10 ting du ikke visste om meg

Når jeg gått i evigheter med en notatlapp på mobilen min, der jeg etter hvert som jeg har kommet på det har fylt ut mer og mer. Nå har jeg endelig 10 ting jeg tror de fleste av dere ikke visste fra før av. 

 

Jeg opererte bort mandlene da jeg var fem år gammel

Da jeg var liten hadde jeg vansker med å puste, og spesielt om natta. Derfor ble jeg nødt til å fjerne mandlene. Operasjonen ble gjort i narkose, og dagene etter dette var det eneste jeg kunne spise is! Haha, tror dere jeg var glad eller? Is til frokost, lunsj, middag og kvelds. Is som var det absolutt beste jeg visste på den tiden.

 

Jeg har fobi mot kniver

Ja, du leste riktig. Kniver! Vet ikke hvorfor egentlig, men jeg har alltid hatt angst for kniver og andre skarpe redskaper, og da spesielt om noen andre holder dem. Dersom jeg står ved siden av en person som holder en kniv, øks, skalpell, sag eller noe annet skarpt blir jeg skikkelig uvel. Pulsen stiger, jeg blir utrolig nervøs og skvetten, og det har faktisk hent at jeg har begynt å svette. Det er helt forferdelig samme hvor rart det høres ut. Og det jeg hate mest av alt er at mamma og lillesøsteren min er utrolig glad i å bruke dette mot meg. Såklart bare for moroskyld, men jeg får faktisk dødsangst dersom de kommer mot meg med en kniv over hodet.

 

Jeg har gått på cheerleading

Gikk på cheerleading i mange år sammen med de aller beste jentene. Gud som jeg savner dem, samholdet og forholdet mellom oss var utrolig bra. Vi fant på mye kjekt sammen og har mange minner fra både treningene, opptredende og på fritiden. Hadde det vært opp til meg hadde jeg enda gått på cheerleading, men ble nødt til å velge mellom det og vektløfting da jeg skulle begynne på HTG. Ellers ble det altfor mye trening.

 

Jeg har en undulat

Hihi, den er verdens søteste. Den ble født i oktober 2012, og jeg fikk den når den bare var litt over en måned gammel. Han heter Kiwi, og er et livlig, nyskjerrig og lekent vesen. Kan filme han en gang og legge ut så dere får se hvor søt han er.

 

Jeg elsker kos og klemmer

Haha, bare spørr mamma og lillesøsteren min. Elsker å klemme folk, og gjør det gjerne hundre ganger til dagen. Og likt med kos, jeg elsker å ligge inntil personer å bare slappe av. Synes det er så koselig, og elsker virkelig den følelsen av å være nær et annet menneske, uansett om det er familie, venner eller kjæreste.

 

 Jeg er alltid kald

Jeg fryser så utrolig lett. Andre kan sitte i t-sjorte og lett bukse, og jeg ligger under et ullpledd i fleece genser, ullsokker og joggebukse og fryser.. Samme med hendene og føttene, alltid kalde. Aner ikke hvorfor, men har hørt at det kan ha noe med normal temperaturen i kroppen, og min ligger på 36,2. Men for eksempel pappa har en normaltemperatur på 37,5.

 

 Jeg er utrolig følsom

Gråter stort sett alltid på filmer, serier og slikt. Gråter av bøker. Gråter dersom jeg tenker på noe trist eller snakker om noe trist. Gråter også av å høre noen fortelle om noe vondt. Bare andre folk om så det er i virkeligheten eller om det er på tv, jeg gråter med. Haha, utrolig plagsomt til tider. Spesielt dersom jeg ser film sammen med andre, og jeg sitter der og snufser med maskara rennende nedover kinnene.

 

Jeg hater bukser

Når jeg er inne skjer det ikke at jeg har på meg bukse. Altså joggebukse er en ting, men jeans inne, det går ikke. Det er så ubehagelig og ekkelt. Kan i nøden gå i shorts da.

 

Jeg har lett for bli avhengig av serier

Bare jeg starter på en god serie, så gjør jeg ikke annet de neste dagene. Ser hver eneste episode i hver eneste sesong. Glor på mac skjermen dag og natt, fra tidelig på morgenen til sent om kvelden.


8 kommentarer


Caols.blogg.no
fin blogg , stå på videre:)
03.02.2013, 11:19
Linn Therese
Carina: Tusen takk! :)
03.02.2013, 11:25
Hannah&Thekla
undelater er så morsome HAHAH
03.02.2013, 11:41
Ovalda
Hei, vektlofterjenta

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)
03.02.2013, 12:02
Linn Therese
Hannah&Thekla: Ja, de er det! :D
03.02.2013, 12:06
Linn Therese
Ovalda: Tusen takk! :D
03.02.2013, 12:06
Marthe <3
Du har en nydelig undulat, og en nydelig blogg STÅ PÅ! <3
03.02.2013, 12:22
Linn Therese
Marthe: Tusen takk for det! :) <3
03.02.2013, 13:10

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits