10 ting jeg gjør når jeg kjeder meg

Det verste som finnes er å kjede seg. Når en ikke vet hva en skal gjøre, bare ligger i senga og stirrer opp i taket. Her har dere 10 ting jeg gjør når jeg kjeder meg.

 

1. Fortsetter å ligge der, og bare tenker.

Det er egentlig den verste tingen jeg gjør. Jeg kjeder meg fortsatt, men i tillegg tenker jeg altfor mye, og tolker alt mulig rart. Blir gal i hode av små ubetydelige ting som jeg får til å bli kjempe katastrofer.

 

2. Trener!

Det er den jeg egentlig liker best. Når jeg har tid til overs, og ingenting annet frister tar jeg meg like gjerne ei treningsøkt. Jeg har slynger hengenes ned fra taket på rommet mitt, selvlagde manualer og balansepute. Derfor får jeg gjort utrolig mange øvelser, og mye varrierende og skadeforebyggende trening bare inne på mitt eget rom. Anbefaler alle å ta seg ei god økt når man kjeder seg. Da får man mer energi, blir i bedre form, og humøret resten av dagen blir garantert mye bedre.
3. Leser.

Enten om det er til en prøve (bare dersom det er nødvendig) eller om det er for moroskyld. Det er ikke alle som liker å lese, men jeg må si jeg elsker det. Å ha ei bok man kan leve seg inn i, lage sin egen lille verden oppe i hode. Der kan man flykte vekk fra alt og alle når som helst, og bare forsvinne inn i boken. Det er så avslappende synes jeg.

 

4. Sminker meg.

Haha, er det noe jeg liker så er det å sitte å sminke meg bare for moroskyld. Det trenger ikke være noe jeg skal, og jeg trenger heller ikke å vise meg for noen etterpå. Bare selve sminkingen er utrolig tidsfordriv. Det er moro, man blir bedre til å sminke seg til vanelig og man finner ut hva som passer ens eget ansikt. Tar meg ofte en tur på youtube også, for å finne hår- og sminketips.

 

5. Rydder.

Jeg skal kjede meg noe ekstremt for å begynne å rydde, men dersom jeg først er i gang så går det mer av seg selv. Ha musikk i bagrunnen, og bare se hvordan rommet forandrer seg fra katastrofalt til rent og ryddig. Man føler seg også mye bedre etterpå, og det er sikkert og visst at et ryddig rom gjør noe med humøret. I hvertfall her hos meg.
6. Skriver lister.

Høres kanskje rart ut, men jeg elsker det. Enten dersom jeg skal reise noen plass og må skrive pakkeliste, eller handleliste, jeg kan finne på å skrive opp alle fremtidlige stevner og målet for dem. Alt mulig rart, så lenge det er en form for liste.

 

7. Tar bilder. 

Denne kan gjerne henge sammen med nummer 4. Altså at jeg først sminker meg, for så å ta bilder. Haha, noen ganger er det så morsomt å ta dramatiske bilder. Har ofte et slags tema, der det kan være fjortis sminke, naturlig sminke, partysminke eller til og med sminke meg som en gal klovn. Alt for å unngå å stirre i taket.

 

8. Selvpleie.

Denne er deilig. Fjerne sminken, ta på ansiktsmaske, tappe i et varmt bad, ligge der og nyte livet og høre på behagelig musikk. For ekstra god stemning kan jeg også finne på å skru av lysene og tenne steainlys rundt omkring i rommet, sååå koselig.
9. Nettshopping.

Kan være skummelt med tanke på at jeg faktisk kan finne noe jeg liker, og da kjøpe dette. Men hallo, for en inspirasjon det er å se på klær og ting man ikke har fra før. Jeg kan også finne på å skrive opp linker (på lister haha) som jeg gjemmer til jeg har spart opp nok penger til å kjøpe tingene. Eller spare listene til bursdag evt. jul, og dermed har man den perfekte ønskeliste.

 

10. Blogg!

Dersom jeg har mye bloggmotivasjon, kan jeg forhåndsskrive mange innlegg og ha til en senere anledning. Må innrømme at det er det jeg gjør nå. Jeg kjedet meg, og dermed fant jeg frem macen og begynte å skrive. Derfor kan jeg poste dette innlegget nå, og dere får noe litt mer interessant å lese om, enn at jeg ikke har bloggmotivasjon. Ta-da!

 

Gjør du noen av de samme tingene?


8 kommentarer


Elise kommenterer alltid tilbake <3
Kjempefine bilder! Ja, jeg gjør noen av de samme tingene! Koselig om du tar en tur innom bloggen min<3
14.02.2013, 17:49
Fin blogg du har <3 Stå på!!!
14.02.2013, 18:30
blogbyandrine
Nei egentli ikke,, :(
14.02.2013, 20:20
Linn Therese
Elise kommenterer alltid tilba: Tusen takk for det! :) haha, så gøy!
14.02.2013, 23:18
Linn Therese
Anonym: Tusen takk for det! :))
14.02.2013, 23:19
Linn Therese
blogbyandrine: Nei, alle gjør jo forskjellige ting! Hva gjør du da? :)
14.02.2013, 23:20
blogbyandrine
Drar til en vennine<3
15.02.2013, 14:16
Linn Therese
blogbyandrine: Koselig! :)
15.02.2013, 14:52
Ida
Ja! Jeg trener veldig ofte med venninna mi! 💅
15.06.2014, 21:24

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits