Vi klarer det sammen

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en rolig og koselig dag hos kjæresten. Jeg hadde verken med meg mac eller kamera, og derfor ble det ingen blogging mens jeg var der. Håper det går fint, og at dere tilgir meg! Hehe, ville bare takke for alle de fine kommentarene i det siste, dere er så skjønne. Og et par av dere har også sendt meg bloggmelding der dere forteller litt om hvordan dere har det, og det setter jeg kjempe stor pris på. Det er fint å være sammen om ting som er vanskelig, og jeg er alltid åpen for å dele råd og erfaringer. Ellers er det første skoledag i morgen, og jeg ble superstresset for et par timer siden. Jeg trodde nemlig at første skoledag ikke var før på tirsdag. Men på samme tid er jeg også litt glad for at det kommer bråere på enn jeg trodde. Da har jeg nemlig et døgn mindre å ligge å grue meg, samme hvor merkelig det enn høres ut.

Uansett, det er siste halvår og jeg starter i morgen! Dette klarer jeg, sammen med dere. Dette klarer vi! Vi klarer det sammen ♥

3 kommentarer


Julie Almestad Sævik
hørtes koselig ut :-) du er så pen! :-)
05.01.2014, 23:55
Liss Cathrin
kjempe fine blogg, følte det sama kver gang eg sko på skolen itte ferie å sånn. e litt gla får at eg e ferdi på skolen då ;)
06.01.2014, 01:17
hippiesummer
Herlig! Det siste halvåret kommer til å gå fort, så du tenker egentlig ikke over det på den måten som du gjør nå med å grue deg osv! Så stå på kjære du, så klarer du deg kjempebra! (:

Jeg kan tenke meg at det er supergøy med bloggmeldinger fra andre, sånn at du får en heads up på hvordan det går, og tilbakemeldinger kan du jo komme med i og med at du har holdt på med vektløfting så lenge som du har, 7 år er lenge det! :)

Peace and Love ❤
06.01.2014, 01:31

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits