Haugesundsvær - check!

Regn - ✓

Kaldt - ✓

Tåke - ✓

 

Haha, jeg skulle aldri ha skrevet så fint om været de siste dagene. Jeg bor i Haugesund(!), hvem er det jeg prøver å lure.. Det finnes ikke fint vær her, bortsett fra de få dagene i året da (de som har vært nå den siste halve uken). I dag morges slo det ned! Regn, regn, regn og atter regn. Tåke, kaldt og fuktigt. Da jeg våknet i dag morges var det første jeg hørte regn som plasket mot vinduet mitt. Det er det positive (negative) med å ha takvindu, man trenger ikke å reise seg for å se hvilket vær det er ute. Det er bare å lytte.

I allefall, jeg er nettopp ferdig med historie prøven, og den gikk faktisk ganske bra. Nå sitter jeg å venter på at klokken kan bli 09.45, vi får nemlig ikke lov å gå inn i garderoben før det. Som noen av dere vet, går jeg på toppidrettsgymnas, men når de bygget skolen visste de ikke at den ville bli så populær. Derfor har vi kun to jentegarderober, og to guttegarderober. Fordelt på 300 elever, så er det litt i minste laget, men derfor er vi nødt til å dele opp treningstimene (og garderobetiden). Skal bare ha lett tøying, og mage/rygg trening i dag. Vi prates senere. Kan ikke garantere at det blir flere innlegg før i kveld, når vi har ankommet Risør.


Ble et gammelt bilde, siden jeg allerede har pakket kameraet med meg.

Ha en superfin torsdag alle sammen!


Sooove-> skole-> NM

Nå skal jeg sove, tenkte bare å oppdatere dere først. Det ble til at jeg pakket med meg alle tre kjolene, så får jeg et par ekstra dager å bestemme meg på. I morgen tidelig har jeg historie prøve i de første timene, deretter trening, før det er noen fritimer, og så spansk på slutten av dagen. Slutter klokken tre, og da er det bare å komme seg hjem, hoppe i bilen. Vi kjører direkte etter skolen, og kommer vell ikke frem før sent på kvelden kan jeg tenke meg. Tar macen med meg i bilen, så kan jeg skrive ei norsk oppgave samtidig som vi kjører, to fluer i en smekk! Praktisk.

Men nå må jeg sove, vi snakkes i morgen fininger. Både denne dagen og morgendagen (frem til vi sitter i bilen på vei østover) er utrolig stressende, og fullstendig fullpakket. Det gikk foresten ganske bra på siste treningen i dag også. God natt mine søteste!

 


kjole-KRISE!!!

Hei fininger!

Nå trenger jeg virkelig deres hjelp! Mer enn noen gang før. Jeg reiser som sagt i morgen, på senior NM i vektløfting. På lørdagskvelden blir det bankett, og jeg klarer virkelig ikke å velge hvilken kjole jeg skal ha på meg. Hva synes dere? Vær så snill å svar, den øverste, den i midten eller nederste?? Må pakke ferdig i kveld, så svarsvarsvar!Hvilken var finest?


Bare realfag

God dag fininger! I dag har det virkelig vært fint vær her. Solen har stått høyt på himmelen hele dagen, vi har faktisk hatt mange slike dager i det siste. På skolen i dag har vi bare hatt teorifag, det er så tungt! Hater når vi har teorifag hele dagen når vi egentlig er vandt til å trene mitt i. Det blir mye tyngre på slutten av dagen med engang. Onsdager er normalt tunge i og med at vi kun har realfag. Seks timer til sammen med fysikk, kjemi og matematikk. I dag fikk vi beskjed om at siden det er prøve i kroppsøving neste uke, skulle vi få disse kroppsøvingstimene til å øve.

Nå har jeg nettopp spist hjemmelagde pizzahorn, som min kjære mamma har bakt i dag. Og nå holder hun på å stelle i stand en dessert til oss. Verdens beste mamma!

Blir siste treningen i kveld før NM, skal bare ha ei lett økt med fokus på hurtighet. Ønsk meg lykke til! Vi snakkes senere i kveld kjære dere!
Har du hatt en fin dag så langt? Hvordan er været hos dere i dag?


Antrekk 27.02.13

Hva synes du?


Favoritter på salg fra nelly

Nelly har for tiden salg på de 100 mest solgte varene. Her er mine favoritter, noe du kunne tenke deg? Når jeg har linket til de forskjellige produktene, så begynner jeg øverst til venstre, og går mot høyre, deretter til linjen under. Altså øverst til venstre er nummer 1, øverst til høyre er nummer 2 osv..

Sko


1. HER           2. HER          3. HER          4. HER

 

Topper

1. HER               2. HER              3. HER              4. HER

 

Shorts og bukser


1. HER               2. HER               3. HER

 

Kjoler


1. HER  2. HER 3. HER 4. HER

5. HER6. HER7. HER8.HER

 

Jakke og gensere

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 


5. HER 6. HER 7. HER 8.HER

 

Noe du likte?


Rundt sørlandet istedenfor fjellet!

Spiste noe merkelig til middag i dag. Mamma som fikset det, hjemmelaget potetstappe, grønnsaker og det siste som jeg ikke husker hva het. Det smakte egentlig ganske godt da, selv om det var komlelignenede på kosistens. Sunn og god middag i dag også.

Om to dager på denne tiden vender vi nesa østover. Fikk i dag morges vite at vi blir nødt til å kjøre sørlandet. Åh, hater det! Planen var egentlig å kjøre over fjellet, slik vi pleier, men nå har de meldt så dårlig vær at vi med stor sannsynlighet hadde havnet i kolonnekjøring, derfor ble det sørlandet. Lengre er det også, men da kommer vi oss hvertfall frem i tide. Det er faktisk et par år siden jeg kjørte den vei sist gang.

Vi blir nødt til å overnatte i Risør (6-7 min unna) fra torsdag til fredag, i ei hytte på grunn av at alt nærmere var fullt. Fredagen kjører vi den siste biten, og så sjekker vi inn der vi skal sove resten av helga. Pappa løfter på fredagen, så vi går nok til hallen eller noe etter det. Får se hvordan det blir. Skal hvertfall prøve å oppdatere dere når vi er der, dersom det er nett såklart.

Mamma var flink fotograf under middagsbordet i dag. Haha, kreds til henne!

Ha en superfin dag videre!


Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet!

Sola skinneeeeer! Og himmelen er blå. Når er det ikke lenge før det er vår, faktisk er det kun 3 dager til. Noen som legger merke til det, eller er det fortsatt like mye vinter hos dere som det er midt i januar?

Jeg merker hvor mye været har å si på humøret mitt. Når det er sol ute, er jeg så mye gladere, og i bedre humør, i forhold til dersom det er vind, regn, grått og kaldt. Kan gå en hel dag å smile bredt bare på grunn av at det er varmt, sol og blå himmel. Tihi, jeg elsker virkelig sommeren. Teller ned dagene til vi skal til syden og slikke sol. 117 dager igjen, 2808 timer, åh det er altfor lenge. Men vi får krysse fingrene for at det går fort. Ha en superfin dag! 

Hvordan er været hos dere?


Tusen takk for headeren kjære Marte!

Som dere kanskje har fått med dere har jeg nå fått ny header, det var på tide, haha. Det takket være søteste Marte Øygard! Hun er utrolig flink, og jeg ble både overrasket og glad da hun sendte meg headeren. Dette er noe jeg aldri kunne ha klart selv, så tusen hjertelig takk Marte. Anbefaler dere å ta en tur innom bloggen hennes, som dere finner HER

 

Foreløpig bruker jeg den nederste headeren, men hvilken synes dere er finest? Med eller uten sitat?


Elsker følelsen når alt er perfekt!

Nettopp kommet hjem fra trening, og jeg er utrolig fornøyd med økten. Dette er den siste tunge økten før helgen. Hadde åtte sett på 55kg i rykk, og hadde verken dårlig teknikk eller bom på noen av dem. I støt hadde jeg seks sett på 70kg, og også der gikk det bra. Hadde støtdrag og front bøy i tillegg. Føler meg i himmelen nå, og ekstremt mye energi!! Etter jeg begynte å bli mer bevisst på hva jeg spiste, og i tillegg tilsatte et par kosttilskudd har jeg fått mye mer energi, både på trening og i hverdagen. Jeg har også blitt mye flinkere til å legge meg tidelig, har nå de siste dagene ikke lagt meg senere enn halv elleve, og det samme har jeg tenkt å fortsette med. Er utrolig mye lettere å våken om morgenen også, når jeg legger meg såpass tidelig. Fem dager igjen nå, begynt så vidt å se på gamle videoer fra stevner der jeg har prestert opp mot mitt beste. Merker det hjelper så mye på selvtilliten, noe som er ganske viktig når man kommer opp mot maks. Har man ikke hode med seg, eller dersom man ikke tror det kommer til å gå, ja da trenger du egentlig ikke prøve engang. Jeg har slitt ganske mye med det mentale, men merker det har blitt mye bedre i det siste. Åh, jeg elsker virkelig hvordan kroppen og formen (og hode) kjennes ut nå!! 

Ha en finfin mandagskveld fininger!

Hva har du gjort i dag?


Rommet mitt - video

Etter mye om og men har jeg nå endelig fått ut videoen. Filmen ble filmet med mobilkamera, derfor er det ikke verdens beste kvalitet. Når jeg en gang i fremtiden kjøper meg et nytt speilreflekskamera skal jeg passe på å kjøpe et jeg kan filme med også. Men her kommer altså videoen. Håper dere liker den.

Ble nødt til å fjerne lyden, så dere kan bare sette på litt god musikk i bakgrunnen selv!

 

Hva synes du?


Antrekk 25.02.13Hva synes du?


Blåbærsmoothie og annerledes uke

Drukket mammas verdens beste hjemmelagde smoothie i kveld! mmmm. Blåbærsmoothie. 
Nå holder jeg på å rydde rommet, og så er jeg klar for nok ei ny uke. Denne uka blir ganske annerledes for min del. Skal bare ha tøying, slyngeøvelser, mage- og ryggtrening på morgenøktene hele uken, altså ingen vektløfter trening. Skal kun ha to kveldsøkter med vektløfting, mandag og onsdag. Tordag etter skolen reiser vi til Larvik på senior NM. Pappa løfter om fredagen, jeg og lillesøsteren min løfter på lørdagen. Deretter returnerer vi tilbake til Haugesund igjen på søndagen, forhåpentligvis godt fornøyde alle tre. Ønsk oss lykke til! 


Tortillapizza - enkelt, fort og godt

Nå har jeg nettopp spist, lagde meg tortillapizza til middag i dag. Utrolig godt, og veldig kjapt og enkelt. Anbefaler dere alle å prøve dette en gang.

 

Eneste du trenger er:

♥ Tortilla lefser

♥ Tomat puré

♥ Det du vil ha på (ost, skinke, pepperoni, paprika, kjøttdeig, purreløk, tomat, ananas.. )

 

Slik gjør du:

♥ Smør tomat puré ut over tortilla lefsen(e).

♥ Legg på det du vil ha. Jeg hadde skinke, ost, pepperoni, paprika og purreløk.

♥ Stek den i ovnen på 225℃.

♥ Følg godt med, for det går FORT! Omtrent 4-5 min.

 

Hva synes du?

 

#oppskrift


Videoblogg?

Det er noen av dere som har spurt etter videoblogg, tenkte jeg kunne oppfylle det ønske. Men jeg trenger litt hjelp. Hva skal videoen gå ut på? Kom med tips, da blir jeg kjempe glad!

Antrekk 24.02.13

Hva synes du?


Ukens blogg #4

Denne ukens vinner av ukens blogg er Min treningslykke. Gratulerer til henne. Hun blogger mye om trening og kosthold. Elsker alle de forskjellige treningstipsene hun legger ut daglig.

Om seg selv skriver hun:

Lidenskapelig opptatt av trening og en sunn livsstil samtidig som jeg er en livsnyter! Jeg lever etter "litt av alt og alt med måte"-filosofien
Dere finner bloggen hennes HER.

 

Dersom du vil være med i neste ukes kåring, legg igjen en kommentar!


Vaniljeis og blåbærDette over her er kveldsen vi hadde. Så utrolig godt. Etter å ha spist bestemte vi oss for å kjøpe is og blåbær som avtalt, derfor kjørte jeg ut. Det var iiiiiskaldt, og det uten å overdrive, haha. Men fikk det vi ville ha, og desserten ble da vaniljeis dekket med blåbær. Super godt! Sitter for øyeblikket å ser på Hver gang vi møtes. Noen av dere som følger med på det? Elsker det programmet, og jeg begynner nesten alltid å gråte. Gråter utrolig lett når det gjelder filmer og tvprogrammer. Mamma er også helt lik, så jeg får skylde på at jeg har det fra henne!

Kose dere i kveld søtinger!


Selvpleie

Elsker slike lørdager som dette, bare bruke dagen på å slappe av, og fikse seg. I dag har jeg tatt et laaangt varmt bad, etterfulgt av å smøre hele kroppen inn med body lotion. Lukter så godt! Har heller ikke sminket meg i dag. Gud så godt, haha!

I kveld skal mamma og pappa ut, så tenkte jeg kunne lage en god (og sunn) kvelds til meg og søsteren min. Prøver å holde selve kveldsen sunn i og med at det sikkert blir litt mer usunt senere på kvelden. Om jeg gidder kjører jeg kanskje ut å kjøper blåbær og vaniljeis.. Men vi får se, oppdaterer dere senere fininger. Ha en strålende lørdagskveld! 


Har du noen planer for kvelden?


C-vitaminer, c-vitaminer og atter c-vitaminer

I går begynte jeg å føle meg litt slapp, nøs hele tiden, og stemmen ble skikkelig rar. Hater det. Virker som jeg begynner å bli forkjølet. Nå rett før NM.. Men er enda bare i "startfasen" så kanskje det kan snu? Krysser fingrene for det, for å bli forkjølet er det siste jeg vil akkurat nå.

I dag sov jeg faktisk utrolig lenge. Pleier å våkne i ti tiden i helgene, men lå så lenge som til halv ett i dag, og da var det mamma som vekket meg. Jeg våknet en del ganger tidligere, men sovnet med en gang igjen. Husker bare små ting gjennom hele morgenen. Blant annet husker jeg at jeg så på klokka i åtte tiden. Jeg husker at fuglen min kvitret litt senere. Siste jeg husker før jeg våknet skikkelig var at mamma ropte noe opp til søsteren min. Haha, for en rar natt, men likevell har jeg sovet utrolig godt. Mye bedre enn på lenge!

Nydelige klær!:-)))

Hva skal du i dag? 


Treningschallenge #6

Endelig, din fridag.

Sov 8 timer i natt.

30 minutters gåtur med en venn.

100 crunches i løpet av hele dagen.


Hva synes du om dagens program?


Piercinger i postkassen

Ble så glad i dag da jeg fant en konvolutt med navnet mitt utpå. Den inneholdt tre navlepiercinger som jeg vant på bloggen til denne søte jenta HER. Tusen takk Ida, de var nydelige!

Jeg har en del navlepiercinger fra før av, men mange er gått i stykker. Er vell 3-4 stykk som fortsatt er like hele. Derfor ble jeg kjempe glad da jeg fikk tre til.


Den siste her ble definitivt min favoritt. Åh, den var pen!

 

Har du navlepiercing?


Treningschallenge #5

Denne kom litt sent, beklager for det. Men bedre sent enn aldri :)

Sunn salatmiddag

30 minutters kveldstur

30 minutter meg-tid (kosetid)

40 knebøy

40 sit ups

 

Hva synes du om dagens program?


Definitivt en perfekt avslutning

En perfekt avslutning på treningsøkta. Cuatro cell max bar er å anbefale til alle. Den smaker utrolig godt, blanding av appelsing og sjokolade. Jeg var flink og pakket den med i treningsbagen, men da jeg var ferdig med økt glemte jeg den helt ut. Kom på det i bilen på vei hjem, så det første jeg gjorde da jeg kom inn var å hente den frem igjen. Jeg personlig synes faktisk den var bedre enn vanelig sjokolade, men det er nå bare min mening.

Treningen i dag gikk ganske bra. Treneren min var borte i dag, derfor var det pappa som skrev programmet. Det jeg er mest fornøyd med må være knebøyen på slutten. Front bøy på 90kg, den hadde jeg to single på. Happyhappy!
Har du smakt den før? Har du trent i dag?


Nye godsaker i hus!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Begynte ikke på skolen før 11:50 i dag, så da fikk jeg slappet av litt først. Jeg kjørte direkte til posthuset og hentet en pakke fra sportsmat.no. Den har jeg virkelig gledet meg til. Etter skolen kjørte jeg direkte på jobb, før jeg kom hjem igjen og begynte å teste ut produktene. Kan fortelle dere litt om hva jeg bestilte.Whey tech proteinpulver. Med smak av sjokolade, ååh jeg elsker virkelig denne. Det var det første jeg prøvde ut. Jeg elsker sjokolade, så kjenner at denne er perfekt for meg. Nå kan jeg heller drikke en proteinshake i steden for den sjokolade plata. SÅ mye bedre! For å lese mer om, eller bestille, dette produktet kan du klikke HER.Cuatro red force energidrikke. Denne skal jeg prøve om en liten halvtime. Bestill eller les mer om denne HER.Shaker fra proteinfabrikken. Hvem trenger vel ikke det? Allerede testet ut. Kan kjøpes HER.Cuatro protonic bar. Energi bar til å spise under treningsøkten, prøvde den før i dag, smaker himmelsk! Kan fås kjøpt HER.Cuatro cell max energibar. Samme serie som barene over og energipulveret over. Denne har jeg ikke prøvd enda, men smaker den etter kveldsøkta snart. Den er perfekt å ta etter ei økt for å få i gang restitusjonen. Kan kjøpes HER.Sist men ikke minst ZMA-X kaplsler. Disse skal man ta 30-60 minutter før leggetid, og den bidrar til restitusjon gjennom natten. Man skal vist nok sove bedre, og drømme mye mer også. Kan leses mer om, og bestilles, HER.

 

Gleder meg til å teste dette mer ut, så kan jeg heller gi dere tilbakemelding om en stund. På hvordan det har påvirket treningen, om jeg merker forskjeller og så videre.

Hva syntes du?

 


Hva er vektløfting??

Det er mange av dere som ikke vet hva sporten vektløfting går ut på. Det er også garantert mange av dere som blander det med styrkeløft (og ganske håndbak eller fitness?). Det er ganske stor forskjell på styrkeløft og vektløfting, det er akkurat som en fisker og en dukker. Begge holder på ute på vannet, men de har helt forskjellige oppgaver. Samme her, begge driver med vekter, men helt forskjellig. 

Vektløfting er den olympiske konkurranseformen for løfting av vekter.

Vektløftere konkurrerer i øvelsene rykk og støt. I begge øvelsene går konkurranse ut på å løfte vektstanga opp på strake armer over hodet.

Rykk går ut på å løfte stanga fra bakken i en bevegelse direkte til strake armer over hodet. 

Denne er fra ei treningsuke jeg hadde Trondheim i høstferien i 2012.

 

I støt skal man først løfte vekten opp på skuldrene. Denne bevegelsen kalles vending. Deretter støtes vekten til strake armer over hodet.

Denne er fra Latvia, sommeren 2012 på Baltic Cup. Teknikken er ikke på topp i dette løftet, men det er det eneste støtet som ligger ute på youtube av meg. Dere får se det bedre etter senior NM om bare ei uke! 

 

Under konkurransen har løfteren kun tre forsøk i rykk og tre i støt. Det beste rykket og det beste støtet legges sammen og utgjør utøverens sammenlagtresultat i konkurransen. Den som har best sammenlagtresultat vinner konkurransen.

Vektløfting er en av de viktigste basisidrettene for nesten alle andre idretter. De fysiske og mentale kvalitetene man utvikler gjennom å drive med olympisk vektløfting er svært viktige elementer for å lykkes i andre idretter. Blant de viktigste fysiske kvalitetene kan det nevnes spenst, hurtighet, smidighet og styrke. I tillegg er vektløftertrening svært skadeforbyggende(!! Den der viste du sikkert ikke? Mange som tror at dersom du driver med vektløfting blir du utrolig lett skadet, men dette er feil).

Blant de viktigste mentale kvalitetene kan det nevnes styrket konsentrasjonsevne, fokusering på riktig muskelgruppe til rett tid, og evnen til å tåle press før, under og etter konkurranse. I vektløfting kreves det at du lærer å stole på deg selv, dine treningsforberedelser og dine ferdigheter. 


Dette er meg under nordisk i Finland i 2012, øvelsen som utføres her er støt.

Håper du ble litt klokere nå, dersom du lurer på noe mer, kan du stille spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg på det (i et eget innlegg dersom det er mange spørsmål).

 

// Hadde blitt glad om du hadde delt/likt innlegget på facebook. Bare trykk på "liker"-knappen under innlegget. //


What to do??

Nå er jeg nettopp ferdig med morgenøkta. Den ble like god som alltid, men lett nå på grunn av jeg skal makse i kveld.

Utenom norsktimene i dag morges har vi kun spansktimer på slutten av dagen (og treningen da, men den er jeg akkurat ferdig med. Og jeg regner ikke det som skole, siden treningen er jo GØY), det store spørsmålet er hva skal jeg gjøre nå? Aner virkelig ikke. Haha, skal først være med ei veninne på kiwi, men så skal hun ut etterpå. Jeg får være flink blogger å lage noen innlegg til dere. Eller så jobber jeg med en norsk innlevereing. Hva er smartest? Jeg vet jeg bør gjøre norsken, men fy så uinteressant det er. Jeg ender nok opp med enten å bloggen noen innlegg eller se litt på klær på nettet tenker jeg.


smiiiil da!

Hva skal du gjør nå?


Treningschallenge #4

Lag deg en varm frokost.

30 minutters gåtur om morgenen.

Gå opp og ned trappene i 10 minutter.

25 benløft med venstre fot.

25 benløft med høyre fot.Hva synes du om dagens program?


I'm in love with jeffrey campbellDere finner hele salget av JC på nelly HER.

Noen andre som er svak for disse skoene?


Antrekk 20.02.13

I dag er det virkelig chilleklær! Treningstights og myk genser, joggesko og sportsbh. Haha, skulle trodd jeg kom rett fra trening, men det gjør jeg altså ikke. I blant liker jeg å bare ha på meg behagelige klær, og ikke tenke så mye på hvordan det ser ut.

ustødig? neeej

Hva synes du om antrekket?


Et hav av muligheter

Hei fininger! Nå tar jeg turen til sentrum, skal først på jobb og etterpå på et arrangement "Et hav av muligheter". Det går ut på at unge (og gamle) jenter fra byen får et innblikk i hvilke muligheter dem har. For det meste med tanke på maritime jobber. Man får vite hvilke muligheter man har når man har valgt realfag på videregående. Derfor passer dette perfekt for meg! Jeg har realfag, og jeg aner ikke hva jeg skal blir når jeg blir stor! Ser frem til det, og tror det kommer til å bli veldig bra, spesielt med tanke på at de 50 første som kommer får gratis goodiebag! Wuhu, gjett hvem som kommer til å komme før tiden bare på grunn av det.

Vet du hva du vil utdanne deg til?


Superman i godstolen!

Sitter i treningsklær i godstolen i stua, klar for å gi jernet på volleyball trening om en liten stund. Morgenøktene på onsdagene består alltid av alternativ trening, og i dag sier den volleyball. Egentlig hater jeg alle former for ballspill, for jeg har ikke noe særlig god ballkontroll -spesielt ikke når det gjelder fot og ball- men volleyball er det jeg får best til. Det er ganske gøy synes jeg. Dere må ha en super dag dere også fininger.
Hva synes du om det nye designet mitt? Skal få fikset headeren senere i dag.


Treningschallenge #3

Gi deg selv en liten godbit.

30 minutter dyp pusting.

30 minutter cardio.

30 minutter venstebens utfall.

30 minutter høyrebens utfall

25 bekkens løft

Hva synes du om dagens program?


Konkurranse!!

Sportsmat.no har nå en konkurranse gående på facebook siden deres. Delta og vinn flotte premier. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å like facebooksiden deres HER. Du finner konkurransen HER. Klikke deg innom og få muligheten til å vinne gratis kosttilskudd og sportsernæring. Dette er en mulighet jeg hvertfall ikke ville gått glipp av.

        I'm proud - are you?

Spist selvlagd pitapizza, drukket jordbær smoothie og sjokolade melk etter trening i dag. Så herlig med et godt måltid etter ei tung økt. Jeg støtet 80kg fra stativ i dag, ganske lett også faktisk (for dere som skjønner det, haha). Nå har jeg tatt meg en godt fortjent pause fra fysikk øvingen. Åh, så kjedelig det er. Hater virkelig fysikk. Men nok negativitet nå. For å få litt positivitet inn på bloggen her, kan jo alle skrive en ting de har gjort i dag, som de er fornøyd med. Jeg har jo allerede skrevet om treningen min i dag. Det er det jeg er mest fornøyd med. Ha en finfin kveld videre!

Hva er DU stolt over at du har gjort i dag?


Dream Outfit - Summer

Sittet å sett litt på klær på nettet. Åh, som jeg skulle ønske jeg kunne hatt alle klær i hele verden. Føler jeg har ganske mye klær sånn egentlig, men allikevel har jeg aldri noe å ha på meg. Noen som kjenner seg igjen? Men hva synes dere om klærne under her, noe dere kunne tenkt dere? Legg merke til at det er sommerklær, og det KUN fordi jeg savner sommeren noe så sinnsykt.. Vil blir brun, ligge på stranda, spise is, gå lettkledd, ta fine bilder, se sol og blå himmel hver eneste gang jeg ser opp og sist men ikke minst ha det lyst hele døgnet. 

 

                            

 

 

                         

 

Ville du hatt et av antrekkene? Hvilket?


Treningschallenge #2

Ha suppe og salat til middag.

30 minutters gåtur om morgenen.

30 minutters vill dansing.

25 knebøy

25 sit ups

Hva synes du om dagens program?


Knebøy 110kg

Her er knebøy videoen jeg lovet dere. 110kg, så fornøyd!


Superduperhappy!!

Nok en super treningsøkt i kveld! Tok lett 110kg i knebøy, har film av det som jeg kan laste opp senere i kveld. Gud, jeg er glad! Føler som alt stemmer med kroppen, og dette blir tidenes stevne. Håper dere andre også har hatt ei god økt i dag (dersom dere har trent). Legger til et glad-bilde! Hihi.

Nå skal jeg øve litt på fysikk, hjelpe lillesøster med hennes blogg som dere finner HER og bare slappe av resten av kvelden. Bestilte noen godsaker fra sportsmat.no i dag. Viser dere mer når jeg får produktene i posten. Tenker de kommer i morgen eller onsdag, i og med at de har utrolig raskt levering. Se innom nettsiden deres HER.

Går treningen like bra for deg også?


Tilbud og trening

Dagens andre treningsøkt står for tur. Skal opp å skifte nå, og deretter blir det løfting og svetting. Anbefaler dere alle å begynne med vektløfting, det er virkelig verdens beste sport!

Foresten har dere fått med dere at nelly.com har supersalg på festsko i dag? Partyhæler fra kun 99,- trykk HER for å komme direkte til salget. Ha en super kveld fineste!
Skal du trene i dag?


Treningschallenge #1

Hei!

Tenkte vi kunne ha en treningschallenge. Den varer i en uke, og det går ut på at jeg hver dag kommer til å poste et bilde som er til motivasjon. Det viser et unik (ikke altfor krevende) treningsprogram hver dag.

Start med en stor frokost

30 min kveldstur (gå)

50 crunches

50 jumping jacks

 


Hva synes dere? Er dere med?Morgentrening og tilbake i rutiner!

Nettopp ferdig med den første økta i den siste uka med normal trening. Eneste jeg ser fram mot om dagen er dette stevnet. Senior NM. Gleder meg utrolig mye, og kjenner meg virkelig klar for dette. I dag trente jeg ganske lett, eller det var høye vekter, men ikke så mange repitisjoner. Akkurat som jeg liker det! Tøyde på slutten også, herlig (prøver å overbevise meg selv, egentlig hater jeg det).

Nå er det matpause, og etterpå er det en dobbeltime med kjemi etterfulgt av en dobbeltime med fysikk. Senere i dag må jeg øve på fysikkprøven vi har på onsdag, og etter det igjen trening. Kjenner jeg ikke har ferie lenger. Åh, altfor lite med bare ei uke. Men ha en super dag videre kjære dere!Haha, tok med meg kameraet på skolen, kun for dere! Var ei som spurte om jeg ikke kunne begynne å ta med kameraet der jeg går, derfor skal jeg prøve så godt jeg kan. Alt for dere! <3

 

Har du trent i dag?


Beautiful Creatures!

Utrolig bra film! Anbefaler den til alle dere der ute. Og jeg krysser fingrene for at det kommer en oppfølger, noen som vet noe om det? Filmen var egentlig ganske lik twilight. Kjærlighet, unaturlige krefter og sååå mye spenning. For dere som ikke fikk det med dere så vi foresten Beautiful Creatures! Flere som har sett den?

Nå skal jeg rydde rommet litt, pakke sekken til i morgen, og så må jeg prøve å få lagt meg litt tidelig. Må komme inn i rytmen igjen. Slike ferier som dette er egentlig ganske teite synes jeg. Når man akkurat har funnet en rutine etter juleferien får man opp en uke ferie som skal ødelegge alt. Altså, misforstå meg rett. Jeg elsker ferier, men ikke de som varer i en uke, de er for korte til at man kan slappe skikkelig av, men de er lange nok til å ødelegge alt av rutiner. Jeg kunne heller tenkt meg lenger sommerferie, eller påskeferie. Foreksempel at høstferien ble flyttet sammen med juleferien, og vinterferien sammen med påskeferien. DET hadde vært perfekt.

Her har dere foresten kino antrekket! Ble ikke så bra bilder i og med at det var ganske mørkt ute. Derfor ble det enten uklare bilder tatt uten blitsen, eller mørke bilder tatt med blitsen. 

 

Jeg har også nettopp trykket meg hjem noen godsaker fra sportsmat.no. Viser dere mer når jeg har motatt produktene. Er så mye spennende der inne, anbefaler dere å ta en titt.

Ha en suuuperfin søndagskveld fininger!


Surpriiiiiise!

God dag fininger! 

Gjett hva? Min kjære lillesøster overrasket meg med kino i kveld. Dere kan tro jeg ble glad da hun spurte meg om jeg ville være med henne ut i kveld. Hun som aldri spørr om slikt, hun som hater å klemme meg. Hun fikk verdens hardeste, lengste bamseklem etter å ha fortalt meg om planene i kveld. Gud som jeg gleder meg nå. Filmen starter i 18-tiden, og varer omtrent i to timer. Jeg vet ikke hvilken film det er, men skal selvsagt oppdatere dere om det i kveld. Ha en superfin søndag alle sammen!

Noen av dere har vell også vinterferie nå? Jeg skal nemlig på skolen i morgen, og kunne gjerne tenkt meg å byttet plass med en av dere..!

 

Har du vinterferie nå?

Hva er dine planer for kvelden?


Antrekk 17.02.13


Hva synes du?


Ukens blogg #3

Da er vi kommet til kåringen av ukens blogg. Jeg må si at av alle de som meldte seg på sist uke, var det en blogg som skilte seg ut. Jeg følger alltid alle de som melder seg på gjennom hele uka, og var det noe jeg gledet meg til hver eneste dag så var det å lese oppdateringene hennes. Er nå blitt fast leser av bloggen til Madeleine Lohne - crescent. Dette er ei av de råeste jente jeg vet om, hun blogger bra, har bilder som passer til teksten. Passe lengde på teksten, og hun kom også med et tips som jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet, det innlegget finner dere HER! Bloggen hennes leser dere HER.

Dersom du ønsker å delta i ukens blogg for neste uke, er det bare å legge igjen en kommentar. Lykke til!


Counting the days until summer

Kjenner sommeren nærmer seg, selv om det fortsatt er iiiiskaldt ute. Vi bestilte sydentur til sommerferien i dag, og til en forandring skal vi ha tidelig ferie. Vi pleier alltid å være de siste som reiser, og med en gang vi kommer hjem er det rett på skolen. Derfor liker jeg det mye bedre slik vi skal gjøre det i år. Vi reiser nemlig på mandag 24.juni, bare tre dager etter jeg har fått sommerferie. Vi skal være der i 16 dager, og når vi kommer hjem er det enda over en måned igjen før skolestart. Kunne ikke tenkt meg noe bedre enn det. Virkelig perfekt!

Forstår jo at mamma og pappa ikke liker det like godt som meg, i og med at de må begynne å jobbe igjen når kollegaene deres tar ferie. Men jeg har på følelsen av at dette blir tidenes sommer. Vil ikke avsløre hvor vi skal helt enda, men ut i fra bildene under, er det noen som klarer å gjette?


 

Har du planer for sommeren allerede?


Mine treningsmål

Det er viktig å sette seg mål for treningen. Dette hjelper på motivasjonen og man kan lettere se framgangen. Mange setter seg kanskje ett stort mål som "gå ned 20kg til jul", "fullfører en maraton", "vinne NM" eller "sykle Trondheim-Oslo", og dette er viktig, men det som er enda viktigere er de små delmålene på veien mot hovedmålet. Det kan være du har et mål for dagen, foreksempel at du skal fullføre en intervall-økt. Eller for uka. Det er bare du selv som bestemmer hva det skal være, men husk å være realistisk. Ingenting er så trist som å ikke oppnå målene sine, derfor må du huske å sette dem med bena godt plantet på jorda. Det skal være gjennomførbart.

 

Jeg har mange forskjellig mål, både store og små.

 

Jeg skal tøye etter hver eneste morgentrening.

Jeg skal få 6/6 godkjente løft på senior NM 2.Mars.

Jeg skal klare 70 i rykk og 85 i støt før sommeren.

Jeg skal ha 200 poeng på et stevne i løpet av 2013.

Jeg skal klare å kvalifisere meg til junior EM i 2014.

Jeg skal bli så god som mulig.
Husk at det er sunt å ha mål å strekke seg etter. Man kan ha mål både når det gjelder trening, skole, jobb, økonomi, seg selv, helse, rus osv.. listen er lang.

 

Hva er dine mål?


Sportsmat - Alt innen sportsernæring og kosttilskudd!

Da har jeg fått noen som ønsker å sponse meg! Så utrolig spennende og nytt for meg, men tror det vil bli utrolig bra. 
Sportsmat er en helt ny nettbutikk som har spesialisert seg på sportsenæring og kosttilskudd. Deres mål er å kunne bli stor i dette markedet og kunne tilby kundene sine et bredt utvalg og lave priser. Selvfølgelig fornøyde kunder også! Varene er 100% trygge å bruke, og helt rene slik at du trygt kan bruke disse på din vei mot dine mål. Merkene sportsmat til dags dato fører er Maxim, Proteinfabrikken, Power Bar, Squeezy og Squeezy Athletic. 
Nå for tiden har sportsmat utrolig mye tilbuder på de forskjellige produktene.

                  


Trykk HER for en titt da vel?

 Fotballfrue-inspirert frokost

God morgen søtinger!

Nå er det vel ikke akkurat morgen lenger, men jeg har nettopp spist frokost, så sier god morgen likevell. Til morsdagen fikk mamma Fotballfrues dagbok av meg. I dag morges bestemte hun seg for å lage en frokost til meg, lillesøster og seg selv. Vi fikk ikke vite hva hun skulle lage, men vi fikk vite at det tok omtrent 20 minutter. Vi ventet. 20 minutter ble til en halvtime, som ble til enda lenger. Haha, men da hun endelig ble ferdig smakte det nydelig!

Lillesøster og mamma hadde omelett til i tillegg. Jeg liker verken omelett eller egg, derfor ble det rundstykke på meg. Himmelsk, anbefaler det til alle dere der ute.

Sitter enda i god genseren. Det er det jeg elsker med helg, man kan gå rundt i koseklær til langt ut på dag. Har også bare satt opp håret i en dult, og heller ikke sminket meg enda. Men nå er det på tide å få litt orden på dette vraket. Vi snakkes senere skjønninger, ha en superfin lørdag!Hva skal du i dag?


Vårjakkene på min ønskeliste

Nå blir det stadig mindre og mindre kaldt ute, og snart er det tid for å finne frem vårjakkene, og rydde vekk vintertøyet. Er jeg den eneste som sikler etter noen nye vårjakker? Tviler. Her er mine seks høyeste ønsker nå som våren nærmer seg med stormskritt. Alle fra nelly.com.

1. HER      2. HER

3. HER      4. HER

5. HER      6. HER

 

Kunne du tenke deg noen av jakkene?

 


Slik forvandler du den ubrukelige, stygge buksa til favorittshortsen!Har du ei gammel bukse i skapet som fortsatt henger med prislappen på? Eller ei du har brukt få ganger, men egentlig hater. Du liker den ikke, men føler ikke du kan kaste den heller siden den er så og si ubrukt. Derfor ender det med at den bare ligger der og samler støv og stjeler plass. Du kjenner deg helt sikker igjen i dette.

Nå har jeg det perfekte tipset til deg dersom du er i denne situasjonen! Gjør buksa om til en shorts, og det kan til og med bli favorittshortsen din. Dette forutsetter selvfølgelig at du liker livet i buksen, og at den passer helt oppe og øverst i lårene. Grunnen til at jeg aldri bruker denne buksa er fordi den er altfor stor i leggene og anklene. Jeg liker best buksene når de er stramme, og klarer ikke gå med løse bukser (bortsett fra joggebukser da)..

Jeg viser på bildene trinn for trinn hvordan du gjør det, samtidig som jeg forklarer. Og det du begynner med er å kutte av begge bena omtrent midt på låret. Det trenger ikke være nøyaktig eller beint, det eneste du skal nå er å få vekk de lange bena på buksa.

Deretter tar du buksa/shortsen på deg igjen. Nå skal du brette den opp så langt som du vil ha den. Her anbefaler jeg deg å ta den litt lengre enn du egentlig vil, i og med at du bare kan gjøre det på ny dersom den er for lang. Verre er det dersom du klipper av for mye, da kan det ende med at du må kaste alt allikevel. Så brett den opp slik du vil ha den, og sett et merke. Jeg klippet et hakk i buksa, men du kan også tusje med en penn eller noe slikt. 

Det du gjør nå er å ta shortsen av igjen, legge den på gulvet, og passe på at sømmene på sidene ligger beint. Når det er beint, klipper du rett over dit som merket ditt er, dette krever nøyaktighet! Ikke bare ta fatt saksa å klipp i vei, men pass på å få det så beint som mulig. Når du har klippet av det ene beinet, gjør du akkurat det samme med det andre, og VIPS! Der har du shortsen din.

Nå er det bare fantasien som setter grenser. Du kan brett opp nederst på beina, og sy dem fast. Du kan ta andre stoffbiter og sy/lime dem på lommer eller der du ellers måtte ønske. Du kan lime på både paljetter og nagler akkurat som du måtte ønske. Det er ingen grenser, gjør det akkurat DU synes er fint. Du får en nydelig, egen og helt unik shorts.

Hva syntes du?

 

#DIY


Beste treningsuka på lenge

Nå skal jeg snart på trening. Dette blir siste treningsøkta i uka, og denne uken har bare vært ubeskrivelig bra. Har fått enormt mye fremgang på disse dagene, krysser fingrene for at det fortsetter i samme retningen i dag også. Nå er det bare to uker igjen til det stevne jeg har trent fram mot siden begynnelsen av desember. Jeg har aldri hatt en så lang treningsperiode med så mye mengdetrening før. Krysser fingrene for at det gir resultater.

Ser dere shortsen jeg har på meg på bildene? Vel, den er selvlagd. Lagde den i dag, skal vise dere hvordan etter trening. Ha en super fredagskveld!

Trener du? Har du noe mål med treningen? :)


10 ting jeg gjør når jeg kjeder meg

Det verste som finnes er å kjede seg. Når en ikke vet hva en skal gjøre, bare ligger i senga og stirrer opp i taket. Her har dere 10 ting jeg gjør når jeg kjeder meg.

 

1. Fortsetter å ligge der, og bare tenker.

Det er egentlig den verste tingen jeg gjør. Jeg kjeder meg fortsatt, men i tillegg tenker jeg altfor mye, og tolker alt mulig rart. Blir gal i hode av små ubetydelige ting som jeg får til å bli kjempe katastrofer.

 

2. Trener!

Det er den jeg egentlig liker best. Når jeg har tid til overs, og ingenting annet frister tar jeg meg like gjerne ei treningsøkt. Jeg har slynger hengenes ned fra taket på rommet mitt, selvlagde manualer og balansepute. Derfor får jeg gjort utrolig mange øvelser, og mye varrierende og skadeforebyggende trening bare inne på mitt eget rom. Anbefaler alle å ta seg ei god økt når man kjeder seg. Da får man mer energi, blir i bedre form, og humøret resten av dagen blir garantert mye bedre.
3. Leser.

Enten om det er til en prøve (bare dersom det er nødvendig) eller om det er for moroskyld. Det er ikke alle som liker å lese, men jeg må si jeg elsker det. Å ha ei bok man kan leve seg inn i, lage sin egen lille verden oppe i hode. Der kan man flykte vekk fra alt og alle når som helst, og bare forsvinne inn i boken. Det er så avslappende synes jeg.

 

4. Sminker meg.

Haha, er det noe jeg liker så er det å sitte å sminke meg bare for moroskyld. Det trenger ikke være noe jeg skal, og jeg trenger heller ikke å vise meg for noen etterpå. Bare selve sminkingen er utrolig tidsfordriv. Det er moro, man blir bedre til å sminke seg til vanelig og man finner ut hva som passer ens eget ansikt. Tar meg ofte en tur på youtube også, for å finne hår- og sminketips.

 

5. Rydder.

Jeg skal kjede meg noe ekstremt for å begynne å rydde, men dersom jeg først er i gang så går det mer av seg selv. Ha musikk i bagrunnen, og bare se hvordan rommet forandrer seg fra katastrofalt til rent og ryddig. Man føler seg også mye bedre etterpå, og det er sikkert og visst at et ryddig rom gjør noe med humøret. I hvertfall her hos meg.
6. Skriver lister.

Høres kanskje rart ut, men jeg elsker det. Enten dersom jeg skal reise noen plass og må skrive pakkeliste, eller handleliste, jeg kan finne på å skrive opp alle fremtidlige stevner og målet for dem. Alt mulig rart, så lenge det er en form for liste.

 

7. Tar bilder. 

Denne kan gjerne henge sammen med nummer 4. Altså at jeg først sminker meg, for så å ta bilder. Haha, noen ganger er det så morsomt å ta dramatiske bilder. Har ofte et slags tema, der det kan være fjortis sminke, naturlig sminke, partysminke eller til og med sminke meg som en gal klovn. Alt for å unngå å stirre i taket.

 

8. Selvpleie.

Denne er deilig. Fjerne sminken, ta på ansiktsmaske, tappe i et varmt bad, ligge der og nyte livet og høre på behagelig musikk. For ekstra god stemning kan jeg også finne på å skru av lysene og tenne steainlys rundt omkring i rommet, sååå koselig.
9. Nettshopping.

Kan være skummelt med tanke på at jeg faktisk kan finne noe jeg liker, og da kjøpe dette. Men hallo, for en inspirasjon det er å se på klær og ting man ikke har fra før. Jeg kan også finne på å skrive opp linker (på lister haha) som jeg gjemmer til jeg har spart opp nok penger til å kjøpe tingene. Eller spare listene til bursdag evt. jul, og dermed har man den perfekte ønskeliste.

 

10. Blogg!

Dersom jeg har mye bloggmotivasjon, kan jeg forhåndsskrive mange innlegg og ha til en senere anledning. Må innrømme at det er det jeg gjør nå. Jeg kjedet meg, og dermed fant jeg frem macen og begynte å skrive. Derfor kan jeg poste dette innlegget nå, og dere får noe litt mer interessant å lese om, enn at jeg ikke har bloggmotivasjon. Ta-da!

 

Gjør du noen av de samme tingene?


Antrekk 14.02.13

Her har dere antrekket for dagen, shorts selv om det er kaldt vær. Meg i et nøtteskall, elsker shorts og sommerklær. Ha en nydelig dag videre søtinger!Hva synes du?


Pannekaker og hjemmekos

Sjarmerende med hele munnen full av mat, ikke sant? Hadde pannekaker til middag i dag, sååå godt! Tusen takk kjære mamma. 

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe fornuftig, bare nyt ferien. Sov ikke veldig lenge, våknet faktisk før klokken ti. Kjenner jeg er litt stolt over det, så det måtte bare nevnes. Har ikke vært noe flink på bloggfronten heller, det skal bedre seg. Jeg lover. Da mamma kom hjem fra jobb i fire tiden ble jeg utrolig glad når hun spurte om jeg ville ha pannekaker til middag. Det er noe av det beste jeg vet, spesielt når man kan ha det til middag. Har vært litt flink i dag og blant annet hengt opp klær, gått ut med søppelet, hentet posten og hentet ved. Men utenom det har jeg absolutt ikke gjort noenting.

Sitter i sofaen og ser idol sammen med mamma. I hver eneste pause - og inni mellom opptredenende - spiller jeg verdens beste og mest avhengighetsskapende spill, Farm Story. Det er en app til både apple og android, elsker den! Anbefaler å laste den ned, men bare dersom du har tid til overs i hverdagen! For som sagt er det ganske lett å bli revet med, haha.


Har tilbringt en stund sammen med min bestevenn-peisen- i kveld også. Er virkelig ingenting som er bedre enn å stå foran den når man holder på å fryse ihjel en vinterkveld.

Har dere også hatt en nydelig kveld?


Like som to dråper vann?

Jeg og søsteren min får hele tiden høre at vi er utrolig like. Jeg personlig kan ikke si meg enig, haha. Det synes heller ikke søsteren min at vi er, men ettersom vi hører det så ofte må vi kanskje begynne å innse at vi ligner?
Vi er ikke bare like utseende messig, men vi har i tillegg ganske lik stemme. Når en av oss kommer inn i huset, og roper "hallo?" kan mamma ofte spørre "hvem er det?". Altså vi høres ganske like ut. Det samme gjelder over telefon eller skype. Vi blir ofte forvekslet, men akkurat den delen synes jeg egentlig bare er morsom. Dersom Marthe ikke er hjemme, mobilen hennes ringer og det er mamma eller noen andre i familien, hender det at jeg svarer. Jeg skal til å si at Marthe ikke er her nå, men rett etter jeg har sagt hei begynner den andre personen å prate som om h*n skulle ha snakket med Marthe. Haha, det er like morsomt hver gang.

Dersom man ser på barnebilder av oss fra da vi var små, og man finner to forskjellige bilder. Ett av meg og ett av henne, der vi er omtrent like gamle, hender det at man må se en stund før man finner ut hvem som er hvem.
Men alt i alt synes jeg bare det er koselig at vi er så like! Vi har mye til felles, samme interesser, noenlunde lik klessmak og vi tenker utrolig ofte likt. Vi låner klær av hverandre, det er som regel hun som låner/tar klær av meg, men det hender jeg låner av henne også. Hun er virkelig den perfekte søster, og vi kan finne på så mye gøy sammen. Det er ikke ofte jeg merker aldersforskjellen mellom oss.

Bloggen hennes kan dere lese HER, ta en titt innom da vell!


Tidenes økt!

Ble en utrolig tung, lang og ikke minst BRA trening i dag! Den begynte ganske dårlig, med at vi ikke kom oss inn i lokalet i og med at noen hadde låst døra på feil måte. Jeg, Marthe og treneren vår Svein fikk da en idé om at vi kunne kjøre inn til Tysvær, og heller trene der. På vei ned til bilen igjen traff vi på Roger som akkurat kom kjørende. Han ble også med inn til Tysvær. Der hadde vi den tyngste økta på lenge. Jeg hadde flere sett på 60kg i rykk, 75kg i støt, og avsluttet med 3 sett med tripple på 100kg i knebøy! Sååå fornøyd, og det var faktisk ikke så tungt heller. Føler meg i super form til senior NM som arrangeres av Larvik om under tre uker. 

Siste knebøy settet:

Har du hatt en fin dag?


Trening neste!

God kveld søtinger! Nå har jeg skrevet et treningsprogram til min kjære mamma, som skal trene det hjemme mens jeg og lillesøster er på vektløftertrening. Blir et ganske kort innlegg nå, for skal avgårde om 2 minutter, haha! Vi snakkes senere i kveld, ta deg en økt du også da vell! Husk at dersom du vil ha forandringer på din egen kropp, eller forbedre din egen helse, er det bare du som kan gjøre noe med det.

Skal du trene? Har du trent i dag?


Love is the best feeling

 Noen andre som er enige i at kjærlighet virkelig er det beste som finnes? Nå er det snart valentines day, har du en valentine


Antrekk 11.02.13 - Overlykkelig much?

God kveld kjære lesere! Dette her er kveldens antrekk, hva syntes du? Sort topp, paljett skjørt og tynn sort strømpebukse.


Overlykkelig much.. Haha, er i så utrolig godt humør om dagen. Håper dere nyter kvelden det gjør hvertfall jeg! Nå er det bursdagsfeiring til min kjære lillesøster.

Hva syntes du om antrekket?


Wants from nelly - alt til under 150,-

Utrolig kule uggs MED HÆL! Lyst til å ha noe som ikke alle har, da er disse her et kupp. Bare 149,- kan kjøpes HER. Finnes i både mørkebrun og svart også.

Space top! Kan kjøpes HER til 149,-


Lilla pannebånd HER koster kun 49,-

Tubetop kan kjøpes HER til 59,- Finnes også i kremhvit.

Stilige gummistøvler finner du HER koster kun 75,-

Utrolig kul onepiece med belte kan kjøpes HER til kun 89,- Finnes også i rosa og svart.Høyhæla sandaler til 99,- kan kjøper HER!


Fresh shorts til sommeren i en nydelig blåfarge kan kjøper HER til 119,- Finnes også i rosa.


Stroppløs hvit kjole kan kjøpes HER til 119,-


Nydelig korallfarget stroppløs kjole til 119,- kan kjøpes HER!


Stroppløs kjole til 120,- kan kjøpe HER!

Søt stroppløs kjole toil 145,- kan kjøpe HER!


Deilig strikkegenser kan kjøpes HER til 149,- Finnes også i fargene rosa og blå.Hvite pumps finner du HER til 149,- finnes også i fargene rød og blå.

Haha, som dere sikkert forstår har jeg en greie for stroppløse kjoler. 

Hva syntes dere? Var det ikke fint?


Ukens blogg #2

Haha, nok en gang glemte jeg ukens blogg i går, tror jeg må begynne å skrive opp dette her..

Denne uken (egentlig forrige) kåret jeg ylvafr til ukens blogg. Hun er en nydelig jente, har utrolig fint design. Og hun oppdaterer bloggen omtrent en gang til dagen, hun skriver bra innlegg, med akkurat passe lang tekst. Har et nydelig design, og hun fortjener rett og slett dette.
Les bloggen hennes HER!

 

Dersom du vil være med i denne ukas konkurranse, skriv i kommentarfeltet at du er med, og husk å fylle inn bloggadressen din slik at jeg kan finne bloggen din. Jeg leser absolutt alle bloggene, og vurderer nøye hvem som fortjener å vinne!


Happy birthday!!

Gratulerer så utrolig masse med 14års dagen i dag Marthe! Håper du koser deg super masse, og at du likte gaven? Kjempe glad i deg lille(store)venn!

Lagde en liten video til deg, håper den faller i smak.

Hva syntes du om videoen?


Ut på tur aldri sur.. - vi prøvde hvertfall!

Må først bare få si gratulerer med dagen til alle mødre der ute!

Min mamma fikk fotballfrues dagbok og et søtt kort fra meg i dag. Hun har sittet å lest i den store deler av dagen i dag, tihi. Føler jeg valgte bra der.

I dag morges etter at vi hadde slappet av litt i stua, sa pappa (som styret og gikk rundt i huset hele morgenen) at vi skulle ut å gå tur. Vi fikk ikke vite hvor eller hva vi skulle, eneste han sa var at vi måtte kle oss godt fra topp til tå, og at det kan være lurt å ta kameraet med. Derfor gjorde vi som han sa. Jeg, lillesøster og mamma gikk å kledde oss i gode varme klær, og jeg og søsteren min fant fram vært vårt kamera.Vi satte oss i bilen, og kjørte noen minutter før vi parkerte og gikk ut. Pappa hadde pakket med to ryggsekker, som han og mamma bar. Vi gikk i en liten halvtime, på isete og snøete veier. Mot slutten kom vi til en utrolig bratt bakke som var 50% islagt. Vi gikk spente og med mange tanker om hvor i alle dager vi var på vei. Når vi kom på toppen ble vi møtt av en utrolig utsikt. Der hadde vi oversikt over hele Haugesund, øyene rundt, nabo kommuner og ytterst, sjø så langt øye kan se. Ubeskrivelig nydelig. Jeg tok noen bilder, så kan like godt vise dem med en gang.

Da vi kom opp, og hadde nyt utsikten en liten stund fikk vi beskjed om at han hadde endret planene. Vi fikk ikke vite hva som var oppi ryggsekkene enda. Det var for kaldt og for mye vind til at vi kunne gjøre det på toppen her. Det endte med at vi gikk helt ned igjen, la sekkene baki, satte oss i bilen og kjørte hjem igjen. Da vi kom hjem gikk vi ut av bilen, og opp i en skog litt bortforbi huset vårt. Da vi kom på toppen fikk vi endelig vite hva som gjemte seg oppi sekkene. Det var betasuppeblanding, vann, skåler, bestikk, duk, gryte og en slags gasskokeplate (aner ikke hva det heter).

Planen var da at vi skulle blande vannet og suppeblandingen oppi gryta, og deretter sette dette på gasskokeplata, men alt gikk ikke helt etter planen....

..gasskokeplata gikk tom for gass! Men pappa var forberedt. Han rotet nedi sekken, og dro frem en ny gassbeholder. Da han skulle bytte gassbeholderne, satte han den nye beholderen litt skjevt. Da han prøvde å skru på, sprutet det gass ut på selve dekselet. Allikevel, prøvde vi å tenne på kokeplata, og det endte med at hele tok fyr. Det kom en plutselig stor flamme, og så sto hele kokeplata i fyr. Vi løp vekk alle sammen, livredde for at den skulle eksplodere. Etter omtrent 5 sekunder gikk pappa bort igjen, og prøvde å stoppe brannen, lirket litt og spente i kokeplata. Men til ingen nytte. Den fortsatte å brenne, og det gikk vel rundt et minutt før all gassen som lå utenfor var brent opp. Da brannen var slukket, og vi gikk bort igjen fikk vi ikke til å starte den. Brannen hadde ødelagt hele kokeplata, og vi begynte å tenke..

Til slutt kom vi fram til at jeg skulle løpe hjem og hente en engangsgrill og en lighter. Derfor ble jeg nødt til å jogge hjem i tykke, varme klær, med snø og is på bakken hele veien. Verste jeg har gjort på lenge! På vei tilbake igjen fikk jeg faktisk melkesyre i armen på grunn av å holde engangsgrillen, haha! Bena føltes som gele, og det var såvidt jeg kom meg opp den siste bakken. Vi prøvde nå å koke suppen opp på engangsgrillen.

Haha, kanskje vi prøvde i 10 minutter før vi fant ut at vi faktisk ikke er en villmarksfamilie. Vi trives best hjemme i huset vårt med alle de tekniske hjelpemidlene. Derfor snudde vi engangsgrillen, slukket den, og tok gryta i hånden og gikk hjem.

Vi prøvde hvertfall! 

Da vi kom hjem kokte vi opp suppen på kjøkken, og satte oss i stua foran tven og spiste den. Haha, er det mulig!?

 

Wups, dette ble et langt innlegg. Credz til deg dersom du leste alt!!

Har dere hatt en fin dag?

 


Lille jenta mi er syk

Dakar lille (store) jenta mi. Syk rundt sin egen 14års dag. Lillesøstera mi som feiret selskapet sitt i går, hadde feber hele kvelden. Kan ikke si det er noe bedre i dag heller. Akkurat nå ligger søta i senga mi og sover, vil så gjerne kunne gjøre henne frisk. Å være syk på sin egen bursdag (på mandag) er noe jeg ikke har lyst at noen skal oppleve, og spesielt ikke ei tretten (snart fjorten) år gammel jente. Masse god bedring vennen min! Håper du blir bra snart. Kjempe glad i deg!Ønsk henne god bedring!


Verdens fineste blåe hjerte

God morgen dere! Eller kanskje på tide å si god dag nå. Har brukt morgenen på å rydde rommet mitt, kan trygt si at det var på tide.. Haha, dere kommer ikke til å få før-bilder, men såklart et par etterbilder. Viser ikke alt i og med at jeg planlegger et innlegg senere der dere kan se hele rommet, noen som er interresert i det?

Har nettopp byttet navlepiercing også! Kjøpte den i Spania i desember, men har ikke prøvd den før nå. Syntes den var veldig fin, og ganske søt egentlig. Lite blått hjerte, tihi. Hva syntes dere?

Jeg har faktisk ikke klesskap på rommet mitt, så her oppbevarer jeg klærne mine. Har to kommoder også der jeg har blant annet treningsklær, undertøy, bikinier, kjoler, skjørt, shortser osv. Slike klær som ikke er så hverdagslige (på vinteren) med andre ord.


Legg merke til hvor flink jeg er til å ta vare på blomsten bak der....


Kunne du tenkt deg å sett mer av rommet mitt?

Hva syntes du om piercingen?


Fuck it´s cold

Nå er jeg nettopp kommet hjem, og endelig er det ferie! God vinterferie til alle dere som også har det nå, og til alle dere andre, God helg!

Det er så utrolig kaldt ute for tiden. Solen titter innom stort sett hver morgen, og noen dager holder skyene seg unna hele dagen. Ikke i dag da, solen forsvant vell for noen timer siden, så nå er det kaldt, vind, snø og vinter.

Jeg hadde som sagt med kameraet på skolen i dag, derfor tok jeg noen vinterbilder på veien hjem. Nå skal jeg bare slappe av litt, spise middag, og så blir det trening senere i kveld. Lillesøsteren min, som blir 14 år på mandag skal ha selskap i dag. Kose deg masse kjære jenta mi!

Hva skal du i dag?


Antrekk 08.02.13

 

God morgen kjære dere! Eller det blir vel kanskje god dag nå, så sen som jeg er. På fredagen begynner jeg ikke på skolen før klokken 10.00. Derfor fikk jeg sove lenge i dag, eller egentlig ikke så veldig lenge for jeg ble vekket av hanen. Ja, du leste riktig. Hanen! Mamma kom inn på rommet mitt i syv tiden i dag morges. Hun lukket opp døra mi, og sto i døråpningen og galte som en hane. Akkurat der og da trodde jeg at jeg fortsatt sov. Hun sto der i et hane kostyme og galte. Jeg bråvåknet, var forvirret, trøtt og samtidig ville jeg le meg i hjel. Rart jeg begynte å lure eller? Men det viste seg at hun skulle ha noe karneval eller noe i barnehagen hun jobber i. Da ble det hele litt mer forståelig, men allikevel. Våkne av min egen mor, på mitt eget rom, utkledd som en hane, som står å galer? Sier ikke mer.

Jeg tok noen antrekksbilder til dere før jeg løp ut dørene i dag morges. Tok med meg kameraet på skolen, og la inn bildene i pausen. Nå har jeg bare en halv kjemitime, og en mattetime igjen, så er det vinterferie, klarer ikke å vente!

Som dere sikkert ser er det utrolig fint vær her i dag. Soool, iskaldt men allikevel, S.O.L!
Elsker det, kjenner vårfølelsen kommer strømmende. Ha en super dag videre, så blogges vi senere kjære dere.

Hva syntes du om antrekket?


Going crazy with my Passion Peel Off

Nettopp tatt ansiktsmaske. Tok bilder gjennom hele prosessen dersom dere finne det interresant å se, eller ikke interresant. Jeg viser det hvertfall uansett! Hihi. 

Sminkefri, og super klar for å få ren og pen hud.

Denne masken var det jeg fikk. Peel Off, noe som betyr at man smører masken på, akkurat som fuktighetskrem på en måte. Og så lar man det ligge på huden uten å røre det, eller gjøre noe med det. Etter omtrent et kvarter er alt stivnet sammen, og man kan bare dra den av. Den er da helt tørr, og ikke noe klissete, så pluss for null gris!

Den er ganske blank, vises neste ikke at man har den på. Det er litt mer rødt i virkeligheten enn det vises på bildet her.

Og så kommer det gøyeste, og rive den av!! 

Tihi..

Håper dere har en nydelig kveld videre!


Kiwi, Kos & Kjærlighet

Har kommet hjem fra en super tung og slitsom økt. Det er så deilig å sitte i senga i koseklærne nå. En ubeskrivelig følelse. Unte meg et par pizzastykker til kvelds siden økta jeg hadde var så god. Nå sitter jeg i senga sammen med undulaten min, Kiwi. Er han ikke søt? Bare fire måneder gammel, rett og slett en liten undulatbaby. Han er så tam, elsker å sitte å kose med han slik, så utrolig herlig. Akkorat nå løper han rundt på tastaturet på macen, og prøve å fange de rosa neglene mine som flytter seg fra knapp til knapp. Håper dere har en like fin kveld som jeg har. Tenkte å kanskje ta en ansiktsmaske senere i kveld. Fikk den til jul av lillesøsteren min, og har faktisk glemt den ut ei stund. Er viktig med selvpleie en gang i blandt. Kos dere søtinger!


Litt dårlig bilde, men se nederst i høyre hjørne hvordan han strekker seg opp etter meg. Hihi, umulig å unngå å bli sjarmert av den lille tassen her.

 

Har du dyr?

Hva skal du i kveld?


Se min kjole!

Skal på trening nå, dagens andre og siste økt! Blir herlig. Svein, treneren min, kommer ikke i dag. Så dersom ingen andre dukker opp blir det sikkert bare meg, pappa og lillesøsteren min på trening i dag. TEAM DAGSLAND! Vi er en ganske liten klubb, og utenom oss er det 2-3 som er innom inni mellom. Flere er vi ikke, men miljøet på treningene på være blant de beste i hele Norge, om så ikke hele verden. Musikk og god stemning på hver eneste trening. Det er til lokalet vi flykter når vi vil vekk fra virkeligheten. Og der inne lever vi i vår egen lille boble. Gud så herlig det er!

Se kjolen jeg trener med i dag foresten. Haha, er altså ikke en kjole, for de av dere som ikke forsto det. Det er ei t-sjorte men den er så utrolig løs og stor at det blir som en kjole. Jeg foretrekker egentlig å trene i tettsittende klær, vet ikke hvorfor. Føler jeg får beveget meg bedre da, klærne er liksom ikke i veien om dere forstår? Vanskelig å forklare. Men enkelte dager føler jeg bare for å hive på meg noe stort og mykt. Gjemme meg bort i mine egne klær. Dere får ta dere ei treningsøkt dere også, så snakkis vi senere i kveld når vi alle har svidd av noen kalorier!!Skal du også trene nå?


Antrekk 07.02.13

God morgen kjære dere! Nå løper jeg snart avgårde på skolen, men tenkte å poste dagens antrekk først. Ganske enkelt, men likte det ganske godt selv. Sminkefri i dag også, jeg må skjerpe meg. Love å bruke litt mer tid på badet i morgen, haha. Det må jo brenne i øynene deres å se meg så ustelt. Har historie i de to første timene, så er rimelig sikker på at jeg ikke blir våknere av den grunn. Men heldigvis trening etterpå, så jeg får litt mer overskudd. Har spansk prøve på slutten av dagen, wish me luck!


Hva syntes du?


Just girly things


Hva synes du?


Så mye å gjøre, så liten tid

God morgen! Nå sitter jeg på skolen, har fysikk og jobber med oppgaver, men jeg synes jeg fortjener en pause nå. Senere blir det gym-teori, etterfulgt av matematikk før det blir kjemi på slutten av dagen. Herregud for en tung dag, og bare realfag, bortsett fra gym-teorien.

Etter skolen skal jeg på jobb. Gleder meg faktisk til det. For de av dere som ikke vet det så jobber jeg hos besteforeldrene mine, jeg vasker og støvsuger hos dem. Blir så lykkelig av å se hvor glad dem blir etterpå. 

Som om ikke dette var nok, så skal jeg øvelseskjøre på slutten av dagen i dag. Orker ikke engang å tenke på hvor tung denne dagen kommer til å bli. På toppen av alt har jeg spanskprøve i morgen, haha. Lurer på hvordan jeg kommer til å overleve..

Men det er bare å bite tenna i sammen, for bare denne og to dager igjen, så er det vinterferie!! Det skal bli så herlig, lengter så utrolig mye etter den nå. Skal slappe av, jobbe litt med skolefagene inni mellom, og nyte dagene så mye jeg klarer. Jeg skal også bli flinkere til å blogge da, for vet at bloggingen min i det siste har vært ganske dårlig. Tusen takk for at dere holder ut med meg allikevel, bare bit tenna i sammen. Henter laderen til kamera senere i dag, så da blir det bedre bilder framover.

Hva skal dere i dag?


Skjer bare en gang i halvåret!

Lenge siden jeg har hatt ei så lang, intensiv og slitsom morgenøkt, men herregud så deilig det er. Gikk helt i kjelleren i dag, og hentet ut absolutt alt av energi. Nå føler jeg meg utrolig opplagt og levende. Haha, hvor enn merkelig det hørres ut, men jeg elsker virkelig følelsen av å være sliten. Da føler jeg at jeg har gjort noe godt, og føler resultatene strømmer på.. Kall meg gjerne merkelig, men det er bare slik jeg er. 

Tøyde forresten på slutten av økta i dag, og det er også noe som bare skjer en gang i halvåret. Har innsett at jeg må bli mye flinkere å tøye fremover. Så planen blir nå å tøye etter hver eneste morgenøkt. Wish me luck!

Og dere, jeg har klart å glemme laderen til kameraet mitt hos mormor og morfar, får ikke hentet den før i morgen, derfor blir det gamle bilder i dag (også).

Ukens blogg #1

Beklager at ukens blogg ikke kom før i dag, men jeg glemte det rett og slett ut.

Vinneren er Linda Haukaas, hun skriver en mote- og fotoblogg. Hun har lyse fine bilder, mye variasjon. Hun skriver også bra, og ikke for mye. Hun har gode meninger, og man kan ikke unngå å bli inspirert av å klikke seg inn på bloggen hennes.

Om seg selv skriver Linda:

VELKOMMEN TIL lindahaukaas.blogg.no, en mote- og fotoblogg av Linda Haukaas. Jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen, og går Medier & Kommunikasjon på F21 Videregående skole i Oslo hvor jeg driver mye med foto og design samt med mange andre kreative oppgaver. 

På denne bloggen kan du lese om alt fra min lille rare hverdag til trender, inspirasjon, skjønnhet, foto, mote og hva enn som måtte surre rundt i hodet på meg. 

 

 

 

Dersom du vil melde deg på denne ukas blogg, skriver du en kommentar i dette innlegget. Lykke til!


Strong is the new skinny!

Nettopp ferdig med dagens første økt, og nok en gang ble det en super start på uken! Skal på ett møte nede i hallen nå. Aner ikke hva det handler om, eneste jeg vet er at det er for alle elevene på skolen. Vi snakkes senere i dag søtinger.

 

Har du trent i dag?

Skal du trene senere?


Antrekk 04.02.13

God morgen skjønneste!

Akkurat fått på meg klærne og tatt noen antrekksbilder til dere, men nå må jeg forte meg å sminke meg før det bærer av gårde til skolen. Hater mandager. Vi snakkes litt senere i dag.Hva synes du?


The freedom of summer

Gud som jeg savner sommeren nå! Sol og varme, Ja takk!

One week left

Spotify listen love you spilles av. Jeg sitter i sofaen og synger med, samtidig som jeg hjelper min kjæra søster med matteprøven hun skal ha i morgen. Denne søndagskvelden er så deilig. Avslappende slutt på ei travel uke. I morgen er det siste mandagen før det er vinterferie, klarer nesten ikke vente. Skal bli så deilig med ei uke fri nå. Tenkte jeg skulle bruke resten av kvelden på å sette opp en oversiktlig og god plan over de neste fire ukene. Første helga i mars er det senior NM, og jeg skal gjør alt for at det stevne blir perfekt. Skal sette opp matprogram, treningsprogram og mål for disse ukene nå. Håper dere nyter den siste kvelden i uka like mye som meg!


Når har du vinterferie?


Morsdag tips!

Morsdagen nærmer seg med stormskritt, i dag er det akkurat ei uke igjen. Og er det noe som er vanskelig så er det å finne den perfekte gaven til mammaen din. Jeg har allerede funnet morsdagspresangen til min mamma, men kan såklart ikke avsløre hva det er her på bloggen. Tenkte jeg kunne komme med noen tips til dere som fortsatt ikke har funnet noe.

 

Hjemmelaget kort!

Denne er bombesikker, og slår aldri feil. Alle mødre liker å få et personlig og hjemmelaget kort av barna sine. Klistre dem fulle av hjerter, eller hold enn enkel standard. Det er bare fantasien som setter grenser, bare gjør det personlig. Skriv inni kortet hvor mye hun betyr for deg, at du er glad du har henne. Ros henne opp i skyene, for dette er hennes dag, og hun skal føle seg super spesiell!

 

Gavekort

Hvem liker vel ikke å shoppe? Et gavekort er en fin gave å gi, og det gjør at moren din får en mulighet til å velge selv hva den skal være. Tommel opp for gavekort! Gavekort kan jo også være hjemmelagde, trenger ikke være noe som koster penger. Kan være et gavekort på massasje, husvask, middagslaging osv.

 

Blomster

Hvorfor ikke gjøre noe så enkelt som å kjøpe en bukett blomster. Det kan være roser, tulipaner eller fioler, det er ikke det som betyr noe. Det som betyr noe er at mammaen din får en nydelig bukett med blomster, og hun blir garantert glad for det. Dersom du vil gjøre det ekstra spesielt kan du jo også bestille blomstene hjem på døra. Så på morgenen etter en nydelig frokost når det ringer på døra, får du moren din til å åpne, og der står det en budbringer og overleverer en nydelig blomsterbukett til henne. Gjett om hun blir overrasket!

 

Bøker

Liker mammaen din å lese? Vell, hvorfor ikke gi henne ei bok, eller kanskje en hel serie. Noen gode forslag er bøkene til Cecilia Samartin, hun skriver rørende og sterke bøker perfekt for mødre som liker å reise inn i bøkenes verden. Jeg vil anbefale romanene Drømmehjerte, Señor Peregrino, Salvadoreña og Mofongo. Disse fire har jeg selv lest, og de er ufattelig gode!

 

God start på dagen

Gi moren din frokost på sengen, med en kopp kaffe, et blad hun liker og gjerne et kort. Dette gir mammaen din en god start på dagen, og hun vil smile i evigheter etterpå.

 


søteste mamman min!

 

Har du funnet ut hva du skal gi moren din?


Ni lange måneder igjen!

Hater søndager! Haha virkelig en positiv start på innlegget, men jeg blir så deprimert hver søndag. Tanken på at dette er den siste dagen i helga, tanken på at vi nå skal ut i fem nye dager på skolen. Åh, uutholdelig! Jeg skal prøve å holde en postitiv stemning på bloggen, så da får jeg fortelle om dagens planer i steden for.

Når jeg våknet i dag morges var det første jeg så et helt hvitt vindu. Det snøet ute, og det var ikke bare små snøfnugg, men det var svære snøballer som dalte ned. Hele veien utfor vinduet var helt hvit, dekket av et hvitt teppe. Så nydelig! Jeg elsker snø og vinter, men bare så lenge det holder seg slik. Hater når det begynner å regne, fryse til is, bli slaps og sorpete.

Dersom snøen letter litt, skal vi kjøre til skudesnes i dag. Eller nærmere bestemt, jeg skal kjøre. Elsker å øvelseskjøre, bare så dumt det enda er ni måneder igjen til jeg er 18. 

 

Hva skal du i dag?

Er det snø hos deg?


10 ting du ikke visste om meg

Når jeg gått i evigheter med en notatlapp på mobilen min, der jeg etter hvert som jeg har kommet på det har fylt ut mer og mer. Nå har jeg endelig 10 ting jeg tror de fleste av dere ikke visste fra før av. 

 

Jeg opererte bort mandlene da jeg var fem år gammel

Da jeg var liten hadde jeg vansker med å puste, og spesielt om natta. Derfor ble jeg nødt til å fjerne mandlene. Operasjonen ble gjort i narkose, og dagene etter dette var det eneste jeg kunne spise is! Haha, tror dere jeg var glad eller? Is til frokost, lunsj, middag og kvelds. Is som var det absolutt beste jeg visste på den tiden.

 

Jeg har fobi mot kniver

Ja, du leste riktig. Kniver! Vet ikke hvorfor egentlig, men jeg har alltid hatt angst for kniver og andre skarpe redskaper, og da spesielt om noen andre holder dem. Dersom jeg står ved siden av en person som holder en kniv, øks, skalpell, sag eller noe annet skarpt blir jeg skikkelig uvel. Pulsen stiger, jeg blir utrolig nervøs og skvetten, og det har faktisk hent at jeg har begynt å svette. Det er helt forferdelig samme hvor rart det høres ut. Og det jeg hate mest av alt er at mamma og lillesøsteren min er utrolig glad i å bruke dette mot meg. Såklart bare for moroskyld, men jeg får faktisk dødsangst dersom de kommer mot meg med en kniv over hodet.

 

Jeg har gått på cheerleading

Gikk på cheerleading i mange år sammen med de aller beste jentene. Gud som jeg savner dem, samholdet og forholdet mellom oss var utrolig bra. Vi fant på mye kjekt sammen og har mange minner fra både treningene, opptredende og på fritiden. Hadde det vært opp til meg hadde jeg enda gått på cheerleading, men ble nødt til å velge mellom det og vektløfting da jeg skulle begynne på HTG. Ellers ble det altfor mye trening.

 

Jeg har en undulat

Hihi, den er verdens søteste. Den ble født i oktober 2012, og jeg fikk den når den bare var litt over en måned gammel. Han heter Kiwi, og er et livlig, nyskjerrig og lekent vesen. Kan filme han en gang og legge ut så dere får se hvor søt han er.

 

Jeg elsker kos og klemmer

Haha, bare spørr mamma og lillesøsteren min. Elsker å klemme folk, og gjør det gjerne hundre ganger til dagen. Og likt med kos, jeg elsker å ligge inntil personer å bare slappe av. Synes det er så koselig, og elsker virkelig den følelsen av å være nær et annet menneske, uansett om det er familie, venner eller kjæreste.

 

 Jeg er alltid kald

Jeg fryser så utrolig lett. Andre kan sitte i t-sjorte og lett bukse, og jeg ligger under et ullpledd i fleece genser, ullsokker og joggebukse og fryser.. Samme med hendene og føttene, alltid kalde. Aner ikke hvorfor, men har hørt at det kan ha noe med normal temperaturen i kroppen, og min ligger på 36,2. Men for eksempel pappa har en normaltemperatur på 37,5.

 

 Jeg er utrolig følsom

Gråter stort sett alltid på filmer, serier og slikt. Gråter av bøker. Gråter dersom jeg tenker på noe trist eller snakker om noe trist. Gråter også av å høre noen fortelle om noe vondt. Bare andre folk om så det er i virkeligheten eller om det er på tv, jeg gråter med. Haha, utrolig plagsomt til tider. Spesielt dersom jeg ser film sammen med andre, og jeg sitter der og snufser med maskara rennende nedover kinnene.

 

Jeg hater bukser

Når jeg er inne skjer det ikke at jeg har på meg bukse. Altså joggebukse er en ting, men jeans inne, det går ikke. Det er så ubehagelig og ekkelt. Kan i nøden gå i shorts da.

 

Jeg har lett for bli avhengig av serier

Bare jeg starter på en god serie, så gjør jeg ikke annet de neste dagene. Ser hver eneste episode i hver eneste sesong. Glor på mac skjermen dag og natt, fra tidelig på morgenen til sent om kvelden.


Søteste matmonsen

Ser på Hver gang vi møtes nå sammen med besteforeldrene mine og lillesøster. Var utrolig mange folk på Egon før i dag, så ble en del venting før vi fikk maten, men den gode smaken veiet opp for det. Ønsker dere alle en super lørdagskveld videre. 

Søteste matmonsen!

 

Hva har du gjort i dag?


Seks godkjente løft, og mer fornøyd enn på lenge!!

Kommet hjem fra Stavanger nå. Stevnet gikk utrolig bra!! 6/6 godkjente løft, det er det nesten ett år siden jeg hadde sist. Utrolig herlig følelse. Stråler av positivitet, godt humør og mye motivasjon nå. Rykket 55-58-60 og støtet 65-70-73. Det er noe under pers, men ganske lett, og med tanke på at jeg er midt i mengdetrenings perioden nå så sier jeg meg godt fornøyd. I dag er det nøyaktig fire uker til senior NM, som er det stevne jeg trener frem mot nå.

Nå skal jeg på Egon å feire resultatene, haha. Bestiller nok bakt potet, som alltid! Vi prates senere i kveld når jeg kommer tilbake.Veldig interresant bilde haha, tok det før vi reiste i dag morges.

Tok ingen bilder fra selve stevnet, men ei venninne filmet alle løftene. Når jeg får dem, skal jeg legge de ut.

Hva skal du i dag?

Har du hatt en fin lørdag så langt?


My everyday makeup

Tenkte jeg kunne lage et sminke innlegg til dere, håper det faller i smak! Det skulle egentlig være en video, men når jeg fant frem videokameraet var det tomt for strøm. Er det ikke typisk!? Derfor ble det heller et innlegg. Jeg kan ikke si jeg bruker så mye sminke, men det går i basic tingene. Sminkeproduktene under er de jeg bruker til hverdagssminken. Dersom jeg skal ut eller det er en spesiell anledning, blir det litt ekstra. Litt mer øyenskygge, mer maskara (av og til løsvipper) og gjerne en leppestift eller lipgloss med mer farge. Jeg bruker omtrent 5 minutter på hverdagssminken.

 

Jeg starter med foundation. Legger et tynt lag over hele ansiktet og nedover halsen. Jeg synes det er mye enklere å smøre det ut med fingrene, og synes også resultatet blir mye jevnere og bedre da. Derfor bruker jeg ingen foundationkost.

 

Deretter pudder. Jeg bruker et pudder som er ganske lik min hudtone. Anbefaler å ha en farge som er så lik som mulig din egen farge for å få et naturlig resultat. 

 

 

Solpudder. Her bruker jeg et fra IsaDora i en farge som er litt mørkere enn min egen hudtone. Bruker kun solpudderet for å markere kinnbeina. Kan vell si jeg bruker det som erstatning for rouge.

 

Det neste jeg gjør er å legge øyenskyggen. Fargen som er nede til venstre (på bilde over) legger jeg fra midten og halvveis inn mot øyekroken. Deretter tar jeg den mørkebrune fra midten og drar den utover resten av øyelokket. Den lyse oppe til venstre legger jeg svakt innerst i øyekroken.

 

 

Maskara. Jeg bruker en maskara som gir ekstra lengde, og liker den utrolig godt.

 

Lipglossen blir prikken over i-en. Bruker en helt enkel rosa lipgloss som gir ekstra glans, og et pluss er at den har solfaktor 15.

 

Hva synes du?

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?


Antrekk 01.02.13

Så utrolig fint vær i dag! Vår-følelsen kommer med en gang, selvom det ikke er så varmt så er det sooool og blå himmel.
Hva synes du om antrekket?


Tuppen og Lillemor i White Collar

Fikk et tips fra ei venninne om en bra serie. Vi begynte å se den på skolen i fritimen på torsdag, og herregud jeg er blitt helt hekta. Det er så utrolig irriterende med serier, de er så bra at man rett og slett ikke klarer å avslutte. Haha, er snart ferdig med sesong 1.. Og det sier litt.

Den heter hvert fall white collar, og er til å anbefale på det sterkeste!!

Her er et utdrag fra anmeldelsen gjort av filmpolitiet: 

White collar byr på en allerede kjent men velgjort politi og røver-dynamikk, hvor den profesjonelle svindleren samarbeider med FBI mot visse gjenytelser. Neal Caffrey (Matt Bomer) samarbeider med spesialagent Peter Burke (Tim Dekay), og disse to er Tuppen og Lillemor i White Collar.

 

Jeg må foresten også legge til at han som spiller Neal Caffret, Matt Bomer, er utrolig kjekk! Det skader aldri å ha flotte skuespillere med i serier og filmer, haha.Har du sett denne serien?


Beautiful morning!

God morgen kjære dere!

Nå ligger jeg i sofaen med et ullpledd, en go´morgen yoghurt foran God Morgen Norge. Dette tyder bare på én ting, at denne dagen kommer til å bli bra! Ute skinner solen og gradstokken ligger rundt null grader. Rett og slett en herlig morgen. Jeg begynner sent i dag. Vanligvis på fredager begynner klokken 10. På grunn av at jeg skal på stevne i helgen, og dermed ikke trene på skolen i dag, begynner jeg ikke før 11:50! Så utrolig godt, deretter er det bare tre timer før det er helg.

Nå skal jeg se en episode eller to av en serie ei venninnne tipset meg om på skolen i går. Kan fortelle meg om den i et eget innlegg senere.

Ha en super morgen videre!


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits