The feeling is back

God kveld dere! Ja, jeg lever fortsatt, og er nå tilbake for fullt. På fredag bestemte jeg meg for å ta en aldri så liten bloggpause, føler bloggingen har vært utrolig dårlig i det siste, og det ble fort noe jeg følte jeg måtte gjøre i stedenfor noe jeg ville gjøre. Jeg har nå hatt denne bloggen siden januar i år, altså hele ni måneder, men har likevel aldri hatt en så lang pause som nå. Den gjorde virkelig godt, og jeg føler jeg har slappet skikkelig av denne helga. Det å ha en blogg er ikke så lett som mange av dere kanskje tror. Man kan fint ha ei nettside der man slenger inn et bilde av dagens middag, eller forteller at man har fått ei stor naturfagslekse, men det er ikke den typen blogg jeg ønsker å drive. Jeg ønsker å ha en plass der jeg kan uttrykke meg både via tekst og fotografering. Jeg ønsker å ha ei nettside folk har lyst til å trykke innom, og som folk liker å lese. Jeg ønsker å inspirere folk på samme måte som andre bloggere inspirerer meg. Slike ting tar tid både tid og krefter, og noen ganger er det ikke alltid like gøy. Men nå i dag har jeg virkelig begynt å savne bloggen igjen, og det er nettopp den følelsen jeg ønsket å kjenne. Den følelsen der det kribler i fingrene, der det eneste jeg har lyst til er å logge meg inn på blogg.no og skrive til jeg ikke lenger har flere ord på hjertet. Bloggingen fremover nå kommer til å bli mye bedre enn den har vært de siste ukene, og forhåpentligvis liker både jeg og dere det mye bedre. For dette er gøy, dette er noe jeg trives med, og noe jeg absolutt ikke kunne tenkt meg å slutte med. Ønsker dere alle en fantastisk fin kveld, og håper dere ikke ble altfor skuffet for at jeg plutselig forsvant vekk i et par tre dager.4 kommentarer


Tonje Sivertsen
Flotte bilder! :D
08.09.2013, 22:48
Tina - KONKURRANSE
Veldig kul blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspaired når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat deltatt i en fantastisk konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?
09.09.2013, 09:16
andrekollbaer
så gøy :)
09.09.2013, 10:28
Desiree
Å ha en blogg er mye jobb! Hverfall hvis man vil gjøre det litt ordentlig ;) Skjønner deg godt:)
09.09.2013, 10:45

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits