Julegave fra meg til dere


God morgen, og god jul! Siden det i dag er julaften, og man skal være ekstra snille, har jeg tenkt å dele ut en julepresang til en av leserne mine. Dere har fulgt meg siden jeg startet opp denne bloggen i januar i år, og hele året har dere vært gode som gull. Det er på slike dager som dette man får igjen for å være snill resten av året, og derfor trekker jeg en heldig leser til å få denne julegaven i posten på nyåret.

Gaven inneholder en sort topp størrelse S (link for nærmere titt, her), en sort singlet størrelse M, en finstrikket aprikosfarget genser størrelse S. Alle klærne er ubrukte (prislapp henger fortsatt på) og er bestilt fra nettet. Av den grunn at returtiden gikk ut har dem siden bare ligget i skapet å tatt plass. Jeg har også lagt ved litt forskjellig sminke i julegaven. Blant annet en korrekturkrem til ansiktet, den fjerner porer, hudormer, kviser og skal også minske rynker (ligger fortsatt i innpakningen, aldri brukt), fem forskjellige lipglosser (alle er selvsagt ubrukte), og til slutt av sminken; en makeup base. Denne smøres ut i fjeset før man påfører sminke for at sminken skal sitte lenger og bedre. Jeg har i tillegg valgt å legge til en sølv stjernesmykke (det er kun farget sølv, men laget av kirurgisk stål) og en uåpnet turkis neglelakk.

For å være med i trekningen av julegaven må du legge igjen en kommentar med navn og epost, samt like facebooksiden min her (jeg sjekker). LYKKE TIL! 


Hva er det i pakken?

For en god følelse jeg har i kroppen nå! Ingen kan si at trening ikke hjelper på humør og energi i hverdagen. Det er faktisk vitenskapelig bevist at når vi trener skiller vi ut noe som kalles lykkehormoner i blodet, det betyr at vi får mye mer energi til å gjør det vi vil, og vi blir faktisk lykkeligere av å trene. Enda en grunn til å ikke ligge på sofaen hjemme med potetgull, cola og tv som sin beste venn. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg har gruet meg til denne økta ei stund, jeg var så spent på å se hvordan kroppen hadde reagert på å være borte fra all trening i to uker. Jeg har gått ned en god del i vekt, men i følge legen er det kun glykogenlagrene i musklene som er tømt, og dem vil fylles opp igjen så snart jeg begynner å bevege meg igjen. Jeg kan ikke si at økta i dag morges var lett, men det kunne vært så uendelig mye verre, så jeg skal absolutt ikke klage. Neste stevne er ikke før i januar, men det neste jeg kommer til å satse på er NM senior i mars. Med andre ord har jeg god tid på meg til å komme tilbake i god formen, og enda litt lenger!

Men over på noe helt annet, da jeg kom hjem fra skolen i dag sto det en pakke å ventet på meg. Blir like glad hver gang! Er det noen som klarer å gjette hva den inneholder? Du kjenner kanskje igjen embalasjen? Skriv i hvert fall hva DU tror det er, og den/de som får rett vil bli linket! Du kan gjette hvor mange ganger du vil.






Vinn treningsklær

Som jeg nevnte tidligere i dag, skal jeg nå holde min første konkurranse. Jeg har gått gjennom treningsskuffen min og funnet ubrukte klær som jeg tenkte å gi vekk til dere. Er mye bedre både for dere, meg og miljøet! Haha.

Reglene er enkle:

1. Lik facebooksiden min her. (Jeg sjekker)

2. Oppgi navn, epost-adresse (denne er det kun jeg som kan se) og hvilke(t) av plaggene du vil ha(1,2,3,4 eller 5).

3. Det er fullt mulig å kommentere flere ganger, noe som naturligvis øker vinnesjansene, men husk å oppgi informasjonen i hver av kommentarene.

 

Slik trekkes vinnerne:

Den første kommentaren, den siste kommentaren og de tre siste er tilfeldige midt i. Jeg kommer til å avslutte konkurransen i morgen klokken 18.00, altså om litt over ett døgn. Vinnerne blir kontaktet på epost (derfor er det viktig at denne stemmer) og der sender du adresse og fullt navn. Kommentarene kommer til å være skjult helt til i morgen slik at ingen utenom meg ser verken hvor mange som har kommentert, eller hvem som er den første/siste.

LYKKE TIL!





#konkurranse #vinn #treningsklær


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

Arkiv



Instagram



Annonser







Design


hits