Nye godsaker i hus!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Begynte ikke på skolen før 11:50 i dag, så da fikk jeg slappet av litt først. Jeg kjørte direkte til posthuset og hentet en pakke fra sportsmat.no. Den har jeg virkelig gledet meg til. Etter skolen kjørte jeg direkte på jobb, før jeg kom hjem igjen og begynte å teste ut produktene. Kan fortelle dere litt om hva jeg bestilte.Whey tech proteinpulver. Med smak av sjokolade, ååh jeg elsker virkelig denne. Det var det første jeg prøvde ut. Jeg elsker sjokolade, så kjenner at denne er perfekt for meg. Nå kan jeg heller drikke en proteinshake i steden for den sjokolade plata. SÅ mye bedre! For å lese mer om, eller bestille, dette produktet kan du klikke HER.Cuatro red force energidrikke. Denne skal jeg prøve om en liten halvtime. Bestill eller les mer om denne HER.Shaker fra proteinfabrikken. Hvem trenger vel ikke det? Allerede testet ut. Kan kjøpes HER.Cuatro protonic bar. Energi bar til å spise under treningsøkten, prøvde den før i dag, smaker himmelsk! Kan fås kjøpt HER.Cuatro cell max energibar. Samme serie som barene over og energipulveret over. Denne har jeg ikke prøvd enda, men smaker den etter kveldsøkta snart. Den er perfekt å ta etter ei økt for å få i gang restitusjonen. Kan kjøpes HER.Sist men ikke minst ZMA-X kaplsler. Disse skal man ta 30-60 minutter før leggetid, og den bidrar til restitusjon gjennom natten. Man skal vist nok sove bedre, og drømme mye mer også. Kan leses mer om, og bestilles, HER.

 

Gleder meg til å teste dette mer ut, så kan jeg heller gi dere tilbakemelding om en stund. På hvordan det har påvirket treningen, om jeg merker forskjeller og så videre.

Hva syntes du?

 


Ingen kommentarerLinn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits