Like som to dråper vann?

Jeg og søsteren min får hele tiden høre at vi er utrolig like. Jeg personlig kan ikke si meg enig, haha. Det synes heller ikke søsteren min at vi er, men ettersom vi hører det så ofte må vi kanskje begynne å innse at vi ligner?
Vi er ikke bare like utseende messig, men vi har i tillegg ganske lik stemme. Når en av oss kommer inn i huset, og roper "hallo?" kan mamma ofte spørre "hvem er det?". Altså vi høres ganske like ut. Det samme gjelder over telefon eller skype. Vi blir ofte forvekslet, men akkurat den delen synes jeg egentlig bare er morsom. Dersom Marthe ikke er hjemme, mobilen hennes ringer og det er mamma eller noen andre i familien, hender det at jeg svarer. Jeg skal til å si at Marthe ikke er her nå, men rett etter jeg har sagt hei begynner den andre personen å prate som om h*n skulle ha snakket med Marthe. Haha, det er like morsomt hver gang.

Dersom man ser på barnebilder av oss fra da vi var små, og man finner to forskjellige bilder. Ett av meg og ett av henne, der vi er omtrent like gamle, hender det at man må se en stund før man finner ut hvem som er hvem.
Men alt i alt synes jeg bare det er koselig at vi er så like! Vi har mye til felles, samme interesser, noenlunde lik klessmak og vi tenker utrolig ofte likt. Vi låner klær av hverandre, det er som regel hun som låner/tar klær av meg, men det hender jeg låner av henne også. Hun er virkelig den perfekte søster, og vi kan finne på så mye gøy sammen. Det er ikke ofte jeg merker aldersforskjellen mellom oss.

Bloggen hennes kan dere lese HER, ta en titt innom da vell!


3 kommentarer


Malin - Du får tilbake
Dere ligner på det opperste bilde! :-)
13.02.2013, 14:31
isseliten
Det er jo helt klart likheter ved dere ^^, Men ser jo også noen ulikheter på bildene :) Dere var veldig like i øynene :) Kjæresten min er trilling, og han er utrolig lik sin ene bror :P De er jo eneggede da, så kanksje ikke så rart :P
13.02.2013, 15:18
Linn Therese
isseliten: Åh, kult med trillinger da! Litt merkelig hvordan han er mer lik den ene enn andre! Synes slikt er så fasinerende :)
13.02.2013, 16:37

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits