Julen varer helt til påske

De siste timene har jeg brukt på å rydde vekk julen. Ja, jeg er over gjennomsnittet glad i den høytiden, og lar den derfor være så lenge som mulig. Julen varer helt til påske, er det ikke slik? Da jeg allerede var så godt i gang med å styre på her hjemme ryddet jeg like godt rommet, vasket klær og skiftet på senga med det samme. Alt blir så mye deiligere med en gang det er rent og ryddig rundt.

Nå sitter jeg og venter på kjæresten, som forresten fikk bilen godkjent i dag! Gratulerer vennen ? Vi prates i morgen dere.


Legg fordommene igjen hjemme, og prøv du også!

Dette innlegget er en kopi fra http://vektlofterjenta.com, det er kun midlertidig, så for å følge meg videre må du legge til DENNE adresssen som bokmerke, eller i favoritter. Itillegg kan du like facebooksiden her, slik at du for opp varsler hver gang et nytt innlegg blir publisert.

Det er ingen hemmelighet at det finnes utrolig mange fordommer mot en så fantastisk idrett som vektløfting. Her i Norge er idretten altfor lite utbredt, og et av mine største ønsker for fremtiden er at vektløfting blir like populært blant unge og i media som fotball er den dag i dag. Når jeg ? som den 18 år gamle jenta jeg er ? sier jeg driver med vektløfting har jeg opp gjennom årene fått utrolig mange forskjellige reaksjoner. Jeg har blitt møtt med fordomsfulle blikk, og flere har også sagt direkte til meg at jeg umulig kan være noe god når jeg er så liten. Det irriterer meg grenseløst at voksne, modne mennesker her i dette landet vårt tror at man må være mann, veie minst 160kg og spise dop til alle dagens måltider for å bli en god vektløfter. Jeg er 18 år, 69kg, jeg er jente ? og jeg er god i vektløfting! Jeg har så langt gjennom mine åtte år med konkurrering i denne idretten tatt hele 33 norgesrekorder, jeg har to sølv og ett gull fra nordisk mesterskap, en ellevte plass fra ungdoms EM og et hav av NM gull. Alt dette til tross for at jeg er jente!

Jeg oppfordrer alle dere der ute til å i det minste prøve vektløfting én gang. Idretten er utrolig skadeforebyggende ? selv om mytene sier noe annet ? det er en idrett som gjør deg hurtig, spenstig, smidig og ikke minst sterk. Vektløfting passer for alle, det er ingen som er mer fortrukne enn andre. Både jenter og gutter i alle former og fasonger er velkomne til å prøve ut vektløfting. Gutter, ta gjerne med dere en kompis eller to dersom dere synes det er pinlig å komme alene. Jenter, dere vil ikke få muskler som en bodybuilder uten å trene dønn seriøst, spise rett og trene hardt i månedsvis ? om ikke år.

Legg igjen fordommene hjemme, og ta deg en tur til nærmeste vektløfterklubb. I de aller fleste ? om ikke alle? ? klubber er det en trener som vil guide dere med teknikken. Det er altså ikke et treningsstudio, men et vektløfterlokale. Stor forskjell! Møt opp, og delta på ei treningsøkt. Spesielt dere jenter, vi trenger alle jenter vi kan få. Vi skal vise gutta at til slutt er det vi som er de sterkeste!Her finner dere en oversikt over alle landets klubber og deres kontaktperson og beliggenhet.


What a wonderful start

Dette innlegget er en kopi fra http://vektlofterjenta.com, det er kun midlertidig, så for å følge meg videre må du legge til DENNE adresssen som bokmerke, eller i favoritter. Itillegg kan du like facebooksiden her, slik at du for opp varsler hver gang et nytt innlegg blir publisert.

God fredagsmorgen, snille dere ♥ Tenk at nå er helgen her igjen. Er det bare jeg som føler at ukene flyr? Det er helt vanvittig! I dag er det siste dagen i januar, og dermed er vi snart ferdig med årets vinter. Den tanken er så deilig! Dagene blir lengre og lengre, og antall lyse timer i døgnet øker for hver eneste uke.

 

Nå sitter jeg i historietimen på skolen, men før jeg gikk hjemmefra fikk jeg akkurat tid nok til å knipse bilder til dere, selv om jeg i mellom hvert bilde tok et bit av frokosten. Min kjære gode lillesøster lagde nemlig dagens første måltid til meg. Gjett om jeg ble glad!

Tidenes godfølelse, 76kg i støt

 Jeg ble anbefalt av mamma og pappa å "dobbeltblogge" en liten periode nå i starten, slik at jeg er sikker på at dere husker å følge meg på den nye bloggen HER.

Jeg ligger nå i senga med tidenes godfølelse i kroppen! Etter kveldens treningsøkt føler jeg meg i utrolig god form. Jeg hadde hele 13 støt på 70kg og mer, noe som tilsvarer 85% av personlig rekord og mer. Tre støt på 76kg, og de var faktisk ganske gode teknisk også. Pappa filmet det første av dem, og det finner du nederst i innlegget. Nå er jeg halvveis inne i uke 8 av programmet, og det gjenstår kun fire og ei halv uke før det er klart for senior NM, som er det stevnet jeg har trent frem mot de siste åtte ukene. Herregud som jeg gleder meg!Under her ser dere filmen av støtet på 76kg, se bare så lett! Og dette var etter en hel haug med reps og sett på 65 og 70 kilo. Husk å sette på best mulig kvalitet på tannhjulet nede til høyre ♥

 

Husk å legge til vektlofterjenta.com(link) som bokmerke, og/eller i favoritter. Lik også facebooksiden her slik at du får oppdateringer når jeg får et nytt innlegg. Denne dobbelbloggingen er kun en midlertidig greie. 


Følg meg videre!

Hei dere! Etter mye frem og tilbake er nå endelig bloggen oppe og går igjen. Jeg har likevel valgt å skifte bloggadresse, og dere finner meg nå på http://vektlofterjenta.com LINK HER. Håper så mange som mulig av dere ønsker å følge meg videre der! Håper også dere har litt tålmodighet i starten med at oppsett og slike ting enda ikke er helt som det skal, men det kommer! Det går ikke ann å legge meg til som venn der, men det er fullt mulig å legge vektlofterjenta.com til som bokmerke på pcen din. Du kan også like facebooksiden HER slik at du får oppdateringer der hver gang det er et nytt innlegg ute. HÅPER DERE VIL FØLGE MEG VIDERE PÅ VEKTLOFTERJENTA.COM! BLOGGEN VIRKER, JEG SKIFTER!

Hei dere! Etter mye frem og tilbake er nå endelig bloggen oppe og går igjen. Jeg har likevel valgt å skifte bloggadresse, og dere finner meg nå på http://vektlofterjenta.com LINK HER. Håper så mange som mulig av dere ønsker å følge meg videre der! Håper også dere har litt tålmodighet i starten med at oppsett og slike ting enda ikke er helt som det skal, men det kommer! Det går ikke ann å legge meg til som venn der, men det er fullt mulig å legge vektlofterjenta.com til som bokmerke på pcen din. Du kan også like facebooksiden HER slik at du får oppdateringer der hver gang det er et nytt innlegg ute. HÅPER DERE VIL FØLGE MEG VIDERE PÅ VEKTLOFTERJENTA.COM! 

Dette vil være det siste innlegget på denne bloggen, men det vil alltid stå åpne slik at alt som finnes i arkivet fra tidligere er tilgjengelig.


Superkokken Linn Therese

Nå har jeg nettopp lagd en skikkelig god middag til lillesøster og meg. Valget falt på havrepannekaker med cottage cheese, varme blåbær og oppkuttede bananskiver. Det er virkelig min favoritt matrett, og det beste er at det kan toppes med alt mulig. I dette måltidet er det en god blanding av både karbohydrater og proteiner, og er dermed en perfekt oppladning før kveldens treningsøkt. På programmet står det styrkerykk og støt ♥ jeg ønsker dere en sprek mandag videre!

Hva er mitt største talent?

Gooood mandag sprekinger ♥ Nok en gang har vi en ny uke med nye muligheter fremfor oss. Jeg for min del gleder meg veldig til denne uken, treningen ser ut til å være akkurat passe tung, og vi har heller ikke så mange prøver og innleveringer på skolen. Mandag betyr for meg planlegging av blogginnlegg, og jeg har lyst å røpe én liten ting om den kommende uken, og det er at det kommer en video der dere får se mitt største talent. I mellomtiden kan dere prøve å gjette hva talentet mitt er, kjør på i kommentarfeltet! Jeg håper dere får ei kjempe fin uke - både store og små, og dere midt i mellom ♥En ansiktsmaske som funker!

God kveld dere ♥ beklager for sen update! Tenke jeg skulle tipse dere om et nytt produkt jeg testet her en dagen. Denne ansiktsmasken er en billig behandling for å fjerne hudormer, kviser og andre urenheter. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til denne i og med at jeg kun har testet h&m sine ansiktsmasker tidligere, men man merket ekstremt stor forskjell på dem! Denne smøres ut på huden, og tørket ganske raskt. Den skal sitte på i 20 minutter, og når den tiden er gått kan man ta tak i én ende og dra maska rett av huden. Det verken svir eller er ubehagelig å ha den på, det eneste man merker er at det kjennes når man drar den av, men det er kun fordi den virker. Når du har dratt den av kan du faktisk se alt skiten, hudormer og diverse andre urenheter ligge igjen på baksiden av masken. Den kan fås kjøpt her! Min tube er sponset, men det er helt ærlige meninger.

 

Fem uker igjen til NM

Kjempe sliten etter dagens økt, så nå er det godt at det er over ett døgn til neste! Jeg har forresten funnet link til programmet jeg følger nå, dere kan se det her. Jeg har nå akkurat fullført uke 7, og dette programmet er lagt opp til senior NM som går i Stavanger den 2.-3.mars. Jeg gleder meg utrolig mye, og vet nesten at jeg kommer til å perse i begge øvelser. De siste månedene har jeg snudd helt om på treningssammensetningen, men det funker! Det er vel det viktigste. Håper dere får en kjempe fin lørdag videre fininger ♥


Happyhappyhappy

Sitter igjen med en deilig følelse i kroppen etter å ha fullført ukas annet siste økt. Nå er det kun morgendagen som venter, før jeg kan ta helg, og fridag på søndag, med god samvittighet. Jeg var oppe på doble styrkevendinger på 90% av personlig rekord, altså 72,5kg. Itillegg hadde jeg flere doble på 85kg i frontbøy, og avsluttet med markløft med rykkgrep. Happyhappy! Har du trent i dag? Fortell meg gjerne om økta di!

Flower power

God fredags ettermiddag folkens ♥ jeg har nå inntatt dagens andre middagsmåltid, og er klar for kveldens treningsøkt. Fredager er absolutt min favorittdag i uka, for tenk - nå har vi hele de to neste dagene fri. Selvsagt ikke treningsfri, men fri fra skole og alle andre hverdagsrutiner. Til middag lagde jeg meg pasta med soltørkede tomater, det var såå godt! Middag er definitivt mitt favorittmåltid gjennom dagen. Mmmm, om en liten stund skal jeg pakke treningsbagen, for deretter å kjøre å hente kjæresten. Heldige meg får ha han med på trening i dag også, krysser fingrer og tær for at dette er noe han liker kjempe godt!Sunne og gode proteinballerSom sagt prøvde jeg meg frem på noen proteinballer her en dagen, og resultatet ble kjempe bra! Mye bedre enn forventet, og det beste av alt er at de er propfulle av proteiner og kjempe sunne. Jeg har kun prøvd meg frem med målene, så det kan godt henne at en annen sammensetning smaker bedre, men det kan du selv prøve deg frem med om du ønsker. 

 

Du trenger

jordbær, banan eller lignende

kokosmelk

kokosstrøssel

organisk peanøttsmør

sukkerfri kakaopulver

proteinpulver med sjokoladesmak

 

Slik gjør du

Start med å blande 2 scoops proteinpulver med 0,75dl kakaopulver. Tilsett 3 spiseskjeer peanøttsmør, og rør om. Her er det enklest å blande med hendene, litt grisete, men mye mer effektivt. Deretter koker du opp en halv boks kokosmelk på middels varme, la melken koke i cirka 15 minutter mens du stadig rører om. Etter at kokosmelken er ferdig, og har fått den tykkelsen den skal ha blander du den litt og litt i bollen med pulver og peanøttsmør. Deigen blir seig, tykk og klissete, og det er nå det morsomme begynner. Du skjærer opp jordbær og/eller banan, og bruker hendene til å dekke dem med deigen, før du ruller dem i kokosstrøsselet. Jeg lover dere allerede at dette er rene griseriet! Legg alle de ferdige jordbærene og bananbitene på et fat i kjøleskapet i minst to timer. Det er super enkelt å lage, og så utrolig godt itillegg.

Perfekt snacks til kvelden når man har lyst på noe søtt. Jeg skal definitivt lage dette igjen!

Trøtt og ferskenfarget

Hjemme i gode senga mi etter filmkveld med kjæresten, vi så faktisk død snø! Og jeg som hater alle slike skumle filmer.. Men, jeg overlevde heldigvis. Ellers syntes han det var kjempe gøy med vektløfting, og har lyst til å prøve seg litt videre. Glaaadjente som skriver til dere nå, tihi! Jeg har forresten testet ut noen supersunne proteinballer til dere. Oppskrift kommer i morgen! Men nå er det kveld her i huset, jeg har hoppet i min nye ferskenfargede morgenkåpe. Den er så behagelig på at dere aner ikke. Uten tvil forelsket ♥ god natt.
Verdens smarteste oppfinnelse

Sjekk hva som dukket opp i postkassen min i dag da, verdens smarteste oppfinnelse! Istedenfor å kjøpe ferdig sitrusspray, kan du nå bare skjære av toppen og skru denne enden på din egen frukt. Mye billigere enn å kjøpe den ferdig, og den smaker også selvsagt mye bedre når den er hjemmelaget. Den kan brukes til både lime, sitron, appelsin og andre frukter. En genialt, lite kjøkkenverktøy som definitivt kommer til å bli brukt mye her hjemme fremover. For å lese mer om produktet og/eller bestille, trykk her

Strong is the new sexy

Litt sen update, men jeg har hatt litt av hvert å gjøre i ettermiddag. Blant annet valgte lillesøster og jeg den lettvindte metoden i dag, og kjørte på meny for å kjøpe oss middag. Valget falt på varme kyllinglår som er en perfekt middag før dagens treningsøkt. I dag skal forresten kjæresten min prøve seg på litt vektløfting han også. Haha, jeg gleder meg som en liten unge! Har mast på han i evigheter, og endelig gav han etter, og gikk med på å prøve én gang. Se forresten den nye shakeren min! Mamma og pappa kom hjem med den i går kveld, den er såå fin, elsker den ♥Jeg ønsker å smitte deg!

Nå som det har vært mørkt ute i månedsvis er det også mange som har blitt deprimerte, nedfor, triste og mistet håpet. Rart hvordan lyset ute kan påvirket humøret til så mange mennesker. Visste dere for eksempel at hele 70% av alle selvmord skjer om vinteren? Det er skremmende! Derfor er det viktig å holde seg positiv, og smile, nå gjennom den siste biten av mørketiden. Snart er det lyst, snart blir det varmt, snart går solen aldri ned, snart smiler alle igjen, snart!Hvordan føles det for deg når noen helt uten videre gir deg en hyggelig kommentar, eller et smil? Hvordan føles det når du får noe som er positivt? Dere vet hvor fort sykdommer kan spre seg. Hvordan det starter hos én person og før man vet ordet av det er hundrevis smittet. Vel, slik smitting gjelder ikke bare sykdom, positivitet smitter nemlig minst like fort -om ikke fortere. Det starter hos én, det kan starte hos deg. Tenk hvor deilig det ville vært å legge seg dersom du hadde smittet fem personer med positiv tankegang den dagen, og fem neste dag, og dagen etter der. Etter et år ville du ha smittet hele 1825 mennesker!Utfordringen min til dere i dag er enkel: Du skal gi fremmende mennesker et smil, eller en positiv kommentar. Du skal strø om deg med positivitet og glede. For husk at det du sender fra deg, kommer 10 ganger sterkere i retur. Dess mer positivtet og glede du sprer om deg, dess mer positivitet og glede vil du motta. Nå har jeg nevnt ordet positiv ti ganger i denne teksten, smittet jeg deg?Legg igjen en kommentar der du forteller om en positiv kommentar eller overraskelse du har fått i dag, eller i år. Noe du husker ekstra godt! Del gjerne dette innlegget også, for nå skal vi smitte hele verden ♥


Lillelørdag

God morgen ♥ Håper deres start på dagen har vært kjempe fin og at dere koser dere alt dere kan resten av den. Det er lillelørdag i dag, og derfor er ingenting bedre enn å slappe av hjemme. Jeg har treningsfri i dag, og derfor skal tiden brukes flittig sammen med min kjære. Ellers vil jeg bare takke for serietips i går, dere er så gode å ha. Forresten, til deg som spurte om ikke jeg skulle se sesong 3, jo, jeg skal det. Men jeg tenker etter alle sesongene. Det er forresten kun seks sesonger på netflix, noen som vet hvor det er mulig å se de to siste? ♥

 


Sen start fører til...

Det nærmer seg leggetid, og jeg skal nå se ferdig dagens siste episode av Dexter. Herregud, så bra den serien er, og det er ingen tvil om at man blir avhengig ihvertfall. Jeg nærmer meg slutten av sesong to, og har allerede begynt å tenke på hvilken serie jeg skal begynne på etterpå. Har dere noen tips til meg? Av den grunn at jeg ikke begynner før klokken ti i morgen skal morgenen nytes til det fulleste, og dere skal få morgeninnlegg! Overrasket? Haha, jeg har mange ganger prøvd å komme inn i en god rytme med den morgenbloggingen, men av en eller annen grunn dabber det alltid av etter en liten stund. Denne gangen har jeg derimot bestemt meg for at jeg skal prøve å holde det gående! Håper dere har hatt en fin tirsdag, og ikke glem å tipse meg om serier ♥
Oppskrift: Eksotisk smoothie

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker alt eksotisk og det som har med eksotiske steder, ting eller mat å gjøre. Jeg har derfor tenkt å dele denne oppskriften på en eksotisk smoothie med dere. Det er superenkelt, kjempe godt, sunt og selvsagt - det beste av alt - eksotisk! Denne oppskriften holder til omtrent 1 liter ferdigblandet, frisk smoothie.
Du trenger

1 ananas

1 appelsin

200g frosne jordbær

 

Slik gjør du

Start med å skjære toppen av ananasen, for så å skrape ut alt innmaten. Dette er litt komplisert, men ved hjelp av ei skje og en kniv klarer man det fint.

Kast den stangen i midten av ananasen, og legg resten oppi smoothiemaskinen. Deretter skjærer du opp appelsinen og legger den, sammen med de frosne jordbærene, oppi maskinen.

Miks alt sammen i et minutt eller to, og velbekomme! Hell smoothien oppi ananasen, stapp et par sugerør oppi, og smak. Jeg lover dere, det er den beste smoothien du har smakt! 😉
 //oppskriften fant jeg her


Treningstid

Den rosa treningsgenseren er på, og klokken nærmer seg treningstid. Etter stekt laks til middag er jeg kjempe klar for denne økta som består av blant annet en hel haug støt på 90%. Æh, jeg gleder meg! ♥ Jeg har nevnt litt kort tidligere at jeg har gått tilbake til splittoverstøt istedenfor kickstøt, og etter dette stevnet priser jeg meg overlykkelig for at valget falt på splitt. Egentlig har jeg hatet splitt så lenge jeg kan huske, og det irriterer meg at jeg aldri klarer å få det til helt skikkelig på maksvekter. Nå i det sistet har synet mitt på splitt snudd litt, og overraskende nok begynner jeg å like det mer og mer. Jeg får fortsatt ikke til teknikken helt, men det er ihvertfall mye bedre enn det har vært tidligere. Med andre ord, det går kun én vei og det er fremover!

Pancakes on a tuesday

God ettermiddag ♥ Da jeg kom hjem i dag var jeg skrubbsulten. Jeg bestemte meg fort for at jeg måtte lage meg et lite ekstra måltid før middagen. Som alltid rakk jeg selvfølgelig å lese et par blogger før sultfølelsen tok helt overhånd, og da det dukket opp et bilde av en pannekakefrokost var jeg solgt. Det ble mitt måltid også med andre ord. Ofte pleier jeg å lage havrepannekaker, men i dag falt valget på proteinpannekakene til proteinfabrikken. De smaker ikke så veldig godt alene, men med tilbehør til er det minst like godt! I dag valgte jeg å toppe dem med varme, moste jordbær, en liten dæsj honning og oppkuttet bananskiver.
Genial oppfinnelse for kalde!

Først og fremst, treningsøkten i kveld gikk over all forventing. Jeg hadde tre sett oppe på 90% i både rykk og styrkeveninger, og jeg bommet ikke et eneste løft. Superhappy! Og så over til det jeg ønsket å dele med dere i dette innlegget, nemlig dette fantastiske pleddet her! Det fungerer akkurat som hvilket som helst annet pledd, den eneste forskjellen er at dette har armer slik at man kan gjøre ting som å blogge eller strikke uten at man slipper å fryse i hjel på armene. Jeg har ihvertfall erfart tusenvis av ganger at pleddet faller av armene dersom man ikke sitter helt stille, men det slipper man her. Genialt!

Jeg har forresten blitt smittet av mamma med brennkopper, og lurer på om noen av dere har hatt dette? Eventuelt erfaringer? Gjerne si noe om hvordan man for vekk den irriterende kløen!! Jeg holder på å bli gal! Foreløbig har jeg kun fått merker på høyre legg, og satser på at det ikke sprer seg noe særlig mer. 


Tunge økter og mørke dager

Nå er det snart treningstid igjen, og økten som venter består av tunge rykk! Jeg føler meg enda dødssliten i kroppen etter helgas stevne, men satser på at det snart kommer seg. Hadde bare programmet mitt visst at jeg hadde vært på stevne på lørdag.. Haha, neida, jeg skal ikke klage. Det eneste jeg skal klage over nå er den dødsdårlige bildekvaliteten, beklager for det. Jeg kan nesten ikke vente på lysere tider, gleder meg som en liten unge!


Vestlandsmesterskapet 2014

Vi var kun 5 påmeldte jenter på helgens vestlandsmesterskap, men overraskende var det kun fire stykker som stilte til start, og det var oss fire fra Haugesund. Etter innveiingen -som forresten ble utsatt én time på grunn av at fergen mellom Haugesund og Stavanger ikke gikk- var det bare å vente. Vi var i tredje puljen, og løftet ikke før rundt halv to tiden. Da tiden endelig kom var jeg klar for å gjøre tidenes poengpers! Haha, det var nesten det eneste som sto i hodet mitt, å få over 180poeng. Alle rykkene gikk veldig bra, jeg begynte på 63kg, deretter 66kg og til sist 68kg, som er tangering av personlig rekord, gøy! Støtene var de jeg var mest usikker på på forhånd. Jeg startet på 75kg, deretter gikk jeg på 78kg (kun for å få over 180poeng) derette høynet jeg hele 4kg opp til 82, som var ny pers både i støt, sammenlagt og poeng. Jeg endte på 186poeng, og det er langt over den gamle rekorden, jeg har nå klart å gjøre det meste jeg noen gang har rykket og det meste jeg noen gang har støtet på ett og samme stevne! Det er lenge siden jeg gjorde det sist gang! Jeg ble vestlandsmester, og tok gull i min klassen. Under ser dere det siste rykket og de to siste støtene!For meg har dette året startet bedre enn noe annet, og jeg er kjempe klar for alle oppturer 2014 vil bringe! Hvordan er det med deg? Har du opplevd noe stort så langt dette året?


En bedre helg er utenkelig!

En rask tur innom for å informere dere om helgens resultat. Jeg ble vestlandsmester, og perset i nesten alt! Det er laaange tider siden jeg har vært såpass fornøyd etter et stevne! Jeg fikk 6/6 godkjente, der jeg tangerte persen min i rykk på 68kg, og fikk ny pers i støt på 82kg. I tillegg fikk jeg ny poengpers, og det med stor margin! Hele 186,02 poeng. Jeg smilte resten av dagen, og kommer til å gjøre det samme resten av uka. Et fyldigere innlegg kommer i morgen, sammen med film av alle løftene fra helga! Jeg oppdaget også at jeg var på forsiden på nvf (norges vektløfterforbund sine nettsider, link HER). En bedre helg kunne jeg ikke ønsket meg ♥

Ikke glem det!

God kveld dere ♥ Nå er jeg på vei inn i dusjen, før jeg ser kveldens siste episode av Dexter. Jeg er virkelig blitt helt avhengig av den serien allerede, haha. Tenker å ta tidlig kveld i dag, viktig med ei god natt søvn før den store dagen vet dere. Jeg og lillesøster kjører inn til Tysvær i halv åtte tiden, litt kjedelig å kjøre så tidlig med tanke på at vi ikke skal løfte før rundt klokken ett, men slik er det. Innveiingen begynner klokken åtte, og stevnet klokken ti. Så etter det blir det i allefall litt spennende, og vi har noe å se på. Uansett, nå må jeg hoppe i dusjen ellers blir det alt for sent her, vi prates i morgen! 

Og dere, ikke glem å ønske meg lykke til!

 


Innkjøp - treningstøy

Nike pro treningsshorts

Jeg trener som regel i lange tightser, men da jeg så denne i butikken falt jeg pladask. Den er såå fin, og sitter utrolig bra på. Den strammer akkurat passe rundt livet, ikke så mye at det buler ut men heller ikke så lite at den sklir ned. Min nye favoritt shorts og absolutt et must nå når vi går mot den varme årstiden. 

Casall treningstights

Denne var jeg veldig i tvil om jeg skulle kjøpe eller ikke på grunn av prislappen. Likevel tok jeg den med inn i prøverommet, og da bestemte jeg meg fort for at jeg måtte ha den! Akkurat som shortsen over -strikken i livet er perfekt. Jeg synes også den er dødsstillig designet, det er mye morsommere å trene med slike livlige treningsklær.  

Nike treningstights

Denne er så lik min favorittights som det er mulig å komme. Den er i samme merket (selvsagt) og den eneste forskjellen er at denne er laget i et litt tykkere stoff. Jeg har fortalt dere før at den modellen som er favoritten min ikke lenger er å finne i butikkene, men det er da jeg priser meg lykkelig for at det finnes kopier! Jeg ser for meg at denne kommer til å bli nok så lik etter et par runder i vaskemaskinen. Me love ♥

 

ZMA-X

Jeg kjøpte meg også en ny boks med ZMA-X da jeg begynner å gå tom her hjemme. Tidligere har jeg bestilt dem på nettet, men ble kjempe glad da jeg fant dem i butikken. Det er så mye enklere i lengden.


Spørsmålsinnlegg

God fredag ♥ Av den grunn at jeg i løpet av de siste ukene har doblet lesertallet og vell så det tenkte jeg at dere nye lesere sikkert er litt nyskjerrige. Jeg har svart på mange flere spørsmål i kommentarfeltet den siste tiden, og flere av spørsmålene går igjen på ny og på ny. Spør meg derfor om akkurat det du lurer på i dette innlegget.


Arkiv bilder av den grunn at kameraet mitt gikk tom for strøm akkurat i det jeg skulle ta nye i dag. Det ligger derfor i skrivende øyeblikk og lader seg opp til innkjøpsinnlegget som kommer ut om litt, gled dere ♥


Film - siste økten før stevnet

sett på 720px for best mulig kvalitet

 

Hva synes du?


Mitt hemmelige prosjekt

Nå ligger jeg hjemme i sovesofaen min med en hel haug puter, mitt hemmelige prosjekt og med Dexter rullende på macen. Jeg begynte faktisk ikke på den serien før i går kveld, har du sett den? Er den så god som ryktene sier? Ellers har jeg nå startet et hemmelig prosjekt! Dere får vite mer når det nærmer seg, men foreløbig sier jeg bare A for å gjøre dere nyskjerrige. Noen som klarer å gjette hva jeg er i gang med? Jeg linker den eventuelle heldige som klarer å gjette hva jeg gjør, for det er neimen ikke lett. Skal bruke resten av kvelden på dette, Dexter og selvsagt se gjennom videoene fra dagens økt, dere får sannsynligvis se dem senere dere også. Dersom youtube arbeider på lag blir det kanskje allerede i kveld 😉


Det mentale får ikke ødelegge

Klokken tikker mot seks, og det er snart tid for ukens siste treningsøkt, det vil si dersom vi ser bort i fra vestlandsmesterskapet. Jeg skal kun ha rykk, rykkdrag og knebøy i dag, og etter dagens middag som besto av kylling og grønnsaker føler jeg meg rimelig klar! Ser også frem til å legge meg i senga i kveld for å glo på gamle videoer til øynene brenner. Jeg skal nemlig forberede meg på best mulig måte før stevnet, for det siste jeg vil er at det mentale skal stoppe meg fra å prestere best mulig. Jeg er fullt klar over at jeg kunne gjort det mye bedre på dette stevnet dersom jeg hadde lagt opp til det, men poenget er at jeg ønsker å gjøre det så bra som overhode mulig i forhold til oppladningen! Skal du trene i kveld?En skikkelig glad-torsdag

Så langt har dagen vært perfekt for min del ♥ Jeg våknet opp til en søt god morgen melding fra min kjære, og da var allerede smilet på plass. Videre fant jeg plutselig verdens deiligste, varmeste genser bakerst i skapet som jeg hadde glemt helt ut. Jeg danset ned trappene der jeg møtte de beste jentene mine, god bedring til mamma som har fått brannkopper forresten! Treningen i dag morges gikk kjempe bra, og jeg føler jeg har mer energi enn jeg har hatt på lenge. Aner ikke hva det kommer av, men motivasjonen er ihvertfall på topp. Ellers har jeg nettopp vært en rask tur innom xxl for å bruke gavekortet jeg fikk av mamma og pappa til jul. Fant min absolutte nye favorittights pluss et par andre ting. Noen som ønsker å se innkjøpene?
Ett års forandring - før og etter

Er det noe som gir motivasjon så er det definitivt å rote frem gamle bilder av seg selv, ihvertfall om man ser merkbar endring. Det er noe jeg har gjort nå den siste timen, jeg har bladd gjennom en hel haug av gamle bilder. Jeg som trener vektløfting trener ikke for å få best mulig kropp, det er kun en bonus når kroppen forandrer seg. Jeg trener for å bli sterkere, og derfor er det å se fremgang i form av nye perser det som gir meg mest motivasjon. Likevel er det alltid gøy å se at kroppen har blitt mer markert itillegg. Dersom du trener for å enten gå opp eller ned i vekt, for å få bedre helse eller fremheve enkelte trekk -er mitt største tips til dere å ta bilder av dere selv før. Altså ta bilder med god kvalitet der du står rett opp og ned, gjerne i fra forskjellige vinkler, og av de områdene du ønsker å endre. Deretter lagrer du dem en plass, og ser ikke på dem før det har gått en god stund. Dette avhenger selvsagt av at du gidder å forandre livsstilen i form av å spise sunnere og trene mer. Når du etter en stund trenger litt motivasjon, ta nye bilder og sammenlign dem med de du tok før du startet. Ingenting er gøyere enn å se fremgangen svart på hvitt (eller pixler på skjerm blir det vel).

Gleder meg som en liten unge

Jeg vet ikke om noen av dere la merke til det, men blogg.no hadde problemer tidligere i dag, og jeg fikk derfor ikke blogget før nå. Jeg har nettopp spist middag med lillesøster, hun var kokken såklart. Flinke Marthe som lagde hjemmelagde kjøttkaker og brunsaus, kokte poteter og grønnsaker. Den perfekte middag før kveldens økt som består av styrkerykk, markløft og benkpress. Det blir dagens andre, kveldens siste og ukas femte. Det er også den annet siste økta før lørdagens vestlandsmesterskap. Gleder meg som en liten unge til det stevne! Nå er det mange måneder siden forrige gang jeg deltok på et stevne, og jeg kan ikke vente med å få på meg drakten og gå opp på den plattingen igjen ♡
Lett støt på 75kg - video

sett på 1080px for aller best kvalitet!

 

Hva synes du?


Bananhjerter

Nettopp avsluttet dagen med en kjempe deilig kveldsmat, som forresten så like god ut som den smakte. Valget falt på min favoritt, havrepannekaker ♥ oppskrift her. Denne gang toppet jeg dem med cottage cheese, blåbær og banan. Legg merke til bananhjertene, det er viktig! Jeg brukte nemlig lengre tid på å skjære dem ut enn jeg brukte på å faktisk spise maten.

Har du prøvd denne oppskriften ut før?Verdens sterkeste på ei sky

I dag er jeg virkelig super happy etter dagen økt! Jeg har steget opp i himmelen! Opp på ei rosa sky! Jeg er blitt verdens høyeste! Verdens sterkeste! Ihvertfall den beste versjonen av meg selv på lenge. Jeg hadde gjentatte sett med lette doble støt på 70kg, og prøvde også på en enkel på 75kg. Dette løftet gikk også knirkefritt, og jeg har det itillegg på film. Skal få lagt det ut i løpet av kvelden. Kort oppsummert, jeg føler meg dødsklar for stevnet nå på lørdag. Jeg har omtrent ikke lagt opp til det i det hele tatt, men likevel føler jeg at jeg ihvertfall kan nærme meg personlige rekorder. Om jeg på toppen av alt klarer å perse får tiden vise, jeg er klar for alt!

Wonderful winterSitter i skrivende stund i stuen og ser ut på vinterlandskapet som endelig har kommet ♡ Det var ikke et sekund for tidlig at snøen dalte fra himmelen og la seg som et hvitt teppe over byen. Tidligere denne vinteren har vi nemlig kun hatt én periode med snø og det var den uken jeg var på Lanzarote. Er det ikke typisk? Ellers har de siste månedene kun bestått av regnvær og storm, men vi er jo vestlendinger -hva forventer vi. Jeg er iallefall kjempe lykkelig for disse dagene med snø, selv om den nødvendigvis ikke kommer til å ligge så lenge lyser den opp disse mørke tidene på en helt unik måte. Dette traff meg midt i hjertet

God kveld dere ♥ Jeg hadde egentlig tenkt å legge meg ganske snart, men etter dagens obligatoriske tur innom bloggen til Sophie Elise forandret jeg mening. Slutten av dette innlegget her traff meg midt i hjertet, og nå kan jeg ikke tenke på annet enn at jeg må se Mean Girls. Litt rart at jeg aldri har sett filmen, for jeg har vurdert det hundrevis av ganger. Etter de setningene i innlegget til Sophie derimot ble jeg med ett overbevist om at jeg må se den. Og jeg må se den nå! Tror det er en film jeg kommer til å kjenne meg veldig igjen i, og siden jeg aldri sovner før langt over midtnatt kan jeg like gjerne bruke en god time på å se denne filmen istedenfor å bare ligge tenke. God natt i fra meg!

Dette er tortur

Nå ligger jeg i sofaen, halvdø og uten krefter til å bevege en eneste kroppsdel. For min del kunne jeg ligget her for evig, og tanken på å gå ned trappene for å finne meg mat er uvirkelig, selv om jeg vet at til syvende og sist er det det jeg er nødt til å gjøre. Energien er heeelt oppbrukt, og musklene totalt ødelagt. Men de har allerede begynt å restituere seg for de vet at det kommer en morgendag med nok ei økt. Jeg slo også i dag sammen dagens to økter, og utførte dem begge klokken seks. Dermed varte treningsøkten i litt over to timer, noe som er evig langt i en idrett som vektløfting. Jeg elsker følelsen jeg ligger med nå, men jeg hater mangelen på energi. Dette er trening dere, dette er tortur, og jeg elsker det!Fortell meg gjerne om økten din i dag!


Endelig kom vinteren

Nå er jeg endelig kommet hjem fra skolen, og skal si det tok sin tid. Fra i dag morges når jeg kjørte til skolen, og frem til nå klokken tre når jeg skulle hjem, har det snøet i ett sett. Det har ikke vært en eneste pause med opplett, og det både vises på bakken og kjennes på veien. Jeg hadde ikke bilen høyere enn i andre giret på vei hjem, og tror ikke jeg bikket 30km/t på hovedveien.. Det var kjempe ekkelt å ikke ha noen kontroll over bilen, og det syntes på alle andre bilister også. Kjemilæreren min hadde slitt mye med å komme seg på jobb i dag, hun begynte i tolvtiden, og måtte faktisk snu for å kjøre en annen vei da den hun pleier å kjøre ikke var trygg en eneste plass. Slik er det altså i Haugesund by når snøen kommer så brått på, det er verken saltet eller strødd på veiene, og det er rene isbanen der ute. Skummelt! Heldigvis kom jeg meg hjem med livet i behold, og det håper jeg alle dere andre gjør også ♡

Til tross for de dårlige kjøreforholdene, er det likevel deilig at snøen endelig kom! Har virkelig savnet den i år, og det er jo såå koselig ♥ ♥


Hukommelse som en gullfisk

Nå er jeg kommet hjem etter en kjempe koselig helg meg kjæresten. Det er alltid like sjokkerende hvor for helgene går i forhold til ukedagene! Jeg føler jeg var på skolen i går liksom.. Vel, hva er det de sier -tiden går fort når man har det gøy? Flere som kjenner seg igjen i det der? Ellers tenkte jeg nå å slappe av med ei god bok før jeg lukker øynene og lar tankene ta meg med til drømmeland. Husker dere forresten at jeg sa jeg skulle på shopping med lillesøster i går? Jeg fant meg ihvertfall tre topper, jeg sa vel det også tror jeg. Herregud, hummelsen min er virkelig lik som en gullfisks akkurat nå. Ihvertfall, toppen jeg har på meg på bildene under er én av dem, jeg eeelsker den ♥Hey baby !

Herregud, det er søndag allerede! Jeg føler denne helgen bare har rast avgårde, og i morgen er det allerede skole igjen. Nå holder jeg på å fikse meg før vi skal til mammaen til min kjære å spise kinamat. Koselig start på den siste dagen i uka. Håper dere får en like fin søndag, og ta til dere det som står på puta under. Alle og hver en!


Jeg gjorde det igjen..

God ettermiddag! Jeg fant et par skatter på senteret i dag, og spesielt den ene er kjempe fin. Jeg hadde egentlig planer om å kjøpe meg minst ei bukse, og gjerne to. Vet dere hva jeg endte opp med? Jo, nemlig tre topper.. Det er så typisk meg, og jammen klarte jeg å gjøre det i dag igjen.! Jeg synes det er så mye kjekkere å kjøpe topper enn bukser, så ender omtrent alltid opp med det istedet. Ellers fylte kjæresten olje på bilen min i dag! Tusen takk <3 Og jeg lærte meg hvor jeg åpner panseret, og hvor den stanga som holder det oppe befinner seg. Haha, kjæresten så passelig oppgitt ut da jeg ikke engang visste dette.. Hehe, man lærer noe nytt hver eneste dag!


Perfekt lørdagsmorgen

God lørdagsmorgen dere! Håper dere har hatt en finfin dag så langt ♥ Selv har jeg nettopp kommet fra trening, der jeg og lillesøster har gitt jernet. Haha, ukens siste treningsøkt er med andre ord fullført, og jeg gleder meg allerede til lørdag om akkurat ei uke. Da er det nemlig vestlandsmesterskap, og jeg og de andre jentene skal mest sannsynlig i ilden om få strakser. Ellers tenkte lillesøster og jeg å ta oss en liten shoppingstur nå, før jeg skal hente min kjære på jobb klokken to. Håper dere får en kjempe fin lørdag videre ♥Når vi har mer energi igjen..

Hei dere! Eller god kveld passer seg kanskje bedre. Dagen i dag har vært kjempe fin for min del. MR-en gikk kjempe bra, jeg får resultatet om cirka ei uke. Samme med treningsøktene i dag, de gikk begge helt supert, og det er nå kun en dag og ei uke igjen til vestlandsmesterskapet. Ellers filmet jeg og lillesøster litt med mobilen på gårsdagens økt, og jeg tenkte å sette det sammen til en liten snutt. Ikke forvent dere kjempe mye, for det er kun noe vi filmet for løye, og slutten av filmen er resultatet av ei lett økt. Det vil si, når vi har mer energi igjen på slutten av økta.


En personlig hverdag

Gjennom hele min oppvekst har jeg alltid vært glad i å ta bilder, om så det er ute i naturen eller om det er av dyr eller mennesker. Å ta bilder er rett og slett noe jeg finner kjempe interresant, samtidig som det mange ganger er en fin måte å få utslipp av følelser på. Jeg for min del kan se tilbake på bilder å huske hvilket humør og hvilken situasjon jeg var i da det bildet ble tatt. Jeg har bladd tilbake å sett på noen av favorittbildene mine det siste året. Det er egentlig litt synd at jeg kun har dem her på bloggen. Mange ganger har jeg tenkt hvor fint det hadde vært å hengt favorittbildet opp på vegen i stua, på soverommet eller på kjøkken. Eller lage en kalender med favorittbildene i. Det gjorde jeg faktisk i 2012, og jeg husker hvor glad folk ble da de fikk en hjemmelaget kalender i julepresang. Bare det å ha egne fotografier rundt seg er jeg overbevist om at gjør noe med humøret. Hverdagen blir mye mer personlig, og man setter større pris på veggfotografier, kalendere, mobildeksler og nøkkelringer enn man hadde gjort om fotografen var ukjent og bildet ikke hadde en historie bak seg. Jeg har nemlig kommet over ei nettside som tilbyr trykking av fornevnte og mye annet. Sjekk den ut HER! Man sender inn sitt eget bilde og får dem tilbake i papirform. Man slipper å bla seg tilbake på en datamaskin for å se på bilder man har tatt tidligere, i tillegg blir hjemmet mer personlig, og består ikke bare av veggpynt og bilder kjøpt fra ikea. Jeg skal ihvertfall bli flinkere til å trykke fotografier som jeg blir fornøyd med, og som betyr noe for meg. Jeg skal få et personlig preg på rommet mitt, og huset mitt den dag jeg flytter ut. Jeg skal bli flinkere til å glede familiemedlemmer med personlige kort og hjemmelagde kalandere til jul og bursdager. Gjør det du også, jeg lover nesten at det vil påvirke humøret ditt i hverdagen.LIK INNLEGGET OM DU ER ENIG


MR-undersøkelse

God fredag fininger! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Det har ihvertfall jeg, og om få timer er jeg på vei til byen for å ta mitt livs første MR-undersøkelse. Jeg vet ikke om dere husker i november da jeg var skikkelig dårlig, hadde feber, hodeverk og slet med nesten konstant neseblødning? Det samme hadde jeg én og en halv måned tidligere også. Jeg fikk bestilt MR-undersøkelse for å sjekke at alt er i orden oppe i toppboksen, og nå er det kun timer igjen til den er overstått. Sannsynligvis er alt i orden, men det er utrolig deilig å få det sjekket uansett, bare få det utelukket. Ellers lurte jeg på om noen av dere har tatt MR tidligere? Fortell gjerne hvorfor du tok det, og hvordan det var. 

Liten påminnelse før natta

God natt dere ♥ Innom en rask tur før jeg tar kveld, selvsagt på lillesøsters rom! Vil også minne dere på å lese boken 61 timer, jeg er kommet godt i gang med den, og den er absolutt å anbefale. Jeg fikk tidligere et spørsmål om jeg kunne skrive en liten anmeldelse av boka etter at jeg er ferdig, og det skal jeg selvsagt gjøre! Håper dere har hatt en fin torsdag, og at morgendagen blir like fin. Nå er det snart helg vet dere, nyyyt den ♡

Dinnertime with my cuties

Nå er det snart tid for dagens andre økt. Den første bestod av stabiliseringstrening med mange skadeforebyggende øvelser. I det programmet har jeg også fokus på en del spensttrening og litt balanse. Jeg snakket med fysioterapeuten på skolen i dag, det er også hun som vurderer meg i toppidrett, og vi ble enige om at jeg snart skal få et nytt program. Gleder meg til å teste ut nye, tunge, kjekke øvelser, og jeg kan gjerne dele dem med dere om ønskelig. Det programmet kommer fortsatt til å ha fokus på skadeforebyggende, men også på å styrke kjernemuskulaturen. Forteller mer om det når det nærmer seg ♥

Ellers lagde lillesøster middag til familien i dag, og på grunn av at mamma hadde senvakt satt vi å ventet på henne før vi spiste. For å få tiden til å gå tok vi en del bilder. Haha, dem snakker for seg selv.

 


Nattens skrekkopplevelse

I natt våknet jeg av skrekk, og det var sekundet før hjertet mitt stoppet. Jeg opplevde det utenkelige, noe som truet meg ut av mitt eget rom. Da jeg lå og sov i senga mi og ante fred og ingen fare våknet jeg av noe berørte armen min. Jeg kostet det bort uten å tenke så mye mer over det, og la meg til å sove igjen. Ettet en liten stund kom det tilbake, og jeg syntes det var litt merkelig men dro armen over det enda en gang, og følelsen forsvant. Da jeg kjente dette for tredje gang lukket jeg opp øynene for å se hva det var, og gjett hvilket syn som møtte meg? Nemlig et svært beist av en ekkel, sort, stor edderkopp!! Jeg har aldri vært så raskt ute av senga, hatt så høy puls, eller vært så nær døden før! Jeg grabbet med meg mobilen løp ut av rommet i full panikk. Jeg hoppet en god del opp og ned ute i gangen fordi jeg hadde en følelse av at edderkoppen fortsatt befant seg på meg. Etter at jeg hadde roet meg ned en liten stund listet jeg meg inn på rommet til lillesøster, begynte å rydde ut av sovesofaen hennes, og la meg der. Det tok evig lang tid før jeg sovnet igjen, og i tillegg var det iskaldt. Jeg hadde kun ett pledd å ligge under, og for meg som fryser så lett var det helt forferdelig. Heldigvis kom jeg meg gjennom natten, og er utrolig takknemlig for at jeg lever nå i dag. En slik opplevelse unner jeg ikke engang min verste fiende, det var forferdelig!

Film av dagens treningsøkt

Her er som lovet videoen fra dagens treningsøkt! Jeg har tatt med nesten alle løftene fra hele økta, og derfor varer den en god stund. Dersom du ikke ønsker å se hele kan jeg informere dere om når de forskjellige øvelsene begynner. Se oversikten under videoen. Si gjerne din mening om vidoen!


Sett på 720px for mye bedre kvalitet

 

styrkerykk - 0:00,        markløft - 2:10,        rykkdrag - 3:30,        pushpress - 4:50,        knebøy - 5:50 


Verdens kosligste lokale

Nå er jeg hjemme etter ei kjempe deilig treningsøkt, og det første som møter meg når jeg kommer hjem er haugevis av fine kommentarer fra dere ♥ Jeg vet jeg sier det ofte, men jeg kan ikke få sagt det nok. Dere er så gode! Ellers gikk treningen i dag ganske bra, vi oppdaget at det var folk som hadde låst opp rett før klokken seks, noe som gjorde at jeg kom i gang med treningsøkta mye tidligere enn forventet. Som jeg fortalte tidligere i dag bestemte vi oss for at jeg skulle slå sammen dagens to økter, noe som resulterte i at jeg hadde hele fem øvelser. Jeg filmet store deler av økta, og videoen kommer mest sannsynlig ut i kveld. Derfor vil jeg ikke si så mye om hvilke øvelser jeg hadde eller hvor høyt jeg gikk. Dere kan heller glede dere til senere, og i mellom tiden sjekke ut disse bildene fra verdens kosligste lokale ♥

Maks uheldig

Jeg ligger nå kun å venter på at klokken skal bikke syv. Jeg klarte nemlig å legge nøklene til trening igjen i lokalet i går kveld da vi ikke var de siste som gikk. Med andre ord kom jeg meg ikke inn i dag klokken halv fire når jeg egentlig skulle trene, noe som resulterte i at økta ble tre og en halv time utsatt. Klokken syv kommer nemlig judoklubben for å trene og dermed låser dem opp slik at vi kan hente nøklene våre. Maks uheldig at det var akkurat i dag det skjedde, for jeg skal nemlig nok en gang slå sammen to økter. Det blir en sen kveld i dag, men treningen er forhåpentligvis ikke altfor tung.

Innkjøp - Kari Traa ++

Nike treningsgenser

Kjempe deilig stoff og verdens nydeligste farge. Det er i tillegg en kompresjonstopp, noe som gjør den ekstra deilig å trene i.

 

Kari Traa jakke

Nydelig jakke fra Kari Traa som kan brukes både til trening og hverdags, dette er en fleecejakke som er god og varm samtidig som den puster bra. Jeg fikk en helt lik til bursdagen min i fjor, bare i en annen farge. Syntes denne fargen var så pen at jeg falt pladask!


 

Kari Traa treningstights

Jeg har et par Kari Traa tightser fra før, men begge dem er i samme modell bare forskjellige farger, derfor var det spennende å teste ut om jeg likte en av de andre modellene i dette merket like godt. Og ikke overraskende gjorde jeg det. Denne er i supertynt stoff noe som gjør den kjempe deilig å trene i, det er nesten slik at du glemmer at du har den på. Men selv om den er i tynt stoff er den ikke gjennomsiktig! 

 

Frank Shorter treningstights

Dette er den første treningstightsen jeg har i dette merket, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er fornøyd. Den er ikke på høyde med Kari Traa, men jeg ser absolutt ikke bort i fra å kjøpe flere tightser i dette merket senere. I tillegg er utseende på denne tightsen kjempe fin, spesielt alle de rosa detaljene. Me love! 

Har du noen favoritter? Noen du kunne tenkt deg selv?


Ta livet med ro

Nå har jeg lagt meg godt til rette i sofaen etter ei god treningsøkt. Jeg gikk ikke noe kjempe høyt i dag, og det var deilig å for en gangs skyld ha litt energi igjen på slutten av økta. Hadde blant annet flere sett med doble støt på 65kg, drag på 82,5kg og benkpress med smalt grep på 47,5kg. Vi var også overraskende mange inne i det lille lokalet vårt i dag, hele ni personer! Åtte av oss trente, pluss én trener. Det merkes godt på både varmen i rommet og oksygenen i lufta at vi er langt over normalen, men jammen er det gøy også. Nå skal jeg bare slappe av i noen minutter, høre på radioen og bare ligge å puste. Haha, virkelig ta livet med ro med andre ord -før jeg tar fatt på boka mi. Det var mange av dere som kommenterte den i går, og flere av dere har også lest den før. Så gøy! Vel, vi prates i morgen sunshines ♡

It's workout-time

Jammen fant jeg en del fine treningsklær i dag, og tusen takk til mormor som jeg fikk det av ♥ Jeg hadde egentlig tenkt å ha på meg den ene treningsgenseren i dag, men så fant jeg ikke fjernkontrollen til kameraet mitt. Jeg stresset rundt da jeg lette etter den, og dermed endte det med at jeg ble så varm at jeg var nødt til å bytte. Haha, genseren ble derfor erstattet med ei t-skjorte. Dere får se alt i kveld, gled dere! Det er såå mye fint! Ellers skal jeg ha støt på trening i dag. Med andre ord skal jeg prøve ut splitt igjen, for andre gang på mange måneder. Mest sannsynlig bytter jeg tilbake igjen til det fra nå av. Tiden får vise :-)

Jeg skal på skattejakt

Hei dere! Jeg er kun en kjapp tur innom før neste time starter. Jeg kommer ikke hjem før i fem tiden i dag da jeg skal på kjøpesenteret å sjekke ut g-sport. De har nemlig 50% salg på en hel mengde av treningsklær, inkludert mitt favorittmerke Kari Traa. Håper jeg finner et par skatter å ta med meg hjem, og jeg viser dere selvsagt i kveld. Kanskje jeg til og med finner noen storfavoritter ♥ Krysser fingrene!

Bli med meg inn i drømmeland

De siste nettene har jeg nesten ikke sovet noe særlig, det har tatt laaang tid før jeg har sovnet, og jeg er alltid dødstrøtt når jeg våkner. Jeg ønsker å finne frem den energien jeg husker jeg hadde for noen måneder siden, da det å stå opp om morgenene gikk som en drøm, og man falt rett inn i drømmeland med en gang man la hode på puta. I den perioden leste jeg også mye bøker. Jeg elsker å lese, men har rett og slett ikke satt av tid til det i det siste. Jeg tror også man sover mye bedre om man leser den siste timen før man sovner i forhold til om man er på nettet. Derfor skal jeg legge fra meg macen med en gang jeg har publisert dette innlegget, finne frem ei bok som jeg fikk av mamma for ikke så lenge siden, og rett og slett bli med inn i bøkenes verden. Drømme meg vekk der, før jeg legger boka fra meg og fortsetter drømmene i drømmeland. Hihi, god natt til dere alle ♥


Treningsplan uke 2

Nå er jeg på vei til ukens andre treningsøkt, og nå venter en hel haug tunge rykk. Tenkte jeg kunne dele min treningsplan denne uken med dere, og bare for å si det så er dette kun vektløfterøktene. I tillegg har jeg ei treningsøkt i kroppsøving på onsdagen. Gleder meg til nok ei gøy, variert og tung uke! ♡ Hvordan ser din treningsuke ut?

Tusen takk pappaen min

God ettermiddag dere ♥ Første skoledag er overstått, og ingenting er deiligere. Jeg har blant annet hatt dagens første treningsøkt på skolen, og det er jeg rimelig sikker på at pappa priser seg overlykkelig for. Han begynte å bli ganske lei av å være med meg i treningslokalet dag inn og dag ut. Jeg kan ikke si annet enn at jeg forstår han godt, og er kjempe takknemlig for alle de timene han har tilbringt der oppe bare for å hjelpe meg med treningen. Jeg hadde aldri vært her jeg er i dag hvis ikke det var for han. Både når det gjelder trening, stevner og samlinger, han har alltid stillt opp og vært der! ♥

Drømmer jeg fortsatt?

Woow! Jeg hadde absolutt ingen problemer med å stå opp i dag morges. Snarere tvert imot! Da jeg våknet holdt smilet på å gå rundt ørene, og jeg forsto absolutt ingenting. For å være helt ærlig trodde jeg at jeg var midt i en drøm, og det tror jeg fortsatt også. Det første jeg gjorde da jeg våknet var å godkjenne kommentarer, og det andre jeg gjorde var å sjekke gårsdagens statistikk. Jeg kan fortsatt ikke tro at hele 1142 unike personer var innom bloggen min i går! Jeg ligger på 80.plass på topplisten i Norge! Jeg må bare skrive det ned her, for det har enda ikke gått opp for meg. Over tusen mennesker inne på min blogg, jeg er i himmelen, i et eventyr, i drømmeland! Jeg er kjempe glad, og klar for alle utfordringer denne dagen vil bringe.


Jeg lurer kun på én ting, hvorfor skjedde det en så plutselig økning? Hvorfor kom akkurat DU innom å besøkte bloggen min?


Vi klarer det sammen

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en rolig og koselig dag hos kjæresten. Jeg hadde verken med meg mac eller kamera, og derfor ble det ingen blogging mens jeg var der. Håper det går fint, og at dere tilgir meg! Hehe, ville bare takke for alle de fine kommentarene i det siste, dere er så skjønne. Og et par av dere har også sendt meg bloggmelding der dere forteller litt om hvordan dere har det, og det setter jeg kjempe stor pris på. Det er fint å være sammen om ting som er vanskelig, og jeg er alltid åpen for å dele råd og erfaringer. Ellers er det første skoledag i morgen, og jeg ble superstresset for et par timer siden. Jeg trodde nemlig at første skoledag ikke var før på tirsdag. Men på samme tid er jeg også litt glad for at det kommer bråere på enn jeg trodde. Da har jeg nemlig et døgn mindre å ligge å grue meg, samme hvor merkelig det enn høres ut.

Uansett, det er siste halvår og jeg starter i morgen! Dette klarer jeg, sammen med dere. Dette klarer vi! Vi klarer det sammen ♥

Middagstips med dessertSitter du hjemme, egentlig ganske sulten, men du aner ikke hva du skal spise? Jeg har ofte følt det slik at jeg er dødssulten, men ingenting høres godt ut, og ihvertfall ikke brødskive, en frukt eller noe annet enkelt. I slike situasjoner har jeg et kjempe tips til dere! Dette er en middag med dessert, og den er så enkel å lage at man kan le seg ihjel. Det eneste du trenger er kyllingknokler, grønnsaker (valgfritt, jeg valgte brokkoli, blomkål og gulrøtter), frosne bær og vanilje kesam.

♡ ♡ ♡

Det første du må gjøre er å ta bærene ut av fryseboksen, slik at dem får tid til å tine litt før det skal spises. Det er ikke noe vits i å sette dem i mikroen eller styre på noen annen måte, du legger dem enkelt og greit bare oppi skålen du skal bruke. La dem ligge der samtidig som du gjør klar kyllingknoklene. Disse steker du på svak varme, gjerne i olje istedenfor smør da det er mye sunnere. Etter at du har stekt ønsket antall kyllingknokler steker/woker du grønnsakene. Ikke tilsett ekstra olje eller smør, stek dem i væsken fra kyllingen blandet med oljen fra første gang. Altså, bare legg grønnsakene i pannen rett etter at du har tatt kyllingen utav, ikke vask den imellomtiden. 

Deretter heller du vanilje kesam over bærene, og rører lett rundt. La bærene fryse kesamen slik at du til slutt sitter igjen med en slags is som er fylt av bær. Begge disse rettene smaker himmelsk, og sammen er dem om mulig enda bedre. Sunt er det også, så dersom du lurer på hva du skal lage deg til neste måltid, kjør på meg kyllingvinger, grønnsaker og hjemmelaget is!

♡ ♡ ♡

Tom for energi, men full av mestringsfølelse

Beklager så sent innlegg, men treningsøkten i dag tok mye lenger tid enn forventet, og den var så absolutt den tyngste i mitt liv. Det er ikke noe jeg bare sier, men den var faktisk det. Jeg startet med støt der jeg prøvde med splitt istedenfor kick, og jeg bommet ikke et eneste løft. Var oppe på 76kg, og selvom teknikken var langt ifra perfekt så gikk det. Videre hadde jeg styrkevendinger, støtdrag, knebøy og til slutt markløft. Jeg husker ikke hvor mange løft jeg hadde i alt, men jeg hadde 110 løft over 80% av pers. Mot slutten av økta holdt jeg på å spy hver eneste gang jeg bøyde meg ned, og det var virkelig helt (unnskyld ordbruken) jævlig. Jeg er nå på vei inn i dusjen -tom for energi, men full av mestringsfølelse!

Jeg skal spare dere for bilde av meg nå, så velger derfor å dele dette bildet fra tidligere.
Filmkveld med en spesiell en

Nå skal jeg ha filmkveld med ..wait for it! ..meg selv! Jeg skal kun slappe av etter dagens treningsøkt, og den beste måten å slappe av på er å se en koselig film. Riktignok er det litt kjekkere sammen med kjæresten, men av den grunn at han er syk og allerede ligger å snorker, får jeg nyte filmen i mitt eget selskap. Det er på slike kvelder som dette at jeg legger merke til hvor mye jeg savner sjokoladen min. Nå allerede, etter bare 3 dager uten.. Hvordan i all verden skal jeg overleve 361 til? Jeg krysser fingrene for at det er den første tiden som er verst. Håper dere får en kjempe fin fredagskveld ♥ god helg!Tyngre og lengre

Klokken nærmer seg seks farlig fort, og dermed er det snart tid for trening igjen. Jeg har kun ei økt på programmet i dag, og derfor er den naturligvis litt lengre og tyngre enn om jeg hadde hatt to. Som tidligere denne uken skal jeg igjen opp på 95% i rykk! Jeg både gruer og gleder meg, men jeg er bestemt på at jeg iallefall skal klare det. Og om mulig enda lettere enn sist gang! Jeg skal også prøve å få det på film denne gangen, men jeg lover ingenting. Kryss fingrene for meg ♥ og god trening til dere alle!


Tilbakeblikk på mitt 2013 -del 3

Først og fremst, nå er vinneren av julegaven på bloggen trukket, og personen er kontaktet på epost! Sjekk derfor eposten din dersom du var med i konkurransen. Dersom vinneren ikke har svart innen slutten av uka trekkes en ny.

Jeg sluttet forrige tilbakeblikk med juni måned, som også var måneden vi dro fra vårt kjære land, og vendte nesene sørover. 

JULI - homecoming and work

1.juli hadde vi akkurat vært i Bulgaria halve tiden, og var kommet til dag 7. Som sagt finner dere alle innleggene fra ferien her, og så hopper vi heller rett til midten av måneden da vi var på vei hjem.12.juli var vi å Sverige på gekås, bedre kjent som Ullared, og shoppet. For å si det mildt handlet vi inn det vi trengte og litt til.13.juli var datoen vi endelig ankom hjembyen og -landet igjen. Deilig å sove i sin egen seng igjen etter nesten én måned i hotelsenger.15.juli hadde mamma bursdag, og det første jeg og lillesøster gjorde denne dagen var å dra på byen å kjøpe presang til henne -og litt mer..Treningen startet også opp igjen denne dagen, og jeg var dødsgangsperr hele neste uken. Men gjett hva, det var faktisk kjempedeilig!

16.juni var vi i begravelse til min kjære oldermor som jeg savner så sårt. Det var en kjempe fin begravelse som var full av tårer, blomster og rørende ord.19.juli startet jeg opp facebooksiden til bloggen min, som dere finner her.

Samme dag fikk også jeg og lillesøster besøk av verdens største, ekleste edderkopp! Her ser dere henne i aksjon, med en vaskekost som våpen. Det endte med at ingen turde å ta den, og den gjemmer seg enda en eller annen plass i verden.. æsj!20.juli kjørte vi til Bergen for å besøke farfar på sykehuset. Han hadde da akkurat blitt operert for første gang i forbindelse med kreften. Les mer her.

22.juli - min første dag på jobben. Jeg jobbet på Aibel i tre uker, og jeg syklet hver eneste dag i halv syv tiden. Husker de morgenen der var utrolig tunge, spesielt ettersom jeg hadde hatt sommerferie, og lagt meg når jeg ville, i over én måned.

Jeg mååå bare dele denne historien med dere, fra 31.juli. Haha, det var så gøy å bli syklet rundt i denne på jobb den dagen, at dere må bare ta dere tiden å lese historien HER.AUGUST - the first meeting, training and school

2.August ble lille Kompis et nytt medlem av familien. Han er hunden til mormor og morfar, og verdens skjønneste chihuahua.

3.august - vi druknet nesten i alt regnet inne i Hervik, men heldigvis holdt temperaturene seg oppe slik at vi ikke trengte å gå med regnklær.

4.august hadde regnet fortsatt ikke stoppet, og jeg prøvde å kjøre hjem i fra Hervik. Fortsatt uten regnklær.. Det endte med at jeg nesten ble så frustrert at jeg klippet av meg buksa. Den var nemlig klistret til huden, men jeg fikk den heldigvis av etter en hel del riving og sliting.

8.august - første gang jeg møtte min kjære. Åh, husker dagen som om det skulle vært i går. Vi var hjemme hos han og så film, såå koselig.9.august - min siste arbeidsdag på Aibel. På fredagene er det en av de ansatte på den avdelingen jeg jobbet på som alltid lager vaffler, og jeg hadde gått å snakket om hvor mye jeg gledet meg til disse vaflene til en av de andre sommervikarene hele dagen. Da dagen nærmet seg slutten viste det seg at han som pleide å lage vafler ikke var på jobb i dag.. Ei stund etter at arbeidsdagen var over kjørte han andre sommervikaren hjem til meg med nystekte vafler som han hadde lagd hjemme. Ååh, smeelt!10.august gikk turen østover igjen, men denne gang for den årlige sommerskolen i vektløfting. Du finner alle innleggene fra sommerskolen her.18.august var det tid for skolestart igjen..! Jeg opplevde kjempe mye denne sommerferien, men likevel føltes det som den bare forsvant avsted.

24.august la jeg ut denne videoen som jeg fikk kjempe mange, og bare gode, tilbakemeldinger på.

25.august var jeg model for en dag. Les mer om den opplevelsen her.

30.august bestilte jeg russeklærne mine, og da hadde jeg forresten ikke bestemt meg for sitat på russekortet. Det er bestemt og fikset nå, men dere får ikke se det før jeg får dem i posten. Noen som vil gjette hva det kan være?

 

 

SEPTEMBER - an weightliftingworld

4.september innkalte vi alle mannskap og bar denne store jacuzzien fra hengeren og opp på terrassen. Altså på den gode, gamle måten. Ekte muskler slår maskiner og kraner!11.september kom jeg med dette gode middagstipset! Sjekk oppskriften her.15.september var det NM 5-kamp i Vigrestad, jeg gjorde 65-75, og satt også i tidenes lengste dopingkontroll, les om den HER.

18.september delte jeg bilde av meg gjennom en tiårs forandring. Har jeg forandret meg?25.september fikk jeg i oppgave av kjemilæreren min å ta bilder gjennom hele timen. Se alle bildene HER.28.september tok jeg lillesøster med meg på HTG for å trene. Vi kjørte noen øvelser i fra basisprogrammet mitt, og det er umulig å ikke le når man ser denne filmen.

 

Noen som er klar for siste del? Husk å sjekke eposten din dersom du deltok i konkurransen.


Tidenes comeback

Andre økta i dag gikk kjempe bra den også. Jeg hadde kun frontbøy, smalbenk og mage/rygg. I frontbøyen var jeg oppe på 2x2 på 85kg, ikke så altfor sprek i bena i dag, men det var brukbart likevel. I benkpress skulle jeg egentlig kun opp på 2x2 på 46kg, men jeg tok heller de to settene på 47,5kg, før jeg avsluttet med en dobbel på 50kg! Gøy å kjenne at jeg har mer å gi enn det programmet tilsier. Selv om jeg ikke har fått noe kjempe hopp i rykk og støt enda så merker jeg veldig godt at det siger fremover! Gleder meg virkelig til senior NM nå, da skal jeg gjøre tidenes comeback etter måndesvis uten noe særlig fremgang. Jeg har forresten redigert ferdig filmen fra morgenøkta i dag. Jeg filmet kun støtene da det var de jeg var høyest i.

sett på 720px for mye bedre kvalitet


The feeling after a workout..

Nå sitte jeg i stua å ser på klokken, jeg ber om at den skal gå saktere. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og nå er det kun en god halvtime til jeg skal avgårde igjen. Støtene i dag gikk faktisk ganske bra, eller det vil si, jeg klarte 2/3 støt på 76kg! Tatt i betraktning at jeg absolutt ikke, etter flere forsøk, klarte 75kg i forrige uke er jeg fornøyd. Teknikken gjennom hele øvelsen var som så som så, den var langt i fra perfekt, men på blant annet det første støtet på 76kg var det ikke så mye å klage på. Jeg har filmet alt, og etter tilbakemeldingene deres tidligere i dag virket det som dere liker når jeg gjør det. Filmen kommer ut i kveld, og i mellomtiden kan dere kose dere med disse fantastiske bildene av meg tatt rett etter økta, svett og deilig..

Støt i rosa kari traa

I skrivende stund sitter jeg i stuen og venter på at to hjemmelagde tortillapizzaer skal bli ferdige i stekeovnen. Jeg skal nemlig på trening klokken tre, og i dag skal jeg høyere i støt en jeg har vært på månedsvis. Jeg både gruer og gleder meg. Jeg har tatt på meg en rosa kari traa treningstopp i håp om at den skal bringe litt lykke. Tenkte også å ta med kameraet å filme litt, er det noe dere liker? Dersom det ikke er det må dere gi beskjed altså, for det er en del arbeid med det. Uansett, jeg håper alle har en kjempe fin torsdag videre, og at dere koser dere i hjel ♥


Tilbakeblikk på mitt 2013 -del 2

Nå, er dere klare for del 2 i mitt tilbakeblikk på 2013? Sist gang avsluttet jeg med mars, da vi var på fjellet i påskeferien.

APRIL - a mix of everything

1. april hadde jeg den første vektløfterøkten på hele to uker, da jeg hadde vært i Danmark ei uke først og på fjellet uken etter. Riktignok kom jeg fort tilbake igjen, men det tror jeg er fordi jeg var veldig aktiv i begge feriene, og lå ikke akkurat på latsiden.5.april. Det hendte ganske lite spennende i denne perioden, men vi fikk endelig vårværet vi hadde ventet på hele vinteren. Solen begynte å skinne, og snøen begynte å smelte!6.april var den dagen jeg delte min hemmelige, populære, berømte havrepannekaeoppskrift! Haha, de pannekakene der har blitt lagd hundrevis av ganger, og de er fremdeles den beste oppskriften som finnes. HER er oppskriften, under ser dere bilde.12.april var jeg i bedre knebøyform enn jeg noensinne har vært. Jeg tok hele 5 reps på 100kg i knebøy!

17.april fikk jeg øynene opp for hvor godt det er å spise frosne bær. I perioden etter dette hadde jeg frosne bær til minst ett måltid hver eneste dag.18.april, nesten tre måneder etter jeg startet opp bloggen havnet jeg for første gang på toppen av topplista i Haugesund med hele 295 lesere. Jeg husker så glad jeg var da jeg våknet opp til de tallene der.18 april kom jeg med de overraskende ettårsforskjellbildene. Nå er det ikke mange måneder til det er april igjen, så da tenker jeg at jeg får lage enda en slik kollasj! Hva synes dere forresten? Stor forskjell på 2012 og 2013?
20.april ga jeg dere oppskriften på hjemmelaget meksikansk tomatsuppe, også den falt godt i smak hos dere. Du finner den HER.21.april startet tentamensperioden, og bloggkvaliteten datt et par hakk med en gang.Dermed skjedde det ikke noe spesielt frem til den 26.april da jeg rømte avgårde til Hervik, landstedet vårt. Jeg viste dere masse bilder fra verdens fineste plass HER.Resten av april gikk fortsatt til å øve på prøver, tentamener og alt slikt.

 

MAI - ups and downs

1.mai var datoen jeg signerte kontrakt med min gode sponsor Klinikk Selsaas. De har hjulpet meg mye gjennom det året som har vært, og jeg ser frem til et godt samarbeid inn i 2014 også! Les mer om hva jeg har skrevet om dem her, og sjekk gjerne ut hjemmesidene deres her.5.mai deltok jeg på junior NM, og gjorde det ganske bra! Resultatet ble 66kg i rykk og 81kg i støt, noe som tilsvarte en kilo bak pers i rykk, en kilo over gammel pers i støt, og tangering sammenlagt. Jeg fikk gull i min klasse, og tredje beste poengsum blant alle jentene. Det var også på dette stevnet jeg ble dopingtestet for første gang. 

8.mai hadde jeg pakket treningsbag, koffert og veske, og var klar for å vende nesen østover til Tønsberg for jentesamling med vektløfterkretsen. Tror dere ikke flaksen min slo til igjen? Widerøe streiket akkurat denne dagen, og jeg ble værende hjemme i kalde Haugesund..11.mai blogget jeg om Elvis, kjælefrosken vår som kom på besøk ei helg da vi var i Hervik. Han var verdens søteste lille frosk, og det var nesten som jeg ble forelsket, hihi. For flere bilder av prinsen se HER.15.mai, første gang jeg ble intervjuet på tv. Sendingen var for tv-haugaland i deres program Torsdagsfesten, og hovedtemaet var selvsagt vektløfting. Dere kan lese min historie om kvelden HER og se klippet som ble sendt på tv HER.17.mai, nasjonaldagen!18.mai, første gang jeg sto på vannski det året, og første gang i mitt liv at jeg sto på vannski uten våtdrakten!25.mai var jeg med på rogalandscup stevne som gikk kjempe dårlig. Jeg fikk gull, men resultatet er ikke noe å skryte av. Les mer HER om dere er interreserte i det.


30.mai klarte jeg å gjøre det helt store å miste kameraet mitt i vannet.. Dermed ventet det uker med låning av lillesøsters kamera, og venting på at mitt nye skulle ankomme. 

JUNI - vacation

1.juni tok jeg dette stilige bilde som jeg ble kjempe fornøyd med, og to dager senere fortalte jeg hvordan HER.8.juni fikk jeg nye joggesko av mormor og morfar, tusen takk! Rart å se tilbake på disse bildene, nå er dem i en helt annen lillafarge, haha.9.juni. Sommeren var her for fullt, og vi spiste nå frokost ute i solsteiken med korte armer og ben. All kulden hadde nå gått i hi, og jeg husker hvor deilig det var å løpe rundt i lite klær hele tiden. Det føles som så mye lenger enn et halvt år siden..10.juni, jeg hadde så godt som sommerferie, kun eksamen som gjensto. Og jeg brukte da dagene på litt annerledes trening. HER foreksempel gikk jeg en tur opp til utsikten, et høyt fjell i Haugesund.11.juni fikk jeg mitt nye kamera, og bloggmotivasjonen steg i været med en eneste gang!17.juni fikk jeg ny pers i markløft, 125kg. Video under.

19.juni. Endelig kom dagen for å levere inn bøker! Det var såååå deiligFå dager senere startet sommerferien vår, som først tok turen til Oslo, deretter Danmark, så Bulgaria, tilbake til Danmark igjen, over til Sverige og så hjem til Norge! Dere finner alle innleggene fra turen HER. Så legger heller jeg til et lite bildedryss fra alle ukene.


Noen som er klare for del 3?


Mitt nyttårsforsett

Jeg vedder på det er flere enn meg som har ett eller flere nyttårsforsetter i år. Denne gangen har jeg faktisk tenkt å holde det også. Jeg gikk på en liten smell i fjor da jeg bestemte meg for at jeg verken skulle spise godteri, sjokolade, chips, kake, is, kjeks, brus mm. Altså jeg valgte å la være å spise alt slik, og jeg tror ikke jeg kom lenger enn til mars før jeg sprakk. I år derimot, har jeg kun valgt å holde meg borte fra godteri, sjokolade og brus. Men så har jeg det heller slik at kake og lignende kun kan spises på lørdager, feiringer og i høytider. Fortell meg gjerne om dine nyttårsforsetter!

A ghost in the middle

Jeg håper dere har hatt en like fin nyttårsfeiring som meg ♥ vi startet kvelden med kalkun rundt middagsbordet, og iskake til dessert. Videre så vi på både mr.bean, fleksnes og haisommer, før vi sendte opp en hel haug med raketter, batterier, fontener og diverse andre smellerier. Jeg tok bilder hele kvelden, og prøvde så godt jeg kunne å få et noenlunde bra nyttårsbilde. Føler ikke at jeg lyktes helt, men det får dere se mer av i morgen. Jeg har nemlig ikke sortert alle de bildene enda. Istedenfor tenkte jeg å dele disse stjerneskuddbildene, som jeg tok etterpå, med dere. Ser dere spøkelset i midten av sirkelen? 😉

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits