Du finner meg her fremover!

Nå går jeg over til å kun blogge fra http://vektlofterjenta.com! DERE FINNER MEG HER FREMOVER.Klikk på bildet for å komme til bloggen!

Bli sunn og sterk med protein- rik, hjemmelaget iskrem!

Lysten på is pleier å stige i takt med temperaturmåleren. Men isen trenger så absolutt ikke kun å være ei kald kaloribombe, nå har jeg et alternativ til dere slik at dere kan spise is med god samvittighet. Jeg prøvde meg selv, og lagde oppskriften ut av eget hode. Den finner du på den nye bloggen min HER.

Jeg er overrasket!

Det er nå akkurat ei uke siden forrige innlegg, men jeg har fortsatt rett over 100 lesere daglig. Herregud, jeg er overrasket over at så mange fortsatt følger meg her, men husk at jeg blogger så og si daglig på min nye blogg http://vektlofterjenta.com! Glem derfor ikke å stikke innom den også :-)

Klikk på bildet under for å komme til bloggen min.

DERE FINNER MEG HER!

Nå går jeg over til å kun blogge fra http://vektlofterjenta.com! DERE FINNER MEG HER FREMOVER.Klikk på bildet for å komme til den nye bloggen min.


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits