Meg for 10år siden

I dag har mamma og pappa gjennomgått så og si alt av sekker, esker og boder, da de skulle på bosset å tømme. Jeg lå oppe å øvde på matte, og plutselig spurte mamma meg om jeg kunne komme ned litt. Der sto hun med dette fantastiske bilde av meg for snart ti år siden. Haha, jeg må bare le når jeg ser på det bilde, synes selv at jeg har forandret med kjempe mye på de årene. Likevel er innsiden den som er mest forandret, det har skjedd så utrolig mye siden dette bilde ble tatt, i tredje klasse. Hele verden var bare en stor lekeplass, og det eneste som betydde noe var barbiedukkene, bøkene og tri bonius. Litt gøy å tenke tilbake på egentlig, den gang man bare tok på seg det som lå øverst i skapet, ikke sminket man seg, og håret trengte kun å bli børstet gjennom en gang om dagen. Livet var bekymringsløst og herlig! Dersom noen hadde tilbudt meg å reise tilbake igjen til den gang jeg var 8-9 år tror jeg likevel jeg hadde takket nei. Jeg hadde det kjempe fint da, men det har jeg virkelig nå også! Hva ville du gjort? Reist tilbake eller ikke?

Synes du jeg har forandret meg mye?


4 kommentarer


Lone
Like søt :)
18.09.2013, 21:49
Stine DF
Du var utrolig søt på det bilde for 10 år siden, men jeg må nok si du har forandret deg litt de sist årene. Siden du ser mye mer eldre nå osv. :)
18.09.2013, 22:04
camilovesalmosteverything
Ja,du har forandret deg litt. Så fint bilde.
19.09.2013, 04:24
Therese Marie
stor forandring!
19.09.2013, 15:06

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits