark frem til torsdag, og det er tre treningsøkter hver eneste dag. Gud som jeg gleder meg! Vi skal bo, sove og spise på et toppidrettsgymnas i Ikast, Danmark. På denne turen er vi til sammen 36 elever fra Haugesund, det kommer også andre elever fra et par andre toppidrettsgymnas i landet som skal bo sammen med oss. Vi reiser med buss ned til Kristiansand, der tar vi båten over til Hirtshals, og deretter buss videre til Ikast. Har pakket med meg ei bok jeg skal lese på veien, Santa Psyko av Johan Theorin, noen som har lest den? Er den bra? Når jeg kommer hjem fra treningsleiren torsdagskveld, skal jeg pakke ut og bare slappe av. Har fri fra skolen på fredag, og så reiser vi på fjellet i løpet av helga regner jeg med. Dere får ha en nydelig dag videre! 

Har du vært i Ikast før?

//Forhåndsskrevet innlegg.


Antrekk 16.03.13
Hva synes du?I kofferten min - video

Nå er jeg endelig ferdig å pakke, så dermed tar jeg kvelden. For dere som er interreserte i hva jeg tar med meg på treningsleir, har jeg laget en video fra når jeg pakket. Håper den faller i smak! 

Hva synes du?


Kun ei natt igjen!

Nå har jeg nettopp levert inn norsk oppgaven og spist kvelds. Treningen for et par timer siden gikk ganske bra den også, ble ei lett økt dag. Eneste som står på agendaen min nå er å pakke. Gleder meg så utrolig mye til Danmark at det kan ikke beskrives. Der nede har vi et utrolig fullpakket program, derfor blir nok bloggingen så som så. Vi får internet mellom klokken 10 og 12 på formiddagen, den tiden kommer jeg til å bruke til blogging. Skriver mest sannsynlig noen tidsinnstilte innlegg da som kommer ut i løpet av døgnet. Vet ikke helt hvordan det blir med bilder og slikt, men skal prøve så godt jeg kan! ♥

Ellers kjøpte mamma og pappa calzone til Marthe og meg i kveld, og så sto Marthe for desserten. Tusen takk!
Hadde satt pris på om dere kunne komme med noen bloggtips, slik at jeg har noe å blogge om når jeg er borte. Det skjer nok masse der jeg kan blogge om, men det er vel bra med litt variasjon også? Kom med tips da, så blir jeg kjempe glad!


Trenger du sponsor til bloggen din?

Sliter du med å finne sponsorer til bloggen din? Vel, da har jeg et godt tips til deg! www.sponsetblogg.no.

Det er en nettside som finner sponsorer som passer akkurat DIN blogg! Egentlig ganske genialt, så slipper man å lete overalt, og sende masse mail hit og dit for å finne en sponsor til bloggen. Man trenger heller ikke være på noen toppliste eller ha mange lesere for å registrere seg heller, det er jo ekstra bra!

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her, og så får du mail med sponsore som ønsker å sponse bloggen din. Du får også hele tiden nye beskjeder når de finner nye sponsorer som passer din blogg.
Kan det bli lettere?? Har du registrert deg?

//I samarbeid med sponsetblogg.no


Anbefaling - Blink mints

Fikk hjem fire forskjellige smaker av blink mints i posten i dag. Smakene jeg skulle teste ut var lakris, solbær, grønt eple og cola. Alle de tre første finner du i butikkene den dag i dag, og cola kommer snart ut den også! De oppbevares i små smarte bokser med utrolig tøft design, og de er sukkerfrie. Jeg har smakt alle sammen, og har en klar mening om hvilke jeg syntes var best og hvilke som ikke var fullt så gode. For å få en mer helhetlig vurdering har jeg også latt de i familien min prøve, og gi deres syn på hva som var bra og ikke bra.Noe vi alle var enige om var at cola (den nye smaken) var den definitivt beste. Den fikk toppkarakterer av alle! Smakte virkelig himmelsk, og er til å anbefale på det sterkeste. Den boksen er allerede tom, haha.

Lakrisen var det blandede meninger om. Det var ikke min favoritt, faktisk var det den som kom på siste plass syntes jeg, men det kan kanskje ha noe med at jeg ikke liker lakris? Hos søsteren min falt den hvertfall veldig i smak, hun gav den terningkast 5. 

Solbær og grønt eple smakte også veldig godt, og kom på en delt andre plass, bak cola men foran lakris. Disse var omtrent like gode, og langt i fra det verste jeg har smakt. Vil gi dem en sterk firer begge to.

Blink mints kommer i langt flere smaker enn disse fire, og for å se alle smakene eller lese mer om dem trykk her.

 

Har du smakt noen av dem?

//Sponset produkt, men 100% ærlige meninger.


ENDELIG

I dag skal jeg levere inn en norsk oppgave, på trening, pakke og så legge meg. Skal møte på skolen halv ti i morgen tidlig, da jeg reiser til Danmark. Treningsleir med 36 andre elever fra skolen, åh så gøy det blir. Skal være der en liten uke før det er ei uke på fjellet etter det. Tanken på at jeg nå har påskeferie er bare ubeskrivelig! Sier bare E.N.D.E.L.I.G.

Hva skal du i påsken?


Antrekk 15.03.13
Hva synes du?


Dette finner du i treningsbagen min

Treningsbagen må være noe av det jeg har med meg mest når jeg er ute. Hver eneste dag på skolen har jeg denne fine, behagelige lilla bagen med meg. I tillegg har jeg den med meg fire kvelder i uka når jeg drar på trening i vektløfterlokalet. Trener ni økter i uka, og denne er med meg på hver eneste en. Fikk den av mamma og pappa til bursdagen min i november i fjor. Elsker den! Tenkte jeg kunne vise dere innholdet i den også, dersom dere er interreserte i det? Det er egentlig utrolig hvor mye man kan få oppi en slik bag som det her.

 

Vektløftersko.

Disse bruker jeg på 7/9 økter i uken. De to resterende øktene bruker jeg enten vanlige joggesko eller så trener jeg uten.

 

Sminkeveska.

Denne er god å ha! Spesielt om morgenøktene da jeg rett etter treningen skal opp og ha skoletimer. Oppi har jeg sminke, hårspray, deo osv..

 

Body butter.

Krem til både hender og resten av kroppen. Herlig både før trening til tørre legger, og etter trening når magnesiumen har gjort hendene mine helt tørre. I tillegg lukter den jo kjempe godt!

 Vektløfterbelte.

Brukes for å holde mage/rygg partiet stabilt, meg også for å ha noe å kunne presse i mot når man er på tunge vekter.

 

Håndleddsbeskyttere, støttebandasje og reimer.

Dette bruker jeg egentlig ikke så ofte. Reimene er greie å ha på dragtrening, men de to andre bruker jeg bare dersom jeg får vondt noen plass eller belastningen på håndleddene blir for mye.

 

Treningsdagbok.

Dette er min fjerde treningsdagbok, og den er med på hver eneste trening. Inni dem står det oppført øvelser, kilo og repitisjoner fra hver eneste trening de siste syv årene.

 

Genser.

Denne brukes under oppvarmingen. Den byttes selvsagt ut med andre i løpet av uken, men akkurat nå var det den som lå oppi.

 

Mikrofiberhåndkle.

Stort håndkle som tar liten plass, i tillegg tørker den vann fort. Brukes under morgentreningene da jeg dusjer på skolen.

Ekstra energi.

Sist men ikke minst, ekstra energi! Dette er utrolig greit å ha på tunge dager der alt er slitsomt.

 

Har du noe av det samme i din treningsbag?


Bodybuilder etter powenap

Sitter for øyeblikket på kjøkken med en kopp varm kakao. Godt å slappe av litt, med bena høyt, før trening. Hadde en liten times powernap tidligere i dag i 3-tiden, og når jeg våknet klarte jeg nesten ikke å reise meg. Har vært litt stiv i kroppen i hele dag, men etter en liten time på øyet var det helt forferdelig. Som jeg sa til mamma, så føler jeg meg som en blanding av en vandrende pinne og en bodybuilder. Jeg er så stiv og støl i ankler, legger, lår, skuldre og armer. Er det mulig? Verste av alt er at jeg ikke helt forstår hvorfor. Jeg hadde en del annerledes trening i går i forhold til hva jeg er vandt med, og har da brukt mange muskler jeg ikke pleier. Men at det kan bli så gale bare på grunn av det, det er et mysterium. Skulle nesten trodd jeg har hatt en helt insane treningsøkt i natt, i søvne.. Har du noengang opplevd noe lignende?


Winter wonderland

Jeg var tidelig ferdig på skolen i dag, derfor bruke jeg gåturen hjem effektivt ved å ta noen bilder. Elsker slike vinter naturbilder!

Hva synes du?


Antrekk 14.03.13

 

Hva synes du?


Space is the breath of art

Skulle ut for å ta noen bilder av månen i kveld, men jeg brukte for lang tid, og da jeg først kom ut var månen gått ned. Da bestemte jeg meg heller for å ta noen stjernebilder. Noe av det fineste som finnes må være en stjernehimmel. Jeg har alltid interresert meg for universet, og kunne ha ligget i mange timer ute å bare sett opp på nattehimmelen. Har takvindu på rommet mitt, og det er ikke sjeldent jeg har ligget i senga å sett ut i det store og ukjente når jeg ikke får sove. Det er så spennende, så stort, litt skremmende men mest av alt bare utrolig nydelig.Hva synes du om bildene? Liker du universet like mye som meg?


Perfekt kombinasjon!

Stor genser, shorts og jc sko. Perfekt kombinasjon! Ligger å slapper av i sofaen, det er så herlig med en fridag både fra trening og prøveøving. Er ferdig med alt av prøver før påskeferien nå, eneste jeg har igjen er en norsk innlevering som jeg tenker jeg kan gjøre i fritimen i morgen. Tenk at jeg bare har to skoledager igjen før det er påskeferie! Åh, så herlig. Reiser som sagt til Danmark på treningsleir nå på lørdag, skal være der ei uke, og så ei uke på fjellet etterpå. Gleder meg spesielt mye til fjellet. Jeg og søsteren min har det så utrolig gøy med uttalige timer i slalombakken. Påskenferien i fjor må være den uka vi to har mest og best minner sammen tror jeg. Vi kranglet ikke en eneste gang, sto på ski, rant ned en av de bratteste bakkene, ropte og sang, falt og reiste oss opp igjen. Ligger her å smiler nå! Det var så utrolig koselig, satser på at det denne påsken blir om mulig enda bedre. Ha en finfin onsdagskveld videre fineste lesere!
Hva skal du i påsken?


Mine første Jeffrey Campbell!

Har hentet pakken nå, og den inneholdt mitt første par Jeffrey Campbell! (Kan kjøpes HER, nå på salg!!) Åh, så lykkelig jeg er nå. De fineste skoene jeg noensinne har sett, og de er nå mine! Aner ikke hvor lenge jeg har ønsker meg dem, og nå står de her rett foran meg. Kan fortsatt ikke tro det, venter bare på å våkne opp egentlig, hah. Satt med skoene på meg mens jeg spise middag, og de er så behagelige. Har heller aldri gått på noen så stødige høyhæla sko før. Med disse på føttene blir jeg faktisk så lang som 176cm. De er utrolig gode, og virkelig verdt pengene! Nå skal jeg ta de flotte her på meg igjen. Måtte ta dem av da jeg tok noen av bildene til dere.. :-(Har du JC sko?


Pakke med magisk innhold

Kom nettopp hjem, men gjett hva? Jeg har glemt husnøkler, og står nå ute på trappa å blogger for dere.. wei! Marthe er ikke hjemme, mamma og pappa er på jobb. Så jeg blir nok stående her en stund, herlig.

 

På onsdagene har jeg alltid bare ei treningsøkt, og den har jeg om morgenen. Økta bestod av forskjellige aktiviteter i HIL-hallen. Utrolig morsom, effektiv og annerledes trening.

 Tenkte jeg kunne kjøre til posten å hente en pakke nå snart, men er i tvil om jeg skal våge å kjøre scooter i dette været. Ikke det at det er kaldt, men det er isen på bakken som er skummel. Har hatt sol i hele dag, så selv om gradestokken er på feil side, kan det hende solen har smeltet mesteparten av isen. Pakken fikk jeg faktisk for snart en uke siden, men har ikke fått hentet den enda. Gleder meg så til å vise dere innholdet, mest sannsynlig blir det en ny favoritt i garderoben. Det er noe jeg har ønsket meg leeeenge, og som jeg nå har fått av mormor. TUSEN TAKK! Da jeg fikk vite det begynte jeg nesten å gråte av glede, uten å overdrive. Men nå har jeg ikke lenger følelse i fingrene, derfor avslutter jeg nå fininger!

Antrekk 13.03.13

 

Hva synes du?


2 + 2 = 4

Ligger i senga nå, og skal snart legge meg, må bare få publisert dette innlegget først. I morgen tidelig er det matteprøve på skolen, hater det. Likte faktisk matte på ungdomsskolen, fikk også 6 på muntlig eksamen i tiende. Etter jeg begynte på videregående ble jeg lei det. Liker det fortsatt, men ikke på langt nær så mye som jeg gjorde før. Da hadde vi algebra og likninger og slikt, noe jeg faktisk syntes var gøy. Nå har vi nesten ikke annet enn vektore, derivasjon og funksjoner, forstår ikke hvorfor vi skal lære det, kommer aldri til å få bruk for det. Men nå skal jeg slutte å klage over det, haha. Er nok all øvingen i dag som har gjort meg så irritert over matten. Vi snakkes i morgen, ha en fortsatt fin kveld verdens beste lesere!♥


Liker du matte?


Plan B ble bedre enn A

Etter trening i dag skulle egentlig pappa kjøpe seg en gryterett, men etter å ha vært inne på tre butikker uten hell gikk vi over til plan B. Han kom ut fra butikken med en full bærepose med ingredienser. Da han satte seg i bilen og fortalte hva han hadde funnet på, smilte vi alle. Han hadde kjøpt ost, skinke, pepperoni etc. Det som ble kveldsmaten i dag var nemlig tacopizza. Tidligere hadde mamma og pappa kjøpt noen tortillalefser som var beregnet til å bruke som pizzabunn.

Marthe, pappa og meg toppet hver vår lefse med ost, skinke, hjemmelaget pizzasaus, kylling, pepperoni, paprika, mais, ananas og kjøttdeig. Det var uten tvil verdens beste pizza, haha! Og det beste av alt er at det bare er et par minutter i stekeovnen. Full fart, godt og utrolig enkelt.

 Har du også spist det før?


Treningsantrekk 12.03.13

Treningstid! Verdens beste sport, vektløfting, er det som står på timeplanen nå. Skal du også trene i dag? I så fall, lykke til! Ha en superbra trening alle sammen.

Hva synes du?


Et snøfnugg går aldri alene på fest

Kom hjem fra skolen for en stund siden, hadde spansk framføring i de to siste timene. Det gikk faktisk gansk bra også, dersom man ser bort fra at jeg var alene med læreren, kjempe nervøs og ikke husker en ting av hva jeg sa.. 

Husker dere jeg sa i går at det var iskaldt her, men heldigvis ingen snø? Vel, i dag morges når jeg så ut vinduet var det store snøballer som - ikke dalte - men falt ned! Jeg ble full av snø på vei til skolen, håret krøllet seg og alt ble bare tull. Snø = ikke kult. Vil ha sommer nå jeg. Heldigvis har solen smeltet mye av snøen i løpet av dagen, derfor er det minimalt av det hvite, kalde stoffet i skrivende stund. Planen var å ta fine snøbilder når jeg kom hjem fra skolen. Jeg prøvde å holde meg til planen også, men kan ikke si det ble særlig vellykket. Fikk et par godkjente bilder da, som dere kan se under. Men når all snøen var vekk, jeg var sulten og det var kaldt ute, ja da gikk jeg heller inn å lagde meg mat, haha. Hva skal du i dag? Hva synes du om bildene?


Antrekk 12.03.13
Hva synes du om antrekket? Snør det hos deg?


¿Hablas español?

Sitter å øver på spansk for øyeblikket. Har foredrag i morgen, og vil gjøre det godt på dette i og med at det er 40 % av karakteren. Har gått igjennom det om og om igjen siden jeg var ferdig på trening, og kommer til å fortsette med det helt til jeg legger meg. Jeg liker spansk ganske godt, det er et av favoritt fagene mine. Det er egentlig ganske merkelig, for jeg hater engelsk, men ikke spansk. Som regel pleier man enten å like språk eller ikke, men med meg er det litt annerledes. Enkelte ganger føler jeg også at jeg klarer å uttrykke meg bedre på spansk (som jeg har hatt i snart fem år) i forhold til engelsk (som jeg har hatt i elleve år). 

Men nå må jeg fortsette med øvingen, ønsk meg lykke til i morgen da! Snakker du spansk? Liker du språk?


Bena mine lever ikke lenger

Dette innlegget skulle jeg egentlig publisere før trening, men så fikk vi det plutselig veldig travelt. Derfor kommer det ut nå i stede.

Hadde en utrolig bra økt i dag! Var oppe på 75kg i støtveninger, der jeg tok tre sett. I tillegg hadde jeg 10 reps i knebøy, noe som er det verste jeg vet. Får sinnsykt med melkesyre på de siste når man bare er vandt med 3 reps, haha. Hadde også rykknedsitt, støtdrag og mage/rygg trening til slutt. Sier meg fornøyd med dagens økt.

Nå sitter jeg i min nye fine benk og spiser en restitusjonsbar, virkelig verdens beste! Det er denne HER, anbefales!

//Bildene er tatt før trening//
Å riste energishaken når jeg tar bilde er en god ide, det blir jo ikke uklare bilder av det. Bra jobba Linn Therese!


Beste energidrikken! Nå på tilbud også, sjekk den ut HER!

 

Har du trent i dag?


Nok en solskinnsdag!

I dag morges når jeg skulle gå til skolen var jeg i tvil om jeg kom til å komme meg helt frem.. Det var så utrolig kaldt, trodde jeg skulle fryse fast. Når det for et par dager siden var 8 grader ute, og vi i dag morges våknet til 9,5 minus grader, da føler man at man går på en vegg på vei ut. Men til tross for den kalde temperaturen er det i hvertfall sol. Like blå himmel som i går er det også. Så lenge det ikke kommer snø, is og slaps skal ikke jeg klage. Elsker sol og blå himmel, da får man litt sommerfølelse likevell, selv om det er kaldt. Fra innsiden av huset ser det ut som det er varmt og godt ute, haha.

Nå er middagen klar, flinke mammaen min har laget kylling, ris og salat. Sunne jenter! Etter jeg har spist skal jeg øve på en spansk framføring jeg har i morgen, og så blir det trening på slutten av dagen. Ønsker dere alle en fiiin mandag!

Hvordan er været hos deg? Hva skal du i dag?


Antrekk 11.03.13Hva synes du?


Forandringer fryder - rommet mitt!

Nå har jeg ryddet, kastet, ommøblert og flyttet rundt på rommet helt siden vi kom hjem fra Egon tidligere i dag. Endelig kan jeg si meg ferdig, og synes faktisk resultatet ble ganske bra. Jeg er fornøyd! Eneste det er  noen småting som enda ikke er på plass, men det kommer etter hvert. Det kjekkeste som finnes må være å forandre helt på et rom eller hus. Alt føles så nytt etterpå da, man blir liksom mye gladere med en gang. Slik er det hvertfall med meg, men nå skal jeg slutte å prate meg vekk. Her er resultatet:

Hva synes du om rommet?


Antrekk 10.03.13

Ikke særlig gjennomført antrekk, men enkelt og behagelig. Det må da være lov på en søndag?

Hva synes du?


Fine byen min i bilder!Var ute å spiste sammen med nesten hele familien i dag. Planen var egentlig NB Sørensen, vi hadde reservert bord der og alt, men da vi kom ned hadde de verken 2 for 1 tilbudet slik de har hver søndag, eller noe annet enn indrefilet og entrecote. Derfor gikk vi heller opp en gate på Egon. Der var det fullstappet med folk, og vi fikk ikke mat før 40 minutter etter vi hadde bestilt, men den maten smakte så godt at det var verdt ventetiden. Jeg og lillesøster spiste Ostegratinert Nachos. Anbefales!!


Fine mamma og pappaen min!

Ellers har været her virkelig vært nydelig i dag! Det har vært blå himmel og sol hele dagen, selv om temperatur måleren var på minussiden. Vindstille var det også, noe som skjer bare en brøkdel av dagene i løpet av ett år. Derfor var jeg nødt til å ta litt bilder av fine byen min når det først var blå himmel! 
Tre gode taco - middagstips!

Sliter du med å finne ut hva du vil ha til middag? Vel, da har jeg nå funnet frem tre gode tips, kanskje det kan hjelpe. Dette er enkle retter som det er kjapt å tilberede, det er sunt og sist men ikke minst super godt! Alle tre er en form for variant av taco. 

❤ Tortillarull

 

Du trenger:

Tacolefse

♥ Smørost (for eksempel philadelphia)

Det du vil ha inni, kan være ost, skinke, kål osv..

 

Slik gjør du:

♥ Smør ut smørosten på tacolefsene.

♥ Legg på det du vil ha, ost, skinke og hva du ellers måtte ønske.

♥ Rull lefsen sammen.

♥ Skjær pølsen opp i skiver.

♥ Trykk en tannpirker ned i hver av skivene slik at de ikke går opp igjen.

♥ Server, og nyt!

 Her har jeg bilde av en av skivene, men man må selvsagt ha mange flere for å kalle det et måltid.

 

❤ Tortillapizza

Denne er enkel, kjapp og smaker nydelig. Oppskriften har jeg lagt ut i et eget innlegg tidligere, og den finner du HER.
❤ Tacosalat

 

Du trenger:

♥ Kjøttdeig

♥ Kål

♥ Grønnsaker

♥ Rømme

♥ Tacosaus

 

Slik gjør du:

Stek kjøttdeigen.

Kutt opp grønnsakene, og kålet.

Bland alt sammen på et fat.

Ta noen skjeer rømme og tacosaus over.

Server, og nyt!

 Hva synes du?

 

#oppskrift


Hvilke innlegg liker dere best?

Hva vil dere egentlig lese om? Sliter med hva jeg skal blogge om, total bloggsperre. Derfor hadde jeg satt kjempe stor pris på dersom du hadde giddet å tatt deg 2 sekunder å klikket på den/de type innlegg dere liker best?
Hvilke innlegg liker du best?
pollcode.com free polls 

Ukens blogg #6

Denne ukens vinner av ukens blogg ble Elise Kvastad, hun har en nydelig blogg. Hun oppdaterer jevnlig, omtrent én gang til dagen, hun skriver uten skrivefeil, og har flotte bilder. Hun varrierer også blogginnleggene en del noe som er bra. Anbefaler dere å ta en titt innom bloggen hennes. Den finner dere HER.

Dersom du vil være med i neste ukes kåring, legg igjen en kommentar med bloggadressen din.


Sommer og sol!

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli lei av kle meg med lag på lag, og å gå til skolen om morgenen i stummende mørke. Det hadde vært godt om det kom litt sol, varmere dager og blå himmel. Jeg liker vinteren også det er ikke det, men tiden mellom er utrolig lang. Elsker når byen er dekket av et hvitt teppe, når man kan gå på ski og skøyter og når man sitter inne med kakao, pledd og fyr i peisen. Men enda bedre er det med den litt varmere årstiden. Det jeg ikke klarer er høster og våren, de er så lange begge to, det skulle heller vært slik at de bare varte i et par uker, og så var det sommer (eller motsatt - vinter). Noen som er enige?

Satt sammen en liten kollasj med bilder fra sommeren min i fjor.


Flere enn meg som lengter etter sol og varme? Alle bildene er tatt sommeren 2012.


Inspirasjonsbilder - foto

Slik månen blir til kanskje?
Bildene er hentet fra storm.no.

Er dere like kreative som disse er når månen titter opp? 


Tips til sunn lørdagskos!

Hva er vel ikke bedre enn å ha god samvittighet når du sitter og koser deg med lørdagsgodtet? Frukt og grønt er virkelig det beste som finnes, ikke bare er det sunt, men det er jo faktisk godt også. Dersom man skjærer opp frukt og har det på et stort fat midt på bordet, kan du være sikker på at folk spiser. Eller så kan du skjære opp grønnsaker som gulrøtter, brokkoli og blomkål, og deretter sette det midt på bordet sammen med for eksempel en boks med holiday dip mix blandet med rømme. Deilig!

Dersom du ikke er så begeistret for frukt og grønnsaker. Da kan du enten knaske på nøtteblandinger, eller tørket frukt. Men om du først skal ty til noe litt mer usunt, da er chips å anbefale! Chips er laget av poteter, og det er ikke noe du trenger å ha så dårlig samvittighet etter å ha spist. Det er nemlig mye bedre enn godteri og sjokolade.

Dette er det som står på bordet her.

Hva koser du deg med på lørdager?

 

#tips


Kidnappet

Nå har vi nettopp våknet etter en finfin natt. Drømte faktisk noe skikkelig ekkelt i natt, nemlig at jeg og Marthe ble kidnappet, og så måtte vi leve på ei strand nede i varmen i mange år. Mamma og pappa hadde funne ut hvor vi var, men de kunne ikke kontakte politiet eller få oss hjem, for da ville vi bli drept. Det endte med at de to kjøpte seg ei campingvogn og bodde i den, på samme stranda som vi måtte være på. Deretter latet pappa som han var sjokoladeselgeren på stranda, altså da fikk han muligheten til å se oss hver dag, fordi han spurte om vi skulle ha sjokolade. Kidnapperne visste nemlig ikke at mamma og pappa var foreldrene våre. Det jeg også husker veldig godt er at vi alltid tok på oss masse klær før sjokoladeselgeren - Pappa - kom på døre, fordi vi ville ikke at han skulle se piskeslag og blåmerker.

Det var ikke noe god drøm, men uansett er det bare 1/100 av drømmene mine som ikke er koselige, så jeg overlever! Nå står Marthe utålmodig og venter på at vi skal spise frokost. Jeg får komme meg ned nå, ha en kempe fin dag verdens beste lesere!


Haha, sovesveis og sminkefri.. Nydelig!

 

Drømmer du ofte vonde drømmer?


Mammas reaksjon - video

Nå har jeg ENDELIG(!) etter mye prøving, har sittet i mange timer i dag og prøvd å få videoen inn på macen, men uten hell. Det endte med at jeg måtte ned på den eldgamle pcen til mormor og morfar, å legge klippet inn der. Etterpå skulle jeg sende den til meg selv på epost for å få den på macen, men så hadde den en maksgrense på 25MB. Da ble jeg nødt til å bruke en minnepinne fra pcen til macen. Jeg fikk endelig filmen inn på macen, men kunne ikke åpne den i noen av programmene. Lastet den da opp på youtube, uredigert, noe som tok ikke mindre enn 81 minutter!!! Fikk redigert den på youtube, og endelig, her er den! Håper dere liker den, og det ble redigert slik jeg ønsket, men det var det beste jeg fikk til når jeg måtte redigere den inne på youtube.com. 

For dere som ikke vet hva dette handler om, så overrasket jeg altså mine kjære foreldre. Jeg kjøpte meg en sovesofa, og satte den opp på rommet mitt uten at de visste noe. Dere kan lese mer om det i DETTE innlegget.

Hahah, må bare le hver gang mellom 0.38-0.50 og 1.55-2.10!

Hva synes du?


Pølsefest hos mormor og morfar!

Er hos mormor og morfar nå, mamma og pappa er og spille quiz på karmøy. Har vært en dag der det har skjedd utrolig mye, og den er nettopp avluttet med pølser i brød til kvelds. Har hatt en enkel og god rett denne fredagskvelden. Planen er å sove her denne helgen, er så koselig! Mormor og lillesøster sitter å spiller hayday på hver sin iPad, det skal vist være noe bondegårdsgreier, eneste jeg vet om det er at det er avhengighetsskapende. Mormor gjør nesten ikke annet.. Morfar fortalte meg nettopp at hun faktisk hadde stått opp midt på natten en gang, for å spille litt. Haha, da hadde morfar funnet henne på kjøkken med iPaden i henda. 

Dere må ha en superfin fredagskveld fininger, og kose dere masse!

Hva skal dere i kveld?


Treningsleir i Danmark

Har nå nettopp vært på møte på skolen om en treningsleir jeg skal på neste uke. Det blir uken før påskeferien, fra lørdag til torsdag. Reiser sammen med 36 elever fra HTG, håndballspillere, volleyballspillere, karate og vektløfting. Avgang fra Haugesund klokken 09.30 på lørdagen, og reiser ned med buss. Skal til Ikast. Har aldri vært der før, er det noen som er kjent der? Blir 2-3 treningsøkter til dagen, og i tillegg skoletimer med læringsoppdrag og fellesaktiviteter på kveldene. Gleder meg utrolig mye!

Jeg skulle egentlig være med i fjor også, med da kollierte det med ungdoms NM.


Antrekk 08.03.13

Sitter for øyeblikket i sofaen og spiser frokost. Elsker fredager! Nesten like mye som lørdager. I dag skal jeg ha kroppsøvingsprøve, matteprøve, og kjemi og fysikk timer, men etter det er det helg. Det skal bli så herlig nå. Etter skolen skal jeg fortsette litt på rommet, og så blir det trening på slutten av dagen. Fikk ikke til å legge videoen av mamma inn i går, men skal prøve litt mer senere i dag. I mellomtiden kan dere få se dagens antrekk.

Ha en superfin fredag!!Hva synes du?


Avsløreeeer

Vel, da er tiden kommet for å avsløre overraskelsen. *trommevirvel* ..jeg har kjøpt meg en sofa! Nærmere bestemt en sovesofa! Så fin. Har brukt hele dagen i dag på å sette den sammen. Har fått god hjelp av min kjære lillesøster, og tusen takk for det! Tror aldri jeg hadde blitt ferdig om jeg hadde gjort det alene, den var virkelig utrolig tung. Etter mye om og men, står den nå altså på rommet mitt, sammenslått og pen. Jeg ligger faktisk i den og blogger for dere nå. Som sagt så var det en overraskelse, så mamma og pappa visste ingenting. Filmet da mamma kom inn på rommet mitt for å se nydeligheten, skal se om jeg får redigert den i løpet av kvelden. Har tatt litt bilder under sammensetningen... Bilder sier mer enn tusen ord.Fortsatte igjen etter trening.

Stakkars lillesøster, knuser henne som takk for hjelpen.

Pauser må være lov.

Hahah, lenge siden jeg har ledd så mye!Såååå glad når vi var ferdige!

Hva har du gjort i dag?


Perfekt start på dagen - knebøy pers!

Det er virkelig ikke feil å starte dagen med knebøy pers! ..eller startet den jo egentlig med historie, men etter en dobbeltime med det, var det tid for morgenøkta. Hadde knebøy som første øvelse i programmet, og endte opp på ikke mindre enn 115kg. Sier meg fornøyd med det, i og med at det er ny personlig rekord. Kunne gjerne tenkt meg å tatt litt mer, men det kommer vel etter hvert. Er bare å trene, trene, trene og trene litt til. 

Trener du knebøy?


Mormor, farmor og DE?

Kom hjem fra mormor og morfar for en stund siden. Forresten, jeg sier ofte mormor og de når jeg snakker, flere som gjør det? Det irriterer meg egentlig litt, prøver å ikke si det, men akkurat likt er det med farmor og de også. Det er jo bare to personer, ikke mormor/farmor og de. Haha, forstår ikke det der.

Men uansett, nå er det leggetid for meg, må være uthvilt til i morgen. Skal ta knebøytesten på morgenen på skolen, i steden for på kvelden. Ser frem til det, og håper jeg perser, wish me luck. God natt da mine fineste!

Flere som sier de til farfar eller morfar?

Har du hatt en fin dag?


Pizza og overraskelseNå har jeg nettopp vært hos mormor og morfar og vasket. Har bestilt pizza som skal spises nå. Jeg og morfar kjørte nettopp å hentet pizzaen, og det var faktisk jeg som kjørte! Wuhu, elsker det. Øvelseskjøring er noe av det kjekkeste som finnes. Virkelig. Jeg som har egen privat "kjørelærer" også, haha. Jeg har øvelseskjørt med morfar siden noveber i fjor, omtrent hver helg og i tillegg noen ganger i ukedagene. Har nesten ikke kjørt med andre enn han. Verdens beste morfar, uten tvil!

Tilbake til overskriften.. Overraskelse. Vel, jeg har gjort noe i dag, som jeg kommer til å avsløre i morgen. Det er bare å glede dere, for jeg elsker det! Noen som vil gjette hva det er? Det er noe som kommer til å gjøre hverdagene fremover sååå mye koseligere. Dere kommer også til å merke det en god del her på bloggen.

Ble web bilde i og med at jeg ikke hadde kameraet med meg.

Hva har du gjort i dag?


Antrekk 05.03.13


Hva synes du?


Ikke gå glipp av ukens gode tilbud!!

Denne uken er det fantastiske tilbuder på sportsmat.no! Du får en pakke med proteinpannekaker (910g) til kun 149,- Den koster til vanlig 249, så dette er virkelig et kupp. Boksen består av pulver som kun blandes ut i vann, og deretter stekes i stekepanna.

Protein Pancakes er et delikat måltid som kan tilberedes veldig raskt og effektivt for hele familien. Hver porsjon består av 2 solide pannekaler som inneholder hele 21g protein, kun 2g fett, i tillegg fiber og mineraler. Protein pannekakene kan være et godt alternativ til en vanlig proteinshake til frokost, middag eller kveldsmat.

 

Et godt tips når du blander ut røren, er å bytte ut halvparten av vannet med melk eller kefir, det gir (om det er mulig) enda bedre pannekaker.
Det er også enkelt å lage vafler av pannekakerøren! For å bestille, eller å lese mer om produktet trykk HER.

Treningsklærne øverst på ønskelista

Kari Traa genser lilla og rosa, finner du HER og HER.Kari Traa singlet og rosa treningsbag fra Röhnisch, finner du HER og HER.Kompresjonstights fra Craft, finner du HER.

Anti-shake tights fra Röhnisch, finner du HER.

Kari Traa tights og kompresjonsgenser fra Casall, finner du HER og HER.

Treningstopper fra Craft og Röhnisch, finner dere HERHERHER og HER.


Treningsdagbok og treningsshorts fra Craft, finner dere HER og HER.

Treningsshortser fra Röhnisch, finner dere HER og HER.Treningstights fra Craft og treningstopp fraRöhnisch, finner dere HER og HER.

Sportsbher, finner dere HER og HER.

Anti-shake tights og topp fra Röhnisch, finner dere HER og HER.


Har dere noen favoritter?


Nydelig perle topp

Var som sagt i byen før i dag, og der kjøpte jeg meg kun én topp, men den var sykt fin! Jeg likte den hvertfall veldig godt, spesielt de perlene. I tillegg var den på salg, og da kunne jeg ikke unngå å kjøpe den. Kun 99,- for denne flotte toppen her.Hva synes du?


Hulken viser armmuskler

Nettopp kommet hjem fra dagens andre økt. Herlig følelse å kjenne at en har trent godt. Spesielt når jeg er så stiv og støl etter helga i tillegg. Nå sitter jeg å knasker i meg en restitusjonssjokolade, før jeg tar turen ned for å spise kvelds. Økta i dag var ikke så veldig tung, men det var en del repitisjoner, så da ble det litt tungt likevell. I knebøyen gikk jeg bare opp til 70kg, skal nemlig ta det lett både i dag og i morgen, for skal makse på torsdags kvelden. Det gleder jeg med skikkelig til. Har lenge følt at jeg kan forbedre knebøyspersen min, så nå er det bare å lade opp til torsdagen, og gjøre det. Den nåværende persen min er på 112,5kg, så får vi se hvor lenge den står.Måtte vise de gigantiske armmusklene mine litt.. Er det noe jeg virkelig ikke eier, så er det muskler i armene, hah.

Har forresten fått lagt ut video fra løftene mine i helgen.

Hva synes du?


Ny uke, nye muligheter!

Hadde en herlig morgenøkt i dag. Stabiliseringstrening sammen med ei annen. Nå er det ei ny uke, og nye muligheter. Ønsker dere alle ei god treningsuke.

Rett etter skolen i dag møter lillesøster meg utenfor, så går vi sammen til byen. Skal på shopping, før vi drar på trening utpå kvelden. Vi prates senere!
Senior NM 2013 #2

På lørdagen sto vi opp klokken 06.00, vi pakket bagene og gjorde oss klare for stevnet. En halvtime senere gikk vi til hallen vi skulle konkurrere i. Innveiingen begynte klokken syv, og etter det var det bare å slappe av. Lillesøsteren min - Marthe - løftet i den første pulja. Hun fikk bronse, noe som er utrolig bra! Det er hennes første senior NM, pluss hun var den annet yngste på hele stevne. I rykk fikk hun det første løftet på 45kg godkjent, men i støt gikk det litt bedre. Der fikk hun både 56kg i første og 59kg i andre godkjent, i siste støtet bommet hun overstøtet etter en kjempe lett vening på 62kg. Kjempe flink!

Jeg løftet ikke før i fire tiden på ettermiddagen. Det var alt i alt 5 puljer denne dagen, der jeg var i den annet siste. Jeg ble faktisk ganske fornøyd med dette stevnet, fikk alle tre rykkene godkjent. 62,65 og til slutt 67(som er ny personlig rekord) alle tre rykkene var jeg i god balanse. I støtene begynte jeg på 75kg, som gikk lett. Høynet til 80kg i andre forsøk som også ble godkjent. På det siste forsøket måtte jeg ha 85kg for å få sølv. Høynet til det, og fant samtidig ut at det var ny norsk junior rekord. Ble ganske overrasket da jeg fikk vite det, trodde de norske junior rekordene var mye høyere. Jeg klarte veningen ganske greit, men mistet troen på overstøtet. Irritere meg fortsatt at jeg ikke klarte det! Men jeg er allikevel fornøyd. Fikk bronse i år, ny pers i rykk, sammenlagt og poeng. Kan ikke annet enn å smile.


67kg rykket mitt.

Da stevnet var ferdig fikk vi plutselig utrolig dårlig tid. Det var kun én time til bankettet startet. Marthe dusjet først -siden hun insisterte på at dersom hun ikke gjorde det ville ikke håret hennes tørke før vi skulle ut- så dusjet jeg etterpå. Vi løp rundt på rommet og fant frem klær, sminke, rettetang og var stressa til tusen! Men da vi endelig var klare, gikk vi ned på rommet til mamma og pappa. Vi gikk bort til banketten sammen med dem. Da vi kom til lokalet ble vi stående i noen minutter i kø, utrolig trangt og iskaldt. Etter vi endelig hadde kommet oss inn og satt oss ned, ble vi servert forretten som var sushi. Kan ikke si jeg syntes den var så veeeeldig god, men jeg smakte den hvertfall. Hovedretten var noe kotelleter, poteter og grønnsaker, mens desserten var marsipan kake.

Under hele middag ble det med jevne mellomrom holdt taler, men den talen som uten tvil var best, det var Leif Jensen sin. Han fikk alle 170 menneskene til å sitte helt stille å lytte. Etter middagen gikk vi på rommet til noen i fra Bergen, sammen med en fra østlandet. Satt der resten av kvelden, før vi la oss etter en herlig dag! SÅ koselig.Gleder meg til å sette i gang med en lang treningsperiode til, før det er junior NM første helga i mai.


Fire stjerners sixpack!

Har hatt tidenes morsomste kveld! Marthe, lillesøsteren min, skulle ta seg av kveldsen, og fikse en firestjerners middag som hun kalte det. Tror aldri jeg har ledd så mye før bare i løpet av en halvtime. Det endte med at vi døpte om kvelden til fire stjerners sixpack i og med at vi begge kjente den komme! Jeg har virkelig verdens beste lillesøster.

Hun var kjempe flink med maten da, og det var viktig at jeg fikk ned for sunne vi var. Det gikk nemlig i havregryn, riskaker, yoghurt og selvfølgelig litt frukt og grønt.Hva har du gjort i dag? Har du søsken?


Ukens blogg #5

Denne uken er det diiary.blogg.no som vinner kåringen av ukens blogg. Gratulerer! Hun har et ryddig design, mange fine bilder og gode innlegg hun som regel publiserer daglig. Ta gjerne en titt innom bloggen hennes HER.

 

Vil du være med i neste ukes kåring er det bare å legge igjen en kommentar med bloggadressen din i dette innlegget.


Senior NM 2013 #1

Nå har vi akkurat kommet hjem igjen. Beklager for at det ikke ble slik blogging i helga som jeg hadde planlagt, men jeg har prøvd å ta litt bilder likevell. Vi kjørte til Risør etter skolen på torsdagen, og den turen var virkelig laaaaang. Vi var vel omtrent fremme i ti tiden om kvelden. Da vi kom til hytten ante vi fred og ingen fare, slappet av litt før vi gikk å la oss. Men da vi våknet om morgenen ble vi utrolig overrasket. I hele hytta, spesielt på badet, var det fullt i maur. Store, ekle maur! Det ente med at vi den morgenen trippet rundt i hytta, og prøvde å oppføre oss som normalt. Gikk bare inn på badet dersom det var nødvendig, og satt i sofaen med beina opp fra gulvet når vi sminket oss. Haha, det var virkelig ikke gøy. Maurene var utrolig store, og enkelte av dem så faktisk ut som edderkopper! Mamma prøvde å ta noen bilder, men de ble ikke så veldig bra. Her er de hvertfall.Etter at vi hadde ristet alle klær og ting tomme for maur, og pakket i bilen satte vi kursen videre mot Larvik. Jeg satt og skrev ei norskoppgave på veien. Hadde en novelleanalyse jeg måtte gjøre ferdig, derfor gjorde jeg det samtidig som vi kjørte. Etter rundt 1,5 time var vi fremme i Stavern, Larvik. Vi sjekket ut hallen vi skulle løfte i, kjøpte inn litt mat og energidrikker, slappet av og bare ventet egentlig. Pappa skulle løfte på fredagen, men innveiingen begynte ikke før 12.00. Da han endelig hadde veid seg inn, kjørte vi til politihøyskolen i Stavern - som var blitt leid ut som hotell for vektløftergjengen denne helgen. Jeg og lillesøsteren min - Marthe - la fra oss bagasjen på rommet vårt, og det samme gjorde mamma og pappa på deres rom. Etter det gikk jeg og Marthe tilbake til hallen igjen, det var bare omtrent 15min å gå, ganske praktisk at de lå så nær hverandre. Pappa skulle ikke løfte før ut på kvelden, så han og mamma slappet av litt på rommet, før de kom bort igjen i fire tiden.


Etter å ha sett på løfting hele dagen var det endelig pappa sin tur i aksjon. I siste puljen på fredagen, sammen med ol-vinner Leif Jensen, var det hans tur. Pappa begynte på 90kg i rykk, som gikk kjempe lett, høynet til 100kg på andre forsøk, og trakk seg i tredje. En godt gjennomført første del av konkurransen. I støt startet det ikke så bra, han dro seg bakpå i veningen på 135kg, men tok dette lett i andre forsøket. I tredje la han på til 145kg, noe som gikk lett i veningen, men ble litt for tungt i overstøtet. Til tross for at han ikke fikk en så bra start på støtkonkurransen, fikk han likevell det tyngste løftet i denne puljen. Stolt over sterke pappaen min! Han fikk gull på veteran NM, og av alle løfterne fra begge dagene i denne klassen ble han nummer 4!!

 

For at dette innlegget ikke skal bli alt for langt og kjedelig, deler jeg det litt opp, resten kommer senere!


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits