Innkjøp - treningstøy

Nike pro treningsshorts

Jeg trener som regel i lange tightser, men da jeg så denne i butikken falt jeg pladask. Den er såå fin, og sitter utrolig bra på. Den strammer akkurat passe rundt livet, ikke så mye at det buler ut men heller ikke så lite at den sklir ned. Min nye favoritt shorts og absolutt et must nå når vi går mot den varme årstiden. 

Casall treningstights

Denne var jeg veldig i tvil om jeg skulle kjøpe eller ikke på grunn av prislappen. Likevel tok jeg den med inn i prøverommet, og da bestemte jeg meg fort for at jeg måtte ha den! Akkurat som shortsen over -strikken i livet er perfekt. Jeg synes også den er dødsstillig designet, det er mye morsommere å trene med slike livlige treningsklær.  

Nike treningstights

Denne er så lik min favorittights som det er mulig å komme. Den er i samme merket (selvsagt) og den eneste forskjellen er at denne er laget i et litt tykkere stoff. Jeg har fortalt dere før at den modellen som er favoritten min ikke lenger er å finne i butikkene, men det er da jeg priser meg lykkelig for at det finnes kopier! Jeg ser for meg at denne kommer til å bli nok så lik etter et par runder i vaskemaskinen. Me love ♥

 

ZMA-X

Jeg kjøpte meg også en ny boks med ZMA-X da jeg begynner å gå tom her hjemme. Tidligere har jeg bestilt dem på nettet, men ble kjempe glad da jeg fant dem i butikken. Det er så mye enklere i lengden.


Innkjøp - Kari Traa ++

Nike treningsgenser

Kjempe deilig stoff og verdens nydeligste farge. Det er i tillegg en kompresjonstopp, noe som gjør den ekstra deilig å trene i.

 

Kari Traa jakke

Nydelig jakke fra Kari Traa som kan brukes både til trening og hverdags, dette er en fleecejakke som er god og varm samtidig som den puster bra. Jeg fikk en helt lik til bursdagen min i fjor, bare i en annen farge. Syntes denne fargen var så pen at jeg falt pladask!


 

Kari Traa treningstights

Jeg har et par Kari Traa tightser fra før, men begge dem er i samme modell bare forskjellige farger, derfor var det spennende å teste ut om jeg likte en av de andre modellene i dette merket like godt. Og ikke overraskende gjorde jeg det. Denne er i supertynt stoff noe som gjør den kjempe deilig å trene i, det er nesten slik at du glemmer at du har den på. Men selv om den er i tynt stoff er den ikke gjennomsiktig! 

 

Frank Shorter treningstights

Dette er den første treningstightsen jeg har i dette merket, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er fornøyd. Den er ikke på høyde med Kari Traa, men jeg ser absolutt ikke bort i fra å kjøpe flere tightser i dette merket senere. I tillegg er utseende på denne tightsen kjempe fin, spesielt alle de rosa detaljene. Me love! 

Har du noen favoritter? Noen du kunne tenkt deg selv?


New in from sheinside

Nå har jeg endelig fått til sånn noenlunde okei bilder av innkjøpene mine fra sheinside! Jeg er såå fornøyd med absolutt alt, spesielt den røde jakka! Jeg kjøpte hele fire jakker, da jeg har for vane å kun gå i ei eneste jakke hele sesongen, nå har jeg masse å bytte mellom. To av dem er vårjakker, og to vinterjakker. I tillegg kjøpte jeg også to gode varme gensere. Si gjerne hva dere synes!

Kjempe god, og ikke minst varm strikkegenser, i verdens fineste farge.

Denne genseren er også kjempe god, og den ble prøvd ut i antrekket allerede i går.

Nydelig, rosa vårjakke som jeg gleder meg ihjel til å bruke når det blir litt varmere i været igjen.

Favoritten! Ååh, tror ikke jeg trenger å si så mye mer om denne, bildene snakker for seg selv.

Lik som den over, bare i grønn. Og nei, jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg syntes var finest, derfor tok jeg begge..

Og til slutt ei kjempe fin, grønn vårjakke!


Gaver #1 Treningsklær++

Å blogge er søren ingen enkel oppgave.. Nå har jeg sittet i mange timer bare for å få dette innlegget ferdig før jeg la meg. I halv elleve tiden fikk jeg idèen om å vise dere det jeg fikk av mamma, pappa og lillesøster i dag. Siden da har jeg tatt drøssevis av bilder, lagt inn bildene, redigert dem, satt dem sammen, lagt til tekst, skrevet dette innlegget og endelig er det klart for dere. Nå når alle sover.. Haha!

Verdens søteste drikkeflaske med et utrolig godt sitat, og fargen på flasken var uten tvil prikken over i-en! Rooosa.I tillegg boka til Kristine Weber, Sunn og Sterk med protein, må ærlig innrømme at jeg har vært fan av bloggen hennes i en evighet, og da jeg fikk denne boka ble jeg sååå glad. Her står drøssevis av utrolig gode, sunne oppskrifter!

Hårbånd fra Kari Traa, perfekt på trening for å få alle de små hårene bort fra ansiktet!

Sjekk denne nydelige Kari Traa fleece genseren da! Den har jeg gått med i hele dag, og det er definitivt en lykkegenser, jeg besto jo oppkjøringen! ;-)


Treningsgenser, denne også fra Kari Traa, mitt favoritt merke innen treningsklær!

Utrolig fin treningstopp fra get inspired!

Enda en treningstopp, denne fra casall, og jeg har kun èn ting å si! Jeg er forelsket i utformingen av ryggen på denne toppen, sjekk hvor fin den er da! Fremhever virkelig rygg- og skuldermuskulaturen.

Butterfly treningstopp fra favorittdesigneren, i favorittfargen! Haha, er ikke så mye mer å si om den. Har en omtrent lik, bare i singlet, og denne var minst like behagelig på, og minst like fiiiiin!

Nå som vinteren og kaldere tider nærmer seg er det godt å ha noe å holde hodet varmt med, og Kari Traa slår til igjen. Hun er utrolig, treffer på både farge og form hver eneste gang.

Og til slutt, denne kjempe deilige treningstightsen, også fra Kari Traa!


Lycke bringer lykke

I går da jeg skulle kjøre til skolen løsnet reimen på skoleveska akkurat i en sving. Fikk heldigvis tatt tak i veska før jeg mistet den, men jeg ble nødt til å knytte reima fast resten av dagen. Den holdt hele gårsdagen, og helt frem til for noen timer siden, da den igjen løsnet. Jeg kjørte på vei hjem fra mormor og morfar da dette skjedde for andre gang, denne gangen kjørte jeg heldigvis bil, så det var ikke like stor krise denne gang. Mormor satt ved siden av meg da det skjedde, og hun sa også at hun skulle kjøpe ei ny skoleveske til meg. Se bare hvor fin den er! Fant ut at det også var ei merkeveske etter at jeg kom hjem. Jeg har egentlig aldri vært helt for merkeklær og merker generelt, men nå visste jeg heller ikke det da vi kjøpte den. Lycke heter veska, synes det var et utrolig koselig merkenavn haha. Forhåpentligvis gir den meg masse lykke også, med tanke på prøver og eksamener nå dette siste året.Innkjøp 16.09.13

Lovet dere bedre bilder av innkjøpene i kveld, men det tok jammen tid. Enkelte dager vil ikke macen min samarbeide, og i dag er en av dem. Jeg måtte derfor etter å ha tatt bildene legge dem inn på macen, laste dem opp i bildegalleriet på blogg.no, laste de ned igjen på ipaden. På ipaden redigerte jeg dem i en utrolig dårlig app. Noen som har tips til noen gode redigeringsapper? Ikke noe skikkelig fancy, men kun lysstyrke, farger, kontraster og slike ting. Etterpå lastet jeg nå de redigerte bildene opp igjen på blogg.no, og sitter nå og blogger fra ipaden.

Jeg må bare få beklage den elendige bildekvaliteten (og redigeringen), men det ble bare slikt i dag. Håper dere likte innkjøpene likevel, og dere skal uten tvil få se mer av dem i tiden fremover. Skal blant annet bruke en av de nye toppene i antrekket i morgen, klarer du å gjette hvilken?

Hva synes du?


Shoppebelønning

I siste time på skolen i dag hadde jeg kjemi, og vi fikk igjen resultatet fra fredagens prøve. Gjett hvem som fikk beste karakter i klassen?? Jo, jeg! Holdt på å gråte av glede, og ble super stolt og kjempe fornøyd. Det første jeg gjorde var å løpe ut på gangen og ringe pappa, haha. Av den grunn bestemte jeg meg også for å shoppe etter skolen. Har faktisk ikke kjøpt et eneste klesplagg siden jeg var i Bulgaria i sommer, så jeg hadde litt å ta igjen. Jeg fikk kjøpt meg både jakke, treningsklær og vanlige klær. Under får dere en liten smakebit på favorittene fra hverdagsklærne, bedre bilder får dere i kveld etter trening. 


SOMMERfugl høst

Nå når høsten begynner å komme for fullt, er det viktig å holde igjen på det lille av sommer vi fortsatt har. I dag har jeg svevd rundt som en liten rosa sommerfugl, og kunne nesten ikke hatt det bedre. Fikk denne utrolig fine toppen av mormor, og hvorfor hun ikke ville ha den aner ikke jeg, den er jo så fin! Følte vi var tilbake i juni da jeg fikk denne på, og plutselig ble ikke høsten så mørk likevel. Hva synes dere? Flere som også liker å gå i sommerinspirerte klær nå på høsten?❤Mine russeklær

Nå er endelig russeklærne mine bestilt, i siste liten. Har etter lang betenkningstid, og mye frem og tilbake bestemt meg for det dere ser under. Jeg har valgt grunnpakke 2, som vil si at jeg kunne velge mellom mye forskjellig fra nettsiden, men til en mye billigere pris. Solbrillene for eksempel, de tror jeg aldri jeg hadde kjøpt hvis de ikke hadde vært med i grunnpakken, men nå fikk jeg alt sammen billigere enn jeg hadde gjort uten solbrillene, dersom jeg hadde kjøpt alt for seg selv. På bildene under er alle klærne avbildet i rødt, men jeg er altså blåruss, blå makt!


Synes buksa var utrolig søt med blondedetaljer på, itillegg virket størrelsen perfekt da jeg prøvde den på onsdag, og mønsteret på anklene er kjempe pent!


To t-sjorter og en hettejakke. Jakka er av fleece, og verdens varmeste, mykeste og deiligste! Denne kommer definitivt til å bli brukt mye under russetiden.


Tre par solbriller, som også var med i pakken.


..og til slutt, russekortet! Dette kan jeg endre helt frem til november, så har enda god tid til å finne ut hvilket sitat jeg skal ha. Ellers tror jeg resten er nok så bestemt.


New inDa jeg og lillesøster var på samling i Tønsberg var mamma og pappa på cruise og svenskehandel. I Sverige fant de da en hel del med ting, og da også noe til meg. Noe av det har dere allerede sett her på bloggen, men tenkte like så godt å vise dere alt på en gang. Tusen takk mamma og pappa!❤Verdens mykeste og deiligste genser, så utrolig god. Singlet, deo, sokker, smellepulver, shorts og USA ullpledd.

Sminkefjerner, øyensminkefjerner, maskara og eyeliner. Maskaraen anbefaler jeg dere alle å teste ut om dere ser den i butikken, det er en av de beste jeg har hatt hittil. Den forlenger vippene samtidig som den ikke klumper i det hele tatt. Den har også en kost med korte børster på ene siden og lange på den andre slik at du får med deg hver eneste vippe, også dem helt i øyekanten.

Kameraveske og mini kamerastativ. Stativet er faktisk overraskende stødig, og det kan også stilles, både i høyde og vinkel.

 


Stay turned

Lørdagen så langt er gått til å slappe av og å gå gjennom treningsskuffen min, og det trengtes virkelig. Noe av det jeg synes er kjekkest å kjøpe når jeg er på shopping er treningsklær og kjoler. Dermed har jeg plenti av begge, jeg gikk gjennom treningsskuffen min i dag av den grunn at den ikke lenger kan lukkes uten at den står på spreng.. Haha, jeg fikk plukket ut alt som jeg ikke bruker og alt som ikke lenger passer. Lillesøster har valgt det hun vil ha, resten har jeg gått igjennom hva som er mye brukt og hva som er så godt som nytt. Nå sitter jeg igjen med en treningstights og fire treningstopper som (nesten) aldri er brukt, og tenkte at siden jeg har blogg kan jeg heller holde en liten konkurranse i stedet for å kaste dem. Konkurransen kommer i løpet av dagen, så stay turned.Innkjøp fra sverige

Kort oppsummert har dette vært tidenes sommer, med sol, sene kvelder, tivoli og evige lange shoppingrunder. Det var flere av dere som ville se innkjøpene fra Sverige, og hva gjør jeg ikke for dere? Er utrolig fornøyd med alle innkjøpene, men det blir litt mye å vise dere aaalt. Derfor har jeg plukket ut favorittene, og jeg må bare si -guuud, det er billig i nabolandet vårt. Nesten så jeg får lyst til å flytte dit.

 

Skinnjakke med ull og flekkete jeans

Skinnjakka er utrolig behagelig, og jeg synes også den er nydelig. I tillegg blir den nok deilig når det begynner å gå mot kaldere tider, i og med at den er av ull og skinn. Buksa er blitt en storfavoritt i skapet, den var bitteliten da jeg holdt den opp, men det er masse strech i den og det gjør at den former seg akkurat etter kroppen. Elsker!!❤

 

Stor blomsterveskeVeska er skikkelig god og kjempe stor, den er perfekt om sommeren når man skal på stranda, som skoleveske eller rett og slett bare til vanlig håndveske dersom man er avhengig av å ha mye med seg.

 

Rosa dongerijakke


Det jeg falt for med denne jakka var definitivt fargen, så sommerlig og frisk. Den sitter også utrolig godt på, og er perfekt dersom det er for kaldt til å gå uten jakke, men for varmt til å gå med en vanlig.

 

Blå sommertoppLettere og friskere topp skal man lete lenge etter. Se for deg denne over bikinien på stranda sammen med en kort shorts. Å, glede!
Sportsbher i friske farger
Trenger jeg si mer? Utrolig pene, stramme og de puster også godt. Gjett hva dem kostet? 79,- per stykk, det er latterlig!
Små nødvendigheter


Bodybutter med kiwi og lime lukt, tre bokser med foundation på grunn av den utrolig lave prisen, to forskjellige ansiktsmasker og ett rosa armbånd. 

 

Hva synes du om innkjøpene?


Slik får du pene neglerI dag var jeg så heldig og fikk booket time hos Manikyr ala Marthe! Det er virkelig verdt å bruke pengene på henne om man føler man trenger å friskes opp litt. I løpet av den timen (eller to) jeg var der fikk jeg meg mange gode lattere, jeg fikk pen og pyntet neglelakk både rundt, oppå og under neglene! Det er ikke noe de tilbyr overalt, hæ? Som jeg sa, anbefales på det sterkeste. Om du verken har tid eller penger til noe slikt har jeg likevel fanget opp noen gode tips til dere.

Det viktigste er å først ta på klær man er lite redd for. Å få neglelakk på klærne gir nemlig ekstra poeng. Og når man skal sette i gang gjør det ingenting om du først tar feil farge på neglelakken, for da er det bare å vente til det tørker for så å legge ny lakk med rett farge over! Det gir i følge min nye manikyrist ekstra pent resultat. For å oppsummere, klin på neglelakk i riktig -eller feil- farge både over, under og gjerne rundt neglene! ;-)
Det beste tipset jeg kan gi er likevel bare å ta seg en tur innom Marthe, men jeg anbefaler dere å eventuelt ha god tid den dagen!


Kjolegær'n

Har nettopp gått gjennom kjoleskuffen min, som jeg snart må utvide til to(?). Har så utrolig mange kjoler, det er liksom noe med det som gjør at jeg ikke kan si nei. Har plukket ut ni stykker som jeg ønsker å ha med meg til syden om et par uker, men vet at jeg ikke kan ha med så mange. Derfor lurte jeg på om dere kunne si hvilke dere synes er finest? Gjøre valget litt lettere for meg! Haha, det er neimen ikke lett å være jente.Hvilke(n) av kjolene likte du best?


Selvpleie

Har brukt kvelden på selvpleie, det er så deilig. Synes alle skal sette av tid til å slikt i blant, man føler seg så bra, ny og frisk etterpå. Slike ting går heller ikke bare utover en selv. Det er nemlig slik at om du føler deg fin, smiler du automatisk mer, noe som fører til at du smitter glede over på andre. Pluss, pluss, pluss eller hva? Jeg har fikset neglene, både på fingre og tær. Tatt ansiktsmaske, og smørt hele kroppen inn i bodylotion. Ønsker dere en super onsdagskveld videre! Jeg skal hvert fall kose meg, har nemlig helg nå.♥Rommet mitt

 

Akkurat ferdig med å rydde rommet, nå er det endelig rent og pent igjen. Sååå deilig! Klokken ble litt mer enn forventet blant annet på grunn av at jeg er så god på å flytte fokuset vekk fra ryddingen og over på noe annet. Noen som kjenner seg igjen? Dersom jeg ser noe det er lenge siden jeg har brukt, da tenker jeg for det meste på klær, kan jeg fort finne på å prøvde plagget, som fører til at jeg prøver ett annet, og slik fortsetter det til jeg innser at jeg er nødt til å rydde igjen. 

Men nå er det sent, natti flottinger!


Innkjøp 23.05.13

I dag har jeg fått mye nytt inn i garderoben min! Blant annet har jeg vært på senteret og kjøpt meg en ny bikini nå som sommeren nærmer seg. Da jeg gikk rundt å tittet på klærne ble jeg utrolig varm ettersom jeg hadde på meg ullgenser. Dermed ble det min unnskyldning til å kjøpe meg en ny singlet.


Amerikansk inspirert singlet, så fiiin! 


Dette er bikinien jeg endte opp med å kjøpe. Elsker den! Kjøpte en helt vanlig svart bikinitopp i tillegg.

Da jeg skulle hjem fikk jeg melding på mobilen at pakken med treningsklær fra sportsmat hadde kommet. Dere kan tro jeg gliste da jeg så det! Jeg kjørte innom posthuset på vei hjem. Lillesøster og jeg var så heldige å fikk en treningstights, en treningstopp og en genser av mormor, og det var altså denne jeg hentet. Tusen takk♥


Utrolig pen treningstopp, den kan dere finne her (også i svart). MXDC tightsen satt utrolig godt, og den finner dere her (finnes i mange farger)


Kjempe deilig treningsgenser som er vel så fin til å bruke utenfor treningslokalet også. Finnes her (også i fargene blå og lilla).

 


Red is the new black

Jeg så gjennom kjolene mine for noen dager siden da været plutselig tok en helomvending, og gjett hva jeg fant? Nemlig en kjole som jeg rett og slett hadde glemt ut at jeg hadde. Den er såå nydelig nå om sommeren. Kjøpte den i fjor på nelly, men de selger den enda. De har den også i svart, men jeg synes den røde var peneste. Gleder meg til det blir så varmt at jeg kan begynne å bruke denne. Den blir definitivt en favoritt i Bulgaria om noen uker!♥Hva synes du om kjolen?


Hairspiration

Prøvde meg på en ny frisyre i dag. Eller egentlig var det bare hestehalen som ble løs, og begynte å falle ut, men istedenfor å feste den på ny lot jeg den bare henge. Hva synes dere? Liker eller ikke?Mykt og deilig

Gjett hva jeg fikk av mamma og pappa i går da? Nemlig det beste, mykeste og varmeste pleddet jeg noen gang har hatt, og i tillegg er det i en nydelig lillafarge. Forelsket meg med en gang. Pleddet er av 100% polyester, og ubeskrivelig mykt. Dette er perfekt for meg som alltid fryser så lett. Fryser serriøst hele tiden, og et pledd å tulle rundt meg da er absolutt ikke feil. Var like før jeg gikk å la meg med det i går, haha, ville ikke legge det fra meg. Tusen takk for pleddet! Kunne virkelig ikke passet bedre♥

Ser det ikke deilig ut?


Før og etter-bilder av håret

 

Som jeg lovet dere, skulle dere få før og etter bilder. Vel, her er de. Det ble litt dårlig i og med at jeg ikke har så rett hår på før-bildet som jeg har på etter-bildet, men man ser lett at det til høyre er kortere, og også tynnere, men det er på grunn av rettetangen. Da jeg kom ned til frisøren fikk jeg med engang høre at jeg hadde slitt hår, noe jeg visste fra før, men jeg fikk også beskjed om at det her måttes ta en del. Og BAM da jeg fikk se i speilet etterpå var det kort, på grensen til skallet slik jeg snakket om tidligere. Man ser ikke like stor forskjell på bildene som jeg kjenner det, men det er helt utrolig merkelig og uvant med så kort hår som nå. Men når det vokser ut igjen, blir det mye tykkere og sunnere, så det var vel verdt det. Kanskje.

 

Ser du forskjellen? Hva var finest, før eller etter?


Forandringer fryder

Sitter på Bademiljø Kr.Lindtner Sivertsen sammen med lillesøster nå, men vi er ikke her for å kjøpe bad. Mormor, morfar og onkel driver nemlig denne bedriften på egenhånd, og vi sitter nå å venter på å klippe tuppene. Håret skal nå bli nytt, friskt og sunt. Grugleder meg, det var faktisk lillesøster som overtalte meg til at vi skulle til frisøren i dag, hadde det vært opp til meg hadde jeg ventet så lenge som mulig, slik at håret ble helt flisete og slitt. Haha, typisk meg! Men nå er det kun et kvarter igjen til vi rusler nedover.
Fineste vovvoven til onkel med navn Eddie, selveste vakthunden i butikken. Ingen som kommer unna med noe her, når han passer på. Hihi, han er virkelig en av de snilleste hundene jeg vet om, gjør ikke en flue fortred.

 

Hva synes du?


Litt blir til mye blir til mer

Jeg skal til frisøren i morgen.. Som jeg gruer meg. Hater å klippe meg, spesielt når det bare er for å stusse. Jeg liker langt hår, og noe av det verste som finnes må være når du er hos frisøren, og sier du bare vil kutte så lite som mulig på lengden, men når du er ferdig er du nesten skallet. De klipper alltid så mye når de først er i gang. Jeg får vel bare bite tennene sammen, og tenke at det er dette som er det beste. For dersom man ikke stusser inni mellom blir det hvert fall ikke lenger.

 

Jeg skal såklart ta før og etter bilder til dere, som dere får se i morgen!

Hvor ofte går du til frisøren?


Lille speil på veggen der, hvem er vakrest i landet her

Som jeg fortalte i går, hadde vi tentamen på skolen i dag. Norsk hovedmål. Oppgavene var egentlig ganske dårlige, som det pleier å være, med unntak fra ei! Denne gangen fikk jeg ei oppgave som gjorde at jeg bare skrev og skrev. Likte den så godt, og kunne virkelig skrevet ei bok om dette føler jeg. Oppgaven var å skrive en saktekst om skjønnhetsideal. Jeg valgte artikkel, som er det jeg liker best å skrive. Valgte å dele den med dere, så kan dere bedømme om jeg har gjort en god jobb i dag eller ikke. Bildene er lånt fra weheartit.

 

Skjønnhetsideal. Et sterkt ord. Hva mener man egentlig med det? I ordboka står det at skjønnhetsidealet er et skjønnhetsforbilde. Hva ligger i det ordet? Er det om å gjøre å være den peneste? I så fall hva er pent, og hva er ikke? Skal man være det andre mener er pent, eller slik man selv synes er penest, selv om det strider imot hva alle de andre mener? Det florer mange spørsmål rundt dette emnet, og det er kanskje noe av det som er mest individuelt også. Alle er forskjellige, og alle har forskjellige meninger. Forskjellige meninger om hva som er pent, og hva som ikke er det. Hvordan kan man da vite hva som er penest?

Mennesker rundt om i verden - kanskje mest jenter - bruker mye penger på eksklusiv sminke, dyre merkeklær, hår og plastisk kirurgi. Dette er med på å bygge opp presset for å se bra ut. Da man på 1500-tallet ikke hadde alle disse mulighetene til å forandre utseendet var naturligvis presset mye lavere, og da kan vi tenke oss hvordan verden er 100 år frem i tid. Kanskje kan man ha problemer med å finne ett eneste naturlig menneske, og med naturlig mener jeg en person uten noen form for pynting på utseendet. Finner man en person uten sminke? Kanskje. Men har den samme personen aldri utført kirurgiske inngrep eller brukt penger på noe som kan forandre aspekten? Neppe.Hva er pent? Er jeg pen? Er du? I følge flertallet er det å være pen slik som kjendiser er. Er de skjønnhetsidealer da? Et skjønnhetsideal må være en person som selv er vakker, og som andre ser opp til. Andre ville drept for deres utseende. I de fleste tilfeller er dette en kjendis. Hvorfor? Kanskje fordi de er kjent fra før, og derfor blir lagt mer merke til - ergo man får øynene opp for hvor pene de egentlig er. Eller kanskje fordi kjendiser i de fleste tilfeller har drøssevis av penger, og dermed uendelig mange muligheter til å forandre på utseendet akkurat slik de vil. I noen tilfeller kan man også finne dem som blir kjent på grunn av utseendet, da har man i hvert fall et godt grunnlag for å oppnå det såkalte skjønnhetsidealet.

Er det positivt å være et skjønnhetsideal? Man er uimotståelig pen, beundrerne står i kø, og man får det man vil kun ved å peke. Det er vel positivt? Eller? Dersom man ser litt mer enn bare utsiden kan man oppdage at denne personen også kan ha problemer og krangler med familien slik som alle oss andre. Denne personen kan også få sykdommer, eller miste noen de er glad i som alle oss andre. Denne personen kan også ha en dårlig dag slik som alle oss andre. Men i tillegg til alt dette har en kjent person media rundt seg så å si hele tiden. Dersom dette idealet gjør noe galt eller feil blir det forsterket hundrevis av ganger, og havner på forsiden av nasjonale og internasjonale magasiner verden over. Skal man på en prisutdeling eller fest, blir klesvalget mange ganger vanskeligere fordi forventningene allerede er skyhøye. Alle forventer at han eller hun ser bra ut, alle forventer at personen kommer i noe nytt, noe overraskende, og noe praktfullt. Hvor lett er det da å komme til festen med fjorårets antrekk, gårsdagens frisyre og et usminket ansikt? Det går ikke.Å være et skjønnhetsideal har både positive og negative sider. Kvinner og menn i alle aldre ser ofte opp til sitt skjønnhetsideal, de ser opp til det de mener er pent. Det de mener er perfekt. Mange følger strømmer, mens andre våger å gå mot. Noen mener den siste vinneren av Topmodel er pen, mens andre liker bedre han sære, lave og litt lubne i x-factor. Noen av skjønnhetsidealene kan være helt uvitende om at personer der ute ser opp til dem. De kan til og med ha dårlig selvtillit, hate seg selv og være selvkritisk til tusen. Andre igjen er fullt klar over hvor vakre de er. Med enkelte kan det gå så langt at de elsker seg selv høyere enn andre. Aldri har vi vært like, og aldri vil vi bli det. Men alltid har vi hatt noen å se opp til, og alltid vil vi ha det. Et skjønnhetsideal.


Svar del 2

Hva heter du på ekte?

Jeg heter Linn Therese Dagsland.


Hvor gammel er du?

Jeg er 17år, blir 18 i november. Altså 95-er.


Hva er din favoritt farge?

Har ikke noen spesiell favorittfarge, men jeg veldig glad i lilla, rosa og blå.

 

Har du dyr?

Ja, jeg har en undulat med navn Kiwi. Ellers har vi i familien 2 kaniner og akvariefisker.

 

Hva liker du av mat?

Vil si jeg liker en del, er ikke noe superkresen, men favoritten er nok tacosalat eller kylling. 


Har du en hobby?

Liker veldig godt å ta bilder, også har jeg jo bloggen da.
Hva liker du best av sommer og vinter?

Liker sommeren best! Sol og varme er det ingenting som kan måle seg med, selv ikke et snødekket landskap.

 

Hvor kjøper du helst klærne dine?

Har ikke kjøpt så mye klær i det siste, men når jeg shopper er det som regel på nett, nelly.com er favoritten. Ellers om jeg skal ha noe fort drar jeg i butikken, og da går det i bikbok, h&m, cubus, gina tricot og vero moda. 

  

Hva setter du høyest i livet?

Jeg sette familien min og de som står meg nær høyest. Vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg ikke hadde hatt dem!

 

Hvordan vil du at en gutt skal være for å bli forelsket?

Vet ikke helt hvordan jeg skal svare på dette, for det er ikke slik at man velger selv når man får følelser for noen eller ikke. Men en god personlighet er uten tvil det viktigste! Om man i tillegg har mye tilfelles, og er like men likevel ulike er mye gjort. Ellers liker jeg gutter som har noe mellom ørene, 20 i IQ er ikke særlig tiltrekkende. Et bra utseende skader heller ikke, men er selvfølgelig ikke et must. 

 

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi med belte og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

Nei, jeg bruker ikke skjorter så ofte. Men jeg synes det er ganske fint slik som på dette bildet.
Fikk du svar på det du lurte på?


Luksusproblem - hår

Kom ut av dusjen for en stund siden, og sitter å irriterer meg litt over håret mitt. Etter at håret har vært vått, jeg har dusjet eller lignende, blir det alltid småbølgete. Det er på en måte en mellom ting, for jeg vil enten det skal være helt rett, eller litt tydeligere bølger. Slik det er nå ser det jo bare bustete ut synes jeg. Haha, luksusproblem, men følte bare jeg måtte ta det opp. Er det noen av dere som tenker på samme måten? I så fall har dere noen tips? 

Har du noen gode tips til meeeg?


Shiny zipper

Som jeg sa i dette innlegget tidligere, så skulle jeg fortelle mer om noen glidelåsarmbånd. Og nå er tiden endelig inne! Da mormor og morfar var i Danmark og Tyskland i påsken fikk jeg mye fint da de kom tilbake, og da blant annet disse. Skinnende, fargerike glidelåsarmbånd! Jeg har aldri sett noe slikt før, men syntes de var sinnsykt kule. Jeg og lillesøster fikk tilsammen ti stykker, og har delt dem slik at vi nå har fem hver. De fem fargene jeg har ser dere på bildene under; lilla, gull, sølv, grønn og et fargerikt. 

Hva synes du om armbåndene? Noe du kunne godt med?


Tusen takk!

Mormor og morfar kom hjem fra påskeferie i går kveld. De har vært i Danmark og en liten tur innom Tyskland. De hadde shoppet masse, og jeg fikk blant annet tre treningstightser og et par sko som jeg skal vise dere her. Fikk også noen glidelåsarmbånd, som jeg kommer til å vise dere senere. Tusen takk mormor og morfar! Ble kjempe glad, og alt passet!


Lilla og rosa kari traa treningstights.


Svart treningstights med blå striper!


Svart puma treningstights!


Og disse skoene!

 

Hva synes dere?


Hva er perfekt?

"Den toppen er perfekt, den må jeg ha"

" Han er så snill og omtenksom, rett og slett perfekt"

" Denne dagen har vært helt perfekt"

" Hun er så pen, helt perfekt"

Hva er perfekt? Hva ligger i ordet perfekt? Når er noe / noen perfekte? Jeg tror vi mennesker leter etter det perfekte. Vi ønsker å ha et perfekt liv, en perfekt mann, en perfekt tilværelse, og et perfekt utseende. Hvordan skal vi oppnå dette når vi ikke vet hva perfekt er? Vi vet ikke hva vi leter etter.... Alt vi vet er at vi leter etter det perfekte, men hva er det?

I ordboken står det at ordet perfekt handler om at noe er fullkomment, eller utlært. Når er noe fullkomment? Blir du født med to armer, to føtter, 10 fingrer og 10 tær er du et fullkomment individ da? Ordboken viser at fullkommen handler om noe komplett, udelt, og rent. Men hvem er vel det?

Hvem har rett til å si hva som er perfekt? Jeg tror at det handler om øyet som ser, og vi mennesker ser forskjellige ting. Jeg tror ordet perfekt er det mest individuelle ordet du kan finne. For meg kan en person opptre som et perfekt menneske, men for deg kan samme personen være så langt i fra perfekt som du kommer. At noe er perfekt tror jeg handler om at en ting, person, situasjon eller en hendelse ikke har noen negativt ved seg, noe som i mine øyner strengt tatt er umulig.  
Jeg tror ikke det finnes noe egen definisjon på det perfekte, men at vi mennesker må slutte å søke etter det perfekt og det fullkommne, nettopp fordi det ikke eksisterer. Uansett hvor lykkelig du er vil du alltid møte utfordringer, nettopp fordi det vi lever kalles LIVET. Og livet er som en berg og dalbane, det går opp, men også ned. 

I dette innlegget har jeg brukt ordet perfekt 23 ganger. Jeg har brukt et ord uten betydning og mening hele 23 ganger. Jeg har også skrevet 9 spørsmålstegn, men ingen svar kom ut av dette. 

Har du svaret på hva perfekt er for deg?


Innkjøp 22.03.13

Dagen i dag er blitt brukt til å klargjøre for påsketuren på fjellet. Jeg har pakket, og bært det ned i campingvogna. Vi har kjørt den ut av gården, og gjort alt klart slik at det bare er å hukke den på i morgentidlig, og komme oss avgårde. I tillegg har jeg om lillesøster hver en rask - altfor rask - tur på senteret og kjøpt litt (u)nødvendigheter. Kjøpte blant annet en foundation og to topper. En stor kosegenser som er deilig å ha på fjellet, og en blondetopp. Har sovet lenge i dag, gått uten sminke, og bare satt håret opp i en dult. Gud så deilig det er med en etterlengtet ferie nå!


Denne er sååå myk, og den har også en mye penere lilla farge enn slik det ser ut på bildene.En topp som blir deilig i sommer, kommer til å bli brukt mye med for eksempel en shorts og bikinitopp under.

Hva synes du om innkjøpene? Hva har du gjort i dag?


Gårsdagens innkjøp

Vi gikk virkelig barserk på senteret i går.. På grunn av været ble golftreningen avlyst, og da erstattet vi den med en busstur til senteret for å shoppe. Senteret vi var på på tirsdag var som en knappenål i forhold til dette. Gigantisk. Alle sammen ble vi kjørt bort av busssjåføren, og vi var på senteret i tre timer. Det er så sinnsykt mye billigere rett over grensa at det er nesten skummel, og da spesielt med tanke på treningsklær. Jeg har kjøpt mye til meg selv, men også en overraskelse til min kjære lillesøster. Bilder av innkjøpene får dere under. Orket ikke å ta bilde av alt sammen på, men det er mye penere da! Dere får se det i senere innlegg når jeg bruker det.


Uten tvil verdens deiligste kosegenser! Den er så myk, og gjett hva den kostet? 100 kroner!! Det er galskap!


Litt godis til hjemturen. Tyggis og gummi mix.


Verdens beste juice, også til hjemturen selv om jeg måtte smake litt.

To treningstopper.


Treningsgenser.


Enda en treningsshorts.


Kjempe pen, og behagelig, topp som skal benyttes på hjemturen i morgen. 


Sist men ikke minst, overraskelsen til min lillesøster. Det får dere såklart ikke se mer av enda, men her er en liten smakebit.

 

Hva synes du om innkjøpene?Innkjøp fra shoppingstur

Fikk ikke blogget skikkelig i går, derfor får jeg ta det igjen i dag. Internettet er ikke noe særlig å skryte av i dag heller, men det får nå gå. Innlegget jeg prøvde å poste tusen ganger i går var innkjøpsinnlegget. Derfor kommer det heller nå, så forteller jeg mer om gårsdagen og denne dagen senere.

I går var den eneste gangen vi hadde litt pause i programmet. Den varte i litt over to timer, noe som var akkurat nok til at vi fikk kommet oss til sentere og shoppet. Det tok omkring en liten halvtime hver vei å gå, og når vi først kom frem var det to treningsbutikker som hadde enormt utvalg og i tillegg lave priser. Vi brukte utrolig mye alle sammen, og nå har vi treningsklær lenge fremover. Jeg kjøpte meg en treningsshorts, og tre treningstopper. Husker ikke helt hva hver av dem kostet, men tilsammen ble det rundt 700kr. 700kr!! Det er vilt! Man hadde bare fått et av plaggene, maks to for den prisen hjemme i Norge.Her er den øverste lilla toppen! Sant den var pen?? Looove

Hva synes du om innkjøpene?


Mine første Jeffrey Campbell!

Har hentet pakken nå, og den inneholdt mitt første par Jeffrey Campbell! (Kan kjøpes HER, nå på salg!!) Åh, så lykkelig jeg er nå. De fineste skoene jeg noensinne har sett, og de er nå mine! Aner ikke hvor lenge jeg har ønsker meg dem, og nå står de her rett foran meg. Kan fortsatt ikke tro det, venter bare på å våkne opp egentlig, hah. Satt med skoene på meg mens jeg spise middag, og de er så behagelige. Har heller aldri gått på noen så stødige høyhæla sko før. Med disse på føttene blir jeg faktisk så lang som 176cm. De er utrolig gode, og virkelig verdt pengene! Nå skal jeg ta de flotte her på meg igjen. Måtte ta dem av da jeg tok noen av bildene til dere.. :-(Har du JC sko?


Nydelig perle topp

Var som sagt i byen før i dag, og der kjøpte jeg meg kun én topp, men den var sykt fin! Jeg likte den hvertfall veldig godt, spesielt de perlene. I tillegg var den på salg, og da kunne jeg ikke unngå å kjøpe den. Kun 99,- for denne flotte toppen her.Hva synes du?


kjole-KRISE!!!

Hei fininger!

Nå trenger jeg virkelig deres hjelp! Mer enn noen gang før. Jeg reiser som sagt i morgen, på senior NM i vektløfting. På lørdagskvelden blir det bankett, og jeg klarer virkelig ikke å velge hvilken kjole jeg skal ha på meg. Hva synes dere? Vær så snill å svar, den øverste, den i midten eller nederste?? Må pakke ferdig i kveld, så svarsvarsvar!Hvilken var finest?


Going crazy with my Passion Peel Off

Nettopp tatt ansiktsmaske. Tok bilder gjennom hele prosessen dersom dere finne det interresant å se, eller ikke interresant. Jeg viser det hvertfall uansett! Hihi. 

Sminkefri, og super klar for å få ren og pen hud.

Denne masken var det jeg fikk. Peel Off, noe som betyr at man smører masken på, akkurat som fuktighetskrem på en måte. Og så lar man det ligge på huden uten å røre det, eller gjøre noe med det. Etter omtrent et kvarter er alt stivnet sammen, og man kan bare dra den av. Den er da helt tørr, og ikke noe klissete, så pluss for null gris!

Den er ganske blank, vises neste ikke at man har den på. Det er litt mer rødt i virkeligheten enn det vises på bildet her.

Og så kommer det gøyeste, og rive den av!! 

Tihi..

Håper dere har en nydelig kveld videre!


My everyday makeup

Tenkte jeg kunne lage et sminke innlegg til dere, håper det faller i smak! Det skulle egentlig være en video, men når jeg fant frem videokameraet var det tomt for strøm. Er det ikke typisk!? Derfor ble det heller et innlegg. Jeg kan ikke si jeg bruker så mye sminke, men det går i basic tingene. Sminkeproduktene under er de jeg bruker til hverdagssminken. Dersom jeg skal ut eller det er en spesiell anledning, blir det litt ekstra. Litt mer øyenskygge, mer maskara (av og til løsvipper) og gjerne en leppestift eller lipgloss med mer farge. Jeg bruker omtrent 5 minutter på hverdagssminken.

 

Jeg starter med foundation. Legger et tynt lag over hele ansiktet og nedover halsen. Jeg synes det er mye enklere å smøre det ut med fingrene, og synes også resultatet blir mye jevnere og bedre da. Derfor bruker jeg ingen foundationkost.

 

Deretter pudder. Jeg bruker et pudder som er ganske lik min hudtone. Anbefaler å ha en farge som er så lik som mulig din egen farge for å få et naturlig resultat. 

 

 

Solpudder. Her bruker jeg et fra IsaDora i en farge som er litt mørkere enn min egen hudtone. Bruker kun solpudderet for å markere kinnbeina. Kan vell si jeg bruker det som erstatning for rouge.

 

Det neste jeg gjør er å legge øyenskyggen. Fargen som er nede til venstre (på bilde over) legger jeg fra midten og halvveis inn mot øyekroken. Deretter tar jeg den mørkebrune fra midten og drar den utover resten av øyelokket. Den lyse oppe til venstre legger jeg svakt innerst i øyekroken.

 

 

Maskara. Jeg bruker en maskara som gir ekstra lengde, og liker den utrolig godt.

 

Lipglossen blir prikken over i-en. Bruker en helt enkel rosa lipgloss som gir ekstra glans, og et pluss er at den har solfaktor 15.

 

Hva synes du?

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?


Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits