BLOGGEN VIRKER, JEG SKIFTER!

Hei dere! Etter mye frem og tilbake er nå endelig bloggen oppe og går igjen. Jeg har likevel valgt å skifte bloggadresse, og dere finner meg nå på http://vektlofterjenta.com LINK HER. Håper så mange som mulig av dere ønsker å følge meg videre der! Håper også dere har litt tålmodighet i starten med at oppsett og slike ting enda ikke er helt som det skal, men det kommer! Det går ikke ann å legge meg til som venn der, men det er fullt mulig å legge vektlofterjenta.com til som bokmerke på pcen din. Du kan også like facebooksiden HER slik at du får oppdateringer der hver gang det er et nytt innlegg ute. HÅPER DERE VIL FØLGE MEG VIDERE PÅ VEKTLOFTERJENTA.COM! 

Dette vil være det siste innlegget på denne bloggen, men det vil alltid stå åpne slik at alt som finnes i arkivet fra tidligere er tilgjengelig.


4 kommentarer


Hanna
Hvordan får man lagt deg til på den nye bloggen?
30.01.2014, 15:38
Linn Therese
Hanna: Som jeg skrev i innlegget går det ikke ann å legge meg til som venn på den nye, men du kan lagre adressen enten som bokmerke eller legge den til i favoritter. Det er også mulig å like facebooksiden slik at du får alle oppdateringene der, linken ligger over her i innlegget :-)
30.01.2014, 15:39
Kaja Knædal
Hei. Har lagt bloggen din som bokmerke :) skal selvfølgelig følge deg videre, du er sykt kul og jeg digger bloggen din. Takk for kommentaren på min blogg :)
30.01.2014, 16:01
Kristin
Lykke til med ny side :)

Skal prøve å huske å følge deg der! :)
31.01.2014, 00:33

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits