Tips til Meksikansk Aften

Er det noen av dere som planlegger en meksikansk aften i kveld? I så fall har jeg et par tips, og kanskje litt inspirasjon, å komme med. I går lagde vi to retter, og begge var meksikanske, så kan trygt si at vi fikk prøvd oss litt på den spansk inspirerte maten i går. Lagde både et hovedmåltid og et mellommåltid. Først kan jeg begynne med hovedmåltidet, det var det mamma som stelte i stand, og jeg som stekte. Hun mixet kjøttdeig og mais i tacoskjell, og la et tynt lag med ost over før hun krydret begrene. Enkelt, kjapt og lettvint. I stekeovnen på 225 grader til osten begynner å bli gyllenbrun, verre er det ikke.


Se bare hvor godt det ser ut, og jeg lover dere, det smakte enda bedre.

Og nå over til det jeg lagde. Her fant jeg frem tacolefser, skjærte hver lefse i åtte, akkurat som man skjærer en pizza. Deretter legger du dem på ei rist, med bakepapir under, dryss over alt du vil av forskjellige krydder, og stek dem i stekeovnen i 3-4 minutter på 225grader. Dette er også kjempe enkelt, og utrolig godt. Perfekt som erstatning til kjeks eller chips om man er litt småsulten, gjerne sammen med supper eller ei gryte. Varrier krydderet for forskjellige smaker.


4 kommentarer


Emilie-Therese ♡
Nam! :D
23.09.2013, 16:12
Mariell!
takk for gode tips! :D
23.09.2013, 16:51
Julieeee
Mmm!
23.09.2013, 19:01
Iselin Renée
Oi det så godt ut!
24.09.2013, 09:16

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits