Den positive lov

Når jeg er på treningssamlinger i Tønsberg ser jeg ofte opp over garderobedøra. Der henger det et skilt om den positive lov, og den lyder som følger.

Tenk positive tanker.

Bruk positive ord.

Gjør positive handlinger.

Og det positive gror.

Jeg synes denne loven er utrolig smart, og det å henge den opp i et treningslokale er enda smartere. Har flere ganger vurdert å henge opp noe lignende her hos oss, men det har liksom aldri blitt til. Det å være positiv i alle situsjoner er utrolig viktig. De aller fleste av oss fokuserer ofte kun på det negative, men oppi alt det negative finnes det alltid noe positivt. Uansett hva går alltid ting bedre om man smiler og er positiv, samme om det er ting man styrer selv eller ting man ikke har kontroll over. Er det ting man styrer selv vil det gå både bedre og fortere om man fokuserer på det gode. Dersom man ikke kan styre det selv, er det fortsatt positiviteten som må vinne. Man kommer da til å gå gjennom det uansett, og samme hva man prøver å gjøre kommer det til å skje. Hvorfor ikke da se det positive, slik at det kommer til å gå lettere over, og man får det bedre med seg selv?

Det skal selvfølgelig stå ".. everything goes better with..".

 

 


2 kommentarer


T i r i l - M a r i e
Smart!
26.09.2013, 16:30
Julieeee
Så sant!
26.09.2013, 16:42

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits