Facebookside

Hei dere! Jeg hadde egentlig lagt meg for lenge siden, men får absolutt ikke sove.. Ligger bare våken og stirrer i taket. Tenkte derfor jeg like gjerne kan blogge litt, prøve å bruke litt energi på dette slik at jeg kanskje sovner etterpå. Liker dere forresten det nye designet mitt? Jeg elsker det❤ Om dere ser etter legger dere kanskje merke til at jeg nå også har fått meg en facebookknapp under headeren. Dersom du trykker på den kommer du direkte til facobooksiden til bloggen. Ja, endelig etter langt om lenge har også jeg laget en facebookside, der kommer jeg til å legge ut link hver gang det er nytt innlegg. Kommer til å legge ut videoer der før dem kommer på bloggen, og om jeg har konkurranser informerer jeg på facebooksida ei lita stund i forveien.

Med andre ord, dersom du ønsker å få med deg alt; klikk på facebookknappen under headeren, og deretter lik sida. Blir kjempe glad for hver eneste sjel som liker, og dersom du har facebookside til bloggen din også, legg linken igjen i kommentarfeltet så liker jeg din også.

3 kommentarer


Appelsinpiken
Så ikke dette innlegget før nå. Så bra at du har fått det facebook side! ^^

Her er min: https://www.facebook.com/pages/Appelsinpiken/158395670984018
19.07.2013, 22:06
ANNELI
Så moro at du har skaffet deg facebook side :-) Ha en fin dag!

Min er : http://www.facebook.com/pages/Anneliaalandbloggno/346839205421285
20.07.2013, 11:05
Amalie
https://www.facebook.com/Aiemalie?ref=hl
20.07.2013, 20:13

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits