FILM

Filmen fra lanzarote som er laget av skolen er nå blitt publisert. Lærerne filmet mye mer enn det jeg gjorde, og dermed ble deres resultat naturligvis mye bedre enn mitt også. SE FILMEN HERTreningsleir på Lanzarote

Nå er jeg endelig ferdig med å redigere filmen fra treningsleiren, legg gjerne igjen en kommentar med din mening om filmen! Ris og ros mottas også med stor takk ♥

Husk å sette kvaliteten til 1080px


Hjemreisen - Lanzarote

Nå er jeg trygt hjemme på norsk jord igjen, og hjemreisen gikk som forventet. Vi reiste i fra La Santa, Lanzarote i ti tiden om morgenen, og etter timesvis med buss, fly, buss igjen og båt, var vi endelig hjemme her i kulden. Jeg var en kjapp tur hjemom med kofferten før jeg for videre til min kjære! Hvor jeg forresten befinner meg nå! I skrivende stund ligger han å sover ved siden av meg.

Lunsj/frokost kupongen min! Trist når siste krysset ble satt. Så trist at jeg måtte ta bilde av det.

Det her bildet ble tatt nede i resepsjonen, kun sekunder før bussen kom. Og JA, jeg reiste derifra med vinterjakka mi på. Og JA, jeg fikk høre det av resten! Haha, fikk tusen spørsmål om ikke jeg var varm, om jeg var syk, hvordan jeg klarte å gå i den jakka mens de andre syns det var varmt i t-skjorte. Jeg hadde ett svar; det blir omtrent aldri for varmt for meg.

Vi fant også en stor etterligning av Lanzarote. Skikkelig gøy å finne alle stedene, byene og vulkanene vi var på. Vi har omtrent vært på alle kanter av øya, og såklart midt i.

Det er forresten tredje søndag i advent allerede! God advent! Sier man det?


Dag 7 i Lanzarote

Nå er den siste dagen på La Santa over, og jeg legger meg med en skikkelig godfølelse i kroppen. I dag har vi hatt strålende sol, og finere vær enn noensinne denne uken. Jeg og Monica var kjempe sporty og syklet ut av hotellet nøyaktig klokken ni når sykkelutleien åpnet. Vi syklet lenge langs strandå på stien før vi svingte over på veien. Vi syklet i sportsbh og shorts, og jeg har faktisk fått et lite skille!

Vi var ute helt til klokken halv ett, og fikk kjempe skryt av trenerne som var imponerte over hvor godt vi trente!

Siste økta tok vi på stranda i solnedgangen, der vi hadde stafett alla skiskyting. Øvelsen gikk ut på at vi skulle kaste fem tennisballer i ei lita grop i sanden. Alle lagene hadde hver sin grop, og alle var nødt til å treffe tre ganger. Dersom du bommet fikk du en strafferunde for hver bom. Den gikk ut på å løpe x antall runder i sanden, før vi fortsatte på en lang runde (fortsatt i sanden) rundt på stranda. Deretter vekslet vi, og neste man på laget skulle løpe, kaste og løpe. Kjempe morsomt, men utrolig tungt!!

Måtte prøve ut noen gamle cheerkunster på badet etter økta kun fordi jeg følte meg så sprek.

Siden det var siste kvelden måtte jeg også slå til med dette kjøpet her! Fineste niket-skjorta som nå er mi. Kjøpte også et par smågaver til mine nære og kjære hjemme i kulden. Goood fredagskveld til dere!


Dag 6 i Lanzarote

Da er nok en dag over, og vi legger oss i disse sengene for annet siste gang. Tidlig lørdag formiddag går flyet hjemover, og vi er i Haugesund cirka i 10tiden. Til tross for at jeg ikke har vært noe flink på bildefronten i dag tenkte jeg det var en fin mulighet å vise dere det eneste jeg har kjøpt her nede -rosa lommebok! Se hvor fin! Kun 4euro for denne herligheten her.

Vi startet med frokost og nøyaktig en time etterpå startet dagens lagkonkurranse. Som jeg sa tidligere i dag var det sandvolleyball, og til tross for dårlig vær og mye vind klarte vi oss kjempe bra. Stolt over laget! Videre skulle vi egentlig ha stupekonkurranse direkte etterpå, men på grunn av problemer med stupebrettet ble det stengt, og konkurransen utsatt. Vi gikk heller i gang med et slag tennis. Etter tennisen slappet jeg av en liten stund, og fikk også tatt en etterlengtet telefonsamtale hjem til min kjære mamma! Klokken fem var det tid for zumba, salsa, mambo og alle de dansegrenene som jeg nevnte sist gang. Jeg og Monica tok oss like gjerne en dukkert direkte etter dansingen. Da var vi dødsslitne, men likevel svømte vi hele åtte lengder i bassenget. For å si det enkelt -nå vet jeg hvorfor svømmere er så godt trent. Det er jo dødstungt uti der!

Snapchatbilder er vel bedre enn ingen?

Vi avsluttet kvelden ute som alltid. Og etter middagen tok vi et slag biljard. Happyhappy!


Første gang på lenge

I dag, for første gang på mange dager kommer jeg med to updates i løpet av en dag. Noen som gleder seg til jeg er tilbake til gode, gamle rutiner? Det gjør ihvertfall jeg. Storkoser meg her nede, og elsker varmen og sommerfølelsen, men det skal jammen bli godt å komme hjem til mamma, pappa, familie og nære kjære. I tillegg til desember og julestemning. Å se julenisser rundt omkring på husene her gir ikke akkurat den samme følelsen som når man ser dem hjemme. Jeg har også en del julepresanger jeg må få unnagjort før den store dagen. Hvordan ligger dere ann med julegavehandelen?

Jeg er forresten helt sminkefri på bildene over, og håret er kun satt i en rask hestehale. Slik har det vært hele uken, og det er såå deilig!


Dag 5 i Lanzarote

Dagen i går gikk i ett (bokstaveligtalt, men det kommer jeg tilbake til) noe som betyr at bloggingen dessverre ble utsatt til i dag. I går åpnet vi dagen med frokost før vi satte oss i bussen og kjørte til andre enden av øya. Bussturen tok omtrent en halvtime, og da vi kom frem knyttet vi skoene og hev sekken på ryggen. Vi skulle nemlig "gå" tur. Det var mer småjogging, og selve turen varte i akkurat 1time og 50minutter. Da vi kom frem til Puerto del carmen var vi helt ferdige. Vi bestilte oss mat på en restaurant, og rundt en time senere kom bussen og hentet oss igjen.

Da vi kom tilbake fra turen hadde vi nøyaktig en time på oss til å skifte, og gjøre oss klare til håndballtrening. Vårt lag gjorde det ganske greit, og vi er kun to poeng fra første plassen for øyeblikket. Det klarer vi lett å ta inn igjen i dag når det er sandvolleyball som står på programmet, som er vår spesialitet.

På kvelden så vi både på show, og var på karaokekveld etter det. Leggetid ble det ikke før godt over tolv, og derfor fant jeg det mer fornuftig å blogge i dag. Fin torsdag til dere alle!


Dag 4 i Lanzarote

I dag har vi hatt den første dagen med "dårlig" vær. Det vil si, det var ikke regn eller noe slikt, men ekstremt mye vind. Spanjolene her nede kaller det storm, men såå ekstremt var det ikke. Det første til at samtlige aktiviteter tidlig på dagen ble flyttet innendørs, og utover dagen ble alt stengt.

Tidlig på dagen, nærmere bestemt klokken 10, danset vi zumba. Det var obligatorisk, og alle i klassen både de med og uten rytmesans vrikket løs. Vi danset både zumba, samba, salsa, flamenco, mambo og mye annet. Holdt på i omtrent en time, og etter det var vi helt slått ut, derfor passet det fint at vi hadde booket yogatime klokken 12:15. Men der tok vi jammen feil, yoga var ekstremt tungt det også. Føler meg som superwomen at the moment. Vi trener så hardt her nede i varmen, og jeg elsker det!

Etter dans og yoga spiste vi lunsj, og det ble som alltid kyllingburger, og bestillingen foregikk såklart på spansk!

Vi slet litt med å finne aktiviteter etterpå, men endte til slutt med å låne oss en basketball å spille litt med den. Første mann til 21poeng, Monica vant den første runden, og jeg den andre. Midt i den tredje runden lå vi 7-7, og jeg sto med ballen på motsatt side av midtstreken, og spurte henne om jeg vant dersom jeg traff derfra (når jeg kastet baklengs vell og merke). Ingen av oss hadde tro på at jeg kom til å klare det, så kun sa ja. Jeg snudde meg rundt, kastet ballen over hodet, og gjett hva som hendte? JEG TRAFF KORGEN! Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv! Kanskje jeg skal gå over til å bli basketballstjerne istedenfor?

Superhappy! Bare synd jeg ikke har film av det.

Vi avsluttet dagen med den obligatoriske lagkonkurransen, som i dag var quiz. Tror ikke vi gjorde det så veldig bra på den, men om vi er heldige beholder vi fremdeles den nåværende første plassen. Resultatet får vi i morgen. Vi spiste så middag, før vi tok et slag biljard. Nå tar vi kvelden, og jeg ønsker dere alle en finfin tirsdag!


Dag 3 i Lanzarote

Kvelden i dag har jeg og min romkamerat, Monica, brukt på å klage tik hverandre om hvor helt utrolig vondt vi har i kroppen! Etter både surfing, sykkeltor(tur), tennis og masse annet rart er kroppene og musklene våre helt døde. Jeg hat blåmerker på ribbeina, gangsperr i rygg, mage, bein og alt annet, i tillegg gjør det vondt å sitte fordi rumpa mi er helt ødelagt etter syklingen. Hardt liv, men still, det er GØY!

Vi syklet på slik "vei" store deler av veien opp til vulkanen. Heeelt grusomt!

Fine og slitne.

Men fantastisk utsikt når vi endelig kom oss opp.

Vi gikk(dette er en underdrivelse, egentlig klatret vi, og ja, jeg har filmet det slik at dere får se senere) ned fra vulkanen, hentet syklene og syklet videre opp til en landsby der vi fant et bakeri. Vi er på andre siden av øya i forhold til der turistene er, så ingen i landsbyene her kan engelsk. Dermed var det en god mulighet for oss til å friske opp spanskkunskapene. Jammen klarte vi det også, det eneste vi nesten bommet på var at vi sa vann med kullsyre istedenfor uten, men det fikk vi fikset på ganske fort.

Etter pausen med bakeriet syklet vi hjem igjen, deretter for vi rett på en times tennistrening, så pyramidebygging som var dagens quizkonkurranse. Der vi forresten fikk andre plass!!! Kjempe gøy! Gleder meg til å vise dere bildet av pyramiden vår. Vi avsluttet med flere timer sandvolleyball, helt til det ble så mørkt at vi ikke så noen ting. Da var det tid for å ta kvelden!


Dag 2 i Lanzarote

Dag to har vært like fantastisk som én! Vi har nå kommet fint inn i rytmen, lært oss halvveis hvor ting er o dette labyrinthotellet, og ikke minst hatt tidenes treningsdag. Jeg har aldri vært så sliten sol jeg er nå tror jeg. Er faktisk enda trøttere i dag enn jeg var i går, og det skal godt gjøres.

Dagen begynte med at vi spiste frokost klokken åtte, før vi hoppet i biler og kjørte ned til andre siden av øya der vi skulle surfe. Alle utenom to stykk hadde lyst å prøve seg på surfing, og det var riktignok rekordmange. I forgje pulje hadde de bare vært 9stykker. Det sier litt om hvor sporty gjeng vi er haha!

Været var nydelig til tross for en del vind som endte med at sanden var i øynene på oss alle da vi reiste tilbake. I tillegg hadde vi drukket opp all sjøvannet, så stranda var rett og slett borte da vi forlot den.

Vi fikk alle utdelt våtdrakter og gule t-skjorter som vi måtte ha på! Fancy! Helt til vi skulle starte trening. Evig mange minutter med jogging i sand, før vi begynte med alle slags stafettøvelser, og avsluttet med tøying. Etter at vi hadde gjort det var det på tide å hente brettene, og vi øvde mange ganger på å hoppe opp på brettet. Det er ekstremt mye teknikk i surfing. Altså, ekstremt mye! I tillegg et det dødstungt, lurer på om jeg skal bli surfer.. Bare fordi jeg garantert hadde fått DEN trente kroppen da!

Vi surfet (det vil si gikk ut, la oss på brettet, tok ei bølge, prøvde å hoppe opp, falt uti, gikk ut igjen) i mange timer, før vi tok en lunsjpause. Da fikk vi en stor baguette, en energibar og en juice hver. Kjempe god mat!

Etter pausen var første gang jeg klarte å stå skikkelig en gang. Klarte å stå et par ganger til i løpet av dagen også. STOLT! For de av dere som ikke har prøvd surfing bør gjøre det om dere får muligheten! Det var kjempe kjekt, og ekstremt god trening.

Vi gikk å spiste itte treningen, før vi begynte på økt to. Det var lagkonkurranse, og vi spilte badminton. Det høres ekstremt lett ut kanskje? Vel, det var den tyngste badmintonøkten jeg har hatt i mitt liv. Frem og tilbake, opp og ned. En ting er å spille vanlig, men om det er konkurranse blir man dødssliten av å løpe att og frem hele tiden.

Har hatt en fin dag med fine folk, og gleder meg ihjel til morgendagen. Da skal nemlig jeg og Monica på oppdagelsesferd her på øya. Vi har enda ikke vært utenfor senteret (bortsett fra surfingen), så det kommer til å bli så gøy å få sett litt mer av naturen her. Krysser fingrene for at vi ikke sykler osa vill!


Dag 1 i Lanzarote

Da ligger vi i sengene klar for å ta kveld etter første dag på samling i Lanzarote. Jeg har nå vært våken i hele 39 timer så og si i strekk (det vil si utenom et par minutter jeg duppet av på flyet), og det er ny rekord med klar margin! Jeg har tatt ganske mange bilder i dag, så istedenfor å skrive en roman, og deretter legge til 100bilder, skriver jeg heller en liten bildetekst under hvert av bildene.

Flymaten, som var en av de beste jeg har spist! Det pleier alltid å være litt små ekkelt, men i dag var det kjempe godt! Kanskje har det noe med mangelen på søvn, men det tviler jeg på.

Flinke Monica, som klarte å knekke kniven på grunn av det eneste kjedelige med maten -det harde smøret.

Første gang jeg har hatt dekning på mobilen oppe i lufta.

Litt bilder tatt i fra bussen på vei til hotellet.

Alle slags bilder fra hotellet og rommet vårt.

Juletreet i resepsjonen! Julestemning!

Solnedgang!

Vårt kreative klesstativ! Håndklærne må tørke før surfekurset vi skal på i morgen tidelig. I tillegg var vi på tenniskurs før i dag, jeg har filmen litt fra det, så mulig jeg lager en liten film fra turen når vi kommer hjem. Men nå MÅ jeg sove! Godnatt alle fine!


Lange timer på flyplassen

Jeg tenkte jeg kunne komme med en aldri så liten update her fra Stavanger. Nå har jeg vært våken i hele 23timer, og begynner å bli rimelig overtrøtt. Bussturen hit til Sola gikk overraskende bra, og vi møtte ikke på noen forsinkelser, det resulterte i at vi måtte vente i timesvis her på flyplassen. Flyet går ikke før klokken halv åtte, og når vi først ankommer Lanzarote er det rett ut på treningsøkt nr.1! Altså ingen søvn på meg de neste 17 timene.. Ser uansett frem til en kjempe gøy og sporty uke -med eller uten søvn. Håper dere har en fantastisk lørdag! God morgen forresten! Det er utrolig mindfuck dette her, det nærmer seg morgen, men både hode og kroppen min sier det fortsatt er kveld.

Energipåfylling på ferjen!

Nesten alene på flyplassen tidlig på morgenkvisten!

Sjekk dette romantiske toalettet på flyplassen, med både røde roser, røde hjerter og koselig, rolig musikk. Jeg har vært veldig flink til å ta bilder den første dagen, hva synes dere?


Trening i varmen

Tiden tikker nedover, og nå er det kun to dager igjen til jeg tar turen sørover mot Lanzarote på treningssamling. Jeg kjenner det kribler i magen bare av å tenke på at jeg snart er nede i varmen å trener, soler meg og har det finfint. Jeg har nå funnet frem kofferten min, og sitter nå med pen og papir for å skrive ned pakkeliste. Det er noe jeg elsker! Lister, lister og flere lister. Dette er første gang jeg skal være på treningssamling i et varmere land, og jeg føler jeg har glemt noe. Er det noe dere selv har erfaringer med som er viktig å ha med seg på en slik tur så legg gjerne igjen en kommentar! 

Kanskje jeg rett og slett bare skal pakke ned meg selv og ikke bry meg om resten.. Å pakke er alltid så vanskelig! Haha.


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits