Som lyn fra klar himmel

Haha, da starter jeg opp igjen. Aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har startet opp en ny blogg nå, men jeg prøver altså igjen.

Ganske spontan idé egentlig. Det startet med at jeg hadde litt tid mellom norsktimen og toppidrettstimen, og satt å grublet på dette med trening, loggføring og kosthold. Så dukket plutselig tanken opp, som lyn fra klar himmel, hvorfor ikke prøve å begynne å blogge igjen? Så dermed starter jeg nå på nytt igjen!

For dere som ikke har lest bloggen min tideligere så er jeg ei jente på 17 år. Jeg går på HTG a.k.a Haugesund Toppidrettsgymnas, her er jeg eneste elev som går linja vektløfting. Har drevet med vektløfting i syv år, og det er virkelig noe jeg elsker, og råder alle til å begynne med. Trener ni økter i uka, der syv av dem er med vektløfting. Fem av øktene trener jeg på skolen. Kan fortelle mer om dette i et annet innlegg senere!

Men nå begynner tiden å renne ut, må forte meg ned i garderoben for å skifte, før jeg er klar for ukas første økt. Prates senere!


4 kommentarer


Martine Kristine Skjønnhetsblogg
Bare innom for å ønske deg god morgen, håper du får en fin dag ^^
28.01.2013, 10:19
Frederikke
Digger Bloggen din
28.01.2013, 10:41
Linn Therese
Martine Kristine: Tusen takk for det! Lige så! :)
28.01.2013, 11:10
Linn Therese
Frederikke: Moro å høre! :)
28.01.2013, 11:11

Linn Therese
Jeg er ei jente på 18år fra Haugesund. Jeg elsker trening, og har drevet med vektløfting i over 7 år. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad.

Alle henvendelser kan sendes til: Linn_Therese_Dagsland@hotmail.com

Kategorier


heart    heart    heart

ArkivInstagramAnnonserDesign


hits