Noen som har opplevd det?

Helgen startet på ingen måte som planlagt.. Det hele begynte litt før klokken tolv da jeg var på skolen. Jeg sto i kantinen, rett opp og ned, gjorde ingenting, men plutselig begynte jeg å blø i fra nesen. Jeg løp inn på nærmeste toalett, og det rant og rant. Etter det var gått ti minutter, og det enda ikke var stoppet begynte jeg å bli litt redd. Jeg ringte pappa, som igjen ringte mamma og læreren min. Mamma kom oppom på skolen og hentet meg, før vi kjørte videre til legen. Der hadde de pause, men vi fikk komme inn med en gang etter pausen var over. Blodprøve ble tatt, de sjekket både blodprosent, blodtrykk og puls. Alt virket fint, og vi kjørte hjem igjen med noen gode tips dersom det skulle skje igjen.

Når jeg kom hjem la jeg meg for å sove, sovnet med en gang og våknet ikke før over fire timer senere. Nå for rundt en halvtime siden startet det igjen, og det gjorde det forresten i går morges også. Er skikkelig dårlig, kvalm, svimmel, hodeverk på venstre side og utrolig trøtt. Og lurte på om noen av dere har opplevd dette før? Eventuelt hva var det og hvordan fikk dere stoppet det?

Mamma nærmest tvangsfotograferte meg, haha. Ville virkelig ikke bli tatt bilde av slik jeg ser ut nå, men la gå. Må forresten få legge til at bildene er tatt med den nye smarttelefonen til mamma, som til nå har eid en steinaldertelefon. Dere kan tro hun var stolt etter hun hadde tatt bildene.


8 kommentarer


oliviabriannne
Kjempe fin blogg plissss les min blogg da leser jeg din!!!!!
20.09.2013, 19:02
Elin Slåen
Dette har skjedd meg mange ganger- det slutter alltid av seg selv, men noen ganger tar det ganske lang tid. Jeg kan plutselig våkne om natten av at jeg nærmest bader i blod :P Dette har heldigvis blitt mer og mer sjeldent med årene, det er jo ganske kjipt å bytte på sengen hele tiden liksom.

Man kan begynne å blø neseblod hvis man er nervøs for eksempel. Jeg kan fort begynne hvis jeg er litt stresset og slikt. Jeg går aldri til legen frivillig, og i alle fall ikke for neseblod, så jeg veit faktisk ikke hvorfor jeg kan begynne å blø, av andre årsaker enn at det kan skje ved for eksempel nervøsitet, så jeg har i grunn ikke tenkt så mye på det. Jeg regner med det er av slike årsaker, som er normalt. Og jeg lever jo enda, så da er det sikkert ikke så ille :)

Men kjedelig er det :/ God bedring med uvellheten og hodepinen din <3
20.09.2013, 19:07
Helene Viktoria
God bedring :) håper ikke det skjer igjen da.. Ikke noe gøy med neseblod.

Ha en god helg :)
20.09.2013, 19:24
Rikke :)
Uff da! God bedring!

Jeg slet mye med neseblod før, og det hjalp alltid å ha noe kaldt i nakken :) Jeg fikk hvis jeg var nervøs eller spent eller sov for lite! :)
20.09.2013, 19:34
johnny
Det låter som din kropp är stressad.. kanske för lite sömn i kombination av för mkt träning.. eller ngt annat som stressar "systemet"
20.09.2013, 19:58
Ingeborg
Har skjedd meg ofte, helt siden eg var liten. Var verst på ungdomsskolen, da var det minst en gang i måneden..

Skjer oftere når kroppen er sliten og stresset, men treng ikkje ha ein grunn. Stopper altid av seg selv.
20.09.2013, 21:39
camilovesalmosteverything
Nei,men jeg har begynte å blø neseblod når jeg sov en gang.
20.09.2013, 22:13
jack
hei ta deg en god vil og slapp av.du kan begynne og gå for tapping av blodet ditt. da du har for mye jern i kroppen. da skiller blodet seg selv ut. gi deg selv litt tid.
21.09.2013, 07:56

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits