What a wonderful start

Dette innlegget er en kopi fra http://vektlofterjenta.com, det er kun midlertidig, så for å følge meg videre må du legge til DENNE adresssen som bokmerke, eller i favoritter. Itillegg kan du like facebooksiden her, slik at du for opp varsler hver gang et nytt innlegg blir publisert.

God fredagsmorgen, snille dere ♥ Tenk at nå er helgen her igjen. Er det bare jeg som føler at ukene flyr? Det er helt vanvittig! I dag er det siste dagen i januar, og dermed er vi snart ferdig med årets vinter. Den tanken er så deilig! Dagene blir lengre og lengre, og antall lyse timer i døgnet øker for hver eneste uke.

 

Nå sitter jeg i historietimen på skolen, men før jeg gikk hjemmefra fikk jeg akkurat tid nok til å knipse bilder til dere, selv om jeg i mellom hvert bilde tok et bit av frokosten. Min kjære gode lillesøster lagde nemlig dagens første måltid til meg. Gjett om jeg ble glad!

2 kommentarer


Lene
Åååh, så pen du er uten sminke!

Og ja, det skal bli vanvittig mye deiligere med lengre dager igjen. Når jeg reiser hjemmefra til skolen er det mørkt - når jeg kommer hjem er det mørkt. Kjempekjedelig. Så håper våren kommer fort snart!
31.01.2014, 14:06
Kristin
Ja, det går mot lysere tider, og det er jo snart vår..men tipper ikke det blir ordentlig vår for oss før i slutten av april/mai, så det er litt vinter igjen ennå. Men det er uansett alltid godt å være ferdig med januar, den er lang, mørk og tung!

Riktig god helg :)
31.01.2014, 15:11

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits