Beinøkt, leir og tips

Har hatt en utrolig benøkt i dag, med rykkdrag og rykk, støt fra stativ, støtdrag og knebøy. Tro det eller ei, men å trene drag tar utrolig på i bena, blir helt gåen i lårene. Tror det kan ha noe med at man spenner opp, for så å starte løfte rolig og  deretter øke før man slipper stanga ned igjen. Men her har kanskje noen av dere mer greie på dette enn meg? Kom med informasjon hvertfall, jeg tar imot med åpne armer. Knebøyen var den som tok mest på, og oppsettet ligger under. Nå tenkte jeg å snart sette igang med pakkingen, det er jo faktisk bare to dager til vi vender nesene østover mot Tønsberg. Kan ikke vente med å møte alle igjen, og ikke minst få trene, bo, spise og sove med dem i nesten ei uke!❤

Knebøy: 45x5(2)   60x3   75x3   85x3   92,5x3   100x2   80x2(2)

Forresten ett lite tips: Dersom dere vil gjøre noe enkelt, og ikke orker å kokkelere i timevis. Bruk en halv boks cottage cheese, bland med syltetøy (gjerne sukkerfritt selv om jeg ikke brukte det i dag) og spis. Enklere blir det ikke, i tillegg er det kjempe sunt, og i haugevis av proteiner. Perfekt etter trening.4 kommentarer


future.blogg.no
Kjempe fin blogg du har! Innleggene dine er super fine å lese! Stå på videee, kommentere ett av inleggene mine? :)
08.08.2013, 20:57
:) nerell
jeg bruker cottage cheese både i og på pannekakene jeg lager :-) veldig godt, nam!
08.08.2013, 21:02
Liv Judit
Hei, jeg titter innom bloggen din egentlig hverdag men jeg er ikke flink å kommentere, jeg bare lurte på noe ser du er i fra haugesund så hvor er det du trener henne? og hvem er treneren din? er selv fra Karmøy og er veldig interessert i trening :)
08.08.2013, 21:37
Linn Therese
Liv Judit: Å så morro og høre! Nå ble jeg glad, og kjenner meg igjen i den kommentarbiten, er ikke så flink til det jeg heller.
Jeg trener på hest, der har haugesund vektløfterklubb lokale. Hest i Lotheparken om det sier deg noe mer. I nærheten av Skeisvang og Haugesunds eneste lyskryss ;-) Treneren min er Svein Skeiseid :-) Du må bare ta turen oppom om du finner på det, vi blir alltid glade for nye mennesker, tar godt i mot alle, og trenger flere jenter!
08.08.2013, 21:42

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits