If you still look cute at the end of your workout you didn´t train hard enough!

Nettopp satt meg ned etter treningen, herregud for en herlig økt det var. Jeg er midt i en mengdetreningsperiode nå, og føler meg egentlig helt på bunn. Men etter denne økta har virkelig alt snudd. Beinstyrken er opp mot det beste jeg har gjort tideligere, og overstøtene mine føles utrolig stabile og gode. Kan ikke vente med å komme meg til stavanger å løfte nå! Haha, dette gjorde virkelig resten av kvelden (om ikke uka) helt topp. Belønnet meg selv med ei skål med banan, kornblanding og vanilje yoghurt, godt og sunt.

Trente med flette på trening i dag foresten, er egentlig ikke noe fan av det, for føler den hele tiden ligger i veien. Men når treningsformen er så god som den er så er det virkelig ingenting som plager meg. 

 

Sjekk foresten denne utrolig kule t-sjorta som jeg designet selv i Spania! Elsker denne quoten, og prikken over i-en er den fine rosa skriften. 

 

Har du trent i dag? 


Wants from nelly

Har sittet å drømt meg vekk i min favoritt nettbutikk nelly i snart en time nå. Det er virkelig verdens beste tidsfordriv. Har bestilt derfra hundrevis av ganger tideligere og har aldri hatt noen negative erfaringer med dem. Det jeg liker så godt med nelly er at de har postoppkrav, altså at man kan betale når man henter pakken, dermed trenger man ikke å være over 18 år for å bestille. I tillegg er ikke prisene så utrolig høye, vertfall ikke om man går på salgsavdelingen! Her er fire kjoler som fikk en høyplass på ønskelisten min.


Rød og svart kjole til 499,- HER                  Sølv og svart kjole til 499,- HER

Leopard kjole til 399,- HER      Svart stroppløs kjole til 399,- HER

Var de ikke fine? Har du bestilt fra nelly før?


Positive and girly!


 

Har nå sittet å bladd gjennom wehearit, er så sinnsykt mye inspirasjon å finne i alle de bildene der! Er ikke morgentrening i dag, så sitter i klasserommet og slapper av akkurat nå. Jeg har også stevne i helgen, så egentlig passet da ganske fint i og med at jeg nå får samlet mye overskudd. Skal trene i kveld og i morgen tidelig, så kjører vi til Stavanger i åtte tiden lørdagsmorgen. Er faktisk jeg som skal kjøre. Første gang jeg beveger meg så langt unna Haugesund. Har kjørt til ferga før, men aldri tatt den over til Stavanger siden. Gleder meg virkelig.

Jeg hadde egentlig planlagt å blogge til dere i dag morges etter at jeg hadde stått opp, men så klarte jeg å forsove meg. Jeg som bare har akkurat nok tid om morgenen fra før av. Sto opp et kvarter senere enn normalt, kledde meg, og løp ned med sminken i ene armen og skoleveska i andre. Deretter sto jeg å lagde meg frokost, sminket meg og fikset håret samtidig. Multitasking much? Kom meg ut dørene fem minutter for sent, men det tok jeg igjen på vei til skolen. Herlig morgen! Er slik vi liker det, er det ikke? Masse stress og lite tid <3 eller ikke.

 

Hva syntes du om bildene?

Har du hatt en fin morgen?


Dinner date with cutie

Ble super overrasket når mamma ropte opp at det var middag i dag. Hun hadde nemlig laget 3 retters middag til lillesøsteren min og meg. Dekket på bordet med hvit duk, røde og hvite roser, levende lys og champagne glass med saft. Ble så glad, tusen takk verdens beste mamma! Forretten var en slags rull med alt mulig inni. Det var ei tacolefse som var rullet sammen, og inneholdt blant annet salat, spekeskinke og rømme. Smakte utrolig godt. Hovedretten var spagetti og kjøttboller og til dessert fikk vi en tallerken med oppskjært frukt og yoghurt. Beste middagen på lenge. 

Har du hatt en fin dag? Så det godt ut?


Train like a beast. Look like a beauty.Antrekk 30.01.13

Litt tid til overs i dag, og den brukes effektivt på å blogge til dere søte!

Dagens antrekk ble ganske basic, men det enkleste er ofte det beste!


 

Hva syntes du?


Kontakt

Jeg kan kontaktes på email, facebook, blogg-melding eller hvor enn du ønsker. Setter pris på all form for meldinger, og svarer ALLE!

Email: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/linntheresedagsland

Instagram: linnthereseee

Snapchat: linnthereseeee


Verdens beste smoothie!

God kveld flottinger! 

Sitter i senga og slapper av nå, nettopp fått et glass med mammas hjemmelagde smoothie, så nå er jeg virkelig i himmelen. Den er den beste smoothien i verden, ikke tull engang. Tusen takk, mamma! Ellers så er det heller ikke så lenge siden jeg kom fra trening. Ble en tung men litt kort økt i kveld i og med at jeg hadde ei ganske hard økt på skolen i dag morges. Er inne i en mengdetrenings periode nå, så er helt tom om dagene. Men da er det jo ekstra viktig med et bra og innholdsrikt kosthold.

Ser forferdelig ut nå, rett etter trening. Men dere har vell hørt "if you´re still cute at the end of your workout you didn´t train hard enough" ?

 

Dere får ha en strålende kveld videre, og dere må ikke glemme å melde dere på ukas blogg som du finner her!


What do YOU want?

Åh, nettopp skrevet et langt innlegg til dere, men så klikket mobilen min og alt forsvant! Ble så frustrert.


Har sittet å øvd på matte i evigheter nå, har en stor matteprøve i morgen, wish me luck. Vi blogges sikkert senere i kveld.

Jeg lurte litt på hva dere ønsker å lese om på bloggen. Det er jo ikke noe poeng for meg å skrive side opp på side ned dersom dere ikke interesserer dere for det.
Så hyl ut, hva vil DU lese om?
Treningsinnlegg, outfits, 10 ting..., sminkeinnlegg, hverdagsinnlegg, videoblogg, dypere innlegg med flere følelser evt. hvilket tema? om meg, inspirasjonsinnlegg, topp 10, wants, hot or not, innkjøp osvosv... Er så mange muligheter, så hva ønsker du at jeg skal blogge om?


Tips til en bedre start på dagen!

Hei søte lesere!

Fikk et spørsmål av en leser her en dagen som jeg tenkte kunne være en fin ting å lage et innlegg om. Dette var spørsmålet jeg fikk:

 

Kjære Linn Therese!

Først digger bloggen din! Men jeg lurer på hvordan du klarer å stå opp så tidelig, og trene på morgenen? Hvor får du motivasjonen fra???

Klem fast leser <3

 

 

 Tusen takk for flott epost! Blir så glad når dere lesere henvender dere til meg. Derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om mine morgenrutiner.

 

 

Det første som er viktig er å få nok søvn! Legg deg tidelig, du bør helst ha 8 timer søvn hver natt, så skal du se hvor mye lettere det er å stå opp om morgenene, og hvor mye bedre dagen din blir. Jeg har alarmen på mobilen min på ikke tideligere enn 06:45, og pleier å slumre frem til 07:00. Da står jeg opp uansett. Det som er viktig for meg om morgenen er at jeg ikke kan ha mer tid enn jeg trenger. Jeg må ha noe å gjøre hele tiden. Så fra jeg står opp fra senga klokken 7, til jeg går hjemmefra i halv åtte tiden setter jeg meg ikke ned et sekund.

Det første jeg gjør er å stelle meg, pusse tenna, gjerne en rask vask i ansiktet og fjerne gårsdagens sminke dersom jeg ikke gjorde det kvelden før (er ikke alltid like flink til dette). Og omtrent fem over syv sminker jeg meg, det tar ikke mer enn 5-10 minutter. Er også dager der jeg ikke orker å sminke meg før morgentreningen, da får jeg også sove lenger. Etterpå fikser jeg håret, noe som tar rundt ti minutter det også. Før jeg går tilbake på rommet mitt og tar på meg klærne jeg la frem kvelden i forveien (noe som sparer deg for mye stress om morgenen ved at du ikke har noenting å ha på deg). Etter alt dette er klokken omtrent 07:20, da går jeg ned og lager meg frokost, og lunsj. Frokosten spiser jeg samtidig som jeg finner frem treningsklær til morgenøkta og pakker skolesekken. Styrer gjerne litt til, og vips så er klokken halv åtte, da er det bare å få på seg ytterklærne og komme seg på skolen.

Nå er det slik at jeg har treningstimene som en del av skoledagen noe som gjør det lettere med tanke på motivasjon og slikt. Men dersom du trener før skolen, råder jeg deg til å få nok søvn! Kan ikke få understrekt hvor viktig det er. Du kan også gjerne ha noen gode treningssitater og bilder av dine forbilder eller bilder av en slik kropp som du strever etter. Dette legger du i nærheten av senga, slik at dersom du sliter med å komme deg opp for å trene, tar du en titt bort på dem, og plutselig strømmer motivasjonen til deg!

Håper noen fikk noen gode tips (og kanskje motivasjon) til morgentreninger nå.


 

Hva syntes du om innlegget?


Ukens blogg?

For å komme ordentlig i gang med denne bloggingen, tenkte jeg å ha ukens blogg. Det går ut på at du (dersom du har blogg) skriver bloggadressa de i en kommentar i dette innlegget. Jeg kommer til å ha denne kåringen en gang i uken, og det positive med dette er at jeg får besøke og utforske mange blogger, og du dersom du er så heldig å vinne, vil få et innlegg her på bloggen som handler om din blogg og dermed få flere lesere. Så vi har ingenting å tape, har vi vell?Jeg kårer vinneren på søndag (3.februar) og kommer til å gjøre dette hver søndag fremover.

Legg igjen en kommentar med bloggadressa di, så tar jeg en titt.

 

Forresten hva syntes du om headeren?


Just do it

Get your ass up and just do it!

På vei til trening nå, kom igjen noen som er med meg? Bare gjør det! Tving deg selv til å skifte til treningsklærne, og kom deg ut, til treningsstudioet, i kjelleren eller hvor enn du trener!
Tenk hvor herlig du kommer til å kjenne deg etterpå, og du kan ha god samvittighet neste gang du tar den lille sjokolade biten som alltid klarer å lure seg inn mellom to måltider.
Motivasjonen kommer med en gang man først er i gang!
Så hvem er med meg? Just do it!


The best feeling is when...

...it hurts in every muscle in your body after a hard workout!

Hei igjen søtinger!

Ferdig med tidenes økt. Elsker morgenøkta på mandagen, perfekt måte å få i gang uka på. Denne øka består av forskjellige typer stabiliseringstrening. Da går det mest i slyngeøvelser for mage og rygg, men blir også en del balanse, eksplosivitet og smidighet. Utenom slynger, brukes yogaball og balansepute flittig!

Sier aldri nei takk til litt ekstra energi!

Nå er det pause frem til 11:50, da det er dobbeltime med kjemi etterfulgt av dobbeltime med fysikk. Og som om ikke det var nok så kjører vi på med matematikk etter skolen! Er nemlig leksehjelp i kantina frem til 17:00 i dag i og med at det er matte prøve på onsdag.
Åh, i dag går det virkelig i ett! Vet ikke om jeg kommer til å sitte helt til 17:00, for har vektløfting trening klokken 18:00 i kveld, og bør spise middag litt før det også. Ender vell med at jeg kjøper meg middag i kantina, men det får tida vise. Får spise litt lunsj nå, så snakkes vi sikkert senere i kveld!


Som lyn fra klar himmel

Haha, da starter jeg opp igjen. Aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har startet opp en ny blogg nå, men jeg prøver altså igjen.

Ganske spontan idé egentlig. Det startet med at jeg hadde litt tid mellom norsktimen og toppidrettstimen, og satt å grublet på dette med trening, loggføring og kosthold. Så dukket plutselig tanken opp, som lyn fra klar himmel, hvorfor ikke prøve å begynne å blogge igjen? Så dermed starter jeg nå på nytt igjen!

For dere som ikke har lest bloggen min tideligere så er jeg ei jente på 17 år. Jeg går på HTG a.k.a Haugesund Toppidrettsgymnas, her er jeg eneste elev som går linja vektløfting. Har drevet med vektløfting i syv år, og det er virkelig noe jeg elsker, og råder alle til å begynne med. Trener ni økter i uka, der syv av dem er med vektløfting. Fem av øktene trener jeg på skolen. Kan fortelle mer om dette i et annet innlegg senere!

Men nå begynner tiden å renne ut, må forte meg ned i garderoben for å skifte, før jeg er klar for ukas første økt. Prates senere!


Om meg

Først - litt kort om meg:

Mitt navn er Linn Therese Dagsland. Jeg er født den 15 November 1995, og går sisteåret på Haugesund Toppidrettsgymnas, der jeg går linjen studiespesialiserende med toppidrett (vektløfting). Jeg bor i byen Haugesund, vest i Norge, sammen med mamma, pappa og lillesøsteren min. Jeg er født og oppvokst her, altså jeg snakker haugesundsk. Er ganske fornøyd med å bo her egentlig, til tross for at det er ekstremt mye vind, regn og typisk kystvær. Jeg driver med vektløfting - og har trent for å bli bedre å bedre i dette siden jeg var 10 år. Trener ni økter i uken, der syv av de er med vektløfting. Lever for trening, kosthold og god helse.

Om bloggen min:

Bloggen min handler om alt fra trening til sminke, klær og shopping, men også om det meste som skjer i mitt liv. Kan hende jeg også skriver litt om forskjellige nyheter som skjer omkring, eller om helse. Dere kan gjerne bla litt rundt i arkivet mitt, eller sjekke videobloggene mine - dere finner alt i kategorier i menyen.Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits