Tips til sunn lørdagskos!

Hva er vel ikke bedre enn å ha god samvittighet når du sitter og koser deg med lørdagsgodtet? Frukt og grønt er virkelig det beste som finnes, ikke bare er det sunt, men det er jo faktisk godt også. Dersom man skjærer opp frukt og har det på et stort fat midt på bordet, kan du være sikker på at folk spiser. Eller så kan du skjære opp grønnsaker som gulrøtter, brokkoli og blomkål, og deretter sette det midt på bordet sammen med for eksempel en boks med holiday dip mix blandet med rømme. Deilig!

Dersom du ikke er så begeistret for frukt og grønnsaker. Da kan du enten knaske på nøtteblandinger, eller tørket frukt. Men om du først skal ty til noe litt mer usunt, da er chips å anbefale! Chips er laget av poteter, og det er ikke noe du trenger å ha så dårlig samvittighet etter å ha spist. Det er nemlig mye bedre enn godteri og sjokolade.

Dette er det som står på bordet her.

Hva koser du deg med på lørdager?

 

#tips


6 kommentarer


Ragnhild Støa
Åh nam! Det så veldig godt ut :-) Har ikke funnet fram godteriet enda, men her er det nok ikke like sunt, hehe!
09.03.2013, 18:22
MartheMikalsen
Du har en utrolig fin blogg ! Digger den.

Du har fin header og et fint design, og bra med skrift og bilder.

STÅ PÅ VIDERE !! Du kommer veldig langt med denne bloggingen !
09.03.2013, 18:24
Linn Therese
Ragnhild Støa: Hehe, godteri er lov, alt med måte! ;) Det kommer nok frem her også i løpet av kvelden, men vi prøver å holde oss til frukt og nøtter så lenge som mulig!
Ha en super lørdagskveld! :D
09.03.2013, 18:25
Linn Therese
MartheMikalsen: Tusen takk for det! :-)
09.03.2013, 18:27
Janne
Så flink du er da!

Her blir det Pizza, potetgull og godteri.......(titter flaut på bloggen her...) he he! neida, spiser med GOD samvittighet.

GOD LØRDAG!
09.03.2013, 18:40
Linn Therese
Janne: Hehe, det er viktig å kunne une seg noe godt i helgene! Så lenge man trener godt har man ingenting å bekymre seg over! :D
Ha en finfin lørdagskveld du også!! :D
09.03.2013, 20:12

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits