Du finner meg her fremover!

Nå går jeg over til å kun blogge fra http://vektlofterjenta.com! DERE FINNER MEG HER FREMOVER.Klikk på bildet for å komme til bloggen!

Du finner meg her fremover!

Nå går jeg over til å kun blogge fra http://vektlofterjenta.com! DERE FINNER MEG HER FREMOVER.Klikk på bildet for å komme til bloggen!

Jeg er overrasket!

Det er nå akkurat ei uke siden forrige innlegg, men jeg har fortsatt rett over 100 lesere daglig. Herregud, jeg er overrasket over at så mange fortsatt følger meg her, men husk at jeg blogger så og si daglig på min nye blogg http://vektlofterjenta.com! Glem derfor ikke å stikke innom den også :-)

Klikk på bildet under for å komme til bloggen min.

DERE FINNER MEG HER!

Nå går jeg over til å kun blogge fra http://vektlofterjenta.com! DERE FINNER MEG HER FREMOVER.Klikk på bildet for å komme til den nye bloggen min.


Følg meg videre!

Hei dere! Etter mye frem og tilbake er nå endelig bloggen oppe og går igjen. Jeg har likevel valgt å skifte bloggadresse, og dere finner meg nå på http://vektlofterjenta.com LINK HER. Håper så mange som mulig av dere ønsker å følge meg videre der! Håper også dere har litt tålmodighet i starten med at oppsett og slike ting enda ikke er helt som det skal, men det kommer! Det går ikke ann å legge meg til som venn der, men det er fullt mulig å legge vektlofterjenta.com til som bokmerke på pcen din. Du kan også like facebooksiden HER slik at du får oppdateringer der hver gang det er et nytt innlegg ute. HÅPER DERE VIL FØLGE MEG VIDERE PÅ VEKTLOFTERJENTA.COM! BLOGGEN VIRKER, JEG SKIFTER!

Hei dere! Etter mye frem og tilbake er nå endelig bloggen oppe og går igjen. Jeg har likevel valgt å skifte bloggadresse, og dere finner meg nå på http://vektlofterjenta.com LINK HER. Håper så mange som mulig av dere ønsker å følge meg videre der! Håper også dere har litt tålmodighet i starten med at oppsett og slike ting enda ikke er helt som det skal, men det kommer! Det går ikke ann å legge meg til som venn der, men det er fullt mulig å legge vektlofterjenta.com til som bokmerke på pcen din. Du kan også like facebooksiden HER slik at du får oppdateringer der hver gang det er et nytt innlegg ute. HÅPER DERE VIL FØLGE MEG VIDERE PÅ VEKTLOFTERJENTA.COM! 

Dette vil være det siste innlegget på denne bloggen, men det vil alltid stå åpne slik at alt som finnes i arkivet fra tidligere er tilgjengelig.


Spørsmålsinnlegg

God fredag ♥ Av den grunn at jeg i løpet av de siste ukene har doblet lesertallet og vell så det tenkte jeg at dere nye lesere sikkert er litt nyskjerrige. Jeg har svart på mange flere spørsmål i kommentarfeltet den siste tiden, og flere av spørsmålene går igjen på ny og på ny. Spør meg derfor om akkurat det du lurer på i dette innlegget.


Arkiv bilder av den grunn at kameraet mitt gikk tom for strøm akkurat i det jeg skulle ta nye i dag. Det ligger derfor i skrivende øyeblikk og lader seg opp til innkjøpsinnlegget som kommer ut om litt, gled dere ♥


Drømmer jeg fortsatt?

Woow! Jeg hadde absolutt ingen problemer med å stå opp i dag morges. Snarere tvert imot! Da jeg våknet holdt smilet på å gå rundt ørene, og jeg forsto absolutt ingenting. For å være helt ærlig trodde jeg at jeg var midt i en drøm, og det tror jeg fortsatt også. Det første jeg gjorde da jeg våknet var å godkjenne kommentarer, og det andre jeg gjorde var å sjekke gårsdagens statistikk. Jeg kan fortsatt ikke tro at hele 1142 unike personer var innom bloggen min i går! Jeg ligger på 80.plass på topplisten i Norge! Jeg må bare skrive det ned her, for det har enda ikke gått opp for meg. Over tusen mennesker inne på min blogg, jeg er i himmelen, i et eventyr, i drømmeland! Jeg er kjempe glad, og klar for alle utfordringer denne dagen vil bringe.


Jeg lurer kun på én ting, hvorfor skjedde det en så plutselig økning? Hvorfor kom akkurat DU innom å besøkte bloggen min?


Fin start på torsdagen

I går fikk jeg ny leserrekord, og steg over den magisk 400 grensen. Hadde nemlig hele 412 unike lesere i løpet av gårsdagen, og 385 av dem var norske. Dette resulterte i at jeg steg opp på en 175.plass på topplisten over hele Norge. Ææ, glad! Dette var en fantastisk måte å feire min siste dag som barn på, min siste dag som 17åring, min siste dag før jeg trer ut i de voksnes rekker. Ønsker dere alle en fin torsdag videre! Og takker for at dere følger med meg selv om bloggingen ikke er på sitt beste, men det skal bli bedre! Jeg lover.

Vil du ha et gratisdesign?

Jeg har gang på gang sagt til dere hvor mye dere betyr for meg, hvor glad jeg blir av alle de fine kommentarene! Det er ikke alltid ord strekker til, og det føler jeg ikke dem gjør nå. Jeg har derfor tenkt å lage et gratis spesiallaget design til en heldig leser. Blir det nettopp deg? Blir det du som får deg et design som du er alene om å ha i hele verden? Jeg har lenge prøvd meg ut på å sette sammen forskjellige html koder, og skal nå prøve å sette sammen mitt første hele design. Dere får selv komme med ønsker til farger og oppsett i designet, og dersom dere ønsker kan jeg også sette inn designet, header, profilbilde og så videre. Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med epost adressen din, og like facebooksiden min her. Jeg trekker vinneren når siden har rundet 200 likere (altså ganske snart), og begynner på designet så snart som mulig. Er det stor interesse for dette kan det hende jeg kjører i gang en runde til senere også.Gjeste innlegg

Hei alle sammen det er Marthe lillesøsteren til Linn Therese som skriver et kvelds innlegg i dag. Jeg fikk melding om jeg please kunne publisere et innlegg, men jeg aner jo ikke hva jeg skal skrive om.. Linn therese err hor kjæresten så hu fikk dessverre ikke tid til og blogge i kveld, derfor ringte hun meg. Men siden det er parsdag i morgen kan jeg jo blogge om det! Jeg har vert i byen og kjøpt ein lite presang me klarte jo selfølgelig og glemme den hos en vennine av meg. Typisk! Hva har dere kjøpt?

Klem Marthe


Hvem er dere?

Jeg har godt over hundre (og mange ganger over 200) lesere hver eneste dag, men det er kun et fåtall av dere som legger igjen kommentarer. Setter kjempe stor pris på alle og hver en av dere som klikker dere inn. Noen av dere føler jeg til og med at jeg er blitt kjent med gjennom bloggen. Dere deler så mye med meg, og jeg blir mange ganger både rørt og overrasket når dere velger å fortelle meg om livene deres. Samme om det er på facebookmelding, mail, bloggmelding eller i kommentarfeltet, jeg svarer dere alle, og setter virkelig pris på det. Nå ønsker jeg bare å vite hvem dere egentlig er, både dere som daglig klikker dere innom, dere som normalt legger igjen kommentarer, og dere som ikke gjør det, dere som klikket dere inn for første gang i dag og dere som havnet her uten noen spesiell grunn. Håper dere som aldri kommenterer vil sette av 10 sekunder til å svare på dette innlegget, da det ville betydd masse for meg å få vite hvem dere egentlig er!

Ønsker dere en fantastisk mandagskveld videre, og ei kjempe fin uke!


Jeg vil lese din blogg

Er det noe jeg gjør ofte, hver eneste dag, så er det å lese andre blogger. Jeg har mange blogger jeg leser daglig, men begynner så smått å gå litt lei de samme. Vil derfor se om ikke jeg kan finne meg et par nye. Leser du en blogg du vil anbefale meg? Eller er du blogger selv? Legg igjen en kommentar med adressen, så få du deg kanskje en ny leser. Om jeg finner en blogg jeg liker skikkelig godt, anbefaler jeg den også i et eget innlegg senere.


Spør meg

Nå er det bare et par timer til jeg tar kveld, skal tidlig opp i morgen, og kommer selvsagt til å blogge før jeg går. Gleder meg utrolig mye, er så spent på hvordan dagene fremover kommer til å bli. Jeg skal som sagt sykle til jobb, og ble derfor utrolig lettet da jeg sjekket været for noen timer siden. Sol hele dagen, og ikke en eneste regndråpe, heeerlig. Men nå var det egentlig ikke dette jeg skulle frem til i innlegget. I det siste har jeg fått noen spørsmål her og der, så hvorfor ikke samle alt i ett innlegg. Spør om alt dere vil mellom himmel og jord, så svarer jeg i løpet av noen dager. Forrige spørrerunde hadde vektløfting og trening som tema, men denne gang kan dere spør om akkurat det dere lurer på, ingen tema. Kjør på!

Nå har dere muligheten til å spørre om alt! Men jeg spør også dere om noe; vil dere ha svarene i innlegg eller video?


Facebookside

Hei dere! Jeg hadde egentlig lagt meg for lenge siden, men får absolutt ikke sove.. Ligger bare våken og stirrer i taket. Tenkte derfor jeg like gjerne kan blogge litt, prøve å bruke litt energi på dette slik at jeg kanskje sovner etterpå. Liker dere forresten det nye designet mitt? Jeg elsker det❤ Om dere ser etter legger dere kanskje merke til at jeg nå også har fått meg en facebookknapp under headeren. Dersom du trykker på den kommer du direkte til facobooksiden til bloggen. Ja, endelig etter langt om lenge har også jeg laget en facebookside, der kommer jeg til å legge ut link hver gang det er nytt innlegg. Kommer til å legge ut videoer der før dem kommer på bloggen, og om jeg har konkurranser informerer jeg på facebooksida ei lita stund i forveien.

Med andre ord, dersom du ønsker å få med deg alt; klikk på facebookknappen under headeren, og deretter lik sida. Blir kjempe glad for hver eneste sjel som liker, og dersom du har facebookside til bloggen din også, legg linken igjen i kommentarfeltet så liker jeg din også.

Gjesteinnlegg

Heisann og hoppsann alle leserene til vektlofterjenta ❤
Jeg heter Marthe, og er 14 år.
Har 2 kaniner, og elsker mote.
Har forresten en blogg jeg også! Bare og stikke innom å se hva jeg driver med i hverdagen. Du finner bloggen min her. 

Når det er vanlig uke utenom ferier og slikt så blogger jeg om antrekk om morgenen, hva som har vært bra eller dårlig i dag, og et varriabelt innlegg. Håper dere ønsker og følge meg.
Bare å sende en venneforespørsel også!!
Om Meg:
-14 år (1999)
-Blondt hår
-Løfter vekter
-Er med venner
-2 kaniner: Josefine og Tulle
Er det noe mer dere lurer på om meg kan dere legge igjen en kommentar og jeg kan svare.Stor klem fra Marthe Dagsland (MoteMarthe)❤


Oppfriskninger

Ble lei av den forrige headeren, og tenkte derfor å fornye litt. Noen som liker det? Jeg er hvert fall veldig fornøyd. Headeren er laget av meg, og om dere vil jeg skal lage header til dere også, klikk her.Hva synes du?


Ny favoritt

Husker dere da jeg tidligere i dag sa at jeg hadde noe å fortelle dere? Vel, nå skal jeg si det! Jeg har nemlig fått meg iPad av mormor. Er i himmelen, lastet ned en hel haug med apper nå. Har dere noen tips til apper som er et must?

Prøvde å få bilde av de appene jeg allerede har lastet ned, men merker jeg fortsatt trenger litt trening på den fronten. Derfor ble det heller et lækkert bilde av meg, tatt med iPaden!

Husk å gi meg tips til deres favoritt apper da!


Tusen takk

Min kjære lillesøster Marthe laget noen headere til meg her en dagen, bloggen hennes HER. Synes de var så fine, at jeg tenkte jeg kunne vise dere dem. Noen som synes jeg burde bytte til en av disse? I så fall hvilken?

Header her og header der

Har endelig fått byttet header, vet at den ikke er kjempe godt redigert, men det er i hvert fall en midlertidig løsning siden jeg ble så lei den gamle. Dersom det er noen flinke headerlagere der ute, så setter jeg selvfølgelig pris på om dere vil lage til meg. Kan sendes på epost til Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Ellers vil jeg igjen minne dere på at jeg fortsatt lager gratis headere. Sjekk ut DETTE innlegget.

 

Hva synes du om min nye header?


Første plass for første gang!

God morgen fineste!

Gjett hva jeg våknet opp til i dag da? Nemlig ny leserrekord for gårsdagen. Er i himmelen, og superglad. Kommer garantert til å smile hele dagen! Haha, dette er første gang jeg er på første plass på topplisten i Haugesund, og det kan godt være det er siste også, men jeg skal hvert fall nyte øyeblikket så lenge det varer. Jeg hadde hele 312 unike lesere i går, der 295 av dem er norske lesere. Hadde i tillegg hele 500 sidevisninger. Dere er virkelig verdens beste lesere. Dere legger igjen så mange koselige kommentarer som får meg til å smile og stråle mange ganger i løpet av dagen.♥

Vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal få takket dere nok. Kanskje en konkurranse snart? 


Ønsker dere alle en fantastisk fin torsdag videre!


Jeg vil gjerne lese DIN blogg!

Jeg er virkelig et bustetroll nå. Har nettopp vasket håret, og som vanlig står det til alle kanter haha. Jeg har ingen planer for kvelden, og har lyst å bli inspirert, derfor tenkte jeg at å lese blogger var en god idé. Har allerede lest de vanlige, så nå trenger jeg noe nytt. Har du blogg? I så fall hva er den? Legg gjerne igjen en kommentar med bloggadressen din, og gjerne en setning eller to om hva den handler om så tar jeg kanskje en tur innom.Hva er bloggadressen din? 


Jeg lager header til DEG!

Som dere sikkert ser har jeg nå byttet header. Er det noe jeg liker så er det å redigere headere, jeg er ikke den beste, men det funker! Derfor lurte jeg på om nettopp du er på jakt etter en header for øyeblikket? Jeg kan redigere en spesialdesignet header til deg. Dersom du ønsker det, sender du meg en mail!

Eposten min er ; Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Merk mailen med ; Ønsker header

Det du skal skrive i mailen er:

- Headerstørrelse

- Hva du ønsker at det skal stå på headeren

- Farger og andre ting

 

Jeg kan velge ut bildene jeg skal bruke fra bloggen din, men dersom du har noen spesielle bilder du ønsker, legger du dem med som vedlegg i mailen. 

 

Noen headere jeg har laget tidligere:


Vil du ha en ny header?


Ukens blogg #7

Som hver søndag har jeg en kåring av ukens blogg. Denne ukens vinner ble søte Ellen Lovise, hun er jenta bak bloggen ellenlovise.blogg.no. Hun er kjempe flink å blogge, og hun varrierer innleggene mye. Hun skriver passe nok, og tar fine, lyse og inspirerende bilder. Anbefaler dere alle å besøke henne HER.

Om seg selv skriver hun:

Hei, jeg er en glad jente på 12 år, fra Bergen! På fritiden spiller jeg basket, går på friidrett og jogger av og til. Her vil jeg skrive om hva jeg gjør i hverdagen og andre ting! Jeg blir utrolig glad for hyggelige kommentarer! Jeg håper du liker bloggen min :-)

 

Dersom du vil være med i neste ukes kåring av ukens blogg må du legge igjen en kommentar med bloggadressen din.


Hvilke innlegg liker dere best?

Hva vil dere egentlig lese om? Sliter med hva jeg skal blogge om, total bloggsperre. Derfor hadde jeg satt kjempe stor pris på dersom du hadde giddet å tatt deg 2 sekunder å klikket på den/de type innlegg dere liker best?
Hvilke innlegg liker du best?
pollcode.com free polls 

Ukens blogg #6

Denne ukens vinner av ukens blogg ble Elise Kvastad, hun har en nydelig blogg. Hun oppdaterer jevnlig, omtrent én gang til dagen, hun skriver uten skrivefeil, og har flotte bilder. Hun varrierer også blogginnleggene en del noe som er bra. Anbefaler dere å ta en titt innom bloggen hennes. Den finner dere HER.

Dersom du vil være med i neste ukes kåring, legg igjen en kommentar med bloggadressen din.


Ukens blogg #5

Denne uken er det diiary.blogg.no som vinner kåringen av ukens blogg. Gratulerer! Hun har et ryddig design, mange fine bilder og gode innlegg hun som regel publiserer daglig. Ta gjerne en titt innom bloggen hennes HER.

 

Vil du være med i neste ukes kåring er det bare å legge igjen en kommentar med bloggadressen din i dette innlegget.


Tusen takk for headeren kjære Marte!

Som dere kanskje har fått med dere har jeg nå fått ny header, det var på tide, haha. Det takket være søteste Marte Øygard! Hun er utrolig flink, og jeg ble både overrasket og glad da hun sendte meg headeren. Dette er noe jeg aldri kunne ha klart selv, så tusen hjertelig takk Marte. Anbefaler dere å ta en tur innom bloggen hennes, som dere finner HER

 

Foreløpig bruker jeg den nederste headeren, men hvilken synes dere er finest? Med eller uten sitat?


Ukens blogg #4

Denne ukens vinner av ukens blogg er Min treningslykke. Gratulerer til henne. Hun blogger mye om trening og kosthold. Elsker alle de forskjellige treningstipsene hun legger ut daglig.

Om seg selv skriver hun:

Lidenskapelig opptatt av trening og en sunn livsstil samtidig som jeg er en livsnyter! Jeg lever etter "litt av alt og alt med måte"-filosofien
Dere finner bloggen hennes HER.

 

Dersom du vil være med i neste ukes kåring, legg igjen en kommentar!


Ukens blogg #3

Da er vi kommet til kåringen av ukens blogg. Jeg må si at av alle de som meldte seg på sist uke, var det en blogg som skilte seg ut. Jeg følger alltid alle de som melder seg på gjennom hele uka, og var det noe jeg gledet meg til hver eneste dag så var det å lese oppdateringene hennes. Er nå blitt fast leser av bloggen til Madeleine Lohne - crescent. Dette er ei av de råeste jente jeg vet om, hun blogger bra, har bilder som passer til teksten. Passe lengde på teksten, og hun kom også med et tips som jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet, det innlegget finner dere HER! Bloggen hennes leser dere HER.

Dersom du ønsker å delta i ukens blogg for neste uke, er det bare å legge igjen en kommentar. Lykke til!


10 ting jeg gjør når jeg kjeder meg

Det verste som finnes er å kjede seg. Når en ikke vet hva en skal gjøre, bare ligger i senga og stirrer opp i taket. Her har dere 10 ting jeg gjør når jeg kjeder meg.

 

1. Fortsetter å ligge der, og bare tenker.

Det er egentlig den verste tingen jeg gjør. Jeg kjeder meg fortsatt, men i tillegg tenker jeg altfor mye, og tolker alt mulig rart. Blir gal i hode av små ubetydelige ting som jeg får til å bli kjempe katastrofer.

 

2. Trener!

Det er den jeg egentlig liker best. Når jeg har tid til overs, og ingenting annet frister tar jeg meg like gjerne ei treningsøkt. Jeg har slynger hengenes ned fra taket på rommet mitt, selvlagde manualer og balansepute. Derfor får jeg gjort utrolig mange øvelser, og mye varrierende og skadeforebyggende trening bare inne på mitt eget rom. Anbefaler alle å ta seg ei god økt når man kjeder seg. Da får man mer energi, blir i bedre form, og humøret resten av dagen blir garantert mye bedre.
3. Leser.

Enten om det er til en prøve (bare dersom det er nødvendig) eller om det er for moroskyld. Det er ikke alle som liker å lese, men jeg må si jeg elsker det. Å ha ei bok man kan leve seg inn i, lage sin egen lille verden oppe i hode. Der kan man flykte vekk fra alt og alle når som helst, og bare forsvinne inn i boken. Det er så avslappende synes jeg.

 

4. Sminker meg.

Haha, er det noe jeg liker så er det å sitte å sminke meg bare for moroskyld. Det trenger ikke være noe jeg skal, og jeg trenger heller ikke å vise meg for noen etterpå. Bare selve sminkingen er utrolig tidsfordriv. Det er moro, man blir bedre til å sminke seg til vanelig og man finner ut hva som passer ens eget ansikt. Tar meg ofte en tur på youtube også, for å finne hår- og sminketips.

 

5. Rydder.

Jeg skal kjede meg noe ekstremt for å begynne å rydde, men dersom jeg først er i gang så går det mer av seg selv. Ha musikk i bagrunnen, og bare se hvordan rommet forandrer seg fra katastrofalt til rent og ryddig. Man føler seg også mye bedre etterpå, og det er sikkert og visst at et ryddig rom gjør noe med humøret. I hvertfall her hos meg.
6. Skriver lister.

Høres kanskje rart ut, men jeg elsker det. Enten dersom jeg skal reise noen plass og må skrive pakkeliste, eller handleliste, jeg kan finne på å skrive opp alle fremtidlige stevner og målet for dem. Alt mulig rart, så lenge det er en form for liste.

 

7. Tar bilder. 

Denne kan gjerne henge sammen med nummer 4. Altså at jeg først sminker meg, for så å ta bilder. Haha, noen ganger er det så morsomt å ta dramatiske bilder. Har ofte et slags tema, der det kan være fjortis sminke, naturlig sminke, partysminke eller til og med sminke meg som en gal klovn. Alt for å unngå å stirre i taket.

 

8. Selvpleie.

Denne er deilig. Fjerne sminken, ta på ansiktsmaske, tappe i et varmt bad, ligge der og nyte livet og høre på behagelig musikk. For ekstra god stemning kan jeg også finne på å skru av lysene og tenne steainlys rundt omkring i rommet, sååå koselig.
9. Nettshopping.

Kan være skummelt med tanke på at jeg faktisk kan finne noe jeg liker, og da kjøpe dette. Men hallo, for en inspirasjon det er å se på klær og ting man ikke har fra før. Jeg kan også finne på å skrive opp linker (på lister haha) som jeg gjemmer til jeg har spart opp nok penger til å kjøpe tingene. Eller spare listene til bursdag evt. jul, og dermed har man den perfekte ønskeliste.

 

10. Blogg!

Dersom jeg har mye bloggmotivasjon, kan jeg forhåndsskrive mange innlegg og ha til en senere anledning. Må innrømme at det er det jeg gjør nå. Jeg kjedet meg, og dermed fant jeg frem macen og begynte å skrive. Derfor kan jeg poste dette innlegget nå, og dere får noe litt mer interessant å lese om, enn at jeg ikke har bloggmotivasjon. Ta-da!

 

Gjør du noen av de samme tingene?


Like som to dråper vann?

Jeg og søsteren min får hele tiden høre at vi er utrolig like. Jeg personlig kan ikke si meg enig, haha. Det synes heller ikke søsteren min at vi er, men ettersom vi hører det så ofte må vi kanskje begynne å innse at vi ligner?
Vi er ikke bare like utseende messig, men vi har i tillegg ganske lik stemme. Når en av oss kommer inn i huset, og roper "hallo?" kan mamma ofte spørre "hvem er det?". Altså vi høres ganske like ut. Det samme gjelder over telefon eller skype. Vi blir ofte forvekslet, men akkurat den delen synes jeg egentlig bare er morsom. Dersom Marthe ikke er hjemme, mobilen hennes ringer og det er mamma eller noen andre i familien, hender det at jeg svarer. Jeg skal til å si at Marthe ikke er her nå, men rett etter jeg har sagt hei begynner den andre personen å prate som om h*n skulle ha snakket med Marthe. Haha, det er like morsomt hver gang.

Dersom man ser på barnebilder av oss fra da vi var små, og man finner to forskjellige bilder. Ett av meg og ett av henne, der vi er omtrent like gamle, hender det at man må se en stund før man finner ut hvem som er hvem.
Men alt i alt synes jeg bare det er koselig at vi er så like! Vi har mye til felles, samme interesser, noenlunde lik klessmak og vi tenker utrolig ofte likt. Vi låner klær av hverandre, det er som regel hun som låner/tar klær av meg, men det hender jeg låner av henne også. Hun er virkelig den perfekte søster, og vi kan finne på så mye gøy sammen. Det er ikke ofte jeg merker aldersforskjellen mellom oss.

Bloggen hennes kan dere lese HER, ta en titt innom da vell!


Ukens blogg #2

Haha, nok en gang glemte jeg ukens blogg i går, tror jeg må begynne å skrive opp dette her..

Denne uken (egentlig forrige) kåret jeg ylvafr til ukens blogg. Hun er en nydelig jente, har utrolig fint design. Og hun oppdaterer bloggen omtrent en gang til dagen, hun skriver bra innlegg, med akkurat passe lang tekst. Har et nydelig design, og hun fortjener rett og slett dette.
Les bloggen hennes HER!

 

Dersom du vil være med i denne ukas konkurranse, skriv i kommentarfeltet at du er med, og husk å fylle inn bloggadressen din slik at jeg kan finne bloggen din. Jeg leser absolutt alle bloggene, og vurderer nøye hvem som fortjener å vinne!


Ukens blogg #1

Beklager at ukens blogg ikke kom før i dag, men jeg glemte det rett og slett ut.

Vinneren er Linda Haukaas, hun skriver en mote- og fotoblogg. Hun har lyse fine bilder, mye variasjon. Hun skriver også bra, og ikke for mye. Hun har gode meninger, og man kan ikke unngå å bli inspirert av å klikke seg inn på bloggen hennes.

Om seg selv skriver Linda:

VELKOMMEN TIL lindahaukaas.blogg.no, en mote- og fotoblogg av Linda Haukaas. Jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen, og går Medier & Kommunikasjon på F21 Videregående skole i Oslo hvor jeg driver mye med foto og design samt med mange andre kreative oppgaver. 

På denne bloggen kan du lese om alt fra min lille rare hverdag til trender, inspirasjon, skjønnhet, foto, mote og hva enn som måtte surre rundt i hodet på meg. 

 

 

 

Dersom du vil melde deg på denne ukas blogg, skriver du en kommentar i dette innlegget. Lykke til!


10 ting du ikke visste om meg

Når jeg gått i evigheter med en notatlapp på mobilen min, der jeg etter hvert som jeg har kommet på det har fylt ut mer og mer. Nå har jeg endelig 10 ting jeg tror de fleste av dere ikke visste fra før av. 

 

Jeg opererte bort mandlene da jeg var fem år gammel

Da jeg var liten hadde jeg vansker med å puste, og spesielt om natta. Derfor ble jeg nødt til å fjerne mandlene. Operasjonen ble gjort i narkose, og dagene etter dette var det eneste jeg kunne spise is! Haha, tror dere jeg var glad eller? Is til frokost, lunsj, middag og kvelds. Is som var det absolutt beste jeg visste på den tiden.

 

Jeg har fobi mot kniver

Ja, du leste riktig. Kniver! Vet ikke hvorfor egentlig, men jeg har alltid hatt angst for kniver og andre skarpe redskaper, og da spesielt om noen andre holder dem. Dersom jeg står ved siden av en person som holder en kniv, øks, skalpell, sag eller noe annet skarpt blir jeg skikkelig uvel. Pulsen stiger, jeg blir utrolig nervøs og skvetten, og det har faktisk hent at jeg har begynt å svette. Det er helt forferdelig samme hvor rart det høres ut. Og det jeg hate mest av alt er at mamma og lillesøsteren min er utrolig glad i å bruke dette mot meg. Såklart bare for moroskyld, men jeg får faktisk dødsangst dersom de kommer mot meg med en kniv over hodet.

 

Jeg har gått på cheerleading

Gikk på cheerleading i mange år sammen med de aller beste jentene. Gud som jeg savner dem, samholdet og forholdet mellom oss var utrolig bra. Vi fant på mye kjekt sammen og har mange minner fra både treningene, opptredende og på fritiden. Hadde det vært opp til meg hadde jeg enda gått på cheerleading, men ble nødt til å velge mellom det og vektløfting da jeg skulle begynne på HTG. Ellers ble det altfor mye trening.

 

Jeg har en undulat

Hihi, den er verdens søteste. Den ble født i oktober 2012, og jeg fikk den når den bare var litt over en måned gammel. Han heter Kiwi, og er et livlig, nyskjerrig og lekent vesen. Kan filme han en gang og legge ut så dere får se hvor søt han er.

 

Jeg elsker kos og klemmer

Haha, bare spørr mamma og lillesøsteren min. Elsker å klemme folk, og gjør det gjerne hundre ganger til dagen. Og likt med kos, jeg elsker å ligge inntil personer å bare slappe av. Synes det er så koselig, og elsker virkelig den følelsen av å være nær et annet menneske, uansett om det er familie, venner eller kjæreste.

 

 Jeg er alltid kald

Jeg fryser så utrolig lett. Andre kan sitte i t-sjorte og lett bukse, og jeg ligger under et ullpledd i fleece genser, ullsokker og joggebukse og fryser.. Samme med hendene og føttene, alltid kalde. Aner ikke hvorfor, men har hørt at det kan ha noe med normal temperaturen i kroppen, og min ligger på 36,2. Men for eksempel pappa har en normaltemperatur på 37,5.

 

 Jeg er utrolig følsom

Gråter stort sett alltid på filmer, serier og slikt. Gråter av bøker. Gråter dersom jeg tenker på noe trist eller snakker om noe trist. Gråter også av å høre noen fortelle om noe vondt. Bare andre folk om så det er i virkeligheten eller om det er på tv, jeg gråter med. Haha, utrolig plagsomt til tider. Spesielt dersom jeg ser film sammen med andre, og jeg sitter der og snufser med maskara rennende nedover kinnene.

 

Jeg hater bukser

Når jeg er inne skjer det ikke at jeg har på meg bukse. Altså joggebukse er en ting, men jeans inne, det går ikke. Det er så ubehagelig og ekkelt. Kan i nøden gå i shorts da.

 

Jeg har lett for bli avhengig av serier

Bare jeg starter på en god serie, så gjør jeg ikke annet de neste dagene. Ser hver eneste episode i hver eneste sesong. Glor på mac skjermen dag og natt, fra tidelig på morgenen til sent om kvelden.


Kontakt

Jeg kan kontaktes på email, facebook, blogg-melding eller hvor enn du ønsker. Setter pris på all form for meldinger, og svarer ALLE!

Email: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/linntheresedagsland

Instagram: linnthereseee

Snapchat: linnthereseeee


What do YOU want?

Åh, nettopp skrevet et langt innlegg til dere, men så klikket mobilen min og alt forsvant! Ble så frustrert.


Har sittet å øvd på matte i evigheter nå, har en stor matteprøve i morgen, wish me luck. Vi blogges sikkert senere i kveld.

Jeg lurte litt på hva dere ønsker å lese om på bloggen. Det er jo ikke noe poeng for meg å skrive side opp på side ned dersom dere ikke interesserer dere for det.
Så hyl ut, hva vil DU lese om?
Treningsinnlegg, outfits, 10 ting..., sminkeinnlegg, hverdagsinnlegg, videoblogg, dypere innlegg med flere følelser evt. hvilket tema? om meg, inspirasjonsinnlegg, topp 10, wants, hot or not, innkjøp osvosv... Er så mange muligheter, så hva ønsker du at jeg skal blogge om?


Ukens blogg?

For å komme ordentlig i gang med denne bloggingen, tenkte jeg å ha ukens blogg. Det går ut på at du (dersom du har blogg) skriver bloggadressa de i en kommentar i dette innlegget. Jeg kommer til å ha denne kåringen en gang i uken, og det positive med dette er at jeg får besøke og utforske mange blogger, og du dersom du er så heldig å vinne, vil få et innlegg her på bloggen som handler om din blogg og dermed få flere lesere. Så vi har ingenting å tape, har vi vell?Jeg kårer vinneren på søndag (3.februar) og kommer til å gjøre dette hver søndag fremover.

Legg igjen en kommentar med bloggadressa di, så tar jeg en titt.

 

Forresten hva syntes du om headeren?


Som lyn fra klar himmel

Haha, da starter jeg opp igjen. Aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har startet opp en ny blogg nå, men jeg prøver altså igjen.

Ganske spontan idé egentlig. Det startet med at jeg hadde litt tid mellom norsktimen og toppidrettstimen, og satt å grublet på dette med trening, loggføring og kosthold. Så dukket plutselig tanken opp, som lyn fra klar himmel, hvorfor ikke prøve å begynne å blogge igjen? Så dermed starter jeg nå på nytt igjen!

For dere som ikke har lest bloggen min tideligere så er jeg ei jente på 17 år. Jeg går på HTG a.k.a Haugesund Toppidrettsgymnas, her er jeg eneste elev som går linja vektløfting. Har drevet med vektløfting i syv år, og det er virkelig noe jeg elsker, og råder alle til å begynne med. Trener ni økter i uka, der syv av dem er med vektløfting. Fem av øktene trener jeg på skolen. Kan fortelle mer om dette i et annet innlegg senere!

Men nå begynner tiden å renne ut, må forte meg ned i garderoben for å skifte, før jeg er klar for ukas første økt. Prates senere!


Om meg

Først - litt kort om meg:

Mitt navn er Linn Therese Dagsland. Jeg er født den 15 November 1995, og går sisteåret på Haugesund Toppidrettsgymnas, der jeg går linjen studiespesialiserende med toppidrett (vektløfting). Jeg bor i byen Haugesund, vest i Norge, sammen med mamma, pappa og lillesøsteren min. Jeg er født og oppvokst her, altså jeg snakker haugesundsk. Er ganske fornøyd med å bo her egentlig, til tross for at det er ekstremt mye vind, regn og typisk kystvær. Jeg driver med vektløfting - og har trent for å bli bedre å bedre i dette siden jeg var 10 år. Trener ni økter i uken, der syv av de er med vektløfting. Lever for trening, kosthold og god helse.

Om bloggen min:

Bloggen min handler om alt fra trening til sminke, klær og shopping, men også om det meste som skjer i mitt liv. Kan hende jeg også skriver litt om forskjellige nyheter som skjer omkring, eller om helse. Dere kan gjerne bla litt rundt i arkivet mitt, eller sjekke videobloggene mine - dere finner alt i kategorier i menyen.Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits