Fingeravtrykklås

Beklager for at det ble et sent innlegg i dag, men gjett hva? Jeg klarte å glemme nøklene. Igjen! Da jeg satt på trappa tidligere i dag tenkte jeg på hvor unødvendig det er med nøkler. Jeg vet at det i lang tid har vært snakk om å innføre fingeravtrykklåser i stedenfor slike nøkkellåser som vi har i dag. Spesielt i hus tror jeg dette hadde vært en stor suksess. Det er mye vanskligere å få tak i fingeravtrykket til en person enn det er å få tak i husnøkkelen. Dermed er det også mindre sjanse for innbrudd. Jeg personlig tror også det er vanskligere å bryte seg inn i et hus med slik teknologisk lås. Ikke nok med at det er mer sikkert, men for slike som meg ville det vært kjempe deilig. Aner ikke hvor mange timer av livet mitt som har gått til å sitte utenfor å vente på at noen skal komme hjem, men det er hvert fall ikke få. Dersom man har fingeravtrykkslås, skal det godt gjøres å ikke komme seg inn. Altså, du må miste fingeren din. Du slipper å tenke på å "flytte fingeren fordi du har ei annen jakke i dag enn du hadde i går". Slik jeg ser det er dette bare pluss, pluss, pluss. Hva tenker du om saken?

7 kommentarer


Tanja Helen
synes det høres ganske så smart ut, men vist man kutter seg på fingeren med et uhell så kan det jo hende at man ikke får åpnet døren da :p
17.09.2013, 16:29
Linn Therese
Tanja Helen: Haha, det er sant, men du skal være ganske uheldig for å kutte deg på alle ti fingrene da :-P
17.09.2013, 16:35
Julieeee
Hadde sikkert vært smart :)
17.09.2013, 16:42
Tanja Helen
tenkte vest det kun var en finger man brukte hehe :)
17.09.2013, 16:45
Hege
Utrolig smart! Har havnet i situasjonen selv, veldig irriterende!
17.09.2013, 20:50
Rikke :)
Enig! Høres lurt ut å bruke det ;)
17.09.2013, 21:08
Tonje andersen
enig!!! bruker masse tid på å lete nøkler jeg også! :P

å kjenner meg veldig igjen i det med at man legger nøklene i jakken, også bytter man jakke dagen etter, og GLEMMER nøklene!!
17.09.2013, 23:52

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits